niteforce írta:
onnan hogy elolvasod a csatlakozókat, és ha megvannak azok rajta ami kell akkor ok. második hogy kiszámolgatod kb hogy mennyit fogyaszt a géped vagy leméred, és kiválasztod milyen erős legyen a táp ha ez is megvan, akkor kiválasztod a márkásakat, és megbnézed a legjobb ajánlatot. ennyi 😃
Vagy megkérdezi,hogy milyen tápot vegyen 😜
amúgy én azt megoldhatom hogy van egy 6pines csatim és van egy hoszú Sata tápkábelem és átkókányolom a satát 6pinesre? 😃
onnan hogy elolvasod a csatlakozókat, és ha megvannak azok rajta ami kell akkor ok. második hogy kiszámolgatod kb hogy mennyit fogyaszt a géped vagy leméred, és kiválasztod milyen erős legyen a táp ha ez is megvan, akkor kiválasztod a márkásakat, és megbnézed a legjobb ajánlatot. ennyi 😃
A sorrend a lényeg, és a különbségek. Természetesen nem a MARS II-t kell 100%-nak venni, amikor pl azt akarjuk tudni, hogy mennyivel erősebb a GTX560Ti-nél az 5870(GTX560Ti 100%->5870 ~106,5%).
Ez igaz,de mindjárt egy 400.000ft-os kártyához(*** szerint)összehasonlítani ???😆.Nekem sose lesz olyan 😢
De jó a táblázat,egész jól átfogja a mai kínálatot(de azért ott van :5450 1 Gb=5%,5670 512Mb=15% 😆😉
Meg hát manapság a HD-hez már kötelező az 1 Gb ram
sisko írta:
Nem igazán.A gpu teljesítménye a legfontosabb,gyenge gpu mellett lehet akár 2 Gb ram is a kártyán,mégsem tudsz vele normálisan játszani.(csak egy pl:HD 5450 1Gb sokkal,de sokkal gyöngébb,mint egy 5850 512Mb).Az órajel minél magasabb,annál gyorsabb a kártya,de nem mindegy,hogy ddr3 vagy ddr5-ös ram van rajta,illetve az sem mindegy,hogy 128 vagy 256 bites az adatsin.
5850 512Mb? 😊 😜
Lehet,hogy rossz a példa,csak érzékeltetni szerettem volna a különbséget 😃 De akkor legyen 5750 vagy 5770
khaled98 : Le van írva a szabályzatban,de röviden,mivel nem ide tartozik:Napi 1 belépés=5 pont,1 hozzászólás=1pont,stb.Növelni tudod még gépigény vagy cikk beküldésével,vásárlással stb,de olvasd el a szabályzatot,ott le van írva részletesen,és egyébként is kötelező lenne.
sisko írta:
Nem igazán.A gpu teljesítménye a legfontosabb,gyenge gpu mellett lehet akár 2 Gb ram is a kártyán,mégsem tudsz vele normálisan játszani.(csak egy pl:HD 5450 1Gb sokkal,de sokkal gyöngébb,mint egy 5850 512Mb).Az órajel minél magasabb,annál gyorsabb a kártya,de nem mindegy,hogy ddr3 vagy ddr5-ös ram van rajta,illetve az sem mindegy,hogy 128 vagy 256 bites az adatsin.
hello lenne egy kérdésem!
hogyan lehet gyűjteni és mire jók a pontok?
mert én csak be-be lépek ide irkálok meg ilyesmi de csak azt látom hogy nő a pont minden nap kb 7-8-9-10 ponttal , mivel tudom még növelni?
hol írja a problémát? a honlapon? mert ott a hosszú sípolás azt jelenti minden teszten végigment. ha hagyod menni a gépet windows hang nem hallatszik? prbóálj meg egy bios resetet is. Az alaplapokon van ilyen óra elem ilyen
[LINK]
ezt keresd meg és vedd ki pár másodpercre majd rakd vissza ekkor alap beállításra rakja a biost. Illetve próbáld kivenni a memóriákat majd vissza.
egyetlen hosszú 4 másodperces síp majd utána mi van? nincs kép?
itt le vannak írva mit jelentenek a sípolás kódok
[LINK]
de szó se esik hosszú sípolásról csak hosszú rövid megy ilyesmi
Hello! El kell hogy keserítselek de a hosszú sípolás videókártya hibára utal. Bár ez biosonként eltértő mindjárt utána nézek hogy a te gépednél mit jelent. gondolom az ASUS Professor ról van szó.
Szevasztok
A gépemmel van egy kis problem de nem tudom megcsinálni.Szal az történik ,hogy elindítom a gépet zug mint állat és 1-et kén pittyenilye vagy sipólni nem tom de helyett hoszzan sípol kb 4 mp-ig nem tom mit tegyek.(Már mindent kihúztam bedugtam memóriákat végigpróbáltam).
Előre is köszi
Üdv.: Tomi
lol igen sok hülye van aki agps gépbe próbál minél erősebbet beszerezni és csomót kiad érte. Hát nem sikerült olyan jóra az a széria. Bár én ezt csak hallottam 😆 Nagyon népszerű volt az viszont biztos
Kmisi99 írta:
minek neked 4x vga? 8x os is belemegy a 4x lapba csak 4x en menne ami kb nem sok teljesítmény csökkenés. az fx5200 jobb bár elég gané az fx széria.
Azért annyira nem volt rossz az fx.Nekem majd 2 évig volt FX 5700-as vgam,és utána még el tudtam adni kemény 5000Ft-ért 😆
Egy amd atholn dual core m300 -at (laptop) lehet magosítani vagy úgy húzni hogy látható javulás legyen?És egy Ati HD 4330-at?
Ja és az alap hűtéssel + alatta van laptophűtő...
szerintetek melyik alaplap a jobb
Asrock970 extreme 4
Gigabyte 970-ud3
ja és hogy az hogy az alaplapon mit jelent az a 4+1ill 8+2 jelölés és melyik alaplap lesz jobb tuningra?
nem kell minden kérdést 3x leírni!
1x is érti mindenki nem vagyunk hülyék hogy ne értsük meg elsőre.
te miért nem tudsz keresni magadnak videót? Youtube, Google, wiki pedia ezek mind segíthetnek.
remegést nem lehet főleg nem movie makerrel. Talán adobe after effectse l de az tuti olyan bonyolult csak angol leírás van és 90% hogy nem tudnád megcsinálni.
movie makerrel hogy pl azt akarom megcsinálni hogy amikor a földet videoztam mert mentem na azt kiakarom vágni a videobol és olyat nem lehet hogy pl remgett a kezem és azt stabilizálni lehet valahogy?
szerintetek melyik alaplap a jobb
Asrock970 extreme 4
Gigabyte 970-ud3
ja és hogy az hogy az alaplapon mit jelent az a 4+1ill 8+2 jelölés és melyik alaplap lesz jobb tuningra?
LC power elég gagyi kategória. Mennyit szánnál a tápra? Esetleg keress a 8800gtx-el kb azonos erősségű, de alacsonyabb fogyasztású vga-t és akkor jó lehet az fsp táp.
Vagy megkérdezi,hogy milyen tápot vegyen 😜
amúgy én azt megoldhatom hogy van egy 6pines csatim és van egy hoszú Sata tápkábelem és átkókányolom a satát 6pinesre? 😃
De jó a táblázat,egész jól átfogja a mai kínálatot(de azért ott van :5450 1 Gb=5%,5670 512Mb=15% 😆😉
Meg hát manapság a HD-hez már kötelező az 1 Gb ram
Így a legegyszerűbb. 😆
Az órajel minél magasabb,annál gyorsabb a kártya
A memóriára igaz, de a GPU-ra nem. Nem mindegy, hogy 80 vagy 1600 shader megy mondjuk 800MHz-en. 😀
Persze,de ennyire már nem akartam a részletekbe merülni,mert akkor fél oldalon át lehetne sorolni,hogy mi miért számít. 😜
Az órajel minél magasabb,annál gyorsabb a kártya
A memóriára igaz, de a GPU-ra nem. Nem mindegy, hogy 80 vagy 1600 shader megy mondjuk 800MHz-en. 😀
5850 512Mb? 😊 😜
Lehet,hogy rossz a példa,csak érzékeltetni szerettem volna a különbséget 😃 De akkor legyen 5750 vagy 5770
5850 512Mb? 😊 😜
hogyan lehet gyűjteni és mire jók a pontok?
mert én csak be-be lépek ide irkálok meg ilyesmi de csak azt látom hogy nő a pont minden nap kb 7-8-9-10 ponttal , mivel tudom még növelni?
az afterburner-rel lehet más kártyát is huzni mint MSI?
Többnyire lehet,mivel a rivatunerre épül.Én pl Sapphire-vel használom,és teljesen jó(a ventit,gpu és memória órajeleket lehet nálam szabályozni)
értem. köszi😀 egy videokari annál jobb minél nagyobb a memoja meg a órajelei?
az afterburner-rel lehet más kártyát is huzni mint MSI?
Többnyire lehet,mivel a rivatunerre épül.Én pl Sapphire-vel használom,és teljesen jó(a ventit,gpu és memória órajeleket lehet nálam szabályozni)
[LINK]
ezt keresd meg és vedd ki pár másodpercre majd rakd vissza ekkor alap beállításra rakja a biost. Illetve próbáld kivenni a memóriákat majd vissza.
hát akkor én nem tudom😕
mármint mit próbáljak? arra
itt le vannak írva mit jelentenek a sípolás kódok
[LINK]
de szó se esik hosszú sípolásról csak hosszú rövid megy ilyesmi
A gépemmel van egy kis problem de nem tudom megcsinálni.Szal az történik ,hogy elindítom a gépet zug mint állat és 1-et kén pittyenilye vagy sipólni nem tom de helyett hoszzan sípol kb 4 mp-ig nem tom mit tegyek.(Már mindent kihúztam bedugtam memóriákat végigpróbáltam).
Előre is köszi
Üdv.: Tomi
minek neked 4x vga? 8x os is belemegy a 4x lapba csak 4x en menne ami kb nem sok teljesítmény csökkenés. az fx5200 jobb bár elég gané az fx széria.
Azért annyira nem volt rossz az fx.Nekem majd 2 évig volt FX 5700-as vgam,és utána még el tudtam adni kemény 5000Ft-ért 😆
és az x8-as 😞
Ja és az alap hűtéssel + alatta van laptophűtő...
Asrock970 extreme 4
Gigabyte 970-ud3
nem kell minden kérdést 3x leírni!
1x is érti mindenki nem vagyunk hülyék hogy ne értsük meg elsőre.
te miért nem tudsz keresni magadnak videót? Youtube, Google, wiki pedia ezek mind segíthetnek.
valaki adjábn már légyszi egy jó vidit😜
légyszives adjon már nekem valaki egy video linketz ahol elmagyarázzák hogy hpogy kell videot vágni
KÖSZI!
Asrock970 extreme 4
Gigabyte 970-ud3