Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.vgaspeed.hu/graph3.php?mode=compare&p2=a1aFakabpf&p3=a0aFakabk3&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=14
ennyivel erősebb
ATI Radeon HD4550 1GB DDR3-ról mi a véleményetek?
nagyon gyenge játékokhoz!
Nem a házzal van a baj. A ház mérete az tökéletes csak az alaplapommal van a baj. Azért nemtudok berakni hosszabb vga -t mert beleütközne a ramfoglalatba. Tehát a ramfoglalat miatt már nincs hely.
Alaplapom: Gigabyte EP35-DS4
Szerintem pont passzolna... a ramtol elfér am hittem a házzal van a baj
Am milyen Hd4830as veszel? XFX? mert akkor jol nézd meg a tipusát mert van amielyiket referencia hűtővel adják és az lósz@rt se ér 😞
[LINK]
Szted akinek ilyen lapja van, az csak S3 Trio-t használhat? 😃
Alaplapom: Gigabyte EP35-DS4
Kösz hogy lemérted, de még 1-2 cm -rel ígyis hosszabb, amúgy azon gondolkodtam hogy nekem ugyebár 2 db pcie - 16x foglalat van a crossfire miatt, és nekem most a felsőbe van, de az alsónál meg van elég sok hely, és az lenne a kérdésem hogyha az alsóba dugnám be az úgy működne?
Alaplapom: Gigabyte EP35 - DS4
Valaki esetleg tudna erre válaszolni?
Szerintem lehet...a biosba nézzél valahol olyat h primary graphics adapter(vagy hasonló) és ha ott 2 pci-e van akkor valoszinü lehet csak annyi a gont hogy a sárga az csak 4x-es nem 16x-es
Kösz hogy lemérted, de még 1-2 cm -rel ígyis hosszabb, amúgy azon gondolkodtam hogy nekem ugyebár 2 db pcie - 16x foglalat van a crossfire miatt, és nekem most a felsőbe van, de az alsónál meg van elég sok hely, és az lenne a kérdésem hogyha az alsóba dugnám be az úgy működne?
Valaki esetleg tudna erre válaszolni?
[LINK]
vagy ezt?
[LINK]
Ez a kérdés már Engem is foglalkoztatott, hogy mi történne ha nem a legfelsőbe hanem a középsőbe vagy a legalsóba tenném a VGA-t!
Szerk: A nyákja nem egész 21cm hosszú.
TheJoker: Persze, jó kis kari. 😀
Megnéztem az XFX honlapján a 4830 méreteit és sajnos nem fér be a házamba ( kb. 5 cm -vel kevesebb a hely), mivel a ramfoglalat miatt már nem lenne hely. Nincs ennek valami kisebb változata?
http://www.oaziscomputer.hu/termekek/videokartya/ati/pci-express/hd5770-1gb-powercolor-v2
Jaaaaaaaaaaj ezt de nagyon benéztem! 😶 😳..hát igen, a 896Mb, az nem 512 senem 1giga! 😳..már hülyeségeket beszélek, megyek aludni!
Előfordul bárkivel! 😀
Tapasztalom! 😳
Jaaaaaaaaaaj ezt de nagyon benéztem! 😶 😳..hát igen, a 896Mb, az nem 512 senem 1giga! 😳..már hülyeségeket beszélek, megyek aludni!
Előfordul bárkivel! 😀
A memória méretétől IS függ hogy mennyi csati kell neki!..az 512es GTS250nek 1×6os kell, míg az 1Gigásnak 2×6, az 512es GTX260nak 1×8, az 1 gigásnak 2×6, ........ legalább is az nVidiánál így van
Ezzel csak az a baj hogy se 512MB-os se 1GB-s GTX260 nincs! A GTX260-at csak 896MB memóriával gyártották 2*6 pines tápcsatlakozóval.
Persze nem cask a mem. nagysága számít, számít az is hogy OCs-e vagy nem, gyártási techn., ........
nézd meg ezt a vidit, mutatja is a csávó hogy 1db kell neki csak
[LINK]
a 4830-ra biztos hogy 1 kell