lol marhaság úgy látszik fizikából megbukott aki azt írta. Tegyük fel hogy bootolsz és 200w ot vesz fel a gép monitorostól együtt ami elég túlzás, mindez 1 percig az annyi mint 200w/h azaz 10ft/óra, 200w/1perc az pedig
0.16 forint. Na viszont ha meg mondjuk 8 órát a géped alvó állapotban és felvesz 20w ot óránként az egy élszaka (8óra) alatt annyi mint 1ft/óra ami 8 forint egy éjszaka alatt és még a táp is ad le áramot hűtés nélkül és használódik ezzel csökkentve az élettartamát. Te döntesz.
Az a 8ft nem tűnik soknak de 8x365 az 2920 forint szóval 3000ft odba kerülne ez egy év alatt ha mindig alvóba raknád és 116 forintodba kerülne az ha minden nap egy évben kétszer bekapcsolod a gépet.
Azt hiszem elég adatot szolgáltattam.
Kmisi99 írta:
és minek akarod? Olyan óriás fáradtság kivárni a rendszer betöltést (1perc)? Inkább kapcsold ki mert a villanyszámla hagyán bár az is több ezerrel megdobja hosszútávon illetve meggyorsítja a kondenzátorok kiszáradását a tápban mert nincs hűtés de van áram felvétel (10-20w) az a legjobb ha áramtalanítod a gépet ha nem használod!
jó de olvastam, hogyha 8órán keresztül alvóban van, az kevesebb energiával jár mintha 1percig boot-olna be...
és minek akarod? Olyan óriás fáradtság kivárni a rendszer betöltést (1perc)? Inkább kapcsold ki mert a villanyszámla hagyán bár az is több ezerrel megdobja hosszútávon illetve meggyorsítja a kondenzátorok kiszáradását a tápban mert nincs hűtés de van áram felvétel (10-20w) az a legjobb ha áramtalanítod a gépet ha nem használod!
a hibernálni csak úgy tudok, hogy megnyomom az előlapon levő gombot, de se a start menüben nem tudom elérni a hibernálás gombot, se akkor mikor megnyomom a alt+f4-et...valaki tud segíteni?😀 érdemes éjszakára alvóban hagyni a gépet, ha teljesen leáll a vinyó és ventilátor? nagyon meglátszik a villanyszámlán ha estére alvóban hagyom, vagy egész nap járatom?
procihúzásról nem tudok nyilatkozni, mert nincs szorzózármentes CPU-m, csak FSB emeléssel tudtam 250 MHz-t kicsikarni a CPU-ból. Ennyi. de ha szorzóval állítgatsz, akkor is egy idő után kell fesz neki, úgyhogy max egy 500 MHz-t sikerülthet úgy gondolom.
Feszt nem lehet benne elemni😃, majdnem azért vágtam haza a RAMokat, mert fesze emeltem. Bárcsak ne lett volna benne olyan opció😃 Bár azt még mindig nem értem a CPU-ról miért nem ír semmit-.- mind1 köszi.
Valaki segitsen
Tegnap kaptam 1 AMD Phenom X4 970 3.5Ghz es procit 1 Asrock n68 s3 ucc alaplapba és mikor be kapcsoltam 800 mhz megyen cpu z 1.58 is ugy irja és a bios is mi lehet a probléma és élmény indexbe is 3.7 kapot:S Mit tegyek hogy normálisan menyen Pls privát uzibe
Ducky írta:
most hd4670-em van, de leszeretném cserélni hd6770-re...játékoknál így 100%-99% százalákot kapok, szóval elvileg gyorsabban futnak a játékok...de a proci, amd x2 5200+ nem fékezi le a gépet?
Az a processzor "édeskevés" annak a videókártyának.Nekem 5770-esem van egy e2180-as processzorral ami nemsokkal gyengébb mint a tiéd, de én örülök ha a GPU kihasználtság eléri a 40%-ot.
ha magas részletességen játszol magas felbontáson akkor nem lesz sok a procilimit, viszont a magas részletességet meg a magas (full HD) felbontást meg a 6770 nem bírja.
most hd4670-em van, de leszeretném cserélni hd6770-re...játékoknál így 100%-99% százalákot kapok, szóval elvileg gyorsabban futnak a játékok...de a proci, amd x2 5200+ nem fékezi le a gépet?
nekem xpm van és készenléti állapotba teszem ilyenkor nem megy semmi csak a gép bekapcsolt állapotban van de mindent kikapcsol. gondolom win7 alatt a hibernálás az ami xpn a készenléti 😀
hát avast egy kicsit gép zabálóbb. am erről van is egy fórum ki mit használ, ott szoktak írni véleményeket. am én inkább security essentialt (remélem jól írtam 😃 ) használok.
hnemaria írta:
en 9800 gt melle vennek egy nagyobbat, es ezt megtartanam fizikara. nem eri meg szerintem igy. Rakhatsz 8600 ast is. De sajna mar nem nagyon talalni 😞 vegyel megegy 9800 gt t, ha kell 1 et beraksz fizikara, ha nem olyanon jatszol akkor verakod sli modba😀 igy dupla annyi haszon 😉
jaja ezen is gondolkoztam hogy 9800GT SLI egy G620 melett. és a 2. kártya átveszi a fizikát. 8600GT van annyi mint a bűn a neten.
en 9800 gt melle vennek egy nagyobbat, es ezt megtartanam fizikara. nem eri meg szerintem igy. Rakhatsz 8600 ast is. De sajna mar nem nagyon talalni 😞 vegyel megegy 9800 gt t, ha kell 1 et beraksz fizikara, ha nem olyanon jatszol akkor verakod sli modba😀 igy dupla annyi haszon 😉
0.16 forint. Na viszont ha meg mondjuk 8 órát a géped alvó állapotban és felvesz 20w ot óránként az egy élszaka (8óra) alatt annyi mint 1ft/óra ami 8 forint egy éjszaka alatt és még a táp is ad le áramot hűtés nélkül és használódik ezzel csökkentve az élettartamát. Te döntesz.
Az a 8ft nem tűnik soknak de 8x365 az 2920 forint szóval 3000ft odba kerülne ez egy év alatt ha mindig alvóba raknád és 116 forintodba kerülne az ha minden nap egy évben kétszer bekapcsolod a gépet.
Azt hiszem elég adatot szolgáltattam.
jó de olvastam, hogyha 8órán keresztül alvóban van, az kevesebb energiával jár mintha 1percig boot-olna be...
Az AMD 770 mindenképpen jobb! 😀
Tegnap kaptam 1 AMD Phenom X4 970 3.5Ghz es procit 1 Asrock n68 s3 ucc alaplapba és mikor be kapcsoltam 800 mhz megyen cpu z 1.58 is ugy irja és a bios is mi lehet a probléma és élmény indexbe is 3.7 kapot:S Mit tegyek hogy normálisan menyen Pls privát uzibe
Nem értem miért nem jó.
Frissíts BIOS-t.
Ezt írja ki indításkor : This CPU is not supported by this model. Please check CPU QVL on ASUS website.
sűrgős !
oksa pill 😀 csak éhes is vagyok már :S kajolok és utána megcsinálom 😃
okés kösz
egy éveset, odalukon kell regiszrtálni
csak egyszer csináltam és nem kaptam meg. ha megcsinálnád megköszönném
avast? 😀 vagy nod? 😃
avast kell mert a nod az megfőtt 2 hét alatt
de arra kapsz egy éves licenzet
az avastra mennyit?
avast? 😀 vagy nod? 😃
de arra kapsz egy éves licenzet
avast? 😀 vagy nod? 😃
ha gondolod küldhetek egy t*rrentet 😃
jaja
avast! Pro Antivirus 6
vagy
eset Nod32 5.0
olyan kérdésem van.hogy az normális hogy ez a memória : Kingston 2GB 1333MHz DDR3 CL9, csak 665MHz-en üzemel??
jaja ezen is gondolkoztam hogy 9800GT SLI egy G620 melett. és a 2. kártya átveszi a fizikát. 8600GT van annyi mint a bűn a neten.
fizikara rakj egy 8800 GT vagy egy gts 250 est . Kb ez kell hozza.....
9800GT mellé, egy GT220 elég lenen elvileg vagy egy 8600gt
Ezt lehet h nem itt kelllene kerdezni de mindegy:
Tudtok mutatni screenshotba v vmi kulombseget a dx 9 es dx 11 kozt?
valaszt pm be ha lehet thx
Rengeteg fény-árnyék hatás/visszaverődés hatás/elmosódás/mélységélesség/víz renderelés stb. fejlesztés és tesszelláció.
Tudtok mutatni screenshotba v vmi kulombseget a dx 9 es dx 11 kozt?
valaszt pm be ha lehet thx
Cooley: Van hibernálás, Sp1 failed
Superlompos: Nincs hibernálás, Sp1 passed
niteforce: Nincs hibernálás, Sp1 failed
Viszont tovább nem offolok! 😆