Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hi.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyik vidikarit vegyem meg.
Sapphire hd4670 ddr3
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 750 MHz, Grafikus memória sebessége: 1746 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 128 bit, DirectX: 10.1, OpenGL: 2.1, NVIDIA SLI: Nem, ATI CrossFire:
* Gyártó: MSI
* Modell: RX3850 (T2D512E) Overclock Edition
* Grafikus processzor: HD3850
* Memória mérete: 512Mb
* Memória típusa: GDDR3
* Grafikus processzor órajel: 690Mhz
* Memória órajel: 1656Mhz
* Csatolófelület: PCI-Express 16x (2.0)
* Max. felbontás: 2560x1600
Chipkészlet: Radeon HD4670, RAMDAC: 400 MHz, Bus típus: PCI Express 2.0 x16, Memória: 1 GB, Memória típusa: DDR2, Memória sebessége: 800 MHz, Analóg felbontás: 2048×1536 pixel, Kompatibilitás: DirectX 10.1, OpenGL 2.1, Memória sávszélessége: 128 bit
Kb ugyanazt tudja mindkét kártya!
Ezt láttad már: [LINK]
Hi.
Sapphire hd4670 ddr3
Csatolófelület: PCI-Express, Video chipset: ATI Radeon, Hűtés típusa: Aktív hűtés, Grafikus chip sebessége: 750 MHz, Grafikus memória sebessége: 1746 MHz, Memória mérete: 512 MB, Memória típusa: DDR3, Memória sávszélesség: 128 bit, DirectX: 10.1, OpenGL: 2.1, NVIDIA SLI: Nem, ATI CrossFire:
Chipkészlet: Radeon HD4670, RAMDAC: 400 MHz, Bus típus: PCI Express 2.0 x16, Memória: 1 GB, Memória típusa: DDR2, Memória sebessége: 800 MHz, Analóg felbontás: 2048×1536 pixel, Kompatibilitás: DirectX 10.1, OpenGL 2.1, Memória sávszélessége: 128 bit
sztem a sapphire HD4670, de én egyiket se venném
Sapphire hd4670 ddr3
De máris kijavítom a gépemnél.
PCI-E kell és úgy 30000 Ft szánákrá max 35000
az drága felment 47 000 Ft - ra nekem olcsóbb kellene.
De azért köszi.
1 géped van abban is egy AMD Phenom II x2 550 (L) ilyen van nekem is😃
és egy 5770 van, az sem épp 3650 😀 de te tudod
AGP-s vagy PCI-E-os kártya kell?
az drága felment 47 000 Ft - ra nekem olcsóbb kellene.
De azért köszi.
Menyit szánnál rá??
De azért köszi.
Helló!
Szeretnék egy új videókártyát
Feltételek:
-Ati legyen NE G-force
- 1Gb os vagy 512Mb os legyen (de inkább 1GBos)
-750 Mhz neél ne legyen kisebb a magja
-DX 11 kompatibilis
-PCIe foglalat
-45 ezernél ne legyen nagyon több
köszi előre is
Fuh, elég durva kritériumokat adtál!..így Én egy Gigabyte 5770 1GB DDR5 tudok ajánlani amely megfelel az összes kritériumodnak!
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Gigabyte+5770+1GB+DDR5+&x=25&y=4[/url]
Szeretnék egy új videókártyát
Feltételek:
-Ati legyen NE G-force
- 1Gb os vagy 512Mb os legyen (de inkább 1GBos)
-750 Mhz neél ne legyen kisebb a magja
-DX 11 kompatibilis
-PCIe foglalat
-45 ezernél ne legyen nagyon több
köszi előre is
hát jó de azokat már nem is nagyon gyártják😆
esetleg Gigabyte jobb lenne?
Teljességgel ugyan az mindkettő csak a matrica más rajtuk. Onnan tudod hogy az adott kártya valamiben jobb hogy nem csak annyi a neve hogy gigabyte 5850. asus 5850, sapphire 5850.... hanem ha még más is van a nevében akkor az a kártya valamiben módosított pl tuningolt vagy hűtésmódosított meg hasonlók
Teljességgel ugyan az mindkettő csak a matrica más rajtuk. Onnan tudod hogy az adott kártya valamiben jobb hogy nem csak annyi a neve hogy gigabyte 5850. asus 5850, sapphire 5850.... hanem ha még más is van a nevében akkor az a kártya valamiben módosított pl tuningolt vagy hűtésmódosított meg hasonlók
Asus Radeon HD5850 az jó?
Sziasztok új vgat szertenék a gépembe ......tudnátok ajánlani egy videokarit amit elbir a gépem(meg jobb is mint a régi)?....a keretem kb 30-35e ft.
Ati 4850, 4870.
Szerk.: Jah, neked agp-s a lapod. Akkor nem szóltam 😊
Nem tudom pontosan mit értesz ez alatt...de ha arra gondolsz hogy csak agp csati van a lapomon akkor most mondom hogy van rajta PCI-E 2.0 csatlakozo is....amugy köszi a választ már ki is néztem egy Sarpphire 4870 est....😀
Mennyire vagy hangérzékeny mert eléggé rohadt hangos a sima 4870 ja halk és nagyon jó hűtésű karit akarsz akkor sapphire 4870 vapor-x et vegyél. A referencia 4870 ek mind rohadt hangosak
Sziasztok új vgat szertenék a gépembe ......tudnátok ajánlani egy videokarit amit elbir a gépem(meg jobb is mint a régi)?....a keretem kb 30-35e ft.
Ati 4850, 4870.
Nem tudom pontosan mit értesz ez alatt...de ha arra gondolsz hogy csak agp csati van a lapomon akkor most mondom hogy van rajta PCI-E 2.0 csatlakozo is....amugy köszi a választ már ki is néztem egy Sarpphire 4870 est....😀
lehet hogy van de hányszorosan hajtja ki a PCI-E-os kártyát? az sem mindegy
Ati 4850, 4870.
csak egy kérdés, ha már a 4. Giga vga-dat vennéd, és tudod h az előző 3-al baj volt, mi a sz.rnak veszed meg a 4-ediket is? és aztán az 5-ödiket is 😆 akinek ennyi esze van sztem ne a gyártót okolja, hiszen ő vette meg😀
hát nekem a garanciám úgy van hogy a kártya árát átforgathatom egy másik kártya vásárlására gyártótól függetlenül, szal sztem nem volt köteles gigabyte-ot venni de mindegy😀
Ati 4850, 4870.
csak egy kérdés, ha már a 4. Giga vga-dat vennéd, és tudod h az előző 3-al baj volt, mi a sz.rnak veszed meg a 4-ediket is? és aztán az 5-ödiket is 😆 akinek ennyi esze van sztem ne a gyártót okolja, hiszen ő vette meg😀
A referencia kártyák csak a matricában különböznek... Vagy szeritned a Gigabyte matrica elrontja a hardvert? 😀