Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
és akk a win7 hez milyen drivereket kell leszednem?
a legújabb ati driver 11.8 ? és az jó?
0
0
0
0
Devis avatar
üdv
melyik az a csapágy ami hogyha lóg akkor nem hangos? van egy noctua venti aminek sso csapágya van de nem tudom h az hangos-e ha a venti lóg 😕
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de akk ezzel sem lesznek komolyab gondok ugye már mint úgy menni fognak a játékok ahogy eddig?
am nekem a bad company 1600x900 ban ment maxon dx9-ben akadás nélkül
de am szinte az összes mai játék elment eddig maxon 1600x900-ban szóval ezért kérdezem hogy gondolom ezután is elfognak
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
de az mit takar hogy megeszi a procim?
lassú lesz a gép vagy mi? játékokban okoz e majd valmit?

Hát az az ennél modernebb 2 magos athlon II x2-t 250-et HD4830-al a Battlefield Badcompany 2 70%-osan használta ki . A tiedé meg régebbi és az új játékok már 4 magos procik az ajánlottak.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de az mit takar hogy megeszi a procim?
lassú lesz a gép vagy mi? játékokban okoz e majd valmit?
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
ja csak ha azt akarom hogy 4 gb ramom legyen akk már új alaplapot új tápot új procit kell vennem

akkor marad a32 bit mert új lap esetén már ajánlott az újra telepítés.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja csak ha azt akarom hogy 4 gb ramom legyen akk már új alaplapot új tápot új procit kell vennem

am hogy érted hogy megeszi a procim lassú lesz vagy más problémák nekem az a lényeg hogy a játékok normálisan menjenek azokal nem lesz gond?
0
0
0
0
foxbet avatar
MC MaRcI írta:
na elérkezett az idő hogy feltegyem a win7-et azt akarom kérdezni hogy lassítani fogja e a gépem vagy nem ? ésa játékok rosszabbúl futnak e majd és hogy egyáltalán megéri e rárakni
32 bites windows 7 lesz

Lehet hogy megeszi a procidat de a játékokat biztos jobban fogja vinni mert jobban teljesítmény centrikusabb mint a windows xp. 64 bites-et rakjál fel en 32bit helyett mert majd ha 4GB-vagy nagyobb ramod lesz akkor majd ezzel ne legyen gond.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
na elérkezett az idő hogy feltegyem a win7-et azt akarom kérdezni hogy lassítani fogja e a gépem vagy nem ? ésa játékok rosszabbúl futnak e majd és hogy egyáltalán megéri e rárakni
32 bites windows 7 lesz
0
0
0
0
foxbet avatar
konsti írta:
foxbet írta:
konsti írta:
Osynho írta:
konsti írta:
Ez egy érdekes kérdés lesz..de vettem nemrég egy gainward gtx 460 768 megás karit..és nvidia oldaláról felraktam a legfrisebb 280.26 -os drivert és a minden alkalmazás gtx 460 SE -nek ismeri fel a kártyám és aszerint le is van tiltva benne a stream processzorból ....ötlet? itt vettem gépigényen és tényleg 768-os megás...viszont ugye abból SE verzió nemlétezik..akkor mért viselkedik aszerint?

Gpu-z mit mond?

Nha megoldodott a "rejtély" azért ír ki SE-t mert valóban gyengitett verzió ..."green edition" szóval... 😞 gyengébb...

Nincs gond majd felhúzod hogy erős legyen. Tökéletes progi hozzáa húzáshoz az MSI Afterburner még a laptopos cucokkal is kompatibilis.

Én EVGA Precisiont használok...hát akkor adok neki ..rendesen 😃

De csak addig amíg a hűtő bírja és a gépház szellőztető(+ventik amik ezért felelnek általában a gépház oldalára elejére hátuljára szerelve) rendszere ha van ilyen kielégít azt hogy ne melegedjen túl.
0
0
0
0
konsti avatar
foxbet írta:
konsti írta:
Osynho írta:
konsti írta:
Ez egy érdekes kérdés lesz..de vettem nemrég egy gainward gtx 460 768 megás karit..és nvidia oldaláról felraktam a legfrisebb 280.26 -os drivert és a minden alkalmazás gtx 460 SE -nek ismeri fel a kártyám és aszerint le is van tiltva benne a stream processzorból ....ötlet? itt vettem gépigényen és tényleg 768-os megás...viszont ugye abból SE verzió nemlétezik..akkor mért viselkedik aszerint?

Gpu-z mit mond?

Nha megoldodott a "rejtély" azért ír ki SE-t mert valóban gyengitett verzió ..."green edition" szóval... 😞 gyengébb...

Nincs gond majd felhúzod hogy erős legyen. Tökéletes progi hozzáa húzáshoz az MSI Afterburner még a laptopos cucokkal is kompatibilis.

Én EVGA Precisiont használok...hát akkor adok neki ..rendesen 😃
0
0
0
0
foxbet avatar
konsti írta:
Osynho írta:
konsti írta:

Gpu-z mit mond?

0
0
0
0
konsti avatar
Osynho írta:
konsti írta:

Gpu-z mit mond?

0
0
0
0
Szykla avatar
foxbet:
Köszi meg lesem.
0
0
0
0
no avatar
Osynho írta:
A CTG egy bevált típus, de felesleges a 600W, ha nem szeretnél CF-et, vagy SLI-t. A Nitrot annyira nem ismerem, de újabb típus, jobb a hatásfoka. Olvass utána a neten.

ha nincs CF v. SLI akkor az 500 W-os is kibir minden grafikust?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
azt használok, nem nyitotta meg, felrakom a legújabbat, az talán..

szerk.: na a legújabb megoldotta.
0
0
0
0
foxbet avatar
Szykla írta:
Halli tudna nekem valaki olyan video felvevő programot ajánlani amivel ilyen videókat tudok készíteni?

A nyelv az mindegy hogy magyar vagy angol, csak azért valamilyen szinten könnyen kezelhető legyen ja és ne a HyperCam-ot ha lehet abból 3 különböző verziót is próbáltam és egyik se volt tökéletes.

Vagy szín hiányos volt vagyis olyan mintha 16birűt es színezés lett volna, vagy mikor vissza néztem a kész videót állandóan bevillant a program ablaka ahol belehet mindent állítani, de felvételközbe nem csak a kész videon.

És itt van 2 video, hogy mégis mire gondolok ilyen és így szeretnék videókat felvenni

[movie=youtube]6Glmyst3dmg&feature=player_embedded[/movie]
[movie=youtube]U8-gAnDw-7k&feature=player_embedded[/movie]

Hypercam3

spleenszuru írta:
hali. most töltöttem le a tdu2-őt, és a képfájl .mdx típusú.
tudtok megnyitási módot rá ?

DAEMON Tools Lite
Itt letölthető: http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite
0
0
0
0
spleenszuru avatar
hali. most töltöttem le a tdu2-őt, és a képfájl .mdx típusú.
tudtok megnyitási módot rá ?
0
0
0
0
Szykla avatar
Halli tudna nekem valaki olyan video felvevő programot ajánlani amivel ilyen videókat tudok készíteni?

A nyelv az mindegy hogy magyar vagy angol, csak azért valamilyen szinten könnyen kezelhető legyen ja és ne a HyperCam-ot ha lehet abból 3 különböző verziót is próbáltam és egyik se volt tökéletes.

Vagy szín hiányos volt vagyis olyan mintha 16birűt es színezés lett volna, vagy mikor vissza néztem a kész videót állandóan bevillant a program ablaka ahol belehet mindent állítani, de felvételközbe nem csak a kész videon.

És itt van 2 video, hogy mégis mire gondolok ilyen és így szeretnék videókat felvenni

[movie=youtube]6Glmyst3dmg&feature=player_embedded[/movie]
[movie=youtube]U8-gAnDw-7k&feature=player_embedded[/movie]
0
0
0
0
foxbet avatar
tudom csak poén volt😃
0
0
0
0
konsti avatar
nincs ilyenről szó mert egyszerüen soha nem gyártott egy gyártó se 768 megásból SE verziót....
0
0
0
0
foxbet avatar
Akkor lehet hogy elcímkézték akik átadták annak akitől vetted😃
0
0
0
0
konsti avatar
Osynho írta:
konsti írta:

Gpu-z mit mond?

Sajnos ő is gtx 460 SE -t ír ki a és 288 stream procit 300 akárhány helyett ....
0
0
0
0
Osynho avatar
konsti írta:

Gpu-z mit mond?
0
0
0
0
konsti avatar
0
0
0
0
Osynho avatar
A CTG egy bevált típus, de felesleges a 600W, ha nem szeretnél CF-et, vagy SLI-t. A Nitrot annyira nem ismerem, de újabb típus, jobb a hatásfoka. Olvass utána a neten.
0
0
0
0
no avatar
Osynho írta:
egabor:
Ezek közül talán ezt:
[url]http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=8113[/url]
Annyi van vele, hogy csak 1db 6pines pci-e csatija van, de a vga-khoz adnak átalakítót, így molexből tudsz csinálni.
Vagy esetleg ez:
[url]http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=9315[/url]
Viszont ez feleslegesen erős és valamivel gyengébb a hatásfoka is.

árban kicsit az eltéres.te melyiket javasolnád ez a 2o közül?
0
0
0
0
Osynho avatar
egabor:
Ezek közül talán ezt:
[url]http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=8113[/url]
Annyi van vele, hogy csak 1db 6pines pci-e csatija van, de a vga-khoz adnak átalakítót, így molexből tudsz csinálni.
Vagy esetleg ez:
[url]http://www.hellas.rs/index.php?action=opis&q=9315[/url]
Viszont ez feleslegesen erős és valamivel gyengébb a hatásfoka is.
0
0
0
0
no avatar
hy!
ma rendelek a gepembe 1 új tápot.mert lassan akarom fejlesztenia gépem én ugy terveztem h rogton 1 grafikust veszek csak aki okosabb volt az azt monta h elobb vegyek 1 megbizhato tapot.és most ott tartok h nemtudom eldonteni h melyiket vegyem .(én 1 CHIEFTEC re gondoltam) csak nemtudom h hány W-os legyen mert akkarom h majd a kesobiekben beújitok 1 jobb grafikussal akkor azt is kibirja a táp (HD 5850 v. HD5850 eröségüvel v. lehet h még erosbbel attol fugg menyi pénzem lesz rá ) ja és ha lehet errol az oldalrol kellene választani:http://www.hellas.rs/index.php?action=grupe&q=39&u=Napajanja&pro=&gru=&cen=&pro=&gru=&cen=1&Submit=Filter
a valaszokat elore is koszonom :"D
0
0
0
0
Ducky avatar
megéri ha veszek a gépembe egy hd5770-et?
0
0
0
0
niteforce avatar
gond nélkül, még egy 500 as vagy 400 as is
0
0
0
0
Rolando avatar
Sziasztok (rég nem voltam fent) az lenne a kérdésem hogy egy i7 2600k-t és egy GTX560 Phantomot elvinne egy FSP Aurum 600W
0
0
0
0
Cs strike avatar
helló olyan problémám lenne hogy van egy nvidia geforce 6200-as vidókártyám de amikor az illesztőprogramot akarom hozzá telepíteni akkor teljesen betölt és azt írja ki hogy a rendszer nem találja megadott fájl-t pls segítsetek . sürgős lenne .. köszi!
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Cooley írta:
Matyi10 írta:
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hogy miért csak 600-610 kb/S a maxx letöltési sebességem amikor a garantál 2,5 mb/s...

Gondolom 5Mb/s-os névleges sebességű neted van, ami 640KB/s-nak felel meg. 8bit=1byte, nem mindegy, hogy kicsit vagy nagy "b". 😀

értem köszi.😀
0
0
0
0
Osynho avatar
Bizonyám! 😀 A net sebességét megabit/secben adják meg. A letöltési sebességet meg megabyte/secben mérik. 1byte 8 bit. Tehát egy 8mbites net 1megabyte-tal tölt elméletileg.
0
0
0
0
akos328 avatar
Cooley írta:
Matyi10 írta:
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hogy miért csak 600-610 kb/S a maxx letöltési sebességem amikor a garantál 2,5 mb/s...

Gondolom 5Mb/s-os névleges sebességű neted van, ami 640KB/s-nak felel meg. 8bit=1byte, nem mindegy, hogy kicsit vagy nagy "b". 😀

Kössz Cooley, Matyi helyett, ez már nekem is a fejembe volt h megkérdem.😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Matyi10 írta:

0
0
0
0
Matyi10 avatar
0
0
0
0
Davezorrr avatar
leveszed a hátuljáról a ragasztót.Látni fogsz egy lyukat és benne lesz ilyen műanyag köralakú kis darabka.Azt kiveszed és lejön könnyen.
0
0
0
0
hnemaria avatar
nekem az van ráirva a ventim dfobozára, hogy simán le lehet venni minden szerszám nélkül a lapátokat 😃 azt hogyan? probáltam lehuzni, de neem meegy 😞
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
philips20 írta:
Kmisi99 írta:
szóval te csak a propellert akarod a műanyag keretéről venni? az nem fog venni ragasztva van én egyszer próbáltam leszedni de eltört. Szerencsére pillanatragasztóval megcsináltam és megy gond nélkül a régi gépben😆

hogy lenne oda ragasztva ? 😃

semilyen anyacsavar nincs ott, egy kis műanyag darab van rajta ami nincs 1 milliméter vastag.
0
0
0
0
philips20 avatar
Kmisi99 írta:
szóval te csak a propellert akarod a műanyag keretéről venni? az nem fog venni ragasztva van én egyszer próbáltam leszedni de eltört. Szerencsére pillanatragasztóval megcsináltam és megy gond nélkül a régi gépben😆

hogy lenne oda ragasztva ? 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
igen így gondoltam 😀 szal ott van egy kis pöcök meg egy anyacsavar féleség azt kell leszednem először és utánna lejön.
Köszi a vidit.Már majdnem eltörtem 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
jé szóval ott van a csavar 😆
0
0
0
0
Szykla avatar
Davezorrr:
Erre gondolsz?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nekem eg nobb kérdésem lesz
h kell szétszedni egy ventit ??? nem akarom eltörni inkább megkérdem.
Ja és nem gépből kivenni hanem a propeller részt levenni
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Osynho írta:
Nem, bármikor, azonnal lemondható, 3 hónapig ingyen 100mb, utána a hivatalos árszabás lesz érvényben. Elég régóta Pannonos vagyok, nem találkoztam "szemétséggel" eddig. 😃

én DJuice, 10ft egy SMS és 70FT egy perc hívás 😆DD
Váltok én is T-mobil-ra mert kapok egy N97 mini-t és nem függetleníthetem ki, ezért új kártya kell : /
0
0
0
0
Osynho avatar
Nem, bármikor, azonnal lemondható, 3 hónapig ingyen 100mb, utána a hivatalos árszabás lesz érvényben. Elég régóta Pannonos vagyok, nem találkoztam "szemétséggel" eddig. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció