Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mit ajánlotok egy X4 B55 BE proci és egy 1440x900 -s monitor mellé, ami lehetőleg dx 11 -s ?
Attól függ mennyi pénzed volna rá! 😎
Hitoshi: 5750, 5770
Talán 80-at de lehet hogy 75-öt.
Neeeem, 80ért már GTX285öt veszel!..újonnan!
Egy MSI GTX275 OC-t használtan mennyiért lehet eladni?KB 4-5 hónaposmág 2,5 év garival.
kb 40-50k-ért
Akkor jó😃 csak legyen pénzem😃 Veszek is egyet
Oké sok sikert hozzá 😃😉
És 1280x1024es felbontásra elég az 512 memória? Mert az 1GB os HD 5770 egy 10 ezressel drágább.😃
1280 hoz sztem nagyon elég az 512Mb 😃 a HD4770 em is csak 512 es de 1280 ban mindent visz tökéletesen
nekem ati 2100 integrált kártyám van és létezik hogy a Shaders 4Pixel/4Vertex?
sztem igen😃 De az nem a Pixel Shader verzió😃
Csövi egy kis help kéne azt írja h "videókártyád Pixel shader verziója" túl kicsi és nem tom h ezt hol lehet megnézni mert nekem 2.x és nem tom h tényleg ennyi-e és csak e miatt nem futt a játék :S előre is köszönöm
Töltsd le a gpu z nevű progit! Az kiírja neked!
HD 5750 1GB
HD 5770 512MB
Ez a két kártya egy árban van. Láttam egy tesztet ahol az 5770 még 512 memóriával is elveri az 5750et. 1280x1024 es felbontásra kellene nekem😃
nem, de ha jövőre is akar valaki adni, szóval nem akar egy 1 éven belül cserélni az jobban jár egy Directx11 -s VGA-val, és szerintem ez sok mindenkinek mérvadó, és a 4890 -s kártyát ki se tudná használni, ha nincs Full HD-s monitorja, de ezen most nem érdemes vitatkozni, mert azt se tudjuk milyen a monitorja 😆 + ki hova akar költeni
Nem full hd és monitorom van egy egyszerü 19 colos tft 😀
Meg néztem ezt a 4890 es karit, hát ezt már kivonták a forgalombol 😃😃
nem, de ha jövőre is akar valaki adni, szóval nem akar egy 1 éven belül cserélni az jobban jár egy Directx11 -s VGA-val, és szerintem ez sok mindenkinek mérvadó, és a 4890 -s kártyát ki se tudná használni, ha nincs Full HD-s monitorja, de ezen most nem érdemes vitatkozni, mert azt se tudjuk milyen a monitorja 😆 + ki hova akar költeni
Nem full hd és monitorom van egy egyszerü 19 colos tft 😀
Várom a véleményeket!!
😀😀😀
1,5 giga ram vana gépembe és egy core 2 duo 2,2 GHZ CPU.
Akkor lehet jobban járok ha Nvidiát veszek, ha egy gyengébb processzorom van?
Az nVidiának csak egyetlen egy hátránya van, az ára (az ugyanolyan árban lévő nV s ATI közül szinte mindig az ATI kerül ki győztesen a teljesítmény alapján)!..az áron kívül az ATI nem tud nagyon mit felmutatni az nVidia ellen, max az EyeFinity-t ami sztem hülyén néz ki a monitorok szélei végett!
Te meg tuti nem értesz hozzá. Az ATi Kártyáknak kb 4x annyi fizikai számolóegysége van, csak a programok túlzó többségébe belefizet az NV, hogy az ő cuccaikat preferálják a szoftverek. A Physx csak a videókonvertálásba, grafikai modellezésbe (CAD) és a játékok fizikaszámolásába tud belesegíteni, azért ne várjuk el tőle, hogy proci nélkül is elindul a gép.... Ezzel szemben az ATi kártyák hűvösebbek, halkabbak, kedvezőbb árúak és jelentősen kevesebbet fogyasztanak!
Na majd augusztusban lehet mind kettőnknek Nvidia karija lesz 😃
Remélem nekem is 😃 elpasszolom a 4770 et és veszek egy olyat vagy GTS455-öt
Na majd augusztusban lehet mind kettőnknek Nvidia karija lesz 😃
GTS450 kb melyik atinak lesz az ellenfele?? én úgy tudom hogy az 5700-as ati-k ellen lesz.
Akkor lehet jobban járok ha Nvidiát veszek, ha egy gyengébb processzorom van?
Az nVidiának csak egyetlen egy hátránya van, az ára (az ugyanolyan árban lévő nV s ATI közül szinte mindig az ATI kerül ki győztesen a teljesítmény alapján)!..az áron kívül az ATI nem tud nagyon mit felmutatni az nVidia ellen, max az EyeFinity-t ami sztem hülyén néz ki a monitorok szélei végett!