Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
berki_zsolt avatar
DarthRoni írta:
arról fingom nincs, az ATI után nem érdeklődöm mert nem szeretem az ATI-t, AMD-s létemre ez sokkoló lehet 😆

Miért lenne sokkoló?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
arról fingom nincs, az ATI után nem érdeklődöm mert nem szeretem az ATI-t, AMD-s létemre ez sokkoló lehet 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
ez igaz és az a szomoru hogy fél év kellet az nvidiának hogy le váltsa az
atit, nem tudsz valamit a 6000 sorozatrol mikor jön
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ha 60-nál drágább lesz a gtx460, tuti nem veszek, akk inkább GTS455 nem fognak kizsebelni, kivéve ha klasszisokkal jobb a GTX460
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
hát igen sztem 460 drágább lesz mint az 5830 de a gts ekhozhatnak valamit ha jobbak lesznek mint 5770 de ez a majd még odébb van
am ugyan ott vagy ha rendelsz külföldröl nem ingyen hozzák ide neked
0
0
0
0
DarthRoni avatar
legújabb cikk amit olvastam 180 dollár körül lesz a 7xx Mb-os fajta adók nélkül, tehát még rájön az általános forgalmi adó, meg vám meg ilyenek, szal ha nem bírod megvenni külföldön, akkor drága buli lesz
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
DarthRoni irta:a GTX-nek kéne 55-60-nak lennie -.- 

a 460 nak? áhhhh sztem több lesz az ha azt veszed hogy jobb mint a 5830 sztem drágább lesz inkább 60-70k
de végüls jövöhétre megtudjuk am ne száljatok el majd ezektöl mert az nvidia csak most zárkozik fel a dx11 re és az ati meg nemsokára kiadhatja a 6000 sorozatot akkor mit csinálnak nem toom...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát figyu, 130-180 dollár közt emlegetik a GTS-eket, szal mire behozzák "gazdag" hazánkba" itt még rárakják a maguk hasznát az árusítók, és máris megvan 50-55 ezer, de remén ykedjünk hogy olcsóbb lesz, a GTX-nek kéne 55-60-nak lennie -.-
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
ha azt veszed hogy 5850 már lehet kapni 85k ért
gtx470 meg 100k és a két karitesztekböl ugyan azt hozza akor ez azt mutatja amit eddig is tudtunk hogy ami uj azt elöször mindig drágábban adják ki nem ennyi volt zz 5850 sem mikor kiadták szal meg am is az nvidia nem ál vmi jol árazással
gts eket 40-50 k ra lehet sztem várni
0
0
0
0
Cooley avatar
A fölső szomszédnál elég jók az árak, de nem hiszem, hogy fizethetsz forinttal, az átváltás meg többe fájna, mint az árkülönbség. :S
0
0
0
0
DarthRoni avatar
lol ez jó 😆 vagy akkor külföldről kell hozatni ha nagyon drága itt a VGA
0
0
0
0
Cooley avatar
Áhh már a neve is megvan 😆 Egész egyszerűen így lettek elnevezve a Hydra módok: 2 ati = A-mode, 2nV = N-mode, ati+nV = X-mode. 😃
0
0
0
0
almos avatar
villamdavid írta:
Crossfire SLI egyben 😆 CrossLI

😆 ez nagyon nagy! 😃
0
0
0
0
villamdavid avatar
Crossfire SLI egyben 😆 CrossLI
0
0
0
0
Ricko avatar
nem is baj én év vége felé veszek minimum
0
0
0
0
Cooley avatar
Lehet, de csak Hydrás alaplapokon. Nem akarok hülyeséget mondani, de legjobb tudomásom szerint még csak 4 ilyen alaplap van. Nekem is így lesz 5770+GTS45x, egy MSI 870A Fuzion alaplappal.
0
0
0
0
Ricko avatar
nos igen valljuk be Magyarország kicsit drága minden ha ez a GTS 450/455 olyan olcso lesz kb mint a 5770 akkor beszerválok én is egyet mellé am lehet ilyet h NVIDIA és ATI?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
akkor majd megpróbálom azzal a gyerekkel ami hardveraprón van, ha kell elmegyek érte pestre is, ha 55 körül megkapom
0
0
0
0
Cooley avatar
De ahhoz még add hozzá az áfát + egyéb akármilyen adók + Magyarországon kb 5%-kal nagyobb árréssel dolgoznak a kiskerek. Nagykerből áfamentesen 55-ért majd vehetsz, de azt nem egyszerű megoldani. 😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
cikkben olvastam hogy 200 dolcsi lesz, azóta olvastam 200 euróról, az hitelesebb, de az sem 70 ezer basszus kulcs 😃

oks köszi 😆
0
0
0
0
Cooley avatar
DarthRoni: Ki beszélt 200dollárról? Meg ha egy GTX460-as 200$ akkor az Magyarországon nem nagyon lesz eleinte kevesebb 70eFt-nál.
ceni98: 8eFt alatt nincs újonnan videokártya. A legolcsóbb, ami még kapható az a 8400-as nV az SM4.0-s.
Szerk.: sorry javítottam 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
valaki mondana egy olyan karit ami sm 3.0 ás és belefér 6000 ft ba?
0
0
0
0
DarthRoni avatar
nehogymár, akkor mit beszéltek 200 dollárról? még ha 200 euró is az is 56000FT körül, 10 ezret pakolnak rá haverodék vagy mi a rák?
0
0
0
0
Cooley avatar
De ezek már az új magokkal jönnek, elvileg nem lesznek annyira drágák, majd meglátjuk, de számolok azzal, hogy nem nagyon lesz 60alatt. 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
460 hiába veri az 5830 10 k val drágább lesz akkor lehet a gts ek is drágábbak lesznek
haver chiplandál dolgozik 2 hét mulva érkeznek a gtx460 asak 70 k ért
a gts esek még nem tudni mikor de drágáb lesz a 5770nél és nem biztos hogy jobb de majd kiderül
nekem
nekem Gigabyte HD 5770 Super Overclock 1GB 50k ért vettem és az 5830 nál annyival nem lassab hogy kiadjak +10k-t
0
0
0
0
Cooley avatar
Ha a fogyasztás alacsonyabb lesz, akkor a hőmérséklete is. 😀 Főleg, ha nem referenciát veszel. Egy MSI féle TwinFrozrII-vel már a GTX470 sem olyan forró.
0
0
0
0
villamdavid avatar
Én is,és azt is remélem nem melegedik majd annyira..
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sztem nem lesz annyi a fogyasztás
0
0
0
0
Cooley avatar
Nekem is GTS450/455 lesz az 5770 mellé. 😀 Feltéve, ha 150W-nál nem lesz több a fogyasztása.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
bár ha nagyon drága lesz a GTX460, lehet hogy én is maradok a GTS455-nél
0
0
0
0
azbizony avatar
Én is a GTS eket várom 😃 addig kihúzom a HD4770 el 😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
a GTX460 elvileg 1-2 hét múlva, a GTS-ek nem tom mikor jönnek ki, de attól számítva 1-2 hét míg elérnek kis hazánkba
0
0
0
0
villamdavid avatar
És kb:mikor lehet már egy ilyen boltban mint a lingvin-ben az a kari? Mert ha 35 k-nál nem lesz drágább vagy 40-nél ,akkor lehet azt veszem,persze ha gyorsabb és hűvös,és nem zabál sokat 😆
0
0
0
0
DarthRoni avatar
legyen igazad^^ de GTS450-et vagy 455-öt is kaphatsz majd egy 5770 áráért 😀 azok is elég durvák lesznek ám, valszeg verni fogják az 5770-et
0
0
0
0
villamdavid avatar
de én ezt az egészet nem az 5770-re írtam,az csak azért tettem hozzá,mert én is olyat szeretnék venni... ez igazából a 465 és a 5830 párharcra gondoltam ,mert a 3D Markokat kivéve mindenhol a 465 nyer,ezért mondtam,hogy elvileg,ha egy árban lesznek akkor viszik lefele az árát az 5830-nak mert lassabb.. és ha azt viszik akkor az 5770 ét is viszik (remélem)...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát vagy nem, nem hiszem hogy összefüggene a kettő, mert akinek nincs pénze 5830-ra, úgyis megveszi az 5770-et
0
0
0
0
villamdavid avatar
Most a TV-ben aztmondták hogy erősödött 280 körül van... Na nembaj,ha a terveim jól elsülnek,akkor 1GB-os 5770 LESZ,mert ez a tervem: Mivel hamarosan megjelenik a GTX 465(a LINGVIN-be is.. meg több boltban),ezért az 5830 ára(remélem lejjebb megy) mivel gyorsabb kari a 465!!!,a melegedést meg egy jó hűtővel meg lehet oldani a gyártóknak,tehát egy árba érkezik a 5830 kb,és akkor ha az 5830 árát lejjebb nyomják,mert elvileg lejjebb nyomják,akkor az 5770 -é is jön szépen lefelé az erősségi okokból..
0
0
0
0
DarthRoni avatar
elhiszem h gyengült a forint, de 5000Ft drágulás???
0
0
0
0
villamdavid avatar
NEKEM mondod,majdnem kib*sztam az ablakon valamit,hogy szakadnának meg,ha hazudnak ,nézzék már meg a woxcomputert... ott már PL: van Athlon X4 640 is és gigabyte 5770 SO!!!! is... csak egy példa volt,és jó áron.. :S :@
0
0
0
0
DarthRoni avatar
még jobb??? 2 nap alatt 5000-el ment fel a monitorom ára rohadjanak le, FAKEEEE!!!!! 😆
0
0
0
0
villamdavid avatar
DarthRoni írta:
jaja, de hallod nem volt kedvük nagyon mászkálni, 2 utcával arrébb mentek 😆

Jah 500m-rel.. Egyébként tényleg nagyobb lett meg minden,mert ilyesmit írtak az oldalon..?!..
Helyesbítek 300 m-rel..
Ez meg nevetséges már szinte,sajnos: "Kibővült raktárkészlettel, és még jobb árakkal várjuk meglévő. és leendő vásárlóinkat" ez fogad apró dőlt betűkkel az oldalon
0
0
0
0
DarthRoni avatar
jaja, de hallod nem volt kedvük nagyon mászkálni, 2 utcával arrébb mentek 😆
0
0
0
0
villamdavid avatar
DarthRoni írta:
512-eset ott láttam a hátuk mögött a polcon, tudtad hogy elköltöztek? 😃

Igen,kint van az oldalon! 😃 😆 : [LINK]
Habár még van egy kártyám mert ismerősöm azt mondta,hogy van egy nagyon jó ismerőse aki a lingvin-ből szokott a céghez új dolgokat hozni,s így hátha valamivel olcsóbban kaphatom majd meg a dolgokat.. 😉
0
0
0
0
DarthRoni avatar
512-eset ott láttam a hátuk mögött a polcon, tudtad hogy elköltöztek? 😃
0
0
0
0
villamdavid avatar
Megkérdezhetted volna tőlük mikor lesz megint 5770 1GB-os (és mikor lesz olcsóbb,ugyanez a szitu szinte a 955-nél is legyen már olcsóbb),mert az oldalról levették
Én a multkor(tavasszal) beszéltem velük skypon,aztmondták,hogy bíznak benne,hogy a megyébe az övéké a legolcsóbb számtech bolt...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Feki1991 írta:
DarthRoni írta:
halljátok, bementem ma Kecsón a lingvinbe a város legnagyobb számtekes boltjába, megkérdeztem hogy tudnak-e valamit mondani a GTX460-ról mennyi lesz kb. náluk, a válaszuk:
-Milyen GTX460?
és ugyanez volt a reakció a GTS450 és 455-el, fingjuk nem volt róla, azért ezt nem vártam tőlük 😆 még én magyaráztam el nekik hogy mivan

Ezért nem járok Én számtech boltba! 😆 😂

pedig eddig akármit kérdeztem tőlük, vagy érdeklődtem, mindent el tudtak magyarázni, de most lehet h nehezet kérdeztem pedig minden számtekes oldalon ezt ordibálják h új Nvidiák 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
DarthRoni írta:
halljátok, bementem ma Kecsón a lingvinbe a város legnagyobb számtekes boltjába, megkérdeztem hogy tudnak-e valamit mondani a GTX460-ról mennyi lesz kb. náluk, a válaszuk:
-Milyen GTX460?
és ugyanez volt a reakció a GTS450 és 455-el, fingjuk nem volt róla, azért ezt nem vártam tőlük 😆 még én magyaráztam el nekik hogy mivan

Ezért nem járok Én számtech boltba! 😆 😂
0
0
0
0
DarthRoni avatar
-Milyen GTX460?
0
0
0
0
Cooley avatar
Hát az nem ártana! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció