Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
arról fingom nincs, az ATI után nem érdeklődöm mert nem szeretem az ATI-t, AMD-s létemre ez sokkoló lehet 😆
Miért lenne sokkoló?
atit, nem tudsz valamit a 6000 sorozatrol mikor jön
am ugyan ott vagy ha rendelsz külföldröl nem ingyen hozzák ide neked
a 460 nak? áhhhh sztem több lesz az ha azt veszed hogy jobb mint a 5830 sztem drágább lesz inkább 60-70k
de végüls jövöhétre megtudjuk am ne száljatok el majd ezektöl mert az nvidia csak most zárkozik fel a dx11 re és az ati meg nemsokára kiadhatja a 6000 sorozatot akkor mit csinálnak nem toom...
gtx470 meg 100k és a két karitesztekböl ugyan azt hozza akor ez azt mutatja amit eddig is tudtunk hogy ami uj azt elöször mindig drágábban adják ki nem ennyi volt zz 5850 sem mikor kiadták szal meg am is az nvidia nem ál vmi jol árazással
gts eket 40-50 k ra lehet sztem várni
Crossfire SLI egyben 😆 CrossLI
😆 ez nagyon nagy! 😃
oks köszi 😆
ceni98: 8eFt alatt nincs újonnan videokártya. A legolcsóbb, ami még kapható az a 8400-as nV az SM4.0-s.
Szerk.: sorry javítottam 😆
haver chiplandál dolgozik 2 hét mulva érkeznek a gtx460 asak 70 k ért
a gts esek még nem tudni mikor de drágáb lesz a 5770nél és nem biztos hogy jobb de majd kiderül
nekem
nekem Gigabyte HD 5770 Super Overclock 1GB 50k ért vettem és az 5830 nál annyival nem lassab hogy kiadjak +10k-t
jaja, de hallod nem volt kedvük nagyon mászkálni, 2 utcával arrébb mentek 😆
Jah 500m-rel.. Egyébként tényleg nagyobb lett meg minden,mert ilyesmit írtak az oldalon..?!..
Helyesbítek 300 m-rel..
Ez meg nevetséges már szinte,sajnos: "Kibővült raktárkészlettel, és még jobb árakkal várjuk meglévő. és leendő vásárlóinkat" ez fogad apró dőlt betűkkel az oldalon
512-eset ott láttam a hátuk mögött a polcon, tudtad hogy elköltöztek? 😃
Igen,kint van az oldalon! 😃 😆 : [LINK]
Habár még van egy kártyám mert ismerősöm azt mondta,hogy van egy nagyon jó ismerőse aki a lingvin-ből szokott a céghez új dolgokat hozni,s így hátha valamivel olcsóbban kaphatom majd meg a dolgokat.. 😉
Én a multkor(tavasszal) beszéltem velük skypon,aztmondták,hogy bíznak benne,hogy a megyébe az övéké a legolcsóbb számtech bolt...
halljátok, bementem ma Kecsón a lingvinbe a város legnagyobb számtekes boltjába, megkérdeztem hogy tudnak-e valamit mondani a GTX460-ról mennyi lesz kb. náluk, a válaszuk:
-Milyen GTX460?
és ugyanez volt a reakció a GTS450 és 455-el, fingjuk nem volt róla, azért ezt nem vártam tőlük 😆 még én magyaráztam el nekik hogy mivan
Ezért nem járok Én számtech boltba! 😆 😂
pedig eddig akármit kérdeztem tőlük, vagy érdeklődtem, mindent el tudtak magyarázni, de most lehet h nehezet kérdeztem pedig minden számtekes oldalon ezt ordibálják h új Nvidiák 😆
halljátok, bementem ma Kecsón a lingvinbe a város legnagyobb számtekes boltjába, megkérdeztem hogy tudnak-e valamit mondani a GTX460-ról mennyi lesz kb. náluk, a válaszuk:
-Milyen GTX460?
és ugyanez volt a reakció a GTS450 és 455-el, fingjuk nem volt róla, azért ezt nem vártam tőlük 😆 még én magyaráztam el nekik hogy mivan
Ezért nem járok Én számtech boltba! 😆 😂
-Milyen GTX460?