Milyen videókártyát vegyek?

2008. July 16., téma
Fórum » Asztali PC
Az örök talány...

Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:

[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.

- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
villamdavid avatar
Szerited mennyire mehet majd le? 10k-t? Mármint az 57**-as sorozat-ra gondolok főképp
0
0
0
0
Feki1991 avatar
villamdavid írta:
Jah,2 perce vettem észre,amikor már ide is kiraktam sorry..
Nah ,még a végén bejön a kalkulációm,a 460 vagy a 65 táncsak lejjebb nyomja a 57** as és a 5830-as sorozatot!

Bizony bejött! 😎
0
0
0
0
villamdavid avatar
Jah,2 perce vettem észre,amikor már ide is kiraktam sorry..
Nah ,még a végén bejön a kalkulációm,a 460 vagy a 65 táncsak lejjebb nyomja a 57** as és a 5830-as sorozatot! (árban ,értem) csak azt nem értem minek kell neki 2 db 6 pines tápellátás,ha 160-at fogyaszt,akkor ha az 5770 is eszik ennyit,de neki meg elég az 1db 6 pines
0
0
0
0
Feki1991 avatar
villamdavid írta:
Elstartoltak a GTX 460-ok... a 768 MB-os 200 Dollár,míg az 1 GB-os 229-250 bővebben itt: [LINK]

Ajánlom figyelmedbe: https://gepigeny.hu/news.php?readmore=313 😉
0
0
0
0
villamdavid avatar
Elstartoltak a GTX 460-ok... a 768 MB-os 200 Dollár,míg az 1 GB-os 229-250 bővebben itt: [LINK]
0
0
0
0
DarthRoni avatar
akk bocs mást mondtam mint ami ki akartam fejezni^^
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Szilard96 irta: Azért hasonlítottam a 7300 GT-vel mert olyan van nekem, akkor csak jobb a hd4350 ??? 

egyértelmü hogy jobb ujabb is, de am mennyiért akarsz veni kártyát szilard96?
0
0
0
0
Cooley avatar
De először te az adó eltörléséről beszéltél. 😜
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Quadgame94 írta:

Tag mi a véleményetek az ati HD4350 -es vidikariról???
Jobb e mint a geforce 7300 GT ???
Elfutna vele jól a gta IV???

hát figyelj a inkább 4350 de pár ezer és veszel 4670 is ami jobb
amin elmegyeget a gta IV am meg minimum vga 7900gt

kösz a választ!
Azért hasonlítottam a 7300 GT-vel mert olyan van nekem, akkor csak jobb a hd4350 ???
0
0
0
0
DarthRoni avatar
na hát értjük mi egymást 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
Feki1991 írta:
Quadgame94 írta:
ja akkor 1000bocs nem akartam piszkálodni bocs

Semmi gond, nem vettem piszkálódásnak! 😎

DarthRoni írta:
és ha külföldről hozatok be? dehát miaz hogy mindehol 200 dollárnak írják itt meg 65 ezer forint lesz, NANEMÁR...

Ilyenkor úgy szeretem hogy Nálunk Euró van 😃..ha kb 200 dolcsi lessz, az EUR-ban kb 160, szal még olcsóbb is lessz mint a (nagykeres) GTX260 😃😃😃😃😃😃😃

u.i.: Innen rendelem mindig a cuccokat s itt a legdrágább GTX260 212 EUR : [LINK]
s a legolcsóbb: 174 EUR [LINK]

Alig várom hogy beárazzák a 460asokat, de az is így várható 😎..mármint a beárazás

ez megbízható oldal? vagy nagy tapasztalatod van vele?😃

Kmisi: és attól szerinted 5-10%-al nagyobbnak kéne lennie az adóknak mint a többi országban? utánanézhetsz, nálunk a legmagasabb az adó, de ha kissebb lenne az import cuccoknál az adó, talán olcsóbbak lennének a termékek és többen vásárolnának, ami fellendíthetné a gazdasági piacot, de hülyézz le....

Na ez így már tényleg igaz!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
DarthRoni írta:
[LINK]
na ennyit még kiadnék érte

Na 200EUR, nem is rossz egy ref. 460asért

Quadgame94 írta:
am ha 160 euró lesz a 460 akkor megéri onnan rendelni az 45k, az nagyon jó és am mennyiért hoznák azt ide, feki?

Csak SK-n belül viszik ki! (max Én személyesen tudom átadni 😎)..s nem 160, hanem 200 körül!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
[LINK]
na ennyit még kiadnék érte
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
am ha 160 euró lesz a 460 akkor megéri onnan rendelni az 45k, az nagyon jó és am mennyiért hoznák azt ide, feki?
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Cooley írta:
Biztos arra gondolt. 😀 És az hogy az a kártya eltűnt valószínűleg nincs összefüggésben a GTX460-assal. Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy elfogyott az utolsó darab is, és az új generáció miatt már nem rendelnek többet belőle.

Ezt nevezik generáció váltásnak! 😎
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Gaboo: Igen, a 275ösre gondoltam 😳..köszi hogy szóltál!
Roni: Igen, az a teljes ár!
0
0
0
0
Cooley avatar
Biztos arra gondolt. 😀 És az hogy az a kártya eltűnt valószínűleg nincs összefüggésben a GTX460-assal. Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy elfogyott az utolsó darab is, és az új generáció miatt már nem rendelnek többet belőle.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Feki1991 írta:
DarthRoni írta:
Feki1991 írta:
Quadgame94 írta:

DarthRoni írta:
és ha külföldről hozatok be? dehát miaz hogy mindehol 200 dollárnak írják itt meg 65 ezer forint lesz, NANEMÁR...

Ilyenkor úgy szeretem hogy Nálunk Euró van 😃..ha kb 200 dolcsi lessz, az EUR-ban kb 160, szal még olcsóbb is lessz mint a (nagykeres) GTX260 😃😃😃😃😃😃😃

u.i.: Innen rendelem mindig a cuccokat s itt a legdrágább GTX260 212 EUR : [LINK]

Alig várom hogy beárazzák a 460asokat, de az is így várható 😎..mármint a beárazás

Mégszép hogy megbízható, azért rendelek innen! 😎..a rendeléstől fogva 48órán belül lent van a cumó! 😎

Cena vrátane DPH- ez a teljes ár? adó meg minden? tehát hogy téll ennyit kelljen fizetnem 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Akinek nincs annyi pénze, ne is gyűjtsön felső kategóriára, még akkor se, ha az a felső kategória alja. Nekem is le kellett mondanom a HD5850-GTX470 kombóról. Már csak azért is, mert mire összejön a pénz, addigra a következő generáció középkategóriája ugyan olyan árban, és teljesítményben lesz, de akkor az ember már megint a csúcsot akarja, és így tovább... Akit nem vet szét a pénz, egész egyszerűen az ár/teljesítmény arányra kell rámenni a középkategóriában, én is ezt teszem.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
DarthRoni írta:
Feki1991 írta:
Quadgame94 írta:

DarthRoni írta:

Mégszép hogy megbízható, azért rendelek innen! 😎..a rendeléstől fogva 48órán belül lent van a cumó! 😎
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Feki1991 írta:
Quadgame94 írta:

DarthRoni írta:

Kmisi: és attól szerinted 5-10%-al nagyobbnak kéne lennie az adóknak mint a többi országban? utánanézhetsz, nálunk a legmagasabb az adó, de ha kissebb lenne az inport cuccoknál az adó, talán olcsóbbak lennének a termékek és többen vásárolnának, ami fellendíthetné a gazdasági piacot, de hülyézz le....
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
igaz cooley de akkor mikor lesz a 460 kb olyan árban ami normális??? majd mikor az ati kiadja a 6000 sorozatot...nem toom én inkább nvidiás vagyok de ha drága lesz nem veszem meg a 460 ast
0
0
0
0
Cooley avatar
Az amúgy megint felejtős, hogy olyan árban lesz egyből, mint egy 260-as. Akkor a még raktáron levő GTX260-asokat hogyan adnék már el? Gondolkozzatok egy kicsit mielőtt hülyeséget beszéltek(akinek nem inge, ne vegye magára). Igaz most, hogy bejönnek az újak, a régieknek lemegy az ára, de akkor sem fogják az újak egy az egyben átvenni az árcédulát az elődjüktől.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Quadgame94 írta:

DarthRoni írta:

0
0
0
0
Quadgame94 avatar
ja ez a szomoru valóság
az élet szar, jó grafikával, mondja az aki nem tölt le hozzá egy jó végigjátszást......
ami esetünkben sajnos nem sok lehetöség van de talán 2-3 hónap mulva....lejjeb megy az ár arra a szintre ami normálisnak mondható
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
DarthRoni írta:
és ez minden inport export cikkben így van, azt hiszik hogy az adóktól jön be több pénz, holott ha nem lenne adó, sokkal többet vennének a cikkekből, és így több pénz jönne be, és felélénkülne a forgalom is, de basszus azok a diplomás okosak a parlamentben nem veszik észre???

Hát de te milyen hülyeségről beszélsz? Az adó megy az államnak abból kapják az emberek segílyt meg a nyugdíjat meg a közutak meg minden ebből épül ha nem lenne adó és még többet vásárolnának akkor csak a kereskedők lennének gazdagok és adó nélkül még annyi pénze se lenne az államnak mint ami most is alig van!
0
0
0
0
Cooley avatar
Mit gondolsz miből van a politikusoknak 40-50millás villája(a csóróbbaknak) meg minden évben új audi meg merci? Na de én nem akarom idekeverni a politikát, már csak azért sem, mert nem sokat értek hozzá. Lényeg, hogy ez van, amiatt, hogy nem tetszik, nem lesz más... muszáj elfogadni, mert nem tehetsz mást.
Szerk.: Elnézést! De tehetsz. Megtanulsz egy idegen nyelvet, összeszedsz egy kis pénz, és kimész külföldre, de már a "jobb" országokban is egyre rosszabb.
DeathRoni: nincs igazad. Az lenne a megoldás, ha eltörölnék az egységes adót, és minden fajta cikkre más-más adót vetnének ki(szerintem), hogy ennek mi akadálya azt nem tudom, de mint mondtam nem értek a politikához.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
és ez minden inport export cikkben így van, azt hiszik hogy az adóktól jön be több pénz, holott ha nem lenne adó, sokkal többet vennének a cikkekből, és így több pénz jönne be, és felélénkülne a forgalom is, de basszus azok a diplomás okosak a parlamentben nem veszik észre???
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
én nem vitázom én veled értek egyet egyszerüen csak nem értem....és ez végülis érthetö is, szoval ha jol értem akkor amerikába ami 10x nagyobb mint magyarország és a piaca is nagyobb meglehet vene 200 dollár ért de mire ide ér addigra már 300 dollár a köc ami 66000 mert a köcsögök rá teszik az ilyen olyan kis jutatásukat szal én nem értem de nem is akarom....vagyis egyszerü huzzuk le az embereket még ebben is nem csak másba
0
0
0
0
Cooley avatar
Úgy se sokkal... a legjobb ha itthon nagykerből áfamentesen szerzed be, de az eléggé veszélyes mutatvány, ezért csak kevesen vállalják az ilyen módú beszerzést. Elég keményen büntetik, de ha találsz ilyen embert, akkor mázlid van. 😀 Amúgy azt a 65eFt-ot az 1 GB-os verzióra saccoltam, de a 768megás sem lesz nagyon 60 alatt.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
akkor elmehetnek a k.rva annyukba.... amúgy meg azt mondtátok hogy annyi lesz mint a gtx260, 50-55 közt van, + nehogymár 20k legyen az a rohadt áfa meg kisker... és ezért mondtam hogy megvetetném kint, és behoznám, és akkor kikerülöm a kiskeres nyomikat, úgy azért már olcsóbb, vagy nem? én laikus vagyok + nálunk a legnagyobb az általános forgalmi adó, külföldön 15-20% nálunk meg 25.... szégyen
0
0
0
0
Cooley avatar
Az az áfamentes nagyker ára. 😀 Arra még rámegy az áfa meg a kiskeri haszon, és máris 65eFt, ha nem több. Ez van... ha fejre állsz, és vitázol, akkor sem lesz olcsóbb.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
miért lenne annyi nem tom kimondta hogy 65 ezer vagy öhonann vette de ha egyszer 200 dollárt irtak akkor annyi is lesz am meg ha külföldröl hozzák neked akkor is anyit kel fizetned mer átkel váltani a forintot vagy van othon dollárod? igy is ugy is megkell vizetned a 45 50 et de am is ha 60 lenne akki is olcsobb mint az 5830 és jobb is szal én már nem tom mit higyek valszeg az lesz amit majd az nvidia honlapján irnak de az még pár nap......
0
0
0
0
villamdavid avatar
jah,ahogy kalkulálom 45-50-nek kellene lennie.. most számoltam ki ma ugye 223 az USD tehát 46600 Ft +ÁFa,de táncsak nem 20k az áfa...
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
DarthRoni irta:s magyarországon is 200 dollár lesz? 

mindenütt ugyan annyi csak itt fogsz töbet fizetni mert szar a forint
miindenütt 200 dollár sztem már csak azon mulik megy e lejjeb a dollár
[LINK] am nem nagyon fél éve még 190 ft volt most meg 223
0
0
0
0
Cooley avatar
Felejtsétek el azt a 44-50eFt-ot a GTX460-ra... annyiért talán egy GTS450 fogtok majd kapni. A GTX460 eleinte 65eFt alatt nem lesz, ez szinte biztos!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
és magyarországon is 200 dollár lesz? 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Drága Quadgame94 ha nem vetted volna észre linkeltem az ezt szócskába! 😉
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Feki1991 irta:Ez gyenge teszt!..ha teszt kell a GTX460ról akkor eztnézzétek meg! Wink..őrült jó kari!..szép lassan leváltódik a 200as széria..ha azt vesszük hogy pontosan a GTX260 áráért megtudjuk kapni, miközben ez veri néhol a GTX285/5850et akkor ez a VGA egy kegyetlen jó vétel! 

mit nézzünk meg?????jo lett volna oda irni valamit
0
0
0
0
Feki1991 avatar
DarthRoni írta:
na lehullott a lepel, de sehol nem látok az Nvidia oldalán infot hogy mennyibe kerülhet
mennyibe fog kerülni????????????? 😆

Pontosan annyiba mint egy GTX260! 😎
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Feki1991 irta:Ez gyenge teszt!..ha teszt kell a GTX460ról akkor eztnézzétek meg! Wink..őrült jó kari!..szép lassan leváltódik a 200as széria..ha azt vesszük hogy pontosan a GTX260 áráért megtudjuk kapni, miközben ez veri néhol a GTX285/5850et akkor ez a VGA egy kegyetlen jó vétel! 

mit nézzünk meg?????jo lett volna oda irni valamit
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de magyarországon is? 😆
0
0
0
0
no avatar
DarthRoni írta:
na lehullott a lepel, de sehol nem látok az Nvidia oldalán infot hogy mennyibe kerülhet

[LINK]
Itt van az ár. 199 dollár~kb. 44-50k😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar

Tag mi a véleményetek az ati HD4350 -es vidikariról???

hát figyelj a inkább 4350 de pár ezer és veszel 4670 is ami jobb
amin elmegyeget a gta IV am meg minimum vga 7900gt
0
0
0
0
DarthRoni avatar
0
0
0
0
Szilard96 avatar
mi a véleményetek az ati HD4350 -es vidikariról???
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Quadgame94 írta:
most találtam nézzétek meg 199 dollárt ir és nem elsöprö 460 fölényt
http://prohardver.hu/hir/revansot_vesz_fermi_gf104_geforce_gtx_460.html

Ez gyenge teszt!..ha teszt kell a GTX460ról akkor [LINK]nézzétek meg! 😉..őrült jó kari!..szép lassan leváltódik a 200as széria..ha azt vesszük hogy pontosan a GTX260 áráért megtudjuk kapni, miközben ez veri néhol a GTX285/5850et akkor ez a VGA egy kegyetlen jó vétel!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
ha jobb lesz a kártyámnál akkor lecserélem de meg nézem az elsö pár tesztet
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció