Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jah,2 perce vettem észre,amikor már ide is kiraktam sorry..
Nah ,még a végén bejön a kalkulációm,a 460 vagy a 65 táncsak lejjebb nyomja a 57** as és a 5830-as sorozatot!
Bizony bejött! 😎
Nah ,még a végén bejön a kalkulációm,a 460 vagy a 65 táncsak lejjebb nyomja a 57** as és a 5830-as sorozatot! (árban ,értem) csak azt nem értem minek kell neki 2 db 6 pines tápellátás,ha 160-at fogyaszt,akkor ha az 5770 is eszik ennyit,de neki meg elég az 1db 6 pines
Elstartoltak a GTX 460-ok... a 768 MB-os 200 Dollár,míg az 1 GB-os 229-250 bővebben itt: [LINK]
Ajánlom figyelmedbe: https://gepigeny.hu/news.php?readmore=313 😉
egyértelmü hogy jobb ujabb is, de am mennyiért akarsz veni kártyát szilard96?
Tag mi a véleményetek az ati HD4350 -es vidikariról???
Jobb e mint a geforce 7300 GT ???
Elfutna vele jól a gta IV???
hát figyelj a inkább 4350 de pár ezer és veszel 4670 is ami jobb
amin elmegyeget a gta IV am meg minimum vga 7900gt
kösz a választ!
Azért hasonlítottam a 7300 GT-vel mert olyan van nekem, akkor csak jobb a hd4350 ???
ja akkor 1000bocs nem akartam piszkálodni bocs
Semmi gond, nem vettem piszkálódásnak! 😎
és ha külföldről hozatok be? dehát miaz hogy mindehol 200 dollárnak írják itt meg 65 ezer forint lesz, NANEMÁR...
Ilyenkor úgy szeretem hogy Nálunk Euró van 😃..ha kb 200 dolcsi lessz, az EUR-ban kb 160, szal még olcsóbb is lessz mint a (nagykeres) GTX260 😃😃😃😃😃😃😃
u.i.: Innen rendelem mindig a cuccokat s itt a legdrágább GTX260 212 EUR : [LINK]
s a legolcsóbb: 174 EUR [LINK]
Alig várom hogy beárazzák a 460asokat, de az is így várható 😎..mármint a beárazás
ez megbízható oldal? vagy nagy tapasztalatod van vele?😃
Kmisi: és attól szerinted 5-10%-al nagyobbnak kéne lennie az adóknak mint a többi országban? utánanézhetsz, nálunk a legmagasabb az adó, de ha kissebb lenne az import cuccoknál az adó, talán olcsóbbak lennének a termékek és többen vásárolnának, ami fellendíthetné a gazdasági piacot, de hülyézz le....
Na ez így már tényleg igaz!
[LINK]
na ennyit még kiadnék érte
Na 200EUR, nem is rossz egy ref. 460asért
am ha 160 euró lesz a 460 akkor megéri onnan rendelni az 45k, az nagyon jó és am mennyiért hoznák azt ide, feki?
Csak SK-n belül viszik ki! (max Én személyesen tudom átadni 😎)..s nem 160, hanem 200 körül!
na ennyit még kiadnék érte
Biztos arra gondolt. 😀 És az hogy az a kártya eltűnt valószínűleg nincs összefüggésben a GTX460-assal. Egész egyszerűen arról lehet szó, hogy elfogyott az utolsó darab is, és az új generáció miatt már nem rendelnek többet belőle.
Ezt nevezik generáció váltásnak! 😎
Roni: Igen, az a teljes ár!
és ha külföldről hozatok be? dehát miaz hogy mindehol 200 dollárnak írják itt meg 65 ezer forint lesz, NANEMÁR...
Ilyenkor úgy szeretem hogy Nálunk Euró van 😃..ha kb 200 dolcsi lessz, az EUR-ban kb 160, szal még olcsóbb is lessz mint a (nagykeres) GTX260 😃😃😃😃😃😃😃
u.i.: Innen rendelem mindig a cuccokat s itt a legdrágább GTX260 212 EUR : [LINK]
Alig várom hogy beárazzák a 460asokat, de az is így várható 😎..mármint a beárazás
Mégszép hogy megbízható, azért rendelek innen! 😎..a rendeléstől fogva 48órán belül lent van a cumó! 😎
Cena vrátane DPH- ez a teljes ár? adó meg minden? tehát hogy téll ennyit kelljen fizetnem 😃
Mégszép hogy megbízható, azért rendelek innen! 😎..a rendeléstől fogva 48órán belül lent van a cumó! 😎
Kmisi: és attól szerinted 5-10%-al nagyobbnak kéne lennie az adóknak mint a többi országban? utánanézhetsz, nálunk a legmagasabb az adó, de ha kissebb lenne az inport cuccoknál az adó, talán olcsóbbak lennének a termékek és többen vásárolnának, ami fellendíthetné a gazdasági piacot, de hülyézz le....
az élet szar, jó grafikával, mondja az aki nem tölt le hozzá egy jó végigjátszást......
ami esetünkben sajnos nem sok lehetöség van de talán 2-3 hónap mulva....lejjeb megy az ár arra a szintre ami normálisnak mondható
és ez minden inport export cikkben így van, azt hiszik hogy az adóktól jön be több pénz, holott ha nem lenne adó, sokkal többet vennének a cikkekből, és így több pénz jönne be, és felélénkülne a forgalom is, de basszus azok a diplomás okosak a parlamentben nem veszik észre???
Hát de te milyen hülyeségről beszélsz? Az adó megy az államnak abból kapják az emberek segílyt meg a nyugdíjat meg a közutak meg minden ebből épül ha nem lenne adó és még többet vásárolnának akkor csak a kereskedők lennének gazdagok és adó nélkül még annyi pénze se lenne az államnak mint ami most is alig van!
Szerk.: Elnézést! De tehetsz. Megtanulsz egy idegen nyelvet, összeszedsz egy kis pénz, és kimész külföldre, de már a "jobb" országokban is egyre rosszabb.
DeathRoni: nincs igazad. Az lenne a megoldás, ha eltörölnék az egységes adót, és minden fajta cikkre más-más adót vetnének ki(szerintem), hogy ennek mi akadálya azt nem tudom, de mint mondtam nem értek a politikához.
mindenütt ugyan annyi csak itt fogsz töbet fizetni mert szar a forint
miindenütt 200 dollár sztem már csak azon mulik megy e lejjeb a dollár
[LINK] am nem nagyon fél éve még 190 ft volt most meg 223
mit nézzünk meg?????jo lett volna oda irni valamit
na lehullott a lepel, de sehol nem látok az Nvidia oldalán infot hogy mennyibe kerülhet
mennyibe fog kerülni????????????? 😆
Pontosan annyiba mint egy GTX260! 😎
mit nézzünk meg?????jo lett volna oda irni valamit
na lehullott a lepel, de sehol nem látok az Nvidia oldalán infot hogy mennyibe kerülhet
[LINK]
Itt van az ár. 199 dollár~kb. 44-50k😃
Tag mi a véleményetek az ati HD4350 -es vidikariról???
hát figyelj a inkább 4350 de pár ezer és veszel 4670 is ami jobb
amin elmegyeget a gta IV am meg minimum vga 7900gt
most találtam nézzétek meg 199 dollárt ir és nem elsöprö 460 fölényt
http://prohardver.hu/hir/revansot_vesz_fermi_gf104_geforce_gtx_460.html
Ez gyenge teszt!..ha teszt kell a GTX460ról akkor [LINK]nézzétek meg! 😉..őrült jó kari!..szép lassan leváltódik a 200as széria..ha azt vesszük hogy pontosan a GTX260 áráért megtudjuk kapni, miközben ez veri néhol a GTX285/5850et akkor ez a VGA egy kegyetlen jó vétel!