orodreath írta:
háát én még nem láttam ereszteni vízhűtést, és nem költöm rá a gatyámat, miért is költeném, és akinek telik vízhűtésre annak meg nem számít mennyit költ rá, mert pl egy 150k-s pc-t nemfog levizezni senki de egy 500-600k-sat már annál inkább 😀
te nem, de az ország több mint 3/4-e igen 😆
Hát azért a corsair vizhűtök szerintem megbizhatok( a Cpu hűtök) 😃
Probáld lehuzni a h100 rol a csövet! 😃
orodreath írta:
háát én még nem láttam ereszteni vízhűtést, és nem költöm rá a gatyámat, miért is költeném, és akinek telik vízhűtésre annak meg nem számít mennyit költ rá, mert pl egy 150k-s pc-t nemfog levizezni senki de egy 500-600k-sat már annál inkább 😀
mathejocy írta:
Olyan rossz a vízhűtés,hogy ha egyszer kipróbálnád,akkor többé nem használnál léghűtést.Cooley H100 hűtőjéből ha kitéped a csövet,akkor kezet fogok veled.
Ez így van, én is a H70 óta nem vagyok hajlandó léghűtésre váltani, most már pedig az egész gép levizezése következik majd, csak nyáron veszek agy 690-t és azzal együtt (tudom sz.tetek jobb a 680 SLI, de nekem 690 kell ezen fölös is vitát indítani 😀 )
nem jobb!!! egyszint!!! 😃 vhol sli vhol 690 most az a 0.*vmennyi v 1-2 fps az lokuki!!!
Ja és sok sikert majd a vizezéshez!!! 😃
Olyan rossz a vízhűtés,hogy ha egyszer kipróbálnád,akkor többé nem használnál léghűtést.Cooley H100 hűtőjéből ha kitéped a csövet,akkor kezet fogok veled.
Ennyi hülyeséget... Mégis mitől lyukadna ki? Nem sav folyik bennük. A csatlakozóknál szokott előfordulni, hogy ereszt, ha szarul van összerakva, és/vagy nincs karbantartva évekig. Esetleg még akkor lehet komoly gond, ha valaki olyan hülye, hogy csapvízzel használja. A kompakt vízhűtésekkel az egyetlen probléma a pumpa szokott lenni, de az meg nem okoz szivárgást.
A vízhűtés meg a léghűtés nem egy kategória. A léghűtéssel pl. soha nem csinálhatsz meg olyat, hogy belevágod egy tál vízbe, amit télen kiraksz az ablakba vagy egyéb évszakban a hűtőbe, pedig így már ment 5.2GHz-en a procim, amit egyetlen léghűtéssel sem tudtam volna megoldani. Valamint a vízhűtésnek sokkal jobb a helykihasználása, illetve lényegesen halkabb működésre képes. A H100 előtt egy Tt Frio-m volt, amire már rá lehet fogni, hogy felső kategóriás léghűtés, de max ventifordulattal nem volt képes arra, amire a H100 minimumon, holott még maxon is komoly hangerőkülönbség volt a 2 közt. Hát ha még 2 ventit rávágnék a H100-ra... És nem poénból van rá 5 év garancia.
A nitrogént meg folyamatosan öntözni kell, nem épp mindennapi használatra kitalált megoldás.
mathejocy írta:
Speciel én 2 kártyás rendszernél a proci és a vga közé rakok még egy radit.Nem árt egy puffer tartály sem a körbe.PH-n megkeresed Jones965-öt ő segít ebben.2x GTX 580-at hajt + radi nélkül.(Meg azt hiszem 4x7970-et is.)Képek itt [LINK]
Az se rossz!!!
Orod ahogy akarod!!!
csak aztán nehogy kijukadjon aztán kampo!! 😃
ezért nem szeretem a vizhűtést!
Speciel én 2 kártyás rendszernél a proci és a vga közé rakok még egy radit.Nem árt egy puffer tartály sem a körbe.PH-n megkeresed Jones965-öt ő segít ebben.2x GTX 580-at hajt + radi nélkül.(Meg azt hiszem 4x7970-et is.)Képek itt [LINK]
orodreath írta:
Ha leakarok vizezni egy i7-3930K-t meg 1 (később2) GTX680-at akkor elég egy 3-as radi 14-es ventikkel vagy be kéne iktatni még egy 1-es v .2-es radit, vagy esetleg egy kűlső 4-es radi még jobb lenne ?
Hát sztem a legbiztonságosabb lenne ha a 2vidikarinak meg a procinak külön
raksz!
Szerintem de nemtom!
Muszáj lesz valahogy a vga-t is hűteni, mert kibírhatatlanul hangos játékok közben, és szerintem se lenne elég hozzá a házhűtés. Valami külön hűtő csak van rájuk :S A 2 procis tippet pedig köszönöm : D
integrált vga az más tészta. ott a 80 még jó, 90 is. azt maximum ház hűtéssel tudod lehűteni, de azzal se nyernél sokat. proci is okés, de ha tuningolni támad kedved és az ár mind1 akkor noctua nhd14 vagy corsair h60-80
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani integrált vgara és processzora hűtőket. (ár mind1)
VGA a biztonságos 49 fok helyett 80at produkált játék közben, a processzor 55 fokot.
humerot írta:
Milyen processzorhűtőt ajánlanátok max 20 ezer Ft ig illetve lenne még egy megkötés magas bordázatú ram jaim vannak na ezt nem szeretném cserélni 😀
Thermaltake Frio OCK
Alpenföhn k2 Mount Doom
Az meg hogy beférnek e a ramoktól ember legyen a talpán aki megmondja😆
na akkor én megmondom 😉, mivel magas bordás ramokról van szó 90% hogy NEM maradék 10% kérdés mekkora a borda, ezekhez már Low Profile kell és ha nem akar megválni a mostanitól akkor jönnek a kompromisszumok tehát kisebb léghűtő, vagy maximum 1,5-2cm bordamagasság és még így is az első ventit fentebb kell emelni valamint az A2-B2 slotokat kell használni
egy pár ajánlott hűtőt kifelejtettél: 😎
be quiet! Dark Rock Pro 2
be quiet! Dark Rock Pro C1
EKL Alpenföhn Himalaya
be quiet! Dark Rock 2
be quiet! Dark Rock Advanced C1
Zalman CNPS11X Extreme
Thermalright Archon SB-E
Thermalright HR-02 Macho
norbertsolider írta:
Sziasztok. Helyi lingvinben akartam volna CM TX3 evot venni ,de aztmondták egy ideig nm lesz és ajánlottak helyette egy Arctic Freezer64 Pro Coolert. Szerintetek az is jó hűtő az én procimhoz? (AMD A-8 5600k)
Sziasztok. Helyi lingvinben akartam volna CM TX3 evot venni ,de aztmondták egy ideig nm lesz és ajánlottak helyette egy Arctic Freezer64 Pro Coolert. Szerintetek az is jó hűtő az én procimhoz? (AMD A-8 5600k)
humerot írta:
Milyen processzorhűtőt ajánlanátok max 20 ezer Ft ig illetve lenne még egy megkötés magas bordázatú ram jaim vannak na ezt nem szeretném cserélni 😀
Corsair H60 😀
Ez alatt bármi elfér 😀
Hűtött már nálam Phenom II X4 965-öt; FX-8120-at; i2 2500K-t 😀
Merem ajánlani 😀
humerot írta:
Thermaltake Frio OCK
Alpenföhn k2 Mount Doom
többre tartom a kompakt cpu hűtőket mint a komplexeket, hiába jobb az utóbbi
DCMAN: ott értelmes hsz-ek vannak..............
az biztos
DarkLacka: most akor mire teszed végülis a voksod? víz vagy lég?😆
Ház vidikari léghűtés CPU Corsair vizhütő! 😃 de csak az
többre tartom a kompakt cpu hűtőket mint a komplexeket, hiába jobb az utóbbi
az biztos
DarkLacka: most akor mire teszed végülis a voksod? víz vagy lég?😆
De az egybe rendszer, az nem u.a mint amiről Devis-el beszélünk 😆
Én csak a cpu hűtökbe bizok egybe zakkpakk rendszerekbe nem nagyon! 😃
Hát azért a corsair vizhűtök szerintem megbizhatok( a Cpu hűtök) 😃
Probáld lehuzni a h100 rol a csövet! 😃
azért az neccesebb is ha valahol elkezd ereszteni akor viszlát drága hardver😆 kell valami jó faxa megbízható léghűtés és anyi.😀
orodeath: amugy +1😀 csak van parázás is azért a dologban😕
Sztem annyi elég h jo hüvös ventiket veszel a házba mint pl akasa(apache,viper) azokkal tele ba*ni a cpu-t levizezni azt csövi a ház hideg marad! 😃
enyi😀
azért az neccesebb is ha valahol elkezd ereszteni akor viszlát drága hardver😆 kell valami jó faxa megbízható léghűtés és anyi.😀
Sztem annyi elég h jo hüvös ventiket veszel a házba mint pl akasa(apache,viper) azokkal tele ba*ni a cpu-t levizezni azt csövi a ház hideg marad! 😃
Nekem elég lessza cpu-t vizezni azt csövi 😃
Semmi gond nincs a Corsair vízhűtésével, én kb. 2 hete vettem a H100i-t és teljesen elégedett vagyok vele.
H100I nem okoz kékhalált mert sokaktol hallotam h nem vmi jo!!!
Hogy jobb a h100
hali!!
Ki mit tud az intel proci vizhűtőjéröl??
mennyire jok azok ? 😃
Corsair az is 😀
Mennyire jok azok? 😃
Ez így van, én is a H70 óta nem vagyok hajlandó léghűtésre váltani, most már pedig az egész gép levizezése következik majd, csak nyáron veszek agy 690-t és azzal együtt (tudom sz.tetek jobb a 680 SLI, de nekem 690 kell ezen fölös is vitát indítani 😀 )
nem jobb!!! egyszint!!! 😃 vhol sli vhol 690 most az a 0.*vmennyi v 1-2 fps az lokuki!!!
Ja és sok sikert majd a vizezéshez!!! 😃
Ki mit tud az intel proci vizhűtőjéröl??
mennyire jok azok ? 😃
A vízhűtés meg a léghűtés nem egy kategória. A léghűtéssel pl. soha nem csinálhatsz meg olyat, hogy belevágod egy tál vízbe, amit télen kiraksz az ablakba vagy egyéb évszakban a hűtőbe, pedig így már ment 5.2GHz-en a procim, amit egyetlen léghűtéssel sem tudtam volna megoldani. Valamint a vízhűtésnek sokkal jobb a helykihasználása, illetve lényegesen halkabb működésre képes. A H100 előtt egy Tt Frio-m volt, amire már rá lehet fogni, hogy felső kategóriás léghűtés, de max ventifordulattal nem volt képes arra, amire a H100 minimumon, holott még maxon is komoly hangerőkülönbség volt a 2 közt. Hát ha még 2 ventit rávágnék a H100-ra... És nem poénból van rá 5 év garancia.
A nitrogént meg folyamatosan öntözni kell, nem épp mindennapi használatra kitalált megoldás.
Kilyukad, ezen jót kell nevessek 😀 ezek a cuccok nem gatyi anyagból vannak h. csak úgy kilyukadnak 😀
Hát aztán ha mégis? 😃
akkor vége az egészgiipnek
De ha jo hütést akarsz akk nitrogén!! 😃
enyi...léghűtés 4ever! valami noctua vagy ilyesmi ami elégé pro és kész.nem kell parázni.
Hát jaja csak most azért a 2011-es procik elég melegedősek!!!
Én is léghűtö mellet vagyok!
Az se rossz!!!
Orod ahogy akarod!!!
csak aztán nehogy kijukadjon aztán kampo!! 😃
ezért nem szeretem a vizhűtést!
Ha leakarok vizezni egy i7-3930K-t meg 1 (később2) GTX680-at akkor elég egy 3-as radi 14-es ventikkel vagy be kéne iktatni még egy 1-es v .2-es radit, vagy esetleg egy kűlső 4-es radi még jobb lenne ?
Hát sztem a legbiztonságosabb lenne ha a 2vidikarinak meg a procinak külön
raksz!
Szerintem de nemtom!
Most a legmelegebb kari a 4870x2(alapon 100 felett van)
aham....
nem akarok kötözködni de ez kamu!
http://logout.hu/cikk/a_dupla_orias_hd_4870_x2/nyomtatobarat/teljes.html
a megengedett maximális! az a 100 fok, nem pedig az alap! előbb nézz utána mielőtt hülyeséget írsz, s remélem végig olvasod a cikket!
https://dl.getdropbox.com/u/1162403/x2/4870x2_rivatuner_fan_control_rule.png
És ha bezacskózom?
Úgyis lesz páralecsapódás... jó az odakint a gépházban neki 😉
Sziasztok!Az árt a gépnek ha berakom a merevlemezt,processzort vagy stb-t a hűtőbe?
A páralecsapódás mindenképpen!
Most gyári van rajta
a procim AMD athlon 2 x4 631 4x3 ghz
Tudnátok ajánlani integrált vgara és processzora hűtőket. (ár mind1)
VGA a biztonságos 49 fok helyett 80at produkált játék közben, a processzor 55 fokot.
[LINK]
Thermaltake Frio OCK
Alpenföhn k2 Mount Doom
na akkor én megmondom 😉, mivel magas bordás ramokról van szó 90% hogy NEM maradék 10% kérdés mekkora a borda, ezekhez már Low Profile kell és ha nem akar megválni a mostanitól akkor jönnek a kompromisszumok tehát kisebb léghűtő, vagy maximum 1,5-2cm bordamagasság és még így is az első ventit fentebb kell emelni valamint az A2-B2 slotokat kell használni
egy pár ajánlott hűtőt kifelejtettél: 😎
be quiet! Dark Rock Pro 2
be quiet! Dark Rock Pro C1
EKL Alpenföhn Himalaya
be quiet! Dark Rock 2
be quiet! Dark Rock Advanced C1
Zalman CNPS11X Extreme
Thermalright Archon SB-E
Thermalright HR-02 Macho
maximum 5000 forint árban.
amd 4 magos procira.
Igen, jó az az Artic hűtő is!
965-öt na az jó és jól lehütőtte mert nekem is olyan van.😀 érdemes beruházni rá?
Én egy forintot nem bántam meg, amit kiadtam érte.
A Ventijét az lecseréltem, mert az Én gépemben hangosnak számított.
Corsair H60 😀
Ez alatt bármi elfér 😀
Hűtött már nálam Phenom II X4 965-öt; FX-8120-at; i2 2500K-t 😀
Merem ajánlani 😀
Thermaltake Frio OCK
Alpenföhn k2 Mount Doom