Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Valakinek ötlet olyan FPS-re amiben lehet fejleszteni/testreszabni a felszerelést és/vagy openworld?
0
0
0
0
drabie22 avatar
Nes játékokra mennyire emlékeztek még? 😃
http://logout.hu/cikk/a_nes_korszak/kezdes.html
Sajtá készítésű cikk 😀 sorry hogy itt reklámozom, de szeretném tudni tetszik-e az embereknek, nosztalgiát ébreszt-e bennük.
0
0
0
0
no avatar
GAMER2: köszi ezek megvannak meg a six guns van még meg ezeken kívül kéne valami jó
0
0
0
0
Sicu33 avatar
WIIIIIINspac : Van meg az Alan Wake : American Nightmare , Mafia 2 , The Godfather 😀
0
0
0
0
Slier avatar
WIIIIIINspac: Az Alan Wake történetben és hangulatban verhetetlen, mintha egy sorozatot néznél csak ajánlani tudom.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Minion Rush-t próbáltad már? Illetve a legjobb az Asphalt 8, de ez csak az újabb Windows phoneosoknak ingyenes 😀
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud jó windows phone-os játékokat?
0
0
0
0
no avatar
Koszonom ezekkel mar jatszottam, az Alen Wake az nagyon tetszett!! /telefonrol irtam/
0
0
0
0
Sicu33 avatar
WIIIIIINspac : Far Cry 3 , Dead Island(ha szereted a horrort), Alan Wake
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Milyen nagyon látványos, magával ragadó, történetes játékot tudnátok ajánlani? 😀
0
0
0
0
mrlife avatar
Sziasztok!
Kérnék egy jó pár akciós,pörgős játékot a gépemre(xbox joy-al működjön):
intel core i3 2,4ghz, 4gb ram, 1gb hd vidi kari

Előre is kösz mindenkinek 😀
0
0
0
0
megaone6 avatar
Sziasztok! Megkaptam az új telefonomat (LG Optimus L7 II) és szeretnék rá pár jó játékot letölteni. Igazából a műfaj mindegy, de leginkább akció és ügyességi játékokat szeretnék. Amik eddig megvannak: Minecraft, Flappy Bird, Dumb Ways To Die, Temple Run 2, Ridiculous Fishing, Dead Trigger, Plague Inc, Dead Space és Into the Dead. Előre is köszi!
0
0
0
0
online22 avatar
A cod BO2 és az Mw3 nak van játszható tört multija? ha igen linkelnétek oldalt hogy honnan,mit,és hogyan kell??
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Helló!
Valaki tud mondani olyan játékot ami elfut Pixel Shader 2.0-ás videókártyán és lehet benne multizni?
0
0
0
0
kmetovics avatar
vodkavok: Prince of persia sorozat
0
0
0
0
vodkavok avatar
AC sorozathoz hasonló játékokat ajánlana valaki?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
no avatar
ajánljatok játékot ami elfut radeon 9600on és pentium 4es procin
0
0
0
0
no avatar
Ismerem, de nem stratégiára gondoltam, inkább amolyan szimulátorszerűre vagy olyanra mint ahogy a Battlefieldekben van (mármint, hogy lehet használni járműveket) csak normális kampánnyal.
0
0
0
0
coolt16 avatar
Call of Duty-k, Medal of Honor-ok, mind-mind háborús.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Battlefield 4 😂😆 Az nagyon hasonlo.
0
0
0
0
csabacsi avatar
tud valaki battlefiled3 hoz hasonlo jatekokat?😀
0
0
0
0
coolt16 avatar
Codename panzers, magyar fejlesztőktől.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
XfighterX avatar
kmetovics: 😆ddd megpróbálom 😃
0
0
0
0
no avatar
most ezt meikre a virtuálisra vagy a cod 4 re gondoltad ?
0
0
0
0
csabacsi avatar
tobb mint valoszinu hogy elmegy rajta
0
0
0
0
no avatar
sziasztok 2 kérdésem elfutna a cod 4 128as integrált vidikarival és hogy a fifa 12 egy virtuális két magos gépen?
0
0
0
0
kmetovics avatar
Pfúúú Hallod nem tudom. Szerintem told 1szerre mindkettőt 😃
0
0
0
0
XfighterX avatar
kmetovics:ha végig vittem a dead space 1-2őt aztán majd kirpóbálom a outlastot és az amnesiát de melyiket éri meg elsőként majd kipróbálni?? az outlastot vagy az amnesiát??
0
0
0
0
kmetovics avatar
XfighterX: Én most tolom a 3-mat és tényleg nem ijesztő, de a 2 egy kicsit az 😆 😀
Meg, ha nagyon meg akarsz ijedni, akkor szedd le az outlastot. Csak pár GB. Az amnesia:the dark descent asszem nincs is meg 1GB.
0
0
0
0
csabacsi avatar
ajnlat jatekokra kb 2gb ram
0
0
0
0
XfighterX avatar
Dono: oké akkor az elsö részét fogom kipróbálni.
kmetovics:nem rég letöltöttem a Dead Space 3-mat és az egyátalán nem volt ijesztő remélem az első vagy a második része az lesz 😀.
0
0
0
0
no avatar
A F.E.A.R-nek is jó minden része, bár szerintem érdemes az elsővel és DLC-ivel kezdeni!
0
0
0
0
kmetovics avatar
XfighterX: A dead space 2 a legfélelmetesebb a 3 közül (szerintem). A fear játékokkal még nem játszottam, csak ajánlották már nekem páran 😀 De az amnesia:the dark descent és az outlast nagyon jó játék. Sokat lehet benne parázni, az biztos 😆 😃
0
0
0
0
XfighterX avatar
kmetovics: és a dead space-nek hanyadik része a legfélelmetesebb? és a fearnál?
TomSelect: köszi ki fogom probálni 😀
0
0
0
0
Slier avatar
Nem vagyok egy félős fajta de az Outlast 7.1-el 80cm-en full hd-ba eléggé para, csak ajánlani tudom 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
XfighterX: Horror pl.: dead space 1-2-3, fear 1-2-3, amnesia:the dark descent, outlast,
0
0
0
0
XfighterX avatar
valaki írjon már jó horror,verekedős játékokat!!! előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
sziasztok tudnátok jo jatekokat irni erre Intel Pentium 4 630, 3000 MHz integrált 128as vidi kari és 2gb ddr2es ram minden jöhet
0
0
0
0
TrolHunter avatar
reflmix: COD 4-hez vannak jó kis paintballos modok és nem is kell eredeti játék, mert ott az xfire
Furmann96: Planetside 2
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jó mmofps-t amin sokan játszanak de viszont nincs tele hackerrel. A grafika nem annyira fontos csak ne legyen cs 1.6 szerű, előre is köszönöm
0
0
0
0
reflmix avatar
Dono Köszi, és amúgy semmilyen Paintball játék nincs amit kiadtak volna ? Szóval valami Standalone-kellene mert ehhez a Half-Life kell sajnos !
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Star Conflict? Igaz, még csak nyílt béta, de attól függetlenül egész jó.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció