wdavid írta:
nm 😃 találkoztam ilyennel párszor remélem neked is segít 😃
Reméljük ha csökkentett módban nemsikerült úgy megcsinálni,h drivert leszedtem és újra fel akk hátha ez megoldja,mert pedig fajin monitor lenne igaz régi,de jó 😃
wdavid írta:
próbáld meg h azon a monitoron amin bejön a kép visszaveszed a felbontást a legkisebbre 😃 utána dugd rá a másik monitort amin nem jött be a kép, elvileg működni kell 😀
Úgyértve,h müködés közben dugjam rá és vegyem legkisebbre a felbontást és úgy indítsam újra a gépet hátha müködik ? 😃
próbáld meg h azon a monitoron amin bejön a kép visszaveszed a felbontást a legkisebbre 😃 utána dugd rá a másik monitort amin nem jött be a kép, elvileg működni kell 😀
Hali mára bepottyant ilyen tipusú CRT Monitor http://www.procon...107065.htm a hiba a következő lenne bekötöttem elindítom a gépet szép jó képet mutat win 7 logo ok amikor bejönne a windows akkor kikapcsolódik a monitor vagyis narancssárgán vilagít mi lehet a baja ?
Most jelenleg Fujitsu Siemens P15-1 LCD-t használok 1024x768 felbontásban és 75 Hz-en
UPDATE:Most észrevettem,h ha felrakom a drivert akk csinálja ezt,de ha leszedem akk meg nem valaki tudja a választ? Win-t újraraktam és akk is ezt csinálja 😕
H61 H67 és Z68 chipekkel tudod kihasználni az integrált vga-t a procikban, és igen, grafikus chip nincs az alaplapon, csak busz az integrált VGA-hoz.
Ezekbe nem lehet 1156-os procikat tenni tudtommal.
Igen ezekre letek kitalálva hogy normál otthoni felhasználásra nem kel külön VGA-t venned a gépeb, netezésre, filmnézésre stb...
nekem lenne ehhez kapcsolódó kérdésem. ezek ugye az 1155 foglaltúak, de ezekben az alaplapokban nincs is integrált VGA, mert ugye ezekbe megy az a proci amibe van VGA, tehát végül is felesleges lenne. még egy kérdés, ezekbe belemegy egy 1156-os proci?
nincs olyan hogy egy filmben nem jelenít meg részleteket a VGA...
filmnézés közben az égegyadta világon semmi különbség nincs a 2 GPU között.
Filmre tökéletes a HD2000, erre találták ki.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e minőségbeli különbség egy processzorba integrál videochip (Intel Core i3-2100) és mondjuk egy Sapphire Radeon 6850 1 GB DDR5 filmnézés közben? Mármint úgy értem hogy az integrált videóchip kihagy e olyan részeket mint amit a vga megjelenít. Remélem érthetően fogalmaztam.
most nézem h az Athlon II X4 640 ugyan azt tudja mint a Phenom II X4 945 kivéve h a 640ben nincs L3, nem mellesleg 26K az ára...tényleg csak ennyi a különbség a kettő között?
Superlompos írta:
Az normális, ha bootolásnál kapar a vinyó? Mert most kivettem 2 ventit, így semmi hangja a gépnek és lehet hallani néha, hogy kapar egy kicsit.
kis csapágyhiba lehet, ha a lemezt kaparná már nem lenne adatod 😃😃
apetit1989 írta:
Hogy kell eltávolítani az aktuális ati drivert?
Én úgy szoktam hogy elindítom a telepítőt és akk megkérdezi, hogy telepíteni, vagy eltávolítani szeretnék.
Rányomok eltávolítás, restart, aztán még1x elindítom és akkor már a telepítésre megyek. Eddig nem volt gondom a driverekkel, de azt mondják van kimondottam program amivel elehet távolítani.
fagyivisszanyal írta:
segitség
letöltöttem a heaven benchmarkot és kiprobáltam minimumon
és kicsit büdös szag kezdett érződni ezért rögtön lekapcsoltam a gépet
szerintetek ugye nem lett nagy baja? a proci 38 fokos a systam meg 40 fokos volt
nem sokkal utána megfogtam az alkatrészeket és csak a proci hütö volt egy kicsit meleg
gondolom a por kezdett pörkölődni. az a 40 fok meg semmi
baj sztem nem lett, de azzal az LC-power 420W-táppal ne kezdj ilyenekbe, főleg ne egy HD5770-nel, sőt én semmit sem mernék csinálni azzal táppal, még bekapcsolni sem. Az ilyen T-power, vagy M-tech és a hasonló tápokat messzire kerülni kell.
ha már meg van annyit tehetsz hogy nem nyúzod a gép egyik komponensét sem, mert eléggé instabil tápok amik nagy feszültségingadozást okoznak amit ezek az alkatrészek nem szeretnek.
segitség
szerintetek ugye nem lett nagy baja? a proci 38 fokos a systam meg 40 fokos volt
nem sokkal utána megfogtam az alkatrészeket és csak a proci hütö volt egy kicsit meleg
akos328 írta:
Bocsi lenne egy érdekes kérdésem hogy az MSI Afterburnert hol-hogy kell beállítani hogy játék közben mutassa a frame számot, a GPU aktivitást, hőmérsékletet?
Settings-be(gondolom erre rájöttél) Monitorig fülnél kiválasztod a listán az adott elemeket, és alul kipipálod a Show in On-Screen Display dobozt(mindnél külön), aztán On-Screen Display fülnél beállítasz 1 gombot a ki-be kapcsolására, és már megy is. Ha mégse menne, szintén OSD fülnél van More gomb, ott is lehet ki-be kapcsolni, illetve programonként testre szabni.
Bocsi lenne egy érdekes kérdésem hogy az MSI Afterburnert hol-hogy kell beállítani hogy játék közben mutassa a frame számot, a GPU aktivitást, hőmérsékletet?
Arra gondolok h kb még ez a gép meddig vinné a játékokat.. mert most jön majd bele a VGA és az új Proci a sima Wolfdale hez képest
a 462-es sempronokat mióta lehet 2 magosítani?
1 mag van bennük.
bocsánat akk összekevertem a másikkal 😃
1 mag van bennük.
Hali all valaki megrudná mondani meikkel járnék jobban ? AMD Sempron 2600+ S462 1.8GHZ 256kb Cache 333MHZ FSB vagy Intel Celeron 2GHz Northwood mPGA478 400mhz fsb 128kb cache
Ha esetleg érdekel van egy eladó amd sempron 2800+ am és egy intel pentium iv 2,4ghz em
nm 😃 találkoztam ilyennel párszor remélem neked is segít 😃
Reméljük ha csökkentett módban nemsikerült úgy megcsinálni,h drivert leszedtem és újra fel akk hátha ez megoldja,mert pedig fajin monitor lenne igaz régi,de jó 😃
nem 😃 állítsd le nyugodtan miután visszavetted és utána tedd rá a másik monitort és kapcsold vissza😃
Rendben köszi majd megnézzem 😃
Úgyértve,h müködés közben dugjam rá és vegyem legkisebbre a felbontást és úgy indítsam újra a gépet hátha müködik ? 😃
Most jelenleg Fujitsu Siemens P15-1 LCD-t használok 1024x768 felbontásban és 75 Hz-en
UPDATE:Most észrevettem,h ha felrakom a drivert akk csinálja ezt,de ha leszedem akk meg nem valaki tudja a választ? Win-t újraraktam és akk is ezt csinálja 😕
szóval még gyűjts. nem rossz az még.
a rendszer alapja, az alaplap és a proci kb 😃
érdemes fejlettebbet venni 😀
de mennyi a nem sok? mert ha kevés akkor még gyűjts.
10 ezer mért menyibe kerül és miet kéne hozzá venni?
érdemes fejlettebbet venni 😀
de mennyi a nem sok? mert ha kevés akkor még gyűjts.
Sziasztok nekem szerintetek jó gépem van?
vagy mit kéne bele jobb?
jó az, játékra már gyenge.
kéne már egy platformcsere modernebbre.
mennyid van gépre?
nem sok!
mi az a platform
Sziasztok nekem szerintetek jó gépem van?
vagy mit kéne bele jobb?
jó az, játékra már gyenge.
kéne már egy platformcsere modernebbre.
mennyid van gépre?
vagy mit kéne bele jobb?
Ezekbe nem lehet 1156-os procikat tenni tudtommal.
nekem lenne ehhez kapcsolódó kérdésem. ezek ugye az 1155 foglaltúak, de ezekben az alaplapokban nincs is integrált VGA, mert ugye ezekbe megy az a proci amibe van VGA, tehát végül is felesleges lenne. még egy kérdés, ezekbe belemegy egy 1156-os proci?
filmnézés közben az égegyadta világon semmi különbség nincs a 2 GPU között.
Filmre tökéletes a HD2000, erre találták ki.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e minőségbeli különbség egy processzorba integrál videochip (Intel Core i3-2100) és mondjuk egy Sapphire Radeon 6850 1 GB DDR5 filmnézés közben? Mármint úgy értem hogy az integrált videóchip kihagy e olyan részeket mint amit a vga megjelenít. Remélem érthetően fogalmaztam.
Megéri cserélni egy X6 1090T procit egy core i7 860ra?
Ezt ugye most csak hülyeségből írtad ugye? 😃!
Pont Te kérded? Nemrég azt sem tudtad hol kell bekapcsolni a gépet.😆😆
😆😆😆! Jaja 😃😃! Már tudom 😃! Most azt nem tudom, hogy hol kell berakni CD/DVD-t 😲!
Gyorstalpaló számtech kurzus: TEDD A KEZED A MONITORRA,KÜLDÖM AZ ERŐT!MMMMMMMMMMMMMOST!!
1 2 3 MUKODJ!
Az normális, ha bootolásnál kapar a vinyó? Mert most kivettem 2 ventit, így semmi hangja a gépnek és lehet hallani néha, hogy kapar egy kicsit.
kis csapágyhiba lehet, ha a lemezt kaparná már nem lenne adatod 😃😃
Megéri cserélni egy X6 1090T procit egy core i7 860ra?
Ezt ugye most csak hülyeségből írtad ugye? 😃!
Pont Te kérded? Nemrég azt sem tudtad hol kell bekapcsolni a gépet.😆😆
Hogy kell eltávolítani az aktuális ati drivert?
Én úgy szoktam hogy elindítom a telepítőt és akk megkérdezi, hogy telepíteni, vagy eltávolítani szeretnék.
Rányomok eltávolítás, restart, aztán még1x elindítom és akkor már a telepítésre megyek. Eddig nem volt gondom a driverekkel, de azt mondják van kimondottam program amivel elehet távolítani.
max 1155-ös i5 -re érdemes, de még az sem kell.
segitség
gondolom a por kezdett pörkölődni. az a 40 fok meg semmi
ha már meg van annyit tehetsz hogy nem nyúzod a gép egyik komponensét sem, mert eléggé instabil tápok amik nagy feszültségingadozást okoznak amit ezek az alkatrészek nem szeretnek.