Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Megfelelő?
Szerintem is elég, ha a rajta lévő GPU azonos.
Mondjuk az már win10 alatt szinte mindegy.
Gigabyte: 3 év garanciát ad, a hűtése kicsit hangos, a kártya 29cm hosszú győződj meg, hogy elfér-e a házadban
Mindkét gyártótól volt 270x a gépemben, én személy szerint a Gigabyte-ot preferálom.
Sapphire sem rossz, ahogy winrar említette.
Köszönöm
ez hardveraprón van.
Véleményeteket szeretném kikérni. Remélem megosztjátok velem a tapasztalataitokat.
Nos, videó kártya vásárlás előtt állok, és rengeteg kártyát megnéztem, de egyszerűen nem tudom melyik lenne a megfelelő a következő konfigomhoz:
- Alaplap: Asus M5A97 R2.0
- Proci: AMD FX6300
- RAM: Kingston HyperX 8 GB
- Videó kártya: Na ide kéne valami 😃
Szeretnék az újabb játékokon, megfelelő FPS-t elérni ( Ez alatt azt értem, hogy laggmentesen és droppok nélkül ) , azt hogy milyen felbontásban, azt még nem tudom, mert új monitor is lesz 😃
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségetek. Remélem megtalálom a megfelelőt.
Egy valamit elfelejtettem. A keretem rá 40.000 .-
Köszönöm!
Szép napot!
Legalábbis amikor én menet közbe rádugom a tvre(HDMI) akkor tök normális képet ad...(nem villódzik meg ilyesmi), ugyan így a monitornál(VGA). De persze ez lehet hogy csak nálam működik... <_<
ugyan arra a monitorra dugtad rá?(nem lehet hogy a kábel a hibás?)
(én megpróbálnám egy vga-dvi átalakítóval a vga kábelt)
Mégegyszer köszi!
Pacsi 😉
Ötlet?
Előre is köszönöm.