Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
Ez komoly igen. Felhívtam a logitechet mondtam, hogy szar az egér görgője. Próbált mondani megoldást rá, de nemtudott. Ekkor kérte az alján lévő számokat aztán meg a lakcímünket és még azon a héten megjött az új egér. De ez mindegyik terméküknél így van. De ha még nem telt el 1 év akkor aztmondják, hogy vigyem vissza a boltba ahol megvettem. Ha nekem nem hiszel kérdezz meg más oldalon embereket.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Hát nemhiszem, hogy normális dolog, legalábbis én nem tartom normális dolognak 😆 (szépen néznénk ki, ha ez normális lenne). Érdekes mindenesetre, de a hangminőséggel és a hangossággal is meg vagyok elégedve, pont ezért nincs kedvem visszavinni, aztán várhatsz rá egy csomót...
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ezt kizártnak tartom, vagy csak egyszeri kivételes alkalom lehetett...
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
LobiDrg írta:
jtrlvksz írta:
Z323-al szintén ilyen gondom van, de én nem vittem vissza. Maxon van mindig, és szoftveresen állítom a hangot. És nekem is pár nap után jelentkezett.

Akkor ez végül is normális dolog ?Egyébként ha szoftveresen állítom akkor nincs ilyen probléma.
Vagy mondok egy jó dolgot aminek biztos, hogy örülnél. Felhívod a logitechet és megmondod a hibát. Küldenek egy ugyanilyen hangfalszettet és így lenne kettő. Én egérrel voltam így. Igaz nálam csak annyi volt a baj, hogy belül koszos volt, de küldtek egy másikat. A régit meg meglehet tartani. De ehhez sajna várni kell 1 évet.

Ez most komoly ? Ez elég hihetetlennek hangzik (nem kötözködésből mondom 😀 )
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
LobiDrg írta:
jtrlvksz írta:
Z323-al szintén ilyen gondom van, de én nem vittem vissza. Maxon van mindig, és szoftveresen állítom a hangot. És nekem is pár nap után jelentkezett.

Akkor ez végül is normális dolog ?Egyébként ha szoftveresen állítom akkor nincs ilyen probléma.
Vagy mondok egy jó dolgot aminek biztos, hogy örülnél. Felhívod a logitechet és megmondod a hibát. Küldenek egy ugyanilyen hangfalszettet és így lenne kettő. Én egérrel voltam így. Igaz nálam csak annyi volt a baj, hogy belül koszos volt, de küldtek egy másikat. A régit meg meglehet tartani. De ehhez sajna várni kell 1 évet.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
LobiDrg írta:
gyenesmartin írta:
LobiDrg írta:
Az király :S Akkor küldjem vissza garanciáztatni ? Vagy még várjak vele egy pár napot ?
Ha tényleg a potméter hibás akkor az nemfog megjavulni magától. De más sem. Ha zavar akkor szerintem vidd vissza.

Nem is az van érted hogy zavar.Igazából sosem hallgatom ilyen halkan a zenét csak az bosszant hogy 2 nap után már ilyen hiba jön elő.Pont azért vettem Logitech-et mert jó minőséjű termékeket gyárt....Hát nem....Köszönöm a segítséget 😀

A hangfalaiknál pont nem igaz ez a minőség. Jó a logi de nem hangfalgyártásban.
0
0
0
0
no avatar
jtrlvksz írta:

0
0
0
0
gyenesmartin avatar
LobiDrg írta:
gyenesmartin írta:
LobiDrg írta:
Az király :S Akkor küldjem vissza garanciáztatni ? Vagy még várjak vele egy pár napot ?
Ha tényleg a potméter hibás akkor az nemfog megjavulni magától. De más sem. Ha zavar akkor szerintem vidd vissza.

Nem is az van érted hogy zavar.Igazából sosem hallgatom ilyen halkan a zenét csak az bosszant hogy 2 nap után már ilyen hiba jön elő.Pont azért vettem Logitech-et mert jó minőségű termékeket gyárt....Hát nem....Köszönöm a segítséget 😀
Ha nemzavar akkor jó. Mondjuk én már semmiből sem vennék logitechet. Kivéve webcamerát ennél még nem csalódtam.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
LobiDrg írta:

Nem is az van érted hogy zavar.Igazából sosem hallgatom ilyen halkan a zenét csak az bosszant hogy 2 nap után már ilyen hiba jön elő.Pont azért vettem Logitech-et mert jó minőséjű termékeket gyárt....Hát nem....Köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
LobiDrg írta:
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Pár napja vettem egy 2.1es Logitech Z313-as hangszórót.Az lenne a problémám hogy ha nagyon halkan hallgatom akkor az egyik hangszóró nem szól :S.De ha már kicsit feljebb állítom a hangerőt akkor minden ***a.Esetleg állítani kell rajta valamit?Vagy lehet hogy hibás a cucc ?
Hibás a cucc. Pontosabban csak a potméter.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az E6300-at fel lehet húzni 4 ghz-re egy jobb hűtővel. 😜
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Pár napja vettem egy 2.1es Logitech Z313-as hangszórót.Az lenne a problémám hogy ha nagyon halkan hallgatom akkor az egyik hangszóró nem szól :S.De ha már kicsit feljebb állítom a hangerőt akkor minden ***a.Esetleg állítani kell rajta valamit?Vagy lehet hogy hibás a cucc ?
0
0
0
0
Devis avatar
hát jó csak itt egy az egyben tudnám cserélni semmi ráfizetéssel
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Sztem felesleg, mondjuk egy E8400-ra vagy Q6600-ra vagy Q9xxx -re, persze használtan
0
0
0
0
Devis avatar
szal akkor ne cseréljem 😃
0
0
0
0
Devis avatar
hát ja, csak:
6300 előnye: gyorsabb fsb
6300 hátránya: 200mhz-el lasabb, bár azt oc-val visszalehet hozni.

csak azért kérdezem mert ha elcserélném akkor jobban járnék-e a 6300-al?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Szerintem egyformák 😃
0
0
0
0
Devis avatar
szerintetek e5700 vagy e6300?
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Kmisi99 írta:
minden mai alaplap jó minden mai "normális" gépházba szóval még szép hogy jó
Köszi 😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
azt nem tudom de ha tudsz ddr5 (néhol gddr ként van írva) öst vegyél sokkal jobb mint a ddr3 mas 5670
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
minden mai alaplap jó minden mai "normális" gépházba szóval még szép hogy jó
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Hali! Gigabyte GA-MA69VM-S2 ez az alaplap, jó ebbe a gépházba: Thermaltake V3 Black Edition?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
hardX írta:
gynesmartin: A 3D filmek ilyenek, hogy 2 "kép" van egymás mellett, kérdezd csak hedzsooo-t 😀 Kell hozzá szemüveg meg monitor (vagy TV) és akkor tudod nézni 3D-be. 😀
3d-ben meg nemtudom megnézni😜 nem bírja a gépem. Ezért kéne az egyiket levágni.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
gynesmartin: A 3D filmek ilyenek, hogy 2 "kép" van egymás mellett, kérdezd csak hedzsooo-t 😀 Kell hozzá szemüveg meg monitor (vagy TV) és akkor tudod nézni 3D-be. 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Valaki tud olyan videóvágó programot ami le tudja szedni a videó egyik felét?Értsd:Leszedtem egy 3d-s filmet indítom el és egymás mellett van két kép.Nekem meg csak az egyik fele kéne.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
Nem lehet hogy árnyékolva van? Próbáltad ablaknál?

Nem próbáltam, de lehet benne valami, majd úgy is megyek ma el, és kipróbálom kint is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem lehet hogy árnyékolva van? Próbáltad ablaknál?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Kmisi99 írta:
nem muszáj marketről gépen is le lehet szedni a dolgokat és rá kell rakni a telóra felrakni és kész

Már megcsináltam, de attól még idegesít, nem ezért fizetek havonta 5000Ft-t.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem muszáj marketről gépen is le lehet szedni a dolgokat és rá kell rakni a telóra felrakni és kész
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
1 év alatt szedj le egy speedtest. net alkalmazást marketről (sajnos onnan kell)
és futtasd le. onnan láni fogod hogy milyen sebességű a net. ha kevés csatlakozz wifihez.

Értem, de eddig még egy sem jött le, 10 percnél mindegyiket ki kapcsoltam. a videok szépen menne, flash is, és böngészés is. nem értem.
0
0
0
0
niteforce avatar
1 év alatt szedj le egy speedtest. net alkalmazást marketről (sajnos onnan kell)
és futtasd le. onnan láni fogod hogy milyen sebességű a net. ha kevés csatlakozz wifihez.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Tegnap vettem egy Motorola Defy-t, és olyan problémám van, hogy marketről egy 1 év mire le szed valamit. Miért?
0
0
0
0
jumbo avatar
gumi írta:
Halli mindenkinek! egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok!
A PC-men a game-ek hogy futnának gyorsabban? 1.ha erősebb procit vennék? 2.ha crossfire-t csinálnék? 3.ha vennék egy 60GB-os SSD-t és arra a rendszert w7-et és egy sima SATA3-as HDD-re telepíteném a game-et? bár gondolom ez a harmadik nem segítene mert gondolom akkor ugyan azzal a sebességgel olvasná be a játékot mint idáig

ez a gépem: AMD x4 3.60Ghz, kingmax 6GB RAM, AMD 5770 VGA, SATAIII HDD, és azért ez a fontos kérdés mert most összesen 35 ezer forint áll rendelkezésre a gép bővítésére.

ha gyorsabban játszol,gyorsabban fut 😉
ha az fps szeretnéd növelni,akkor egy 5850-70,vagy 6850-70 es segítene rajta.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
gumi írta:
A PC-men a game-ek hogy futnának gyorsabban? 1.ha erősebb procit vennék? 2.ha crossfire-t csinálnék? 3.ha vennék egy 60GB-os SSD-t és arra a rendszert w7-et és egy sima SATA3-as HDD-re telepíteném a game-et? bár gondolom ez a harmadik nem segítene mert gondolom akkor ugyan azzal a sebességgel olvasná be a játékot mint idáig

ez a gépem: AMD x4 3.60Ghz, kingmax 6GB RAM, AMD 5770 VGA, SATAIII HDD, és azért ez a fontos kérdés mert most összesen 35 ezer forint áll rendelkezésre a gép bővítésére.

Szerintem ez így pont jó gép még 1-2 évig addig nem nagyon kell semmit fejleszteni.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
gumi írta:

hát ez vicces mert 3.6GHZ-s athlon akkor + egy 5770. egyik megoldás sem jobb mert a CFet nem bírná a proci ha erősebbet veszel akkor talán jobb lesz de gondolom ez a proci húzva van vagyis nem sokkal lennél előrébb azzal sem vagy mind a 2-t cseréled vagy semmit
0
0
0
0
gumi avatar

0
0
0
0
jumbo avatar
gori78 írta:
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a videókarimon 2hdmi meg 1 dvi csatlakozó van ...de amikor dvi-al özekötöm a tvvel nem engedi 1280x1024 felbontásnál magasabbra tenni ...HDMI kimenet pedig nincs a tvn...de tudja a full hd-t mert kompozittal xboxal 1080i ben játszottam anno, avan olyan kábel aminek az ggyik vége hdmi a másik pedig komposit?és ha van akkor úgy már lehetne 1920x1080i ben játszani?lécci a gépemhez vagy az adatlaomra a választ...előre is thx

A vga-d érzékeli a maximális felbontást a tv-dnek.Ha nincs rajta hdmi bemenet,a számítogéped nem fog magasabb beállítást engedélyezni.Csakis hdmi csatlakozoval lehetséges ez./nálam is így van/
Egyébként létezik átalakító.A másik,hogy szerintem nem lesz jobb a képed!!!Ugyanis ha jól gondolom,akkor a tv-d képes fogadni a hdmi jeleket,amiket viszont ugymond lekonvertál a tv felbontására,és így jeleniti meg.Ez az én véleményem!!!lehet nem így van!!!!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a videókarimon 2hdmi meg 1 dvi csatlakozó van ...de amikor dvi-al özekötöm a tvvel nem engedi 1280x1024 felbontásnál magasabbra tenni ...HDMI kimenet pedig nincs a tvn...de tudja a full hd-t mert kompozittal xboxal 1080i ben játszottam anno, avan olyan kábel aminek az ggyik vége hdmi a másik pedig komposit?és ha van akkor úgy már lehetne 1920x1080i ben játszani?lécci a gépemhez vagy az adatlaomra a választ...előre is thx
0
0
0
0
Rolando avatar
sziasztok nem tudjátok melyik az a motros és quados játék amiben pályák vannak és nagy ugratások és körülötted a kornyezet robban meg ilyesmik azthiszem valami mx atv ilyesmi?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Nem tudjátok mi lehet a baj a gépemnek? Játszok cod2vel egyszer 250fps utánna 2 percig 30-40 utánna ugrál össze vissza és sosem fix. Pedig egy mezei p4es(p4 3GHZ, 4g ram X800lx van a luxhosint adminjának) gépnél jobb és kevesebb az fpsem :/ é a procira gyanakszom mert minden más "új"
0
0
0
0
Devis avatar
sajnos igen, xfire-nek vannak dolgai, pl van olyan játék amiben tilt dolgokat (bill. komb.)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az miért van, hogy az X-fire 50%-ban használja a CPU-t?

Mert néztem, hogy mi az ami ennyire eszi, és a feladatkezelő az X-fire-nél mutatta az 50%-ot. Ha offolom az X-fire-t, akkor meg 0%. Ennyit nem kéne ennie gondolom...

Bezártam elindítottam és most meg 0%. ez is bugos program... 😆
0
0
0
0
Xavi001 avatar
igen kiskereskedés 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Hát ha egybe veszed kisker boltba, akkor ott ennyi, de amúgy alkatrészenként nincs ez az ár. Én legalább is összenéztem gyorsan hát 155k nem jött ki.
ha pedig eladni akarod akk főleg nem ér annyit.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció