Érdekes tény.Akkor felesleges sok memo?A win 7 inteligens?ellenörzi mennyi memod van,és ugy használja?😀
Win 7 nemprobáltam 512 memoval de azt tudom,mert probáltam,h wista 512 memmel kékhalálozott.
Bár a két oprendszer közt van bövenn külömbség.
WackoSheep írta:
futott egyszerre office adobe reader chrome 3 lappal és melete e többi vírusirtó stb és ugy is jó volt szal most akarmit mondtok tényleg eléggé gyor még ugy is!!!!
Most akkor feltetted haverod gépére? Mert az előbb még csak kérdezted, hogy lenne-e értelme.
WackoSheep írta:
hat szeritem ha az office elindul 3 mp en belül az intéző 2mp a chrome 2 mp akkor nem hiszem h oylan lassu lenne bar nekem minde mert nekem van 3 GB om csak havernak akarjuk feltenni!
de sztem fel is teszem emrt ugy probaltam h kivettem az enyémből és 512 hagytam és így ***a h futnak elég kemyény cuccok a gépemen ráadásul 64 bites az OS szalsztem jo lesz ugyis csak irodai cuccokra meg netezésre van ahsznalva az a gép!
Ezeket indítsd majd el egyszerre és nézd meg milyen gyorsan fog reagálni mindenre. 😀
Rendszerkövetelmény:
[LINK]
Ha minimum 1gb ramot ír elő a Microsoft, miért futna jól fele ennyin?
Kmisi99:
Ez mind szép és jó, de nem az oprendszer elindulása a fő cél, hanem, hogy használni is lehessen valamire. Elhiszem, hogy elindul kevés ramon, de az induló programok mit fognak enni? 😀 Egy böngésző pár lappal + neadjisten vmi torrent, winamp + a szokásos vírusírtó, stb futása után mi lesz azzal a géppel? A netbookomat párszor majdnem földhöz vágtam, mert 1gb rammal 5 perc volt, mire leállt. 😆
cseszka írta:
Hát win 7 re elkél az 1 gb ram,én nemitenném fel,nemhiszem h jol fog futni.Ezenfelül másra is kell memo,és a win 7 alapban eszik 1gb memot.
Az se biztos h elindul 512mb rammal.
még 256mb rammal is elmegy és a windows 7 annyit eszik amennyit bír ha sok ramod van soakt eszik nekem alapjáraton 2,5gb ot megeszik míg anyum gépébe 5-600mb ot.
Synda
Amikor anyumnak a gépébe volt 1gb ram semmi különbséget nem éreztem 1 és 2,5gb közt. Netezésnél zenehallgatásnál filmezésnél semmit nem fogsz észrevenni és a megnyitás különben is hdd függő. 1gb ramnál is szabadon van legalább 400mb ami bőven elég a komolyabb programoknak is pl photoshop...
1 giga rammal nagyon lassú a win7.
Kipróbáltam én is, hát marha lassú.
win 7 -nél nagyon számít a ram.
én eleinte 3 GB ramot használtam. (2+1) amikor az 1 gigásat kicseréltem egy 2 gigásra és lett 4 giga éreztem a különbséget, sokkal gyorsabb volt a rendszer. és a játék betöltés is.
sily írta:
Szerintem 2G alatt nem érdemes feltenni. De van egy progi ami leellenőrzi a géped hogy kompatibilis vagy nem (sajnos a nevét már nem tudom de nekem az instal cd-röl direct lehetett választani az ellenőrzést)
Most én kérdezném meg azt hogy ha két gép között kicserélem az alaplapot (procival és memóriával együtt) akkor újra kell tenni az operációs rendszert ?
igen, újra kell tenni, nem szereti a win az alaplap cserét.
Szerintem 2G alatt nem érdemes feltenni. De van egy progi ami leellenőrzi a géped hogy kompatibilis vagy nem (sajnos a nevét már nem tudom de nekem az instal cd-röl direct lehetett választani az ellenőrzést)
Most én kérdezném meg azt hogy ha két gép között kicserélem az alaplapot (procival és memóriával együtt) akkor újra kell tenni az operációs rendszert ?
Hát win 7 re elkél az 1 gb ram,én nemitenném fel,nemhiszem h jol fog futni.Ezenfelül másra is kell memo,és a win 7 alapban eszik 1gb memot.
hardX írta:
Teljesen ugyanaz a 2 kártya 😀 Csak a 6770-nek HDMI 1.4-es csatlakozojó van az 5770-nek meg 1.3 😃 Azt a kártyát egy HD6870-re érdemes újiani, vagy inkbb egyHD5870-re
Teljesen ugyanaz a 2 kártya 😀 Csak a 6770-nek HDMI 1.4-es csatlakozojó van az 5770-nek meg 1.3 😃 Azt a kártyát egy HD6870-re érdemes újiani, vagy inkbb egy HD5870-re
Kmisi: Virusirtó nincs, de van a router-ben virus "gátló" hogy igy mondjam, merervelemz egy régebbi samsung, szerintem semmi baja, hőmérsékletek kiválóak 😀
2 dologban kéne segitség:
1.: Ma valamiért elkezdett akadni a játék, (BC2) és nem értettem miért gondoltam á, csak net hiba.. de nem, ujraindult a gépem csökkentett módban, majd a is ujraindul simában majd megint és igy tovább, végül nagynehezen csináltam egy rendszervisszaállitást- és inditás javitást, akkor oké lett minden megint működik jól, csak épp még mindig akad minden játékom még az is ami nem online... de miért??
hello..d-link dir-300 routerem van. eddig minden jól ment de mostanában nagyon belassult a net.. a torrentet szépen tölti 1.7mb-val..de ha nem torrentről töltök akkor ehelyett csak 600kb-al...720p-s youtube is akad...15megabites a net... de ha újraindítom a routert akk nem akad az 1080p-sem, csak kis idő muúlva...a DHCP lease time-vel kell vmit kezdeni...ha rámegyek h renew lease akk minden jó 2 percig...tehát a DHCP lease time-vel lehet a baj...ötlet??😕
Serial ATA 3Gb/s
This motherboard supports next-generation SATA hard drives based on the new SATA 3Gb/s storage specification. The onboard SB600 southbridge allows RAID 0, RAID 1,RAID 10 configurations for four SATA connectors.
Ez azt jelenti hogy a SATA 3-at nem támogatja a gépem...Vagy még a 2-őt sem? Alaplap hivatalos oldalán találtam
Ok köszi a választ.Értékelésben is sokat kapót meg olcsó is.Pár héten belül valószínűleg veszek egyet.Meg amugyis most a régi egymagos gyári hűtője van rajta és alapon is azért termeli a hőt de az még belefér,de húzni akarom a procit.
Oké köszi!Már előbb már visszavetem. Viszont egy új processzor hűtőt nagyon gyorsan befogok szerválni mert elég nagy teljesítmény növekedést láttam a játékok terén.
Mindjárt itt a Win 8 az 128 bites lesz,512Gb ramot pakolhattok bele 😆
Jövőkép: DDR 6 Kingston HyperXxX 4x128Gb 22000Mhz Dual kitt 😂
igen 200e😃
Az x86 az a 64bites, szólva azt... szerintem forditva irtad gyenesmartin
Az x86 a 32 bites...
Igen, hát nekem is ilyen mondom 😃 😃
oks. köszi. akkor amint tudom rakom fel😃 muszáj a BF3 miatt😃
Igen, miértne?
h a win 7-nél is igy lesz-e?
Hogy érted hogy elindul.. maga a firefox, vagy amit használsz? azt biztos csak be kell állitani
úgy értem h nem kell külön rá mennem ikonra,hogy csatlakozzon a netre hanem egyből.
win7 x64 vagy win7 x86-ott rakjak fel?
2-3 Gb ramnál: X86
4-8 Gb ramnál: X64
Win 7 nemprobáltam 512 memoval de azt tudom,mert probáltam,h wista 512 memmel kékhalálozott.
Bár a két oprendszer közt van bövenn külömbség.
futott egyszerre office adobe reader chrome 3 lappal és melete e többi vírusirtó stb és ugy is jó volt szal most akarmit mondtok tényleg eléggé gyor még ugy is!!!!
Most akkor feltetted haverod gépére? Mert az előbb még csak kérdezted, hogy lenne-e értelme.
hat szeritem ha az office elindul 3 mp en belül az intéző 2mp a chrome 2 mp akkor nem hiszem h oylan lassu lenne bar nekem minde mert nekem van 3 GB om csak havernak akarjuk feltenni!
de sztem fel is teszem emrt ugy probaltam h kivettem az enyémből és 512 hagytam és így ***a h futnak elég kemyény cuccok a gépemen ráadásul 64 bites az OS szalsztem jo lesz ugyis csak irodai cuccokra meg netezésre van ahsznalva az a gép!
Ezeket indítsd majd el egyszerre és nézd meg milyen gyorsan fog reagálni mindenre. 😀
Rendszerkövetelmény:
[LINK]
Ha minimum 1gb ramot ír elő a Microsoft, miért futna jól fele ennyin?
Kmisi99:
Ez mind szép és jó, de nem az oprendszer elindulása a fő cél, hanem, hogy használni is lehessen valamire. Elhiszem, hogy elindul kevés ramon, de az induló programok mit fognak enni? 😀 Egy böngésző pár lappal + neadjisten vmi torrent, winamp + a szokásos vírusírtó, stb futása után mi lesz azzal a géppel? A netbookomat párszor majdnem földhöz vágtam, mert 1gb rammal 5 perc volt, mire leállt. 😆
még 256mb rammal is elmegy és a windows 7 annyit eszik amennyit bír ha sok ramod van soakt eszik nekem alapjáraton 2,5gb ot megeszik míg anyum gépébe 5-600mb ot.
Synda
Amikor anyumnak a gépébe volt 1gb ram semmi különbséget nem éreztem 1 és 2,5gb közt. Netezésnél zenehallgatásnál filmezésnél semmit nem fogsz észrevenni és a megnyitás különben is hdd függő. 1gb ramnál is szabadon van legalább 400mb ami bőven elég a komolyabb programoknak is pl photoshop...
Kipróbáltam én is, hát marha lassú.
win 7 -nél nagyon számít a ram.
én eleinte 3 GB ramot használtam. (2+1) amikor az 1 gigásat kicseréltem egy 2 gigásra és lett 4 giga éreztem a különbséget, sokkal gyorsabb volt a rendszer. és a játék betöltés is.
igen, újra kell tenni, nem szereti a win az alaplap cserét.
Elindul sőt nem is a nyira gáz 😀
Én 1gb rammal befontam a hajamat a Win 7 sebességétől... Persze ki mihez van szokva. 😀
Teljesen ugyanaz a 2 kártya 😀 Csak a 6770-nek HDMI 1.4-es csatlakozojó van az 5770-nek meg 1.3 😃 Azt a kártyát egy HD6870-re érdemes újiani, vagy inkbb egyHD5870-re
értem köszi.😃
1.: Ma valamiért elkezdett akadni a játék, (BC2) és nem értettem miért gondoltam á, csak net hiba.. de nem, ujraindult a gépem csökkentett módban, majd a is ujraindul simában majd megint és igy tovább, végül nagynehezen csináltam egy rendszervisszaállitást- és inditás javitást, akkor oké lett minden megint működik jól, csak épp még mindig akad minden játékom még az is ami nem online... de miért??
a gigabyte olcsób 3 ezerrel és ezesetben most számít
vs
Asus M5A97
melyik a jobb?
This motherboard supports next-generation SATA hard drives based on the new SATA 3Gb/s storage specification. The onboard SB600 southbridge allows RAID 0, RAID 1,RAID 10 configurations for four SATA connectors.
Ez azt jelenti hogy a SATA 3-at nem támogatja a gépem...Vagy még a 2-őt sem? Alaplap hivatalos oldalán találtam
pl gyártó adatlapján, vagy webshopokban is meglehet 😃
ha MSI 990FXA-GD65 a lpod amit a profilodnál találtam akkor az igen támogatja a SATA3at (Sata 6Bb/s) 😃
http://ip on.hu/webshop/product/_msi_990fxa_gd65/180916
köszi.
ha MSI 990FXA-GD65 a lpod amit a profilodnál találtam akkor az igen támogatja a SATA3at (Sata 6Gb/s) 😃
http://ip on.hu/webshop/product/_msi_990fxa_gd65/180916
igen gyorsabb 😃
oks köszi. azt hol tudom megnézni h a sata3ast támogatja az alaplapom? mert azt olvastam h nem mindegyik viszi...
Az alaplapod gyártójának oldalán. Milyen lapod van?
igen gyorsabb 😃
oks köszi. azt hol tudom megnézni h a sata3ast támogatja az alaplapom? mert azt olvastam h nem mindegyik viszi...