niteforce írta:
Sziasztok egy Logitech X530-hoz érdemes venni egy Asus Xonar D1 hangkártyát a mostani integrált helyett?
Mert most magasabb hangerőnél a mély már nagyon rossz hangú, nem olyan szép mint alacsonyabb hangerőn. (olyan 60 %-os hangerő után már torzít a mély és a magas is)
Nem hiszem,hogy orvosolná a problémádat.Nekem egy ilyenem van
ami vígan elvan azzal,amit az alaplap szolgáltat úgy 80% hangerőig!
PC hang 85% ra van állítva.Soha ne csutkán használd
niteforce írta:
Sziasztok egy Logitech X530-hoz érdemes venni egy Asus Xonar D1 hangkártyát a mostani integrált helyett?
Mert most magasabb hangerőnél a mély már nagyon rossz hangú, nem olyan szép mint alacsonyabb hangerőn. (olyan 60 %-os hangerő után már torzít a mély és a magas is)
Sajnos az torzítani is fog hangkártyától függetlenül. 😕
Sziasztok.Ma teljesen szétszedtem a gépemet hogy kiportalanítsak mindent és hogy újra pasztázzam a processzort.Minden rendben volt addig míg vissza nem raktam a processszorhűtőt.Az történt hogy az alaplap hátulján van egy aluminium ágyazat (vagy mi) amibe a processzor lefogatónak a csavarjai mennek bele jobbanmondva csak az anyája.Na szóval az van hogy felpattant ez az ágyazat és elengedett 2 csavart.A Processzorhűtő tökéletesen rajta van nem mozog lötyög stb...Erről lenne szó.A kérdésem az lenne hogy ez okozhat e valami kárt az alaplapban vagy magában a gépben?Esetleg leszedjem ezt az egész keretet?Met eléggé idegesít hogy 2 csavar benne van 2 meg nem :/.Előre is köszönöm.Üdv
az teljesen normális seek hang. Miden hdd-nél jelen van hol hangosabb hol halkabb. Egyébként a hard disk sentinel nevű progival nyomon követheted a hdd egészségét.
kakasu írta:
miért nem tudok videót belinkelni /=?
ha youtube akkor az = utáni részt kell beírni ha rámentél a vidó jelre stb gondolom tudod. amúgy tedd egyböl linkként és azonnal meg kéne nyitnia nem kéne másolgatni
Az lenne a kérdésem hogy miért nem találom az x-fire mappájában az xfire games.ini nevű filet? Meg egy darab mappa nincs az x-fire mappában csak filek ... ez miért van?
Hejj mindenki !
Nos a Procimat szeretném húzni de nem vagyok a dologban valami qrva nagy májszter ! :S
Szóval az lenne a kérdésem h meddig tudnám őt : (AMD Phenom- 2 1075T X6, táp:Energon Eps-750 750w, lapom:ASUS M4N68T-M V2)
Húzni gyári coolerrel ?
A segítséget előre is köszönöm! 😀
RLXUSD:Hát kérdezz meg egy olyat akinek már fel van oldva és akkor megtudod de szerintem nem fog semmi problem lenni vele 😃 http://www.youtube.com/watch?v=_GtMDV1xj6o&feature=related itt egy vidi róla 😉
Ezt a processzort szeretném (majd, pár hét múlva) négy magosítani, a kérdésem az lenne, hogyan és mivel ? (MSN-en kérdezgettem, ott a BIOS-t említették...
A négy magosítás közben léphetnek fel problémák? pl: instabillá válik a rendszer, nem kezeli rendesen, esetleg nem engedi feloldani, stb...
Habor írta:
cooley inkább erre válaszolj😃
mi a kül a ddr5 meg a gddr5 közt?
Semmi, mivel DDR5 még nincs, a G meg annyit tesz, mint "Graphic", azaz a GDDR speciálisan videokártyákhoz fejlesztett memória. 😀 Lényegében rosszabb válaszidő mellett jóval magasabb órajelen képes működni, így jóval nagyobb sávszélt kínál.
marci19970425 írta:
Köszi majd még holnap megkérdek egy szakembert is 😃 Azt hittem hogy van ennél gyorsabb megoldás is 😆
Egy szakember sem fog neked többet mondani... Ha TV-vel jó,akkor kábel vagy monitor, ennyi. Egy kábelcserét könnyen meg tudsz oldani, ha azzal sem jó, akkor a monitor szart be, azzal meg nagy valószínűséggel akkor muszáj egy szervizhez fordulnod.
marci19970425 írta:
Azzal fordulnék hozzátok hogy játék közben kikapcsol a monitor(vagy ha kedve tartja).A LED tv-mel ment rendesen minden semmi kikapcsolás .Úgyhogy kiszúrtam hogy csak a Monitor lehet ... Mit kéne csinálnom ? Kérlek titeket segítsetek 😃
Nekem is volt ilyen gondom..A monitort és a VGA-t köti össze,azt a kábelt kellet kicserélnem..Próbáld meg egy másik kábellel elsőnek..
Azzal fordulnék hozzátok hogy játék közben kikapcsol a monitor(vagy ha kedve tartja).A LED tv-mel ment rendesen minden semmi kikapcsolás .Úgyhogy kiszúrtam hogy csak a Monitor lehet ... Mit kéne csinálnom ? Kérlek titeket segítsetek 😃
ha már másik Vga-t vennék akkor egy HD 6850 lenne a minimum :D de másik VGA mostanába nemlesz nemszánok rá most többet,a +2gb ram még lesz de más nem :D 1 ideig.kösz am!
bukta2 írta:
Nahszóval! ha én most vennék +2gb ramot és egy, 22'-os -Full HD-s Monitort akkor attól tudnék játszani minden eddigi game-el, közepes beálításokkal? most 1024-be High beálításokkal(minden High) megy a Bf3 szépen 35-60Fps el.
Hát vennél Ramot,de egy másik VGA sem ártana 😕
és mennyivel lenne jobb?
+2 GB ram meg egy HD 5750\5770..Sokkal jobb lenne 😃
bukta2 írta:
Nahszóval! ha én most vennék +2gb ramot és egy, 22'-os -Full HD-s Monitort akkor attól tudnék játszani minden eddigi game-el, közepes beálításokkal? most 1024-be High beálításokkal(minden High) megy a Bf3 szépen 35-60Fps el.
Mert mintha elfogyna az ereje, korábban ilyet nem tapasztaltam csak tényleg 100 %-os hangerőnél.
Nem hiszem,hogy orvosolná a problémádat.Nekem egy ilyenem van
ami vígan elvan azzal,amit az alaplap szolgáltat úgy 80% hangerőig!
PC hang 85% ra van állítva.Soha ne csutkán használd
Sajnos az torzítani is fog hangkártyától függetlenül. 😕
miért nem tudok videót belinkelni /=?
ha youtube akkor az = utáni részt kell beírni ha rámentél a vidó jelre stb gondolom tudod. amúgy tedd egyböl linkként és azonnal meg kéne nyitnia nem kéne másolgatni
Phenom IIX4 945 Jó vétel lenne 17 K FT-ért? 😀
nagyon is! 😀
Oks,thx 😉
Phenom IIX4 945 Jó vétel lenne 17 K FT-ért? 😀
nagyon is! 😀
Főleg oda kevés.
De akkor ebbe a lapba milyet ajánlasz? 😀
[LINK]
Főleg oda kevés.
Szerintetek egy AMD Phenom x3 8450 kb 2.8 GHZ és egy HD 6850\5830 jó kis páros lenne?
Az a proci nagyon gyenge.
1440*900 alá is kevés lenne? 😕
De azért egy Atthlon 64 x2 4400+ hoz képest,javulást vennék észre,nem? 😀
Az mondjuk biztos. 😃
Akkor jó 😃 Kösz 😀
Szerintetek egy AMD Phenom x3 8450 kb 2.8 GHZ és egy HD 6850\5830 jó kis páros lenne?
Az mondjuk biztos. 😃
[LINK]
szerintem gyári cooler-el ne húzd, nagyon melegedne 😃
3,5 turbo core-t ír a doboz most 500Mhz miatt nem hiszem h megfő a proci ! Meg az alap cooler Heat sink ami nem sz@r ...
Nos a Procimat szeretném húzni de nem vagyok a dologban valami qrva nagy májszter ! :S
Szóval az lenne a kérdésem h meddig tudnám őt : (AMD Phenom- 2 1075T X6, táp:Energon Eps-750 750w, lapom:ASUS M4N68T-M V2)
Húzni gyári coolerrel ?
A segítséget előre is köszönöm! 😀
RLXUSD:
Igen, biosban kell állítani, ha jók a magok, akkor nem lesz probléma, ha rosszak, akkor instabil lesz / el se indul.
Értem, tehát 50-50%?😀
Igen, biosban kell állítani, ha jók a magok, akkor nem lesz probléma, ha rosszak, akkor instabil lesz / el se indul.
Ezt a processzort szeretném (majd, pár hét múlva) négy magosítani, a kérdésem az lenne, hogyan és mivel ? (MSN-en kérdezgettem, ott a BIOS-t említették...
A négy magosítás közben léphetnek fel problémák? pl: instabillá válik a rendszer, nem kezeli rendesen, esetleg nem engedi feloldani, stb...
te vagy a legnagyobb😀
cooley inkább erre válaszolj😃
Semmi, mivel DDR5 még nincs, a G meg annyit tesz, mint "Graphic", azaz a GDDR speciálisan videokártyákhoz fejlesztett memória. 😀 Lényegében rosszabb válaszidő mellett jóval magasabb órajelen képes működni, így jóval nagyobb sávszélt kínál.
Köszi majd még holnap megkérdek egy szakembert is 😃 Azt hittem hogy van ennél gyorsabb megoldás is 😆
Egy szakember sem fog neked többet mondani... Ha TV-vel jó,akkor kábel vagy monitor, ennyi. Egy kábelcserét könnyen meg tudsz oldani, ha azzal sem jó, akkor a monitor szart be, azzal meg nagy valószínűséggel akkor muszáj egy szervizhez fordulnod.
Nekem is volt ilyen gondom..A monitort és a VGA-t köti össze,azt a kábelt kellet kicserélnem..Próbáld meg egy másik kábellel elsőnek..
és mennyivel lenne jobb?
+2 GB ram meg egy HD 5750\5770..Sokkal jobb lenne 😃
és mennyivel lenne jobb?