Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
roba1996 avatar
és melyikkel járnék jobban 1150 vagy pedig 2011 el ?
0
0
0
0
csuz-li avatar
roba1996:

Megjelenési sorrend:
LGA 1155
LGA 1150
LGA 2011
LGA 1151

És nem, nincs benne logika... 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
1150-1151
Meg ott van a 2011 csak nem tudom melyikkel együtt jött be és melyik változat mikor jelent meg.
0
0
0
0
roba1996 avatar
1155 foglalattól milyen sorrendbe jönnek a tokozások felfelé?
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
szerintem ja, ha a socket nem egyforma méretű, a hűtők szerintem azok, bár 775 be is belemegy a 771 kis vagdosással, szal sztem jó lenne
0
0
0
0
Kenzo avatar
Helló,egy kérdés a régi proci hűtőm beszart annak a foglalata 771-es szeretném kicserélni és az a kérdésem lenne hogy a 775 ös hütő jó-e lenne? (ám sima intel hűtőről van szó)
0
0
0
0
rollo avatar
Koszi a valaszt skacok 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Vagy NZXT Cam. én mostanában inkább ezt használom.
0
0
0
0
Puffin avatar
MSI Afterburnert tegyél fel. + riva tuner
0
0
0
0
rollo avatar
Szevasztok! Ma valtottam win 10-re es azt szeretnem kerdezni ,hogy milyen progi kell a gep kihasznaltsagat szeretnem latni jatek kozben ?
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Vagy csak szimplán olvasási problémája van, nekem egy Seagate csinálta régen ugyanezt, aztán már felpörögni is alig akart míg végül használhatatlan lett S.M.A.R.T szerint is Status Bad 😆
0
0
0
0
MartinPapp avatar
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni.. 2hete van új Laptopom, eddig minden tökéletesen ment rajta, de az elöbb kikapcsoltam, és most újra elakartam inditani, de nem akar betölteni, 64 bit-es Windows 10 van rajta, megnyomom a főgombot, bekapcsol hallom, bejön a windows logo, látom az egeret is, sőt még a fényerőt is tudom állítani de ennél tovább nem megy, nem tölt be, hiába várok már fél órája ha nem több :/ Dell Inspiron 5559 a gép ha ez számit.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Halisztok
az érdekelne h lenyomjátok az ALT + num padon az 156 ot akkor £-t ír vagy ť ot mint nekem ?
Billentyűzet kiosztás hiába magyar v 101 gombos ugyanaz
0
0
0
0
r2d2 avatar
üzemidőt nem tudok mondani , sata kábel pedig teljesen új volt, még én vettem ki a zacskóból amikor be raktuk.
0
0
0
0
Manyik75 avatar
r2d2

Nézzétek meg a sata kábelt ha van másik cseréljétek.
Engem egyszer egy hibás sata kábel viccelt meg az egyik haver HDD-jét meg tönkre is tette :/
0
0
0
0
Puffin avatar
r2d2: gyári hiba... Milyen márkájú, típusú lemez?
0
0
0
0
r2d2 avatar
sziasztok lenne egy kiss problémám! haverom két HDD-t kapott, mind kettő új állítólag, be tettük, 100/100 as a HDD, át lettek másolva az adatok a régi HDD-k röl, pár óra múlva ki irta, a Hard Disk Sentinel hogy 100/60, aztán 100/20, végén már 100/8, mi az istentől romlik ennyire el a kondíció, mi lehet ez, szoftveres vagy hardveres probléma, vagy át másolási probléma, vagy párás a levegő, vagy a táptól? de annak meg mi köze lehetne a HDD-hez, meg köszönnék bármi nemű segítséget!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Kandroid vagy Windows Phone ?
mert WP-n galériában be lehet álíltani h automatán lökje fel.
Én géppel fellöktem mindent ami kellet, aztán ha úgy van az újat kézzel felrakom, nem szeretem ha magátol pakol 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
Nekemis OneDrive van, csak nemtudom hogylehet beállítani ezt telón 😞
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én OneDrive ot használok erre, vagy Google Drive, sztem jobb nem is kell
0
0
0
0
Krissz avatar
Telefon backup bizonyos időnként a felhőbe, hogyan lehetséges?
pl.: leszedem telómra a OneDrive ot, és mitomén 2 hetente ha WiFi n vagyok, akkor a háttérben töltse fel a fileokat a telomról, a felhőbe, mappánként.

Mit ajánlanátok?
Köszi
0
0
0
0
wiza avatar
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot kérni hátha valaki találkozott ilyennel vettem egy új alaplapot M.2 SSD-t sehogysem akarja felismerni nem látom a bios-ban (a gyártó oldalát ,jópár forumot már olvastam ,bios-ban is turkáltam engedéjeztem írja is hogy az M.2 ,de ez sem segített talán ennél komplexebb beállítás kell....😞
Előre is kösz.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Halisztok.
olyan kérdésem lenne ,hogy az normális ,hogy a procimban a 2. mag mindig melegebb és nagyobb kihasználtságú ? (feltéve ha nem maxon jár mind2 😆😉
mert alapjáraton most is CPU1 35°C CPU2 43°C Package 41°C
és pl Trackmania ban is CPU1 20% CPU2 70% on megy.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Szerintem meg biztos hogy nem elég az a 320W-os táp valaha egy 386-os ba még elég volt 25 évvel ezelőt de most már a minimum a 400-450w-os táp és abból is a minőségi és nem az 5000 forintos.
0
0
0
0
Hunork avatar
KRZT963: hát csak ez a kettő 200W-ot vesz fel terhelés alatt. Plusz az egyebek, alaplap, memória, HDD...stb. Ki lenne centizve...Én egy minőségi 400W alá nem mennék.
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Helló!
Egy i7 3770 proci és egy GTX 1060 mellé elég egy 320W-os táp?
0
0
0
0
KERKO avatar
windows 10 az jó, de láttam facebookos cs:go csoportokban megosztva, hogy a cs go rosszabbul fut rajta kb 30 fps-el, és a minecraft meg egyáltalán nem indul (istenem te minegrafdozol? kérdéseket mellőzzük)
0
0
0
0
hashimoto avatar
Az összes Visual C++ Redistet frissítsd*
0
0
0
0
visor261 avatar
maestro86: Visual C-t frissícsd.
0
0
0
0
Puffin avatar
Tegyél fel Visual c-t
0
0
0
0
maestro86 avatar
Sziasztok most telepítettem újra a Windows 10 és egy játékot elakarok indítani de ezt írja ki hogy msvcp100.dll letöltöttem be raktam ahova mondta de akkor se jó szerintetek mit lehet kezdeni.
0
0
0
0
Krissz avatar
Adom Piero véleményét, ott nem kell driverekkelbohóckodni legalább 😉
0
0
0
0
Puffin avatar
Tegyél fel Windows 10-et.
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, megvan az új gépem, de van egy kis gondom, egyszerűen nem tudom feltelepíteni a realtek hd-t.
folyton ezt írja ki 0x000000FF, nem tudom mit tegyek, aki tudja az kérem írjon nekem itt, vagy privátban. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
A legtöbb esetben a hangkártyán van a jack csatlakozó. És álltalában külön nyák.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Valaki tudja e hogy a Lenovo laposoknak az alaplapon van az audio jack bemenet vagy kulon modulkent? Egy ismerosom Z50-75 jen nem mukodik rendesen a jack, ugy erzekel mintha mindig be lenne dugva ebbol adodoan nem tudja a beepitett hangfalat hasznalni. Amelett ilyesmire ervenyes a garancia? nem. volt megutve vagy leejtve csak egyszeruen rengeteget hasznalva.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Piero: Igen azt hallottam hogy abban már van ez a hangzás mód.
0
0
0
0
Puffin avatar
Zoli73: szerintem állítgatni kell. Mivel a legtöbb játékban még nincs Dolby Atmos vagy ilyesmi hangzás. Próbál ki a Star Wars Battlefront-ot, abban elvileg már van!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Srácok! Most én kérnék egy kis segítséget vagy tanácsot aki hozzá tud szólni annak megköszönném! Vettem egy új házimozi erősítőt egy ONKYO TX-NR646-ost a lényeg az, hogy ez már tudja az új 3D hangzásmódokat a Dolby Athmos-t és a DTS-X-et ez azt fedi, hogy a plafonba is kel szerelni egy vagy több pár hangfalat, és ez nem csak síkban pozícionálja a hangot előre-hátra, jobbra-ballra, hanem föl-le is de a lényeg az, hogy én kiépítettem ezt a rendszert, de a hang beállításokban mármint a win 10 nél csak sima 5.1 vagy 7.1 választási lehetőség van, az erősítő 7.2-es de ami most ki van a teljes 3d-nek építve az 5.1.2. De ha 5.1 re állítom a windovs-ban akkor nem engedi át a 7 csatornát de a játékoknál jól szól ha 7.1-be állítom akkor a filmeknél szól jól de a játékoknál aminek hátúl kéne szólni az a plafonra szerelt hangfalakból szól nem pedig a hátsókból. A kérdés tehát az, hogy most ezt meg lehet e oldani valami progival, vagy kapcsolgatnom kell a hangbeállítást 5.1 és 7.1 között attól függően hogy filmet akarok nézni vagy játszani akarok? Előre is köszi a választ. 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
tasiadam: Nemtudom, mennyire régek az alkatrészek, de pcx.hu-n a gépösszerakónál, ha összerakod alkatrészenként ami van, egy körülbelüli képet kapsz az áráról.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Nem tudom hogy hol nézzek utána vagy kérdezzek rá, de kb mennyit érhet a gépem? Csak maga a gép, monitor stb nem. Annyi változott azóta, hogy kapott egy 1 Terrás vinyót 1 hete. 14ezer volt az, toshiba.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
M4N78 PRO annó nem volt gyenge kategória, olyan középút 😃
de pl P5QL PRO (P43) al se volt gondom 😃
Volt még P4S800-MX SE-m is v P5KPL azokkal volt gond 😃
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nekem java részt Asus deszkáim voltak, de én mindegyikkel meg voltam elégedve maximálisan, persze nem 10-20 ezres szegmensből. A belépő kategória mindegyik gyártónál gyenge minőség és csekély megbízhatóság!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Intel platformon nem volt gondom ASUS al ink az NV + VIA chipset ami...hát ja 😃 xarból nem lehet várat építeni 😃
egyszer volt egy ASUS UX300 egerem és pár hónap után meghalt, az elő nap levállt róla a gumi, egy rakat xar volt 😂 beviteli eszközeik sem derűtlenek 😃
0
0
0
0
Hunork avatar
Szili: De jó, hogy sosem volt Asus lapom... 😀 VGA és beviteli eszközök, monitorban ott vannak, alaplapnál csak a ROG verziókra mernék fogadást tenni...
De innentől passz.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Humork : Nem csak szimplán buxi a lap 😃
a New CPU Installed et a procihűtő miatt írja ASUS lapokon nem csak én szenvedek ezzel, minden friss bekapcsoláskor írja (ujraindításkor nem, de gyárival sose írja) 😃
a Chassis intruded meg ja CMOS elem ki, bekapcs visszapattintás és jó de azt nem mindig írja
Codegen táptól énis megszabadulnék csak pénz 😆
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Olvastam ismét.

Azt irja, hogy tud írni-olvasni USb-n keresztül.

[url]http://www.geeks.hu/tesztek/160404_zyxel_nas520_ketlemezes_nas_teszt?page=0,1[/url]

Akkor utána nézek annak a Teamviewer-nek.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció