Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyenesmartin avatar
Tud valaki olyan programot mondani ami tud kezelni WAV fájlokat és lehet vele zenéket vágni? Például van egy olyan zeném ami egy fájlban van vagy 12 zene. Ezeket szeretném különszedni. A kivágott rész jó volna, ha szintén WAV lenne
0
0
0
0
Matyi10 avatar
állásinterjút a titkos szolgálatnál..
0
0
0
0
Matyi10 avatar
nemkrisz11 írta:
Matyi10 írta:
http://www.canyoucrackit.co.uk/index.asp törd fel...😃 a birt titkosszolgálat állásinterjut kinál..

Ehhez nem értek...ez valami hexadecimális (16-os) számrendszer akar lenni?

nem tudom.. én ehhez nagyon kevés vagyok...😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Matyi10 írta:
http://www.canyoucrackit.co.uk/index.asp törd fel...😃 a birt titkosszolgálat állásinterjut kinál..

Ehhez nem értek...ez valami hexadecimális (16-os) számrendszer akar lenni?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
ebben az esetben az i5 a nyerő, erősebb mint a Phenom
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne össze vissza 😃
AMD v Intel?

http://www.olcso.hu/szamitogep/processzor/Intel_Core_i5_2400_processzor-arak_231444102.html
v
http://www.olcso.hu/szamitogep/processzor/AMD_Phenom_II_X4_980_processzor-arak_357652596.html
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!!!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
értem majd mondom neki, köszönöm! 😃
0
0
0
0
Dante15 avatar
Sziasztok. Ez a videó kártya : GIGABYTE nVIDIA GT430 1GB DDR3 OC, belemenne ebbe az alaplapba: MSI G41M-P26, mATX, S775. (bocsi ha hülyeséget kérdezek de nem értek hozzá...)
0
0
0
0
Sanchez avatar
Akkor nyisson egy feladatkezelőt, és ott látni fogja, hogy nem 8GB az össz memória.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
https://kepfeltoltes.hu/111201/8_gb_ram__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tessék, lefotózta munkatáraam, itt pedig nincs írva h mennyi használható...
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Ja,de ott írja zárójelben hogy (3,25 GB használható)

Mellesleg,szerintetek ha Furmark alatt keményen nyúzva a VGA eléri a 95 fokot,az még normális? 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Start > Sajátgépre jobb klikk > Tulajdonságok. Telepített RAM. Ott lesz, hogy 8GB, és 3.2használható.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de ott meg mutatja neki a 8 gigát, mmint a sajátgép-tuladjonságokban, azért nem akarja elhinni
0
0
0
0
niteforce avatar
neked 😀
elég csak az intézőben megnézni hogy mennyit használ ki
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, munkatársammal azon nem jutottunk dűlőre hogy 8 giga ramja van, 32 bites win7 professional oprendszerrel.

Ő szentül megvan győződvse h mind a 8 gigáját kihasználja az op rendszer, de én úgy tudom h csak 3.5 gigáig képes kezelni a 32 bites, akkor kinek van igaza? 😃😃
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Általában 8 -12 rendszerhűtő ventilátorokat használnak de léteznek nagyobbak de felesleges egy 12 es rendesen szellőztet,de szerintem lesz a kérdésedre válasz mástól is és uttánna vásárolj majd.😃 Néztem a gépedet látok két 12 es venti helyet is elől és hátúl .
0
0
0
0
Master Killer avatar
Ez lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan tudom megmérni, hogy hány milis rendszerhűtő venti fér bele a házamba? Lemérem csavartól csavarig vagy hogy?
0
0
0
0
wdavid avatar
hát nem mindig de nagyjából azért lefordítja hehe 😃
0
0
0
0
ors11 avatar
wdavid írta:
ors11 írta:
Most OFF-olok egyet,mert télleg nem tudom mit jelent ez nézzétek el(még csiszolnom kéne a román tudásomon 😆😉

opþiunea Happy Night cu 2 euro/lunã (TVA inclus)
Cu aceastã opþiune traficul efectuat în sesiunile de conectare începute ºi terminate între orele 00:00-07:00 este gratuit.

webforditas v google fordító 😜

sztem nem a legjobb megoldás....
0
0
0
0
wdavid avatar
ors11 írta:
Most OFF-olok egyet,mert télleg nem tudom mit jelent ez nézzétek el(még csiszolnom kéne a román tudásomon 😆😉

Cu aceastã opþiune traficul efectuat în sesiunile de conectare începute ºi terminate între orele 00:00-07:00 este gratuit.

webforditas v google fordító 😜
0
0
0
0
no avatar
Nézd meg ha van modemed nem feszül-e a kábele. Ha igen akko lazítsd meg. Nekem is ugyanez a problémám volt.
0
0
0
0
Kamaa avatar
valaki segítsen! 5 percenként elmegy a netem.. és nem tudom mitől :S már 2 napja ezt csinálja..... mi lehet a probléma??
0
0
0
0
ors11 avatar

0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Olyat nem lehet beállítani a profilomba hogy kettő nemzetiségem legyen?? (Mivel Magyarországon születtem de nem ott élek). És tudok magyarul 40%-ba mivel tanulgattam 😃
0
0
0
0
Ducky avatar
másnál is lassú a youtube? mert azon kívül minden nagyon gyorsan tölt..
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Synda írta:
Matyi10 írta:
CF hidat lehet külön venni?

Hardverapró 1000huf/db 😀

thx😀
0
0
0
0
Matyi10 avatar
CF hidat lehet külön venni?
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
én véletlen kicseréltem a 2-t és a zöld jelzi a töltést 😃

én is csináltam már ilyet, sőt már kék ledet is szerkesztettem rá 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
én véletlen kicseréltem a 2-t és a zöld jelzi a töltést 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
lapartman997 írta:
Köszi Osynho. A piros LED a gépházon? Az állandóan villog. És kib@szott lassú az egész gép. Valószínűleg amiatt. A nővéremnek a sok retkes, szaros sims 2-je itt van a gépen és az zabálja a RAM-ot mint állat. Van vagy 7 kiegészítő... Elegem van már ebből a gépből de nagyon. Összegyűlik a pénzem az lesz az első hogy megveszem a terv gépet. Az oldalak is amiket beírok az is kb. 10-20 másodperc amíg megnyitja ez a tetűszar.

Igen, a hdd led a gépházon. Ha egyébként menne szépen a program és csak időközönként lassul be, az azt jelenti, hogy elfogy a ram, ilyenkor a gép a jóval lassabb hdd-hez nyúl, ami ugye sokkal lassabb a memóriánál. Ezért megakad. Ugyan ez igaz a programok betöltésére, illetve a folyamatos lassú reagálásra. Ahogy 1ről 2gb-ra bővítettem a netbookomat, érezhetően gyorsabb lett, pedig egy kis fos Atom proci van benne. Szóval, ha ráfutsz olcsón még 1 gb ramra, szerintem vedd meg, annyival többet is fog érni a konfig, amikor eladod.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Akkor nagyon elnézhettem. A falnál van a gép, és csak becsúsztam mellé azért nem láthattam. Akkor először meg kéne oldani, hogy működjön a monitor, utána pedig már tudok mindent. Köszi mindenkinek.
0
0
0
0
Osynho avatar
Sanchez írta:
Csak egy helyre megy bele. Vagy rosszul néztem?

Mármint mi megy csak 1 helyre? 2 kimenet van a vga-n.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A 6750-esen két dugónak kell lennie. Mindkét monitort a 6750-be kell tenni.
Más: szerintem hiába veszel új adaptert. A monitorod nem fog működni. Mindenképp nézesd meg valakivel, mielőtt (feleslegesen) pénzt adsz egy adapterre.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Csak egy helyre megy bele. Vagy rosszul néztem?
0
0
0
0
Osynho avatar
És miért nem dugod mind a kettőt a 6750-be?

lapartman997: Ha dolgozik közben a hdd (villog a led), akkor elfogy a ramod. Nem ártana venni.
1gb volt a netbookomban, a hajamat téptem sima böngészés közben, nem tudom, hogy lehet játszani ennyi rammal...
0
0
0
0
Sanchez avatar
Megpróbálok szerezni akkor egy új ilyen adaptert. Még egy utolsó kérdés: Az egyik a 22es monitor a 6750-es kariba megy bele, a másik 17es meg az integráltba. Ez így jó lesz? Szerintem nem, mert az integráltat letiltotta magától.Máshova meg nem tudom dugni a 2. monitort...
0
0
0
0
konsti avatar
Üdv.olyan problémám lenne hogy 7zippel kicsomagoltam egy isot a C meghajtóra egy mappába de miután végez a csomagolással a mappa üres pedig ha tallozni akarok belőle látom a fájlokat de egyébként üresnek mutatja,ezek után pedig töröltem a mappát de ugyanúgy lefoglalja a vinyón a helyet és nem tudom törölni ..mit tegyek?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sanchez írta:
Ja... de múltkor még működött... 😆

Hisz még előbb írtam:

...hanem mert haldoklik a belső vagy külső trafó
0
0
0
0
no avatar
Nekem a gépem halt meg szóval így telefonról írok 😀
0
0
0
0
no avatar
Az bármikor elhalhat 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Ja... de múltkor még működött... 😆
0
0
0
0
no avatar
Akkor ott valami táp gond lesz. Elhalt 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hát, problémába ütköztem...😆 Valami nem stimmel a monitor tápjával, vagy nem tudom. Bedugom a régi monitort az áramba, de nem világít a tápján, hogy érzékelne valamit. Ezáltal hiába nyomogatom a monitoron a gombot nem csinál semmit, mert nincs áram alatt. Amikor bedugom az áramba akkor egy másodpercre felvillann a monitornak a gombja, de el is alszik. Lehet, hogy ekkora szerencsétlen vagyok?😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Hát, ha jól tudom, ez az egész minecraft dolog online játszódik. Tehát, meglehet, hogy az internet eléréssel lesz a gubanc. Lehet, hogy túl nagy a pinged vagy én nem tudom.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Máskor is. Én is két monitort használok.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Hát, nem is nagyon javítanám mert már van új, csak gondoltam kipróbálnám milyen lehet 2 monitorral. 😃 Amúgy köszi a felvilágosítást. A windows részét azt tudom arról még olvastam sok minden. Akkor mindjárt megpróbálom, és köszi mégegyszer.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Megoldható. Simán csak rácsatlakoztatod a grafikus kártyára a monitorokat, windowsban beállítod, hogy klónozza, vagy széthúzza a képet, esetleg 2 db desktopod legyen.
Mivel szakmámba vág, elárulom, hogy nem azért kapsz lassan képet a monitorodon, mert lassan "melegszik" be (öcsém, ezek nem elektroncsöves monitorok 😃 ), hanem mert haldoklik a belső vagy külső trafó. Minekután ezekbe általába szar impulzustranyókat tesznek, nem nagyon javíthatóak.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció