Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Master Killer avatar
nemkrisz11: Nem bírná el a rendszert?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Master Killer írta:
Az lenne a problémám, hogy amikor bekapcsolnám a gépet, nem történik semmi... a monitor készenlétbe marad..., de viszont a zöld állapotjelző folyamatosan világít mintha dolgozna a proci... és nem történik semmi.... régebben is csinált ilyet de mostanába nagyon gyakran... Mi lehet a probléma?

Hmm...én így kapásból a tápot hibáztatnám.
0
0
0
0
Master Killer avatar
Az lenne a problémám, hogy amikor bekapcsolnám a gépet, nem történik semmi... a monitor készenlétbe marad..., de viszont a piros állapotjelző folyamatosan világít mintha dolgozna a proci... és nem történik semmi.... régebben is csinált ilyet de mostanába nagyon gyakran... Mi lehet a probléma?
0
0
0
0
cseszka avatar
Nvidia vezérlöpultban.
0
0
0
0
niteforce avatar
Kornel77 írta:
Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy bírom kikapcsolni a physxet? 😀

HD5830-al már alapból ki van kapcsolva, de nem is tudod bekapcsolni 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy bírom kikapcsolni a physxet? 😀
0
0
0
0
jasko avatar
biosfrissítés, de am vidd el informatikushoz,az majd megcsinálja neked rendesen 😃
0
0
0
0
Szotya avatar
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy unokatesómmal beraktunk egy Intel e5700-at (ami belemegy az alaplapba) először úgy kezdődött, hogy a bios csak 1.6-ot írt a 3 ghz helyett, ezért próbáltuk húzni de ott mindenhol warningot írt, hogy: Warning VGA ( valami olyasmi hogy nem garantálja hogy a videokártya rendesen tudja futtatni) másnap már belassult a gép halálosan (Windows betöltése 15 perc) 3. napra meg összeomlott a Windows ezért leformáztam aztán most a régi procival megy...
Legyen szíves valaki segíteni, mert ha nem tudom megoldani kidobtam az a 15ezer forintot :/
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szerintem az csak elektrostatikus kisülés lehetett. Engem is rázogatott már meg pl. így az ajtókilincs vagy akár egy másik ember is.
Lehetetlen, hogy a gép közvetlenül megrázzon, ez egyszerű fizika.
Mondjuk ez eléggé off téma... én kezdtem, megengedem Synda úrnőnek, hogy befejezze 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Synda írta:
csele008 írta:
hogy kell kicserélni a grafkártyát ? válaszokat pm-ben várok

Attól függ milyen.
1:Lehúzod az alaplapról a vga csatlakozókat.
2:Kinyitod a pci-e csatit.
3:Ha nem jön ki egy csavar fogja a házhoz,azt ház hátulján ki tudod csavarni.

Hosszirányba mozgathatod,másképp ne nagyon feszegesd 😆

Ui: kikapcsolt állapotban csináld,úgy nem ráz meg,bár ramot,procihűtő ventilátort cseréltem bekapcsolva 😂

Ugyan mi rázna meg? A tápegység után maximum 12 volt "rázhat meg", azt még egy katicabogárnak sem árt. Egyébként is, le van testelve az egész számítógép.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
arcsi966 írta:
Kmisi99 írta:
arcsi966 írta:
Kéne egy kis segítség mert az egerem kb 2 hete meg kergűlt!!!
igazából semmit nem változtattam semmin a windowsban de az egér kb 20 és két óránként meghűlyűl vagyis belassúl akadozva mozog és aztán 10-30perc mulva megjavúl...meg van a dpi(egérmozgás állitó gomb)rajta és magátol ledobja a legkisseb fokozatra de ezt nagyon ritkán.
-kiprobáltam másik gépen ott jóvolt az egér
-windows reninstall megvolt
-új egy színű egérpad csere meg volt
-külömböző egér stabilizáló progikat feltettem.és 3 féle drivert kiprobáltam
de még mindíg fen áll a probléma

új usb port? Nekem régebben volt hogy egyszerűen meghülyült pár usb port és a gépelés is szaggatott (usb-s billentyűzet)

Úgy se jó-valami más ötlet?

mivel moduláris az az egér nem lehet h rázkódik a gomb mégis? Nekem az Xbox kar volt ugyan ilyen csak az kikapcsolt pedig akkor lehet kikapcsolni ha én választom ki a konzolon a dolgokat
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok a PC Star webáruházból rendelt már valaki? megbízható?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ramot?? Az hazavághatja az egész lapot is.
0
0
0
0
csele008 avatar
hogy kell kicserélni a grafkártyát ? válaszokat pm-ben várok
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
arcsi966 írta:
igazából semmit nem változtattam semmin a windowsban de az egér kb 20 és két óránként meghűlyűl vagyis belassúl akadozva mozog és aztán 10-30perc mulva megjavúl...meg van a dpi(egérmozgás állitó gomb)rajta és magátol ledobja a legkisseb fokozatra de ezt nagyon ritkán.

új usb port? Nekem régebben volt hogy egyszerűen meghülyült pár usb port és a gépelés is szaggatott (usb-s billentyűzet)

Úgy se jó-valami más ötlet?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
looserking írta:
hali!
vettem 1 SAMSUNG Galaxy Mini-t és nem ismeri fel a gép akk most mit csináljak ? 😆

Töltsd le a Samsung KIES programot, indítsd el, majd csatlakoztasd a telefont. [LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
arcsi966 írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
randal avatar
bendeguz írta:
köszke a gyors választ de nem az a gép a mostani ebbe DOMINATOR-ok vannak szám szerint 2db de sajna hasonló a hűtőborda nagyságúak a vengeance-val nem?

Igen, azok is nagy hűtőbordás kiszerelésűek.
0
0
0
0
philips20 avatar
egy hosszú szöveget nyomat hogy nem tudja betölteni a bioszt de nem tudom teljesen mert nem olvastam végig, de most megy, csak akkor írja ki ha álítom a procit vagy a ramot szóval semmit nem lehet húzni, nem is értem miért akikor elvileg ez egy tuning lap
0
0
0
0
niteforce avatar
Lehet hogy akkor mas hiba van ki kell irnia valamit
0
0
0
0
philips20 avatar
vettem egy ilyen intel dp67ba alaplapot a régi gépembe, de egy rakás szar előszór is néha bekapcsolásnál nem tudja betölteni a bioszt, valami hibát mindig talál vagy y vagy n t kell nyomni, nem lehet húzni a procit semennyire mert nem indul el, most meg hogy működésre bírtam nem működik a mikrofon már minden frissítést leszedtem mindenhol be van kapcsolva de semmit nem csinál, valakinek van valami ötlete ? törejem ketté vagy mit csináljak ? ja és már kicseréltettem úgyhogy ez már a 2. ilyen lapom és mind 2 ezt csinálja
0
0
0
0
bendeguz avatar
köszke a gyors választ de nem az a gép a mostani ebbe DOMINATOR-ok vannak szám szerint 2db de sajna hasonló a hűtőborda nagyságúak a vengeance-val nem?
0
0
0
0
randal avatar
bendeguz írta:
hali hirtelen nem találtam jobb helyet egy proci hűtőt szeretnék venni egy COOLERMASTER Hyper 212 Plus csak nem tom h belefér-e a házamba egy THERMALTAKE COMMANDER MS-I az alaplapom ASUS M4N68T V2 ja és csak akkor kell ha a ramokhoz nem lóg be vagy legalábbis működés szempontjából ne legyen útba

COOLERMASTER Hyper 212 Plu size: 120 x 120 x 25 mm
THERMALTAKE COMMANDER MS-I CPU cooler height limitation: 170mm

Elvileg belemegy. Ha a RAM-odnak nincs nagy hűtőbordája akkor nincs probléma.

szerk: Most nézem Vengeance ramod van. Az problémás mert nem hiszem hogy elfog férni.
0
0
0
0
bendeguz avatar
hali hirtelen nem találtam jobb helyet egy proci hűtőt szeretnék venni egy COOLERMASTER Hyper 212 Plus csak nem tom h belefér-e a házamba egy THERMALTAKE COMMANDER MS-I az alaplapom ASUS M4N68T V2 ja és csak akkor kell ha a ramokhoz nem lóg be vagy legalábbis működés szempontjából ne legyen útba
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
apetit1989 írta:
A youtube-bal valami gubanc lehet? Rém lassú. Valaki más is tapasztalta ezt, vagy a hiba az én készülékemben van?

nekem is nagyon lassú... 😞

nem hogy lassú még pocsék is amióta új lett
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
A youtube-bal valami gubanc lehet? Rém lassú. Valaki más is tapasztalta ezt, vagy a hiba az én készülékemben van?

nekem is nagyon lassú... 😞
0
0
0
0
apetit1989 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ezt nem értem: EuroCase mint márka
vannak az 500Wos és az azalatti tápjai ELVILEG átcimkézett codgen és összehasonlítottam egy codgen meg egy eurocase tápot belűlről és ugyan az. Na és most jön amit nem értek: +80as és +90es tápjai vannak ami ritka jó minűségűek. De akkor miért kell ***ni a gyenge tápokat?
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Furmark eléggé komolyan leterheli a cuccot, szóval szerintem normális. Annyi úgysem lesz máshogy.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
gyenesmartin írta:
Kornel77 írta:
Szerintetek ha Furmark alatt keményen nyúzva a VGA eléri a 95 fokot,az még normális?
Csak akkor, ha a videókártyád gtx 480. Ha nem akkor nem normális. Szerintem.

😆 Nem,8800 GTS (g92) 😃

nemkrisz11: Kösz a választ 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kornel77 írta:
Szerintetek ha Furmark alatt keményen nyúzva a VGA eléri a 95 fokot,az még normális?
Csak akkor, ha a videókártyád gtx 480. Ha nem akkor nem normális. Szerintem.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Kornel77 írta:

Normális.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Nem akarom kidobni a meglévőt szóval 1dbot veszek. Tehát akkor nem gond ha 4+2GB ?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Koppy96 írta:
Az milyen ?

h két db 2gb adnak és dualba mennek igy kicsit gyorsabb nekem is olyan.
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Koppy96 írta:
Sziasztok. Ramot tervezek venni a gépembe a meglévő 2GB-os mellé. Nézegettem a webshopba hogy a 4GB-os nem sokkal drágább mint a 2GBos (mind a kettő Kingston 1333Mhz-es ) Az nem gond ha egy 2 GB mellett van egy 4GBos ? Vagy legyen mind a két slotban 2-2 GB ?

nem gond.. de ha tudod vedd dual chanelbe
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Sziasztok. Ramot tervezek venni a gépembe a meglévő 2GB-os mellé. Nézegettem a webshopba hogy a 4GB-os nem sokkal drágább mint a 2GBos (mind a kettő Kingston 1333Mhz-es ) Az nem gond ha egy 2 GB mellett van egy 4GBos ? Vagy legyen mind a két slotban 2-2 GB ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Tud valaki olyan programot mondani ami tud kezelni WAV fájlokat és lehet vele zenéket vágni? Például van egy olyan zeném ami egy fájlban van vagy 12 zene. Ezeket szeretném különszedni. A kivágott rész jó volna, ha szintén WAV lenne
0
0
0
0
Matyi10 avatar
állásinterjút a titkos szolgálatnál..
0
0
0
0
Matyi10 avatar
nemkrisz11 írta:
Matyi10 írta:
http://www.canyoucrackit.co.uk/index.asp törd fel...😃 a birt titkosszolgálat állásinterjut kinál..

Ehhez nem értek...ez valami hexadecimális (16-os) számrendszer akar lenni?

nem tudom.. én ehhez nagyon kevés vagyok...😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Matyi10 írta:
http://www.canyoucrackit.co.uk/index.asp törd fel...😃 a birt titkosszolgálat állásinterjut kinál..

Ehhez nem értek...ez valami hexadecimális (16-os) számrendszer akar lenni?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
ebben az esetben az i5 a nyerő, erősebb mint a Phenom
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne össze vissza 😃
AMD v Intel?

http://www.olcso.hu/szamitogep/processzor/Intel_Core_i5_2400_processzor-arak_231444102.html
v
http://www.olcso.hu/szamitogep/processzor/AMD_Phenom_II_X4_980_processzor-arak_357652596.html
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!!!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
értem majd mondom neki, köszönöm! 😃
0
0
0
0
Dante15 avatar
Sziasztok. Ez a videó kártya : GIGABYTE nVIDIA GT430 1GB DDR3 OC, belemenne ebbe az alaplapba: MSI G41M-P26, mATX, S775. (bocsi ha hülyeséget kérdezek de nem értek hozzá...)
0
0
0
0
Sanchez avatar
Akkor nyisson egy feladatkezelőt, és ott látni fogja, hogy nem 8GB az össz memória.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció