legújabb van fönt a driverekből
konkrétan ez : GeForce 290.36 Driver BETA
és csak a procim volt húzva de az is csak 3200MHZ rol 3600MHZ -re
Ja elfelejtettem irni hogy ezeket az alkatrészeket cseréltem le :
AsRock N68-s
2GB Kingstone DDR 2 800 MHZ
2GB Kingstone DDR 2 1066 MHZ
Phenom X3 8650
és a csere után nem volt ujrarakva a win7 (64Bit)
Heló.
Ma újra raktam a gépem, minden rendben ment ahogy kell...stb. Aztán felmentem Teamspeak-re és nem működött a mikrofon. Most lesz egy éve hogy nálam van ez a gép és először raktam újra win32-ről win64-re. Ha jól emlékszem a 32-esen soundmax volt feltelepítve és azzal oldottam meg valahogy, most meg leszedem és semmi. Lassan már 6órája szórakozok azzal hogy beüzemeljem a mikrofont. Ha valaki segítene nagyon megköszönném!
Hagrid írta:
Ezen a konfigon mennénem a mostani (Skyrim,Dirt 3 stb...)akár lowon is de akadásmentesen?
Proci:Intel Pentium E6700 3.20ghz 775 box VAGY
Intel Pentium E6600 3.06ghz
Videókártya: Gainward_1633_bliss_gt430_1gb_gddr3
Sapphire hd5550_512mb_gddr5 Vagy
Sapphire hd5670 512mb gddr5
Ram: 2,5 gb
Menne, nem is minimumon, de a 775-ös platform csak nagyon korlátozottan fejleszthető. Ha olcsón akarsz kijönni egy AM3 lap+ Phenom II X4 kombó a HD5670 -nel jobb.
HD5550 és GT 430-at nem ajánlom, gyengébbek mint a HD5670.
az mitpl van hogy agépet kikapcsolom és kapcsolnám be azt irja ki. hogy bootmgr compressed, tegnap meg valami wiby compressedet irt és muszáj ujra telepiteni a windowst help valaki. sztem a vinyó haldoklik 😃
Kyp írta:
Üdv. Kikapcsolom a gépet és utána 15-20 percig nem lehet ismét bekapcsolni. Pontosabban visszakapcsol, mert a ventilátorok elindulnak, de se kép se hang. Normál indításnál mindig pittyen egyet a gép. Amikor meg ismét el akarom indítani, akkor nem pittyen. Ha fél óra elteltével kapcsolom újra vissza, simán elindul. Esetleg valami ötlet?
Üdv.
Még mindig nem leltem megoldást a hibára.
2 órás kínlódás után elindult a gép. Már tényleg nem tudok mit kitalálni. HDD Sentinellel megnéztem a meghajtót. A teljesítmény is és a kondi is 100%, Az van kiírva, hogy a merevlemez állapota hibátlan. A S.M.A.R.T.-ban se láttam semmi problémát. Ezektől függetlenül elképzelhető hogy pl. az elektronikájával van gond? Vagy akkor egyáltalán nem indulna el?
Bármilyen ötlet jól jönne.
Desmond írta:
Sziasztok.
Nekem egy olyan gondom lenne hogy ha el indítok egy játékot és 1366*768-rol lejjebb veszem a felbontást
akkor két oldalt vagy alul felül egy fekete sáv marad. Ezzel mit lehet csinálni??? Előre is köszönöm a válaszokat.
UI:. az előttem szólónak pedig katt kétszer a feladatkezelő szélére.
Gondolom mert 16:9 -es monitorod van, és 1280×1024,1024×768 stb. 4:3 képarányú monitoroknál van.
Sziasztok.
Nekem egy olyan gondom lenne hogy ha el indítok egy játékot és 1366*768-rol lejjebb veszem a felbontást
akkor két oldalt vagy alul felül egy fekete sáv marad. Ezzel mit lehet csinálni??? Előre is köszönöm a válaszokat.
[LINK]
GV-R687OC-1GD Ez az én kártyám iscsak a bios verzio F2,mig az ujnál F5,szóval feltudnám rá rakni gond nélkül ezt a biost amit linkeltem?Aki tud angolul leirná mi mit jelent a frissitésben?
szisztok van egy Gigabyte M52L-S3P alaplapom azt szeretném kérdezni hogy eza proci jo lenn e bele? AMD Phenom II X4 925 processzor a válaszokat elöre is köszi!
Devis írta:
nem ajánlom. az 1556-os lapka már nem sokáig fog élni, igazából most most olyan hulla mint a 775. próbálj egy 1555-ös lapot szerezni egy i3-2100-al (tudom h nehéz) aztán majd később rakhatsz bele ivy-t. és szinte biztos h nem egy szinten vannak.
Gondoltam már én is az 1555-re de az költségesebb megoldás lenne.És szerintem senki nem lenne olyan hülye hogy egy I3-2100-at elcserélne az én MSI 770-G45-re meg egy Athlon II X2 245-re 😀 És az I3-530-on még van 2 év gari 😀 A Lapot meg újjonnan venném 18k-ért 😀Hát nem tudom mi legyen :/
nem ajánlom. az 1156-os lapka már nem sokáig fog élni, igazából most most olyan hulla mint a 775. próbálj egy 1155-ös lapot szerezni egy i3-2100-al (tudom h nehéz) aztán majd később rakhatsz bele ivy-t. és szinte biztos h nem egy szinten vannak.
Sziasztok.Ti mit gondoltok egy MSI P55-CD53 És egy Intel Core I3 530 párosról ? Kb 20000Ft-ból meg tudnám úszni az egészet úgy hogy elcserélem a procimat meg a lapomat az I3-ra plusz megvenném hozzá az MSI P55-CD53-at 😀És az igaz hogy az i3 kb egy ahlon x4 szintjén van?A Válaszokat előre is köszönöm 😀 Üdv
looserking írta:
hali!
mostmár a gép fel ismeri a telót (galaxy mini kies el) csak felrakta ma shift et a tlefon is felrakta ott van cuccaim közt elindítom bejön az EA logo és kilép mi lehet a proble m ?800MHZ CPU 512MB Ram nak elég kell lennie az X8 600MHZ CPU és 256MB ramjával is lazán megy..
ez lol, lehet telefonra ilyen játékokat? N97-en menne vajon?
konkrétan ez : GeForce 290.36 Driver BETA
és csak a procim volt húzva de az is csak 3200MHZ rol 3600MHZ -re
Ja elfelejtettem irni hogy ezeket az alkatrészeket cseréltem le :
AsRock N68-s
2GB Kingstone DDR 2 800 MHZ
2GB Kingstone DDR 2 1066 MHZ
Phenom X3 8650
és a csere után nem volt ujrarakva a win7 (64Bit)
Ma újra raktam a gépem, minden rendben ment ahogy kell...stb. Aztán felmentem Teamspeak-re és nem működött a mikrofon. Most lesz egy éve hogy nálam van ez a gép és először raktam újra win32-ről win64-re. Ha jól emlékszem a 32-esen soundmax volt feltelepítve és azzal oldottam meg valahogy, most meg leszedem és semmi. Lassan már 6órája szórakozok azzal hogy beüzemeljem a mikrofont. Ha valaki segítene nagyon megköszönném!
firmware az micsoda?
Különböző eszközök (TV, DVD lejátszó, Router, stb..) alap szoftvere.
vezérli a funkciókat.
Ezen a konfigon mennénem a mostani (Skyrim,Dirt 3 stb...)akár lowon is de akadásmentesen?
Menne, nem is minimumon, de a 775-ös platform csak nagyon korlátozottan fejleszthető. Ha olcsón akarsz kijönni egy AM3 lap+ Phenom II X4 kombó a HD5670 -nel jobb.
HD5550 és GT 430-at nem ajánlom, gyengébbek mint a HD5670.
Lehet, hogy az alaplappal van a baj.
Már gondoltam arra is. 2 hetet volt szervízben. Semmi problémát nem találtak.
Lehet, hogy az alaplappal van a baj.
Már gondoltam arra is. 2 hetet volt szervízben. Semmi problémát nem találtak.
Üdv. Kikapcsolom a gépet és utána 15-20 percig nem lehet ismét bekapcsolni. Pontosabban visszakapcsol, mert a ventilátorok elindulnak, de se kép se hang. Normál indításnál mindig pittyen egyet a gép. Amikor meg ismét el akarom indítani, akkor nem pittyen. Ha fél óra elteltével kapcsolom újra vissza, simán elindul. Esetleg valami ötlet?
Üdv.
Még mindig nem leltem megoldást a hibára.
2 órás kínlódás után elindult a gép. Már tényleg nem tudok mit kitalálni. HDD Sentinellel megnéztem a meghajtót. A teljesítmény is és a kondi is 100%, Az van kiírva, hogy a merevlemez állapota hibátlan. A S.M.A.R.T.-ban se láttam semmi problémát. Ezektől függetlenül elképzelhető hogy pl. az elektronikájával van gond? Vagy akkor egyáltalán nem indulna el?
Bármilyen ötlet jól jönne.
Sziasztok.
Gondolom mert 16:9 -es monitorod van, és 1280×1024,1024×768 stb. 4:3 képarányú monitoroknál van.
GV-R687OC-1GD Ez az én kártyám iscsak a bios verzio F2,mig az ujnál F5,szóval feltudnám rá rakni gond nélkül ezt a biost amit linkeltem?Aki tud angolul leirná mi mit jelent a frissitésben?
Rámegyek hogy Ok...
Grafikus: Gigabyte Nvidia 8800 GTS 512 Mgb
De ebben a szutyok városba egyik üzletbe sincsenek olyanok 😃
Esetleg ez? Bár ez is 2 hő csöves..
[LINK]
szerintem is ezt vedd, ennek valamivel vastagabb a bordája, meg thermaltake talán jobb a venti rajta
Esetleg ez? Bár ez is 2 hő csöves..
[LINK]
szerintem ne vedd meg.
Cooler Master hyper TX3 vagy Arctic Cooling Freezer 7 ezeket érdemes venni amik olcsók.
Ám még egy kérdésem lenne 😀
Erről mi a véleményetek? 😀
Jó ez vagy inkább másik? 😃
[LINK]
ha jó a paszta még többet is
Szóval akár még 70 fok fölé se menne? 😀
Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy bírom kikapcsolni a physxet? 😀
HD5830-al már alapból ki van kapcsolva, de nem is tudod bekapcsolni 😀
Tudom,de a 8800 GTS-en akarom 😀
cseszka:
És mit is kell csinálni ? 😀
ENC azaz Nvidia control panel-t elindítod és lesz olyan hogy physX konfigurálció beállítás és kiválasztod amit akarsz
Kösz,megvan 😃 Csak ki kellet választani hogy CPU 😀
igen azt kell az az alap
Hello.
cseszka:
ENC azaz Nvidia control panel-t elindítod és lesz olyan hogy physX konfigurálció beállítás és kiválasztod amit akarsz
Kösz,megvan 😃 Csak ki kellet választani hogy CPU 😀
Hello.
cseszka:
Hello.
cseszka:
I3-530 Vs Athlon II X4 645 😀
nem ajánlom. az 1556-os lapka már nem sokáig fog élni, igazából most most olyan hulla mint a 775. próbálj egy 1555-ös lapot szerezni egy i3-2100-al (tudom h nehéz) aztán majd később rakhatsz bele ivy-t. és szinte biztos h nem egy szinten vannak.
Gondoltam már én is az 1555-re de az költségesebb megoldás lenne.És szerintem senki nem lenne olyan hülye hogy egy I3-2100-at elcserélne az én MSI 770-G45-re meg egy Athlon II X2 245-re 😀 És az I3-530-on még van 2 év gari 😀 A Lapot meg újjonnan venném 18k-ért 😀Hát nem tudom mi legyen :/
hali!
mostmár a gép fel ismeri a telót (galaxy mini kies el) csak felrakta ma shift et a tlefon is felrakta ott van cuccaim közt elindítom bejön az EA logo és kilép mi lehet a proble m ?800MHZ CPU 512MB Ram nak elég kell lennie az X8 600MHZ CPU és 256MB ramjával is lazán megy..
ez lol, lehet telefonra ilyen játékokat? N97-en menne vajon?
ezmi miafranc lenne?
nemkrisz11: Nem bírná el a rendszert?
Elbírni elbírja, de szerintem kezd tönkre menni.