Szóval ugye van ez az új hangfal (kb 3 óra hosszája van bekötve) és nagyon ritkán (már egyre ritkábban) elmegy a hang hirtelen az egyik szatellitből vagyis hát nem is teljesen elmegy hanem csak elhalkul esetleg ez szoftveres hiba is lehet? De kb. 2-3 másodpercre de kicsit zavaró. Ez betudható annak hogy új a készülék? Illetve ugyanez a hangfal "recsegett" de csak nagyon kicsit és csak egy bizonyos vidinél (lehet alacsony volt a minősége és azért? ) de mintha kb 20 perce már megszűntek volna ezek (habár most filmet nézek nem dübög annyira) és mintha "beállt" volna egy "bizonyos hangsávra" a hangfal ezt nem is tudom igazán elmagyarázni, sokkal tisztábban szól, mint 3 órája mikor bekötöttem 😃 Ez normális vagy cseréltessem ki vagy mi legyen?
Hungarian13 írta:
Hali ! A hangfal (erősítő) amiről tegnap kérdezgettem. Nos a gép mellett kapott helyet és azt szeretném kérdezni, hogy a dübögés nem árt a gépnek? Mert akkor megpróbálom eltávolítani a közeléből 😃
Nekem a szubláda 3 centire van a géptől semmi baja pedig szoktam néha veretni.😆 Az a kis puffogás nem árt neki.
Hali ! A hangfal (erősítő) amiről tegnap kérdezgettem. Nos a gép mellett kapott helyet és azt szeretném kérdezni, hogy a dübögés nem árt a gépnek? Mert akkor megpróbálom eltávolítani a közeléből 😃
Én pár napja szereztem be a másik gépbe egy 350w os fsp tápot használtan 3500ft ért postával. Brutális volt lemértem. Az fsp táp kb 4kg volt a codegen 350w 1,5kg volt. Vagyis ennyit spóroltak ki a codegen tápból. 2,5kg ot. És minőségben érződik is nagyon.
Hagrid írta:
Egy 350W-os COdegen!
Elbírna egy Intel Pentium E6600-at és a mostani Vga-mat?(Ati Radeon X1650Pro 512MB DDR2)
persze
Dehogy bírná. Ha úgy vesszük elbírná na de meddig ezek már nem keveset fogyasztanak. Volt egy codegen 350w os tápom ami kb 100w fogyasztásnál meleg levegőt okádott na ez a gép a 200w jával vajon mit csinál? Nagyon rosszak a codegen tápok.
nagyon nem! Az egy szörnyen rossz minőségű és veszélyes táp! Sürgősen ajánlott cserélni mert nagyon könnyen kicsinálja a gépet. Pl erre
http://www.pcdiszkont .hu/4550/chicony-hipro-430w-atx-eatx-tapegyseg-oem Ez már egy olcsó de jó minőségű táp ami röhögve vinné!
Volna egy kicsit hülye kérdésem..Találtam képet egy régebbi nvidia driverről 😃
Na,és ennél egy csomó lehetőség van ott a bal szélén,lehet Oc-ni a VGA-t meg ilyenek..Nah nekem fele ennyi sincs ott,ezeket kivették az új driverekből vagy nálam van a gubanc? 😃
Csak eltűnnek róla az adatok, vagy végleg meghal? 😲
Miért, szerinted egy HDD örök életű, csak adatot veszíthet? 😀 Abban is rengeteg alkatrész van, ami végleg kipurcanhat. Rá kell ereszteni a HDDRegenerator-t meg a GetDataBack-et, ha azok sem segítenek, akkor kuka.
Sosem jelent jót, ha egyszer csak eldobja az FS-t...
niteforce, elképzelehető, hogy nem menthetelen. De elsősorban az adatok visszanyerése lenne a mission, de attól tartok, spéci eszközök nélkül ez impossible.
Nem akarlak megijeszteni, de ha eltűntek a partíciók, az elég nagy gáz.
Én cd-ről bebootolnám a linuxot, azt nem kell telepíteni, és azon keresztül bemountolnám a HDD-t. Ha maradt adat a merevlemezen, ott látni fogod.
Mindenestre semmi esetre se állj neki windowsot installálgatni, vagy formázgatni.
Bármekkora is a baj, léteznek cégek, akik a leghalottabb HDD-ről is visszahozzák az adatokat, csak éppen elég borsos áron. Nálunk Pozsonyban a SWISS ezzel foglalkozik. Nálatok nem tudom.
berki_zsolt írta:
Az a gondom, hogy nem bootol be a gépem. 😲😲
Viszont mikor betölt a telepítő a cd-ről, akkor azt mutatja, hogy 1 partícióban van a HDD, és az összes lemezterület szavad. 😲😲
Akkor eltűnt az 50-es és 450-es partícióról az adatok?
A 450-es partíción igen fontos adatok vannak, még céges dokumentumok is, amik ha eltűntek, az gáz. 😶 Hogy tudom visszanyerni az adatokat? 😲
Próbáld ki másik gépben a merevlemezt. Ha ott sem lesz jó akkor valószínűleg kinyírta a codegen tápod a merevlemezt.
Viszont mikor betölt a telepítő a cd-ről, akkor azt mutatja, hogy 1 partícióban van a HDD, és az összes lemezterület szavad. 😲😲
A 450-es partíción igen fontos adatok vannak, még céges dokumentumok is, amik ha eltűntek, az gáz. 😶 Hogy tudom visszanyerni az adatokat? 😲
24fps nagyon nem folyamatos egy gyors játékmenetnél, ha pl gyorsan kell céloznod, stb. A 24fps a filmeknél jelent folyamatosságot, a játék teljesen más.
DarthRoni írta:
Srácok nem tudtam hova írjam így lehet h off lesz, de végülis kezdő vagyok ebben:
AMD Phenom II x2 550 procim van és GTX 260 216 sp-s videókártyám.
Na már most leszedtem az NFS The Run-t, és minden graf beállítás lowon van, és mégis 22-30 fps között van, eddig egyik játéknál se volt ilyen rossz fps értékem, nagyon rontja a játékélményt...
Szerintetek valami patchet kéne felrakni? vagy valamelyik alkatrészem a gyenge? Szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm!
aszt hiszem a 30 a max fps a játékba, úgyhogy a fölé nem fog menni
azt megértem, de ha már több autó van körülöttem vagy olyan a táj, akkor máris csak 22-25 fps, és élvezhetetlen, azt azért reméltem h tartani fogja stabilan a 30 fps-t, de akkor mi a gyenge a gépemben?
DarthRoni írta:
Srácok nem tudtam hova írjam így lehet h off lesz, de végülis kezdő vagyok ebben:
Na már most leszedtem az NFS The Run-t, és minden graf beállítás lowon van, és mégis 22-30 fps között van, eddig egyik játéknál se volt ilyen rossz fps értékem, nagyon rontja a játékélményt...
Szerintetek valami patchet kéne felrakni? vagy valamelyik alkatrészem a gyenge? Szerintetek?
DarthRoni írta:
Driver frisités lehet nem árt neki ha meg legfrisseb van akkor nem tom
philips20 írta:
akkor még maradok egy ideig ennél, bár nagyon keményen hangzik az új cucc
Tied max 200 körül tudnád eladni kb
Most csak az új proci lenne 150ezer + Ram 60ezer + Lap 90 ezer
300ezer csak ezek.... vagy 1 milla lenne a gép vége....
philips20 írta:
mit gondoltok az új Intel foglalatról az LGA2011-röl, megéri váltani ?
mert a proci már a mostani 8mb helyett már 15mb os meg ilyenek
Szerintem halálosan felesleges :
1. Játékok még 95% a nem használja ki még a i7 2600k sem....
2. Ha nem csak játékra kell, hanem munkára érdemes.
3. De csak ha nem egy alsó kategoriás lappal veszed..
mert akkor kb 1155 nél tartasz !
4. Ilyen 85-90k körül már kasz jó lapot házzá
5. prociba 150k körül kapsz jobbat a 2600k nál 😀
6. + Quad Ramokat asszem 60ezer körül kapsz hozzá 😀 😃
7. Még idén jön az Ivy....
8. És jövöre 2013 elején jön a 14nm PROCI
9. Ami kb 10x elveri a mostani procikat 😀
10. Szóval még 2évig jó lessz a 2600k lazán..............
ha játékra kell akkor sztem nem. túl drága ahoz már csak maga a lap is. bár tény és való h a lapokba a quadra channel jól hangzik meg minden, de sztem csak azért egy sandy-bridge-e cpu-t venni h játszak rajta nem éri meg.
Up: ha játékra kell majd cpu akkor ivyt várd meg 😀
A több csatorna nem jelent jobb minőséget. 2 csatornásból is van magas bitrátájú, de pl 5.1es Dolby Digital-bol van 448Kbps-os, Viszont van 1,5mbps-os DTS is. Szóval 5.1 és 5.1 között is van különbség.
Attól ,hogy "lekeveri" sztereóra, még jó minőségű lesz a végeredmény. Csak ugye nincs térhangzás. Ehhez jön még, hogy a komolyabb hanghoz komolyabb kép is társul egy-egy filmnél, tehát van értelme valami jobb release-t letölteni.
Egyébként milyen hangfalat rendeltél? Mert ha valami egyszerűbb típus, akkor úgysem fogsz különbséget hallani az egyes hangsávok között.
Szóval ugye van ez az új hangfal (kb 3 óra hosszája van bekötve) és nagyon ritkán (már egyre ritkábban) elmegy a hang hirtelen az egyik szatellitből vagyis hát nem is teljesen elmegy hanem csak elhalkul esetleg ez szoftveres hiba is lehet? De kb. 2-3 másodpercre de kicsit zavaró. Ez betudható annak hogy új a készülék? Illetve ugyanez a hangfal "recsegett" de csak nagyon kicsit és csak egy bizonyos vidinél (lehet alacsony volt a minősége és azért? ) de mintha kb 20 perce már megszűntek volna ezek (habár most filmet nézek nem dübög annyira) és mintha "beállt" volna egy "bizonyos hangsávra" a hangfal ezt nem is tudom igazán elmagyarázni, sokkal tisztábban szól, mint 3 órája mikor bekötöttem 😃 Ez normális vagy cseréltessem ki vagy mi legyen?
Nem úgy mint a VGA-knál a PCIE stb...?
Nekem a szubláda 3 centire van a géptől semmi baja pedig szoktam néha veretni.😆 Az a kis puffogás nem árt neki.
mondom a konfigot:
1.6 GHz sempron proci TDP 65W
2 GB DDR2 RAM fogyaszt úgy 5 wattot
és egy radeon 9200 vagy egy 6600 GT attól függ melyiket rakom bele.
egy HDD
fogyaszt maximum 120 wattot.
és CS 1.6 közben melegszik a táp.
Egy 350W-os COdegen!
Elbírna egy Intel Pentium E6600-at és a mostani Vga-mat?(Ati Radeon X1650Pro 512MB DDR2)
persze
Dehogy bírná. Ha úgy vesszük elbírná na de meddig ezek már nem keveset fogyasztanak. Volt egy codegen 350w os tápom ami kb 100w fogyasztásnál meleg levegőt okádott na ez a gép a 200w jával vajon mit csinál? Nagyon rosszak a codegen tápok.
Egy 350W-os COdegen!
persze
http://www.pcdiszkont .hu/4550/chicony-hipro-430w-atx-eatx-tapegyseg-oem Ez már egy olcsó de jó minőségű táp ami röhögve vinné!
Na,és ennél egy csomó lehetőség van ott a bal szélén,lehet Oc-ni a VGA-t meg ilyenek..Nah nekem fele ennyi sincs ott,ezeket kivették az új driverekből vagy nálam van a gubanc? 😃
HDD meghal?????????
:AS:AS::AS😃:ASD::ASD:AS😃:ASD
Miért, szerinted egy HDD örök életű, csak adatot veszíthet? 😀 Abban is rengeteg alkatrész van, ami végleg kipurcanhat. Rá kell ereszteni a HDDRegenerator-t meg a GetDataBack-et, ha azok sem segítenek, akkor kuka.
niteforce, elképzelehető, hogy nem menthetelen. De elsősorban az adatok visszanyerése lenne a mission, de attól tartok, spéci eszközök nélkül ez impossible.
:AS:AS::AS😃:ASD::ASD:AS😃:ASD
Mondjuk kár találgatni mi lelte.
Azóta egy 650-es Chieftech táp volt benne, tegnaptól meg egy 550W-os Chieftech táp van benne.
Én cd-ről bebootolnám a linuxot, azt nem kell telepíteni, és azon keresztül bemountolnám a HDD-t. Ha maradt adat a merevlemezen, ott látni fogod.
Mindenestre semmi esetre se állj neki windowsot installálgatni, vagy formázgatni.
Bármekkora is a baj, léteznek cégek, akik a leghalottabb HDD-ről is visszahozzák az adatokat, csak éppen elég borsos áron. Nálunk Pozsonyban a SWISS ezzel foglalkozik. Nálatok nem tudom.
azt megértem, de ha már több autó van körülöttem vagy olyan a táj, akkor máris csak 22-25 fps, és élvezhetetlen, azt azért reméltem h tartani fogja stabilan a 30 fps-t, de akkor mi a gyenge a gépemben?
Az Ivy is 1155ös foglaltba megy majd? 😃
Igen 😜 de csak bizonyos lapokba
akkor a mostani is jó bele 😃
Akkor a LGA2011 előnyei feleslegesek lennének 😃 olvass utána 😃
Külön Quad Rammok kellenek asszem 😀
akkor még maradok egy ideig ennél, bár nagyon keményen hangzik az új cucc
Tied max 200 körül tudnád eladni kb
Most csak az új proci lenne 150ezer + Ram 60ezer + Lap 90 ezer
300ezer csak ezek.... vagy 1 milla lenne a gép vége....
mit gondoltok az új Intel foglalatról az LGA2011-röl, megéri váltani ?
Szerintem halálosan felesleges :
1. Játékok még 95% a nem használja ki még a i7 2600k sem....
2. Ha nem csak játékra kell, hanem munkára érdemes.
3. De csak ha nem egy alsó kategoriás lappal veszed..
mert akkor kb 1155 nél tartasz !
4. Ilyen 85-90k körül már kasz jó lapot házzá
5. prociba 150k körül kapsz jobbat a 2600k nál 😀
6. + Quad Ramokat asszem 60ezer körül kapsz hozzá 😀 😃
7. Még idén jön az Ivy....
8. És jövöre 2013 elején jön a 14nm PROCI
9. Ami kb 10x elveri a mostani procikat 😀
10. Szóval még 2évig jó lessz a 2600k lazán..............
de amúgy nem kevés csak vonzottak a nagy számok 😃
Ha nem (gondolom nem 😃😉 akkor szerintem is felesleges.
Up: ha játékra kell majd cpu akkor ivyt várd meg 😀
fadobozos, 30w (RMS) nekem kis szobámba bőven elég lesz remélem 😃 (Főleg ahhoz képest ami most van, egy kis 4 w -os genius 😃 )
Attól ,hogy "lekeveri" sztereóra, még jó minőségű lesz a végeredmény. Csak ugye nincs térhangzás. Ehhez jön még, hogy a komolyabb hanghoz komolyabb kép is társul egy-egy filmnél, tehát van értelme valami jobb release-t letölteni.
Egyébként milyen hangfalat rendeltél? Mert ha valami egyszerűbb típus, akkor úgysem fogsz különbséget hallani az egyes hangsávok között.