Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
Hagrid írta:
Egy 350W-os COdegen!
Elbírna egy Intel Pentium E6600-at és a mostani Vga-mat?(Ati Radeon X1650Pro 512MB DDR2)

persze
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nagyon nem! Az egy szörnyen rossz minőségű és veszélyes táp! Sürgősen ajánlott cserélni mert nagyon könnyen kicsinálja a gépet. Pl erre
http://www.pcdiszkont .hu/4550/chicony-hipro-430w-atx-eatx-tapegyseg-oem Ez már egy olcsó de jó minőségű táp ami röhögve vinné!
0
0
0
0
Hagrid avatar
Egy 350W-os COdegen!
Elbírna egy Intel Pentium E6600-at és a mostani Vga-mat?(Ati Radeon X1650Pro 512MB DDR2)
0
0
0
0
hnemaria avatar
nekem sem volt régebben😞 de ha lenne is akkor sem azt használnám, hanem MSI afterburner 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Volna egy kicsit hülye kérdésem..Találtam képet egy régebbi nvidia driverről 😃

https://kepfeltoltes.hu/111209/dsa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Na,és ennél egy csomó lehetőség van ott a bal szélén,lehet Oc-ni a VGA-t meg ilyenek..Nah nekem fele ennyi sincs ott,ezeket kivették az új driverekből vagy nálam van a gubanc? 😃
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Tökönszúrom magam. 😞
0
0
0
0
Cooley avatar
berki_zsolt írta:
HDD meghal?????????
:AS:AS::AS😃:ASD::ASD:AS😃:ASD

Csak eltűnnek róla az adatok, vagy végleg meghal? 😲

Miért, szerinted egy HDD örök életű, csak adatot veszíthet? 😀 Abban is rengeteg alkatrész van, ami végleg kipurcanhat. Rá kell ereszteni a HDDRegenerator-t meg a GetDataBack-et, ha azok sem segítenek, akkor kuka.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sosem jelent jót, ha egyszer csak eldobja az FS-t...
niteforce, elképzelehető, hogy nem menthetelen. De elsősorban az adatok visszanyerése lenne a mission, de attól tartok, spéci eszközök nélkül ez impossible.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
HDD meghal?????????
:AS:AS::AS😃:ASD::ASD:AS😃:ASD

Csak eltűnnek róla az adatok, vagy végleg meghal? 😲
0
0
0
0
niteforce avatar
de hogyha még a gép látja akkor nem biztos hogy menthetetlen.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem hinném, hogy vírusírtó lenne a gubanc. A HDD-d elfáradt, és ő úgy gondolta, hogy meghal. Szerintem...
Mondjuk kár találgatni mi lelte.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
VAn fent valami vírusírtó, ami Microsoft-os és sokan azt ajánlották más fórumokon. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hallottam egy olyan vírusról ami szétcseszi a vinyót, vírusirtók nem fognak rajta.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Szerintem nem a táp nyírta ki a HDD-t, mert miután leégett a táp, azután is ment a HDD és ez már kb. 1 hónapja volt...

Azóta egy 650-es Chieftech táp volt benne, tegnaptól meg egy 550W-os Chieftech táp van benne.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem akarlak megijeszteni, de ha eltűntek a partíciók, az elég nagy gáz.
Én cd-ről bebootolnám a linuxot, azt nem kell telepíteni, és azon keresztül bemountolnám a HDD-t. Ha maradt adat a merevlemezen, ott látni fogod.
Mindenestre semmi esetre se állj neki windowsot installálgatni, vagy formázgatni.
Bármekkora is a baj, léteznek cégek, akik a leghalottabb HDD-ről is visszahozzák az adatokat, csak éppen elég borsos áron. Nálunk Pozsonyban a SWISS ezzel foglalkozik. Nálatok nem tudom.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
berki_zsolt írta:
Az a gondom, hogy nem bootol be a gépem. 😲😲
Viszont mikor betölt a telepítő a cd-ről, akkor azt mutatja, hogy 1 partícióban van a HDD, és az összes lemezterület szavad. 😲😲

Akkor eltűnt az 50-es és 450-es partícióról az adatok?

A 450-es partíción igen fontos adatok vannak, még céges dokumentumok is, amik ha eltűntek, az gáz. 😶 Hogy tudom visszanyerni az adatokat? 😲
Próbáld ki másik gépben a merevlemezt. Ha ott sem lesz jó akkor valószínűleg kinyírta a codegen tápod a merevlemezt.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Az a gondom, hogy nem bootol be a gépem. 😲😲
Viszont mikor betölt a telepítő a cd-ről, akkor azt mutatja, hogy 1 partícióban van a HDD, és az összes lemezterület szavad. 😲😲

Akkor eltűnt az 50-es és 450-es partícióról az adatok?

A 450-es partíción igen fontos adatok vannak, még céges dokumentumok is, amik ha eltűntek, az gáz. 😶 Hogy tudom visszanyerni az adatokat? 😲
0
0
0
0
Dogeri avatar
Az én konfigomon mennének a mostani (MW3,Dirt 3.Driver San Francisco)akár lowon is de akadásmentesen?
0
0
0
0
Dogeri avatar
Ezen a konfigon mennének a mostani (MW3,Dirt 3.Driver San Francisco)akár lowon is de akadásmentesen?
0
0
0
0
Osynho avatar
24fps nagyon nem folyamatos egy gyors játékmenetnél, ha pl gyorsan kell céloznod, stb. A 24fps a filmeknél jelent folyamatosságot, a játék teljesen más.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem nem élvezhető pl. Nekem fix 30fps fölött kell hogy legyen ott kényelmesen elvagyok.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elvileg lesz/van hozzá patch, ami offolja azt a korlátot.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
philips20 írta:
DarthRoni írta:
Srácok nem tudtam hova írjam így lehet h off lesz, de végülis kezdő vagyok ebben:
AMD Phenom II x2 550 procim van és GTX 260 216 sp-s videókártyám.
Na már most leszedtem az NFS The Run-t, és minden graf beállítás lowon van, és mégis 22-30 fps között van, eddig egyik játéknál se volt ilyen rossz fps értékem, nagyon rontja a játékélményt...

Szerintetek valami patchet kéne felrakni? vagy valamelyik alkatrészem a gyenge? Szerintetek?

Válaszokat előre is köszönöm!

aszt hiszem a 30 a max fps a játékba, úgyhogy a fölé nem fog menni

azt megértem, de ha már több autó van körülöttem vagy olyan a táj, akkor máris csak 22-25 fps, és élvezhetetlen, azt azért reméltem h tartani fogja stabilan a 30 fps-t, de akkor mi a gyenge a gépemben?
0
0
0
0
philips20 avatar
DarthRoni írta:
Srácok nem tudtam hova írjam így lehet h off lesz, de végülis kezdő vagyok ebben:
Na már most leszedtem az NFS The Run-t, és minden graf beállítás lowon van, és mégis 22-30 fps között van, eddig egyik játéknál se volt ilyen rossz fps értékem, nagyon rontja a játékélményt...

Szerintetek valami patchet kéne felrakni? vagy valamelyik alkatrészem a gyenge? Szerintetek?

aszt hiszem a 30 a max fps a játékba, úgyhogy a fölé nem fog menni
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
DarthRoni írta:

Driver frisités lehet nem árt neki ha meg legfrisseb van akkor nem tom
0
0
0
0
DarthRoni avatar

0
0
0
0
MaximumGame avatar
wdavid írta:
Az Ivy is 1155ös foglaltba megy majd? 😃

Igen 😜 de csak bizonyos lapokba
0
0
0
0
wdavid avatar
Az Ivy is 1155ös foglaltba megy majd? 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
philips20 írta:
akkor a mostani is jó bele 😃

Akkor a LGA2011 előnyei feleslegesek lennének 😃 olvass utána 😃
Külön Quad Rammok kellenek asszem 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
akkor a mostani is jó bele 😃
0
0
0
0
Devis avatar
ddr3 ha jól emlékszem 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
philips20 írta:
akkor még maradok egy ideig ennél, bár nagyon keményen hangzik az új cucc

Tied max 200 körül tudnád eladni kb
Most csak az új proci lenne 150ezer + Ram 60ezer + Lap 90 ezer
300ezer csak ezek.... vagy 1 milla lenne a gép vége....
0
0
0
0
philips20 avatar
akkor még maradok egy ideig ennél, bár nagyon keményen hangzik az új cucc
0
0
0
0
MaximumGame avatar
philips20 írta:
mit gondoltok az új Intel foglalatról az LGA2011-röl, megéri váltani ?

mert a proci már a mostani 8mb helyett már 15mb os meg ilyenek

Szerintem halálosan felesleges :

1. Játékok még 95% a nem használja ki még a i7 2600k sem....
2. Ha nem csak játékra kell, hanem munkára érdemes.
3. De csak ha nem egy alsó kategoriás lappal veszed..
mert akkor kb 1155 nél tartasz !
4. Ilyen 85-90k körül már kasz jó lapot házzá
5. prociba 150k körül kapsz jobbat a 2600k nál 😀
6. + Quad Ramokat asszem 60ezer körül kapsz hozzá 😀 😃
7. Még idén jön az Ivy....
8. És jövöre 2013 elején jön a 14nm PROCI
9. Ami kb 10x elveri a mostani procikat 😀
10. Szóval még 2évig jó lessz a 2600k lazán..............
0
0
0
0
philips20 avatar
már 2700k m van 😃

de amúgy nem kevés csak vonzottak a nagy számok 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Philips20: kevés neked a 2600K, hogy újat akarsz venni ? 😲😲
Ha nem (gondolom nem 😃😉 akkor szerintem is felesleges.
0
0
0
0
Devis avatar
ha játékra kell akkor sztem nem. túl drága ahoz már csak maga a lap is. bár tény és való h a lapokba a quadra channel jól hangzik meg minden, de sztem csak azért egy sandy-bridge-e cpu-t venni h játszak rajta nem éri meg.
Up: ha játékra kell majd cpu akkor ivyt várd meg 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
mit gondoltok az új Intel foglalatról az LGA2011-röl, megéri váltani ?

mert a proci már a mostani 8mb helyett már 15mb os meg ilyenek
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Genius SW-HF 1200 2.1

fadobozos, 30w (RMS) nekem kis szobámba bőven elég lesz remélem 😃 (Főleg ahhoz képest ami most van, egy kis 4 w -os genius 😃 )
0
0
0
0
Osynho avatar
A több csatorna nem jelent jobb minőséget. 2 csatornásból is van magas bitrátájú, de pl 5.1es Dolby Digital-bol van 448Kbps-os, Viszont van 1,5mbps-os DTS is. Szóval 5.1 és 5.1 között is van különbség.
Attól ,hogy "lekeveri" sztereóra, még jó minőségű lesz a végeredmény. Csak ugye nincs térhangzás. Ehhez jön még, hogy a komolyabb hanghoz komolyabb kép is társul egy-egy filmnél, tehát van értelme valami jobb release-t letölteni.
Egyébként milyen hangfalat rendeltél? Mert ha valami egyszerűbb típus, akkor úgysem fogsz különbséget hallani az egyes hangsávok között.
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Akkor nincs értelme letölteni a sima (2 csatornás) filmektől "nagyobbakat" mert nem lesz jobb a minősége úgy sem?
0
0
0
0
Osynho avatar
5.1-es filmeket is nézhetsz rajta, csak értelemszerűen sztereóban fog szólni.
0
0
0
0
cseszka avatar
Normálisan fog szolni,vagyis a 2 sztereo,valamint a +1 a mélynyomó a mély hangoknak.De ha fentvan a hang karid drivere,ott birsz kisérletezni.Csak arra is figyely mit hova kötsz,bár 2.1-nél annyira nemlehet megtévedni.
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Hali! Minap rendeltem egy 2.1 hangfalat és az érdekelne (holnap hozza a futárszolgálat szóval még nem próbálhattam ki) hogy ezen hogy lehet majd filmet nézni? Mert ugye 5.1 csatornájú filmeket nem nézhetek rajta mert ez csak 3 csatornás. De olyan meg nincs hogy2.1 csatornás film , csak 2.0 meg 5.1 nem? (esetleg még 7.1) tehát mi lesz ha elindítom a 2 csatornás (2.0) filmet ezen ? A két szatellit fog szólni ? Vagy csak az egyik + az erősítő? Vagy hogy kell majd ezt kiügyeskedni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hagrid írta:
Akkor az Intel Pentium E6700 3.20ghz -os bele menne az Asrockconroe865-be nem?Mint 2 LGA775-ös.350W-os táp elbírná nem?

Nem megy bele.

[LINK]
0
0
0
0
wdavid avatar
az ASRock Z68 Extreme3 Gen3 alaplapon a ram foglalatok mind egyforma színűek, ezek szerint mindegy h melyikbe rakom a Dual Channel-es ramokat? 😀
0
0
0
0
Dogeri avatar
Szerintetek az én gépem mennyit ér? (pénzben) +250 GB Vinyó + ???
0
0
0
0
Hagrid avatar
Akkor az Intel Pentium E6700 3.20ghz -os bele menne az Asrockconroe865-be nem?Mint 2 LGA775-ös.350W-os táp elbírná nem?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció