Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sziasztok, szerintetek mit vegyek? GIGABYTE 5850 OC vagy GIGABYTE 460gtx OC2?
GTX-et vedd,de MSI Hawk-ot,az a legjobb hűtésú,és kb. 2-3 ezerrel több mint a sima OC-sek.
sziasztok, szerintetek mit vegyek? GIGABYTE 5850 OC vagy GIGABYTE 460gtx OC2?
GTX-et vedd,de MSI Hawk-ot,az a legjobb hűtésú,és kb. 2-3 ezerrel több mint a sima OC-sek.
5670 nel úgysem fogsz dx11 ezni.
A kettő között meg radeon 5750.
720 számolóegysége van.
1280x1024 től 1650 ig mindenre elég.
Hali!
Most fogok gépet venni, és kettő között gondolkozok. Ezek a tulajdonságok mindkettőben ugyanazok:
Intel Core i3 550 3.2GHz, 2 mag
ASUS P7H55-M LX SI
4GB Kingmax DDR3 1333MHz
500GB Seagate Barracuda 7200.12
Csak a videókártya különbözik: az olcsóbban egy ATi Radeon HD 5670 1GB DDR5 van, a drágábban pedig egy ATi Radeon HD 5830 1GB DDR5. Az árkülönbség 30k.
Szerintetek megéri e megvenni a drágábbat, ha elég sokat használnám játékra a gépet.
És ha jól tudom a drágábból 2 ventilátoros is van. Szükség lenne a két ventilátorra ha néha majdnem egész nap megy a gép, vagy elmegy az 1 ventissel is?
😀😃😆😂
Most fogok gépet venni, és kettő között gondolkozok. Ezek a tulajdonságok mindkettőben ugyanazok:
Intel Core i3 550 3.2GHz, 2 mag
ASUS P7H55-M LX SI
4GB Kingmax DDR3 1333MHz
500GB Seagate Barracuda 7200.12
Csak a videókártya különbözik: az olcsóbban egy ATi Radeon HD 5670 1GB DDR5 van, a drágábban pedig egy ATi Radeon HD 5830 1GB DDR5. Az árkülönbség 30k.
Szerintetek megéri e megvenni a drágábbat, ha elég sokat használnám játékra a gépet.
És ha jól tudom a drágábból 2 ventilátoros is van. Szükség lenne a két ventilátorra ha néha majdnem egész nap megy a gép, vagy elmegy az 1 ventissel is?
😀😃😆😂
hd4850 1gb gddr3-as kártyához mien tápra lenne szükség , és mien árban lenne az ? PLS.
Ezt ajánlom :
[LINK]
hd4850 1gb gddr3-as kártyához mien tápra lenne szükség , és mien árban lenne az ? PLS.
Ezt ajánlom :
[LINK]
HD 6990 lesz?
ha igen akkor kb. mikor?
Persze,hogy lesz, ha minden igaz,akkor januárban a CES-en mutatják be 😀
ha igen akkor kb. mikor?
Még 1 kérdésem lenne.
Az alaplapom már régi Gigabyte GA-945GZM-S2, FSB1066, PCI Express, jó lenne még a GTS 450-es VGA-hoz?Nem szeretnék még új alaplapot is venni ha nem muszáj.
igen elbírná az új gémeket azokkal a beállitásokkal, eléggé jó kártya az, ja és az tuning, szinte semmi, mert ha nagyobat veszed még nagyobbra húzhatod, és később jól jöhet az az 1-2 ezres ilyen árkategóriába, teljesítményben mint látod számít, de nem hiszem hogy neked számítana, de ha pont annyi pénzed van akkor vedd az olcsóbbat
Üdv!
Mit szóltok ehez a kártyához : http://szamitogepalkatreszbolt.hu/webshop/gigabyte-gts450-gv-n450oc2-1gi-nvidia-cuda-tamogat/
Van ilyen 1-2 ezerrel olcsóbbban de azoknak a GPU-ja:810MHz, Memóriája 3600MHz. A felbontást vagy 1280x1024 vagy 1440x900-on használnám.Ez elbírná az új játékokat?
CPU-m: Intel Core2 Duo E7600 3MB
Memória: Kingmax 2x2GB DDRII 1066MHz
....
Közben olvastam hogy sokan megveszik az olcsóbat és felhúzzák erre a szintre.Ezt nehéz megvalósítani vagy csak egy program kell hozzá?
MSI Afterburner nevezetű programmal könnyedén fel tudod húzni a kártyát.
Mit szóltok ehez a kártyához : http://szamitogepalkatreszbolt.hu/webshop/gigabyte-gts450-gv-n450oc2-1gi-nvidia-cuda-tamogat/
Van ilyen 1-2 ezerrel olcsóbbban de azoknak a GPU-ja:810MHz, Memóriája 3600MHz. A felbontást vagy 1280x1024 vagy 1440x900-on használnám.Ez elbírná az új játékokat?
CPU-m: Intel Core2 Duo E7600 3MB
Memória: Kingmax 2x2GB DDRII 1066MHz
....
Közben olvastam hogy sokan megveszik az olcsóbat és felhúzzák erre a szintre.Ezt nehéz megvalósítani vagy csak egy program kell hozzá?
de az a baj hogy van egy kb 7 éves tápom (400w) és attól félek ha egy 4670-est tennék a gépbe akk annyi lenne a tápnak:S:S, ezért gondoltam a 4650-re
Jah, mind a három 800mhz körüli vramot kapott. Elég kevés...
szerintetek melyiket vegyem meg??
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=271[/url] (ddr2)
[LINK] (ddr3)
[LINK] (ddr2)
(ár szerint növekvőbe írtam őket)
előre is thx a választ
Hat igazabol ajandekba kellene ocsemnek. 😀 Olyan gepe van majdnem neki mint nekem. Csak nekem most uj videokartyam van. mitjelent h full? pl uj jatekok Black ops,fifa11,NFS mennyen max grafikan vele neki. Proci eleg jo szoval csak v.kartya kene neki
De 800x600, vagy 2560x1600-as felbontás? Nagyon nem mindegy 😃😃
és geforce-ban?
Intel 2 magos 3.06Ghz-es procihoz illő legjobb videokártyát keresem, és majd ehhez illő tápot veszek.
Segítséget szeretnék kérni! Van egy nvidia 9600GT 512Mb Videokártyám ezt szeretném lecserélni egy Gigabyte PCI-E HD5570 1GB DDR3-ra vagy Gigabyte PCI-E HD5670 1GB DDR5-re.
Melyiket javasoljátok?
Alaplapom: Gigabyte EP45DS3
Processzor: Core2duo E7400 2800 MHz
Táp Codagen 400 W
Előre is köszönöm a válaszokat.
ne cseréld le, ink a tápot kéne lecserélni 😉
Köszönöm a tippet.
Segítséget szeretnék kérni! Van egy nvidia 9600GT 512Mb Videokártyám ezt szeretném lecserélni egy Gigabyte PCI-E HD5570 1GB DDR3-ra vagy Gigabyte PCI-E HD5670 1GB DDR5-re.
Melyiket javasoljátok?
Táp Codagen 400 W
ne cseréld le, ink a tápot kéne lecserélni 😉
Melyiket javasoljátok?
Táp Codagen 400 W
Melyiket javasoljátok?
Táp Codagen 400 W
Melyiket javasoljátok?
Táp Codagen 400 W
Sziasztok! Van egy ilyen alaplapom:
Asus P5KPL-AM IN/ROEM/SI
És azt kérdezném h mi az a legjobb videokártya amit bele lehet tenni?
[LINK]
kb ez
Lényegében az összes pci expresses vidikari jó az alaplapodba!
Sziasztok! Van egy ilyen alaplapom:
Asus P5KPL-AM IN/ROEM/SI
Asus P5KPL-AM IN/ROEM/SI
Húzzad meg jó alaposan azt a procit és nem lesz gáz 😃
Szal csak az a kérdés hogy az én pentuim dual core e6500-am kihajtja e a gtx460-ast
Szerinted melyik?
GTX 460 vagy a 6850?
Nézem tesztet a nvidia jobb és olcsóbb sztem az lesz 😃