Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lizard : ez attól függ gariba mennyibe számolják vissza a HD5870 met 😃 ha 80körül beveszik akkor talán lehet GTX580 is mert 123-128 körül már van... HD6970 meg 106k körül 😃
Ja én csak árgépen néztem árakat, nemtom pontosan most hol állnak😀
hát igen ha 80 körül beveszik akkor valóban talán érdemesebb a gtx!
vagy vegyél egy 6950-et egy kis bios frissítés és kész is a 6970😃
de am 5W nem sok
Szóval HD5870 lessz cserélve vagy GTX580 ra vagy HD6970 re.. néztem teszteket néha pár játéknál van 10% többlet a 580 nél... ki szerint melyik éri meg jobban 😀 viszont nagy felbontásban 2560x ba meg az 6970 az erösebb 80%ba
gtx 580-at jelenleg nem nagyon kapsz 130000 alatt, hd 6970-et meg 95000 körül már lehet! ennyi különbség nincs a 2 VGA között, szal a gtx picit pénzkidobás szerintem, de persze ha van rá mér ne😃
szerk,: az sli+OC, ahhoz kell egy jó proci is meg egy jó táp is, de így mindenképp jól jár
hát meg fogyasztás is GTX nek sok 😃
Véleményeket kérek erről: Megéri-e venni GTS450 Sli-t? kb 30ért lenne darabja.
Érdekes kérdés. Amit Quadgame linkelt,abban látni,hogy húzva felülmúlja az 5870-t is,ami 75körül van. Ha lenne SLI-d,akkor ugyebár Physxet is kapnál,ami az ATikban nincs. Persze SLI-hez egy jó négymagos processzor is kell,ami rendesen meghajtja a kártyát. Ill. az is fontos,hogy x16+x16-ban legyen a kártyák. SLI mellett szólhat még az is,hogy a driverekkel mindig nől a teljesitménye/hatásfoka és ez egy jó darabig igy is lesz. Szóval szerintem igen,vegyél 2db GTS450-et,de valami jó kis tuningos darabot.
ha darabja 30 akkor összesen 60, nos itt egy teszt [LINK]
ez egy összeasonlítás
nem sokkal marad el tőle a hd 5850, ami most már 50ezer ft szal így nem éri meg.
10ezres felárat szerintem nem ér meg, de ez csak az én véleményem
Hello!Nekem az lenne a kérdésem, hogy az én gépemhez milyen ATI kártyát ajánlanátok?A lényeg hogy erős legyen, jól fussanak rajta a játékok, a gépem ki tudja használni a kártyának a képességeit, és 40 000 FT alatt legyen!
Előre is köszi a választ!
40ezer alatt nem ATit kell venni,hanem Nvidia GTX460-at!!!
De azt is vedd figyelembe, hogy azt szeretném, hogy a gépem teljesen ki tudja használni a kártya tudását!Köszi a választ!
És miért ne használná ki a géped egy GTX460 tudását? 😃
Szerintem is GTX460😀 Kihasználja, XP alá elég minden játékra a 2GB ram, a procid meg ugyan régi, de azért csak 2.80ghz-es dual core, az pedig még sok mindenre elég😀
Köszi a válaszokat!Akkor megvan a választásom!😃
Hello!Nekem az lenne a kérdésem, hogy az én gépemhez milyen ATI kártyát ajánlanátok?A lényeg hogy erős legyen, jól fussanak rajta a játékok, a gépem ki tudja használni a kártyának a képességeit, és 40 000 FT alatt legyen!
De azt is vedd figyelembe, hogy azt szeretném, hogy a gépem teljesen ki tudja használni a kártya tudását!Köszi a választ!
Szerintem is GTX460😀 Kihasználja, XP alá elég minden játékra a 2GB ram, a procid meg ugyan régi, de azért csak 2.80ghz-es dual core, az pedig még sok mindenre elég😀
Hello arra volnék kiváncsi meik éri meg jobban a HD4650 1GB (DDR2 600/800MHZ 300 stream processor opengl 2.1 dx 10 sm 4.0 128 bit) v HD5450 1GB (ddr3 700/800mhz 80 stream processor opengl 3.2 dx 11 sm 5 64 bit) ?
Engem is meglepett,de 4650 dupla olyan ekrős kb.
Azt hittem drágábban, az új ára még mindig 32-34e huf... bár csak két helyen találtam... 😞
hardverapro-n nézelődj hogy mennyiért adják el a 9800GT-ket
egyébként már 28k bolt lehet venni GTX260at is használtan
sőt 30-35k ért már láttam 768 megás Gtx460at is már
Üdv! Bocs az off-ért, nem ide való, de nem tudtam hova írjam! Ami most a gépemben van, Asus EN9800 GT GDDR3 1GB Vga, kb mennyiért tudnám eladni? Ha sikerül, valszeg egy gtx460at vennék a helyére. Előre is köszi! 😀
szerintem egy olyan 16-18k ért hamar elvinnék
nem csak a VGA cserével lehet javítani ien hibákat 😃
gyenesmartin: azt megnézném te hogyan tiltassz le rivatunerrel bármit is 😃 főleg úgy ha pl. képet nem ad már a VGA
😃 pls. linkelj már be nekem hasonló tesztet
érdekes
Üdv! Bocs az off-ért, nem ide való, de nem tudtam hova írjam! Ami most a gépemben van, Asus EN9800 GT GDDR3 1GB Vga, kb mennyiért tudnám eladni? Ha sikerül, valszeg egy gtx460at vennék a helyére. Előre is köszi! 😀
nem csak a VGA cserével lehet javítani ien hibákat 😃
gyenesmartin: azt megnézném te hogyan tiltassz le rivatunerrel bármit is 😃 főleg úgy ha pl. képet nem ad már a VGA
Jah, lehet javítani, a vga cseréjével 😃
Nem egészen az a kérdés 😃 de Boltba bementem 😀 sok baja van most a gépnek 😃 kivételesen 😀 szóval csikos a monitor és vibrál... nem mindig lehet észrevenni... játszani se lehet .. tőle..
Drivert cseréltem... régebbire. ugy is ilyen... bolt szerint vagy VGA Kábel vagy a Kártya szart be 😀 kábelt még nemtudtam cserélni :S de megkéne tudnom... valakinek valami ötlete??? mert ha a kari hibás becseréltetem...
Ezt a leggyakrabban vram hiba okozza. Egy próbát megér a kábelcsere, meg próbáld meg másik géppel a monitort, de szinte biztos, hogy a kártya sz*rt be. Ha tényleg vram hiba, és nincs már garancia, az a videokártya sajnos kuka. 😞
Nem egészen az a kérdés 😃 de Boltba bementem 😀 sok baja van most a gépnek 😃 kivételesen 😀 szóval csikos a monitor és vibrál... nem mindig lehet észrevenni... játszani se lehet .. tőle..
Drivert cseréltem... régebbire. ugy is ilyen... bolt szerint vagy VGA Kábel vagy a Kártya szart be 😀 kábelt még nemtudtam cserélni :S de megkéne tudnom... valakinek valami ötlete??? mert ha a kari hibás becseréltetem...
De ha nem fontos h új legyen, akk hardverapro.hu-n tudsz venni garis ati hd 4850x2 2gb vga-t, vagy ati hd 4890 1gb-os grafikust, amik régebbiek meg nincs rajtuk dx11, de erősebbek, mint az 5770😀
videokártyát aarok venni rá szánnák olyan 45-50e ft
milyen videwokártyát tudtok ajánlani ?
Mi a véleményetek erről a kártyáról Gigabyte PCI-E HD5670 1GB DDR5 ha van jobb tippetek 30e Ft körül szívesen fogadom.
attol van jobb annyiért
http://ipon.hu/webshop/group/videokartya/463/3
Mi a véleményetek erről a kártyáról Gigabyte PCI-E HD5670 1GB DDR5 ha van jobb tippetek 30e Ft körül szívesen fogadom.
attol van jobb annyiért
http://ipon.hu/webshop/group/videokartya/463/3