Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az viszont igaz, hogy a 950nek nem néztem utána, mennyivel erősebb.
Segítséget előre is köszönöm! Üdv! 😀
Gigabyte GTX 950 WF2 keresztbe lenyeli a 750-et, de még a 750Ti-t is
45K körül indul
[LINK]
Viszont nem tudom, tudnak-e annyi extra teljesítményt nyújtani ezek a kártyák, hogy érdemes legyen cserélni
annyiból én ezt a két opciót ajánlom!
[LINK]
[LINK]
42 ezer forint egy noname szarért, ami kitudja hogy egyáltalán működik-e, hab a tortán a kamu techpowerup-os kép ! 😂
Azért megnézném mit tud egy ilyen kínai valami
[LINK]
annyiból tehát 750ti, de ha belefér a 40még a keretbe, akkor r7 370 az erősebb!
[LINK]
Egyiket se vedd !! 35 ropihoz inkább rakj még 5 ezret és 40-ért már veszel egy R7 370-et !!!
NVidia GeForce GT 740, 2GB
Nem rossz kártyák és az ára se durva
ha meg nincs több pénzed akkor gtx960/r9 380x felett tényleg nem vennék kártyát bár már ezeknél is akadhat gond néha kihajtást illetően.
gtx970
Használt msi twin frozr 5 gtx 960 2 gb használtan garival milyen árba volna ?
40e be találtam garis gigabyte gtx 950 et. A 960 meg 45e töl indul régi telom és kártyám eladom és már nem olyan sokkal drágább a 960. Gtx 660 és 760 ellen az szól hogy nincs màr garis példány 670 et is néztem de azokra sincs manapság garancia. Egy 2,5 év garanciával azért nyugodtabb volnék 😃 telorol írok azért ilyen összevissza. Holnap jön a gépház cooler master haf 912 plus 😀
https://www.pcx.hu/termek/gigabyte-r9-380-4gb-ddr5-gv-r938g1-gaming-4gd-videokartya-457653
De ha mindenképpen nVidia akkor inkább az MSi
Vagy
GIGABYTE GTX960 4GB DDR5 GV-N960WF2OC-4GD [LINK]
Melyik a jobb?