Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomaz avatar
Reinkz: A képen nem látom hogy rámentél volna a rendszerfájlok törlésre.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor marad a frissítés.
0
0
0
0
no avatar
A frissítés szerintem jóval kényelmesebb: 1 órán belül már használhatod is a Win10-et. Letölt, telepít, egy-két gyorsbeállítás, drivereket telepít, egyszer újraindít és kész is.
0
0
0
0
winrar avatar
Én frissítettem és tökéletes.
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Sziasztok. Hogy érdemes amúgy felrakni? Frissítés is teljesen rendben van vagy esetleg formázzak és utána telepítsem? Válaszokat köszönöm!
0
0
0
0
dave500 avatar
Tiszta telepitést egy másik partícióra. De egy fizikai lemezen van mindkettő.
0
0
0
0
winrar avatar
dave500: Frissítést vagy tiszta telepítést csináltál (bocsi, ha lentebb már leírtad, de most nincs kedvem visszaolvasni).
0
0
0
0
dave500 avatar
Na, sikerült, fent van, de nincs választó menü, hogy a 7-est akarom indítani vagy a 10-est, ez pedig fontos lenne nekem.
Hogyan tudom előcsalogatni ezt a menüt?
0
0
0
0
Omis avatar
előtte win 8.1 pro
és gyorsabb volt az üdvölzö képernyőnél,itt kicsit gondolkozik.
de lemérem majd.mondjuk leszarom azt az 5 ms csak látom h tekereg és idegesít
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Vissza térve a Windows 7-nél a teljes rendszer mentésre.. vajon a saját Windows rendszermentés jó lehet? Ha felrakom a 10-es, semmiképp nem lehet az hogy nem látja a partícióim?
Szerk: Inkább hagyom C-n a windows-t, és csináltam egy 30 gigás partíciót, oda felteszem a 10es.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Délután szerintem veszek RAM-ot hátha gyorsabb lesz😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Omis: Én is frissítettem és nekem más félpercről lement 30 mp-re?
Neked mennyi idő a bekapcsolás, mire megjelenik az asztal?
Van SSD-d? Ellőtte milyen op rendszered volt? Azon hogy kapcsolt be?

Szerintem sok a hiba, CCleanert futtass le! Nekem felgyorsult, meg az ESET vírúsírtok először lefuttatnak egy ellenőrzést, azt is megvártam is sokkal gyorsabb lett, olyan 20 mp volt a vírus keresés. Hard Disk Sentinel: azért megnézheted.

Bioritmus: Pont egy videokártya driver foglya felgyorsítani a Windowst. 😆 Vicces. Az a DX 12 támogatás, meg hogy Windows 10-en is megfelelően működjenek a játékok, ne legyen semmi hibaüzenet, textúra hibák (pl nincs textúra stb), meglegyen a minimum FPS szám, ami az előző Windowson is volt, ne legyen kifagyás.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valami elképesztő sz*r van a palacsintában
0
0
0
0
Omis avatar
uhh akkor nálad nagy gondok lehetnek.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hát nekem se lett jobb hogy felraktam az új drivert sőt...1x már le is fagyott és a bekapcsolásnál még lassabb
0
0
0
0
Omis avatar
persze minden szír szar fent van.vagy lehet azért van mert nem teljes telepítést végeztem hanem maradtak meg fájlok(szóval nem friss)
0
0
0
0
Bioritmus avatar
én marha :"DD most vettem csak észre hogy a videókártyámhoz jött egy frissítés ami windows 10-re optimalizálja :"DD köszönöm GeForce Experience a jelzést :"DD <3
amúgy nekem is lassan kapcsol be de lehet hogy pont ez a driver kell ahhoz hogy felgyorsuljon 😀 majd lassan kiderül 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Nálam ilyen 10 másodperc se a bekapcsolás, az lassú? 😆
A 10240-es build a legfrissebb, az rendben van. Drivereket felraktad?
0
0
0
0
Omis avatar
Nekem kicsit lassan indul be amikor üdvözöl.nektek is?
valami 10240 kiadás van fent
0
0
0
0
winrar avatar
De ne a szabványos VGA adapter, hanem a rendes Nvidia driver.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
elméletileg fent van a driver :/ végül is minden adatot megtartottam úgy telepítettem fel és ahogy láttam a programok/szolgáltatásoknál fent vannak a driverek
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Bioritmus: Nem igazán tudom, de ha eddig nem tetted volna, akkor szedd le a vidikarid driverjét, az majd beállítja valószínűleg.
0
0
0
0
winrar avatar
bassus16: Hangvezérlő drivert felraktad?
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Megnézem majd otthon ha végre használható sebességű lesz..az amúgy miért van hogy nem tudom beállítani a monitorom max felbontását mert nem adja ki ellenben nagyobb felbontást tudok állítani??
0
0
0
0
bassus16 avatar
Az mért van, hogy ha belépek a játékba utána nem hallanak ts-en hiába nyomom a gombot és beszélek.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Telepítés utám csak sötét képernyő van...miért??? Help pls!!:/
Szerk.: hosszú idő után betöltött de még enyhén fogalmazok ha azt mondom hogy tetű lassú:/ miért?
Illetve a monitorom felbontását sem adja be a lehetőségeknél...na meg még programok eltávolítása nevezetű "fülecskét" sem találtam...
0
0
0
0
nirvana67 avatar
dave500: Norton Ghost vagy CloneZilla kell neked. Mindkettő képes komplett partíciót menteni image-be és utána visszaírni is a helyére, ha szükséges.
0
0
0
0
dave500 avatar
D-n van MINDEN adatom. Érintetlenül akarom hagyni. Tudom így egyszerűbb lenne mert maradna a Win 7 is és simán ki tudnám pucolni a D-t a Win 10-től, de áá.. nem az igazi.
Meg igaz az, hogy a D-n biztosan nincs semmilyen vírus, mondjuk C-n se, de úgy akarok tiszta telepítést hogy formázással. Csak "visszavonható" legyen. Mint androidon a /system, /data, /cache mentése, és teljesen úgy áll vissza a rendszer ROM-olás után.
Ugyan így szeretnem megoldani, ha lehetséges..
0
0
0
0
soko avatar
dave500

Lehet hülyeséget mondok de telepítsd a win 10 akkor a D-re mert neki "tiszta" hely ajánlott .
Majd mikor elvileg elindul a gép felkínálja hogy melyik op.rendszer-t akarod elindítani .
De ezt erősítse meg valaki hogy jót beszélek-e 😃 !
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telejs mentést késziteni windows 7-ről?
C meghajtón van a windows, 40 gigás a partició, amin van, ennél 2x több hely van D-n, ide szeretném "tükrözni" a rendszert, mert holnap felrakom a windows 10-et, de ha valami nem jó vissza szeretném állítani teljesen a windows 7-et.
Erre van valami program, vagy megoldás? Egy fizikai merevlemezem van jelenleg.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Nagyon szépen köszönöm 😀 illetve még annyi hogy olvastam hogy ajánlottabb tisztán telepíteni a win10-et mint a beállítások megtartásával. Mennyire rontja ha esetleg én megtartanám a beállításaimat/játékaimat a gépen?
0
0
0
0
Bioritmus avatar
szóval ahogy feltelepül a windows 10 már egyből teljes körűen használhatom is? 😃 illetve termékkulcsot fog kérni a telepítésnél? (valahol láttam hogy kér de már nem tudom hogy hol :S)
0
0
0
0
Thomaz avatar
Bioritmus: Megtudod nézni hogy aktiválva van-e:
1. gépház
2. frissítés és biztonság
3. aktiválás
0
0
0
0
Bioritmus avatar
kerestünk frissítéseket haverommal de nem adta be a windows 10-et szóval akkor marad a Media Creation Tool megoldás. Csak azt nem tudom hogy utána még akkor aktiválnom is kell azt a win10-et? és ha igen akkor hogyan? 😀 (ugye jól tudom hogy eredeti win7 esetén be kellene adnia a windows update centernél a win10-es frissítést?😃😉
0
0
0
0
Thomaz avatar
Máris összeszedtél pár vírust? 😃
Nyugi én is rögtön (cpu miner stb.) de az még az egyik júniusi változatban volt, na azon nyomban mentem vissza win 8.1-re. 😀
Most viszont megint win 10 van de legalább nem kapott még vírust a gép.
0
0
0
0
Thespartan avatar
windows 10 pro-m van de már egyből tiszta vírus az egész... sz*r
0
0
0
0
kvio1 avatar
Megnyitom a képet, és pár mp-ig, úgy mond " lejátsza" amikor nincs mit.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Soha nem használtam Media Playert képnézegetésre. De tegyük túl ezen magunkat 😀
Mi az hogy lejátssza úgy mint egy filmet?
0
0
0
0
kvio1 avatar
Liptik: én nem tudom,sztem olyat dolgot nem állítottam át smi erre lenne hatással. Tiszta telepítéssel raktam fel.
chrono02: Nem a programon belül nyitom meg, hanem avval. Miért ne lehetne megnyitni velük képet? 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem a Windows fényképtár jön be.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
kvio1 őőő tessék?! Megnyitsz egy képet VLC-ben vagy Media Playerben.... mégis hogyan?
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem normálisan működik, lehet valamit állítgattál. Hogy raktad rá a Windowst?
Amúgy ez a Cortana mivel más, mint a Windows Beszédfelismerő?
Ugyan az, csak más a neve? Vagy tudd mást is?
Honnan jött ez a név?
0
0
0
0
kvio1 avatar
Sziasztok! Amióta feltettem az op. rendszert, és megnyitok egy képet lejátsza,mintha egy videó lenne. 8.1-en ezt nem csinálta. Mit lehet a gond? Windows média playerrel és VLC-vel is ezt csinálja.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Köszi mindent 😃 Na most kerestetem a frissítéseket a géppel😃
0
0
0
0
winrar avatar
A Windows.old frissítés után marad meg, hogy a fontos dokumentumokat és egyéb adatokat kimentsd belőle. Ha kimentettél minden fontosat, így törölheted: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
A movies an tv alkalmazásnál lehet valahogy feliratot állítani,mert én sehol nem találtam rá lehetőséget,pedig jó lenne mert át tolja a filmeket a tv-re,de így feliratozás nélkül felejtős.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
akkor megpróbáljuk megnézni Patkos2 módszerével 😃 még egy apró kérdés: az a windows old mappa ami kakamatyi100-nál volt az miben zavarja a működést? vagy az személyfüggő hogy zavar-e vagy nem? 😃
0
0
0
0
kakamatyi100 avatar
Igen..a dvd-vel volt baj..kiírtam megint, és a bootolás után már tudtam formázni a partíciót 😀
0
0
0
0
Thomaz avatar
Reinkz: Hogy lehet hogy nem jelenik meg?
kakamatyi100: sikerült felrakni úgy ahogy akartad azóta?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció