A frissítés szerintem jóval kényelmesebb: 1 órán belül már használhatod is a Win10-et. Letölt, telepít, egy-két gyorsbeállítás, drivereket telepít, egyszer újraindít és kész is.
Na, sikerült, fent van, de nincs választó menü, hogy a 7-est akarom indítani vagy a 10-est, ez pedig fontos lenne nekem.
Hogyan tudom előcsalogatni ezt a menüt?
előtte win 8.1 pro
és gyorsabb volt az üdvölzö képernyőnél,itt kicsit gondolkozik.
de lemérem majd.mondjuk leszarom azt az 5 ms csak látom h tekereg és idegesít
Sziasztok!
Vissza térve a Windows 7-nél a teljes rendszer mentésre.. vajon a saját Windows rendszermentés jó lehet? Ha felrakom a 10-es, semmiképp nem lehet az hogy nem látja a partícióim?
Szerk: Inkább hagyom C-n a windows-t, és csináltam egy 30 gigás partíciót, oda felteszem a 10es.
Omis: Én is frissítettem és nekem más félpercről lement 30 mp-re?
Neked mennyi idő a bekapcsolás, mire megjelenik az asztal?
Van SSD-d? Ellőtte milyen op rendszered volt? Azon hogy kapcsolt be?
Szerintem sok a hiba, CCleanert futtass le! Nekem felgyorsult, meg az ESET vírúsírtok először lefuttatnak egy ellenőrzést, azt is megvártam is sokkal gyorsabb lett, olyan 20 mp volt a vírus keresés. Hard Disk Sentinel: azért megnézheted.
Bioritmus: Pont egy videokártya driver foglya felgyorsítani a Windowst. 😆 Vicces. Az a DX 12 támogatás, meg hogy Windows 10-en is megfelelően működjenek a játékok, ne legyen semmi hibaüzenet, textúra hibák (pl nincs textúra stb), meglegyen a minimum FPS szám, ami az előző Windowson is volt, ne legyen kifagyás.
én marha :"DD most vettem csak észre hogy a videókártyámhoz jött egy frissítés ami windows 10-re optimalizálja :"DD köszönöm GeForce Experience a jelzést :"DD <3
amúgy nekem is lassan kapcsol be de lehet hogy pont ez a driver kell ahhoz hogy felgyorsuljon 😀 majd lassan kiderül 😀
elméletileg fent van a driver :/ végül is minden adatot megtartottam úgy telepítettem fel és ahogy láttam a programok/szolgáltatásoknál fent vannak a driverek
Megnézem majd otthon ha végre használható sebességű lesz..az amúgy miért van hogy nem tudom beállítani a monitorom max felbontását mert nem adja ki ellenben nagyobb felbontást tudok állítani??
Telepítés utám csak sötét képernyő van...miért??? Help pls!!:/
Szerk.: hosszú idő után betöltött de még enyhén fogalmazok ha azt mondom hogy tetű lassú:/ miért?
Illetve a monitorom felbontását sem adja be a lehetőségeknél...na meg még programok eltávolítása nevezetű "fülecskét" sem találtam...
D-n van MINDEN adatom. Érintetlenül akarom hagyni. Tudom így egyszerűbb lenne mert maradna a Win 7 is és simán ki tudnám pucolni a D-t a Win 10-től, de áá.. nem az igazi.
Meg igaz az, hogy a D-n biztosan nincs semmilyen vírus, mondjuk C-n se, de úgy akarok tiszta telepítést hogy formázással. Csak "visszavonható" legyen. Mint androidon a /system, /data, /cache mentése, és teljesen úgy áll vissza a rendszer ROM-olás után.
Ugyan így szeretnem megoldani, ha lehetséges..
Lehet hülyeséget mondok de telepítsd a win 10 akkor a D-re mert neki "tiszta" hely ajánlott .
Majd mikor elvileg elindul a gép felkínálja hogy melyik op.rendszer-t akarod elindítani .
De ezt erősítse meg valaki hogy jót beszélek-e 😃 !
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telejs mentést késziteni windows 7-ről?
C meghajtón van a windows, 40 gigás a partició, amin van, ennél 2x több hely van D-n, ide szeretném "tükrözni" a rendszert, mert holnap felrakom a windows 10-et, de ha valami nem jó vissza szeretném állítani teljesen a windows 7-et.
Erre van valami program, vagy megoldás? Egy fizikai merevlemezem van jelenleg.
Nagyon szépen köszönöm 😀 illetve még annyi hogy olvastam hogy ajánlottabb tisztán telepíteni a win10-et mint a beállítások megtartásával. Mennyire rontja ha esetleg én megtartanám a beállításaimat/játékaimat a gépen?
szóval ahogy feltelepül a windows 10 már egyből teljes körűen használhatom is? 😃 illetve termékkulcsot fog kérni a telepítésnél? (valahol láttam hogy kér de már nem tudom hogy hol :S)
kerestünk frissítéseket haverommal de nem adta be a windows 10-et szóval akkor marad a Media Creation Tool megoldás. Csak azt nem tudom hogy utána még akkor aktiválnom is kell azt a win10-et? és ha igen akkor hogyan? 😀 (ugye jól tudom hogy eredeti win7 esetén be kellene adnia a windows update centernél a win10-es frissítést?😃😉
Máris összeszedtél pár vírust? 😃
Nyugi én is rögtön (cpu miner stb.) de az még az egyik júniusi változatban volt, na azon nyomban mentem vissza win 8.1-re. 😀
Most viszont megint win 10 van de legalább nem kapott még vírust a gép.
Liptik: én nem tudom,sztem olyat dolgot nem állítottam át smi erre lenne hatással. Tiszta telepítéssel raktam fel.
chrono02: Nem a programon belül nyitom meg, hanem avval. Miért ne lehetne megnyitni velük képet? 😃
Nekem normálisan működik, lehet valamit állítgattál. Hogy raktad rá a Windowst?
Amúgy ez a Cortana mivel más, mint a Windows Beszédfelismerő?
Ugyan az, csak más a neve? Vagy tudd mást is?
Honnan jött ez a név?
Sziasztok! Amióta feltettem az op. rendszert, és megnyitok egy képet lejátsza,mintha egy videó lenne. 8.1-en ezt nem csinálta. Mit lehet a gond? Windows média playerrel és VLC-vel is ezt csinálja.
A Windows.old frissítés után marad meg, hogy a fontos dokumentumokat és egyéb adatokat kimentsd belőle. Ha kimentettél minden fontosat, így törölheted: [LINK]
A movies an tv alkalmazásnál lehet valahogy feliratot állítani,mert én sehol nem találtam rá lehetőséget,pedig jó lenne mert át tolja a filmeket a tv-re,de így feliratozás nélkül felejtős.
akkor megpróbáljuk megnézni Patkos2 módszerével 😃 még egy apró kérdés: az a windows old mappa ami kakamatyi100-nál volt az miben zavarja a működést? vagy az személyfüggő hogy zavar-e vagy nem? 😃
Hogyan tudom előcsalogatni ezt a menüt?
és gyorsabb volt az üdvölzö képernyőnél,itt kicsit gondolkozik.
de lemérem majd.mondjuk leszarom azt az 5 ms csak látom h tekereg és idegesít
Vissza térve a Windows 7-nél a teljes rendszer mentésre.. vajon a saját Windows rendszermentés jó lehet? Ha felrakom a 10-es, semmiképp nem lehet az hogy nem látja a partícióim?
Szerk: Inkább hagyom C-n a windows-t, és csináltam egy 30 gigás partíciót, oda felteszem a 10es.
Neked mennyi idő a bekapcsolás, mire megjelenik az asztal?
Van SSD-d? Ellőtte milyen op rendszered volt? Azon hogy kapcsolt be?
Szerintem sok a hiba, CCleanert futtass le! Nekem felgyorsult, meg az ESET vírúsírtok először lefuttatnak egy ellenőrzést, azt is megvártam is sokkal gyorsabb lett, olyan 20 mp volt a vírus keresés. Hard Disk Sentinel: azért megnézheted.
Bioritmus: Pont egy videokártya driver foglya felgyorsítani a Windowst. 😆 Vicces. Az a DX 12 támogatás, meg hogy Windows 10-en is megfelelően működjenek a játékok, ne legyen semmi hibaüzenet, textúra hibák (pl nincs textúra stb), meglegyen a minimum FPS szám, ami az előző Windowson is volt, ne legyen kifagyás.
amúgy nekem is lassan kapcsol be de lehet hogy pont ez a driver kell ahhoz hogy felgyorsuljon 😀 majd lassan kiderül 😀
A 10240-es build a legfrissebb, az rendben van. Drivereket felraktad?
valami 10240 kiadás van fent
Szerk.: hosszú idő után betöltött de még enyhén fogalmazok ha azt mondom hogy tetű lassú:/ miért?
Illetve a monitorom felbontását sem adja be a lehetőségeknél...na meg még programok eltávolítása nevezetű "fülecskét" sem találtam...
Meg igaz az, hogy a D-n biztosan nincs semmilyen vírus, mondjuk C-n se, de úgy akarok tiszta telepítést hogy formázással. Csak "visszavonható" legyen. Mint androidon a /system, /data, /cache mentése, és teljesen úgy áll vissza a rendszer ROM-olás után.
Ugyan így szeretnem megoldani, ha lehetséges..
Lehet hülyeséget mondok de telepítsd a win 10 akkor a D-re mert neki "tiszta" hely ajánlott .
Majd mikor elvileg elindul a gép felkínálja hogy melyik op.rendszer-t akarod elindítani .
De ezt erősítse meg valaki hogy jót beszélek-e 😃 !
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telejs mentést késziteni windows 7-ről?
C meghajtón van a windows, 40 gigás a partició, amin van, ennél 2x több hely van D-n, ide szeretném "tükrözni" a rendszert, mert holnap felrakom a windows 10-et, de ha valami nem jó vissza szeretném állítani teljesen a windows 7-et.
Erre van valami program, vagy megoldás? Egy fizikai merevlemezem van jelenleg.
1. gépház
2. frissítés és biztonság
3. aktiválás
Nyugi én is rögtön (cpu miner stb.) de az még az egyik júniusi változatban volt, na azon nyomban mentem vissza win 8.1-re. 😀
Most viszont megint win 10 van de legalább nem kapott még vírust a gép.
Mi az hogy lejátssza úgy mint egy filmet?
chrono02: Nem a programon belül nyitom meg, hanem avval. Miért ne lehetne megnyitni velük képet? 😃
Amúgy ez a Cortana mivel más, mint a Windows Beszédfelismerő?
Ugyan az, csak más a neve? Vagy tudd mást is?
Honnan jött ez a név?
kakamatyi100: sikerült felrakni úgy ahogy akartad azóta?