Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Aion, Tera mindenképp megér egy próbát. Aionnál viszont azt tanácsolom, hogy magyarok közül csak olyannal állj össze akiket ismersz. Nagy részük elég bunkó tud lenni (tisztelet a kivételnek!). Én mikor játszottam, egy külföldi játékossal álltam össze partyba és az egyik térkép kb felét végigdaráltuk ketten.
0
0
0
0
sudosu avatar
wwwshark:
Köszi a hosszú és kielégítő választ 😀. Asszem kipróbálom az Aion-t meg az Age Of Conan-t. Amelyik tetszik marad 😜. Neverwinter-el már játszottam. Wow-ba emlékszem hogy a taurin játszottam amikor úgy döntöttem hogy ebből elég volt 😃.
Ja és megjegyzés 😀 Aion-ál nem Kínai beütést látsz hanem koreait 😜. Rengeteg jó MMO-t csinálnak a koreaik (lásd Tera, Vindictus, Silkroad)
0
0
0
0
Conoren avatar
sudosu:
Path of Exile, olyasmi minta Dájbldzsó, csak ingyenes.
Dragon's prophet, a RoM alkotóinak új játéka, sárkányos, mindenkinek van sárkánya, szerezhet újat, fejlesztheti, nevelheti, stb. őket.
Tauri WoW, Lich King kiegészítővel, teljesen magyar.
Neverwinter, hasonló a Terához, nagyon jó hack&slash mmorpg.
Age of Conan: Unchained, inkább felnőtteknek való, 'realisztikusabb mmorpg, nem látsz majd benne 9 éves gyerekeket nagy mellekkel repkedni az égen.
Aion, egyik kedvencem, sokat játszottam vele, kicsit talán "kínai", de a szárnyak nagyot dobnak rajta. A harcrendszer baba, a tájak szépek, stb. Talán visszatérek én is, tolhatnánk ketten.
Age of Wushu, talán a Ming dinasztika korában játszódó mmorpg, 200 méter magasan kardozzák szét egymást az emberek, aki szereti az ilyet, annak ez kedvenc lesz.
Gates of Andaron, magyar nyelvű, böngészőből is indítható, egész összetett mmorpg, hasonlít a wowhoz, 1,5 évig nyomtam vele.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem van köztük kedvedre/kedvetekre való. 😀
0
0
0
0
sachme avatar
Kérek egy jó horrorjátékot, amiben nem csak menni és lőni kell, vagy csak menekülni és keresgélni kell.Legyen nagyon ijesztő! 😆 A kettő keresztmetszetét. Fear,dead space kilőve ! 😀 Előre is köszönöm!
0
0
0
0
sudosu avatar
xoki: Hát pénzem WOW gamecardra nincs 😀 , még nagyon régen játszottam amikor még a BC megjelent egy magyar priváton, de már akkori fejjel is úgy gondoltam hogy elég troll emberek vannak ott 😃. Hát most mi lenne. SWTOR valahogy nem jön be, szeretem a Star Wars játékokat meg filmeket de valahogy a belőle készült MMO nagyon nem jön be. Tera-val szintén játszottam még 2 barátommal de ők ráuntak és akkoriba nem találtam semmi értelmes társaságot. Oda még visszatérnék. Rift-ről meg olyan semleges véleményem van 😃. Nem feltétlenül a magyarok társaságát keresem, hanem olyanokét akiket úgy ismerek máshonnan.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: swtor, bár már ritkán játszom 😃 sok magyar játszik még terával meg riftel is...meg persze wow 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
delveccio: Hát attól függ mit szeretnél csinálni 😀 ez annyira emberfüggő, de szerintem az Egyetemes kiegészítő biztosan tetszeni fog. Csak túl sok kieget ne rakj fel a játékhoz, mert én egyszer felraktam az összeset nem is kell mondanom majd csak negyed órát töltött a játék elsőre. Majd másodjára egy kicsit gyorsabb akkor lett belőle 5 perc.

Olyan MMORPG-t nem tudnátok mondani ami Free To Play és esetleg ti is játszotok vele 😀? Egyedül nem akarok nekiugrani egy MMO-nak hamar megunnám.
0
0
0
0
delveccio avatar
Sziasztok!
Lehet kicsit OFF lesz a kérdésem, de nem találtam hozzávaló topicot😃
Melyik a legjobb Sims 3 kiegészítő szerintetek? Melyiket érdemes leszedni?
És ha megvan az alaplap játék (persze nem eredeti, hanem torrentes) akkor hogyan kell telepíteni, hogy induljanak is?
Köszi a válaszokat!😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
looserking: Fable, Dust: An Elysian Tail.
Az utóbbi kicsit indie, kicsit japcsi, kicsit sok a szöveg benne, de nem rossz 😃
0
0
0
0
flormate avatar
mondana valaki nagy gépigényű jó játékokat?
0
0
0
0
ulver01 avatar
TheWriter: Szerintem nincs ilyen 😆 😆 De én is örülnék ha rácáfolnának 😆 Majd a Wildstar! De az nem skyrim kaliberű... De majd a Wildstar! 😆
0
0
0
0
Ayistion avatar
Hali. Valaki tudna-e nekem mondani egy jó kis MMORPG-t? Kritériumok a következők:
-Hasonlítson valamilyen szinten a(z) The Elder Scrolls Skyrim-hez
-The Elder Scrolls Online Nem érdekel, mivel nem nagyon jön át valahogy a játék, valamint a hely foglalása sem barátságos 😆
-Ha lehet valamiféle szép grafikája legyen, mint pl egy Skyrimnek minimumon.
-AION, WoW, GoA,Mt2 nem jöhet szóba, valamint az Animék sem.
Ha valaki ezeknek megfelelően tudna nekem mondani egy nem unalmas MMORPG-t azt megköszönném 😆
0
0
0
0
no avatar
Valaki Tudna Egy Jó Játékot?
PL mint a far cry 3
vagy bf
Előre is köszi
ÉS AMINEK SZÉP A GRAFIKÁJA
0
0
0
0
no avatar
TheThirdEye: írtam a profilodban egy kisebb listát 😃
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
fps és tps lövöldözős játékok kellenének de rengeteg hogy tudjak válogatni 😃
0
0
0
0
madchief avatar
Kawr
Insurgency (a teljes játék nem a mod)
0
0
0
0
Kawr avatar
Fps eket tudnatok ajanlami? Ha lehet ne ilyen darálós,
Inkább kicsit taktikusabb legyen (+legyen benne multi)
(Amúgy a BF4 vagy a CODG a jobb?)
0
0
0
0
Bronson avatar
lujo : ezt még megtoldanám -
Rage
Sniper Elite Nazi Zombie Army 1-2
I am alive
Dead Space sorozat
FEAR sorozat stb...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
lujo : Csak zombisokat írok amik nekem tetszettek:
Dead Island
Dead Island Riptide
Left For Dead 1,2
Dead Rising
Resident Evil részek.
0
0
0
0
Toma97 avatar
telac4 Köszönöm ! 😀
0
0
0
0
no avatar
Fel tudnátok sorolni az összes zombis ,világvégés ,horror játékot amivel muszáj játszani? ki akarom az összeset próbálni elöre is köszi
0
0
0
0
Bronson avatar
Tessék [url]http://gepigeny.hu/search.php?q=star+wars&w=1[/url]
0
0
0
0
ata9704 avatar
üdv mindenki! Star Wars fan-ként szükségem lenne SW-s játékokra. Ha lehet minnél többet írjatok mert én is ismerek egy párat de kikérném a szakértők (Ti) véleményeteket.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Tud valaki valami jó RTS-t? Ha lehet ne legyen annyira öröeg kb 2010- től. És olyant amiben van multi is.
0
0
0
0
MolnarAco avatar
tgabika969 : Köszönöm válaszod!
0
0
0
0
no avatar
Toma97: Left4Dead, Dead Island
0
0
0
0
Toma97 avatar
Tudnátok ajánlani jó co-op játékokat vagy esetleg olyan játékot amelyben sokáig leköt a többjátékos mód?
0
0
0
0
DnTxLoL avatar
Ha ismeritek a Last of Us-t, ahhoz hasonló játékok vannak PC-re? Légyszi írjátok le, ha vannak 😀
0
0
0
0
PhantomVII avatar
MolnarAco
Mass Effect széria
Borderlands 2
0
0
0
0
MolnarAco avatar
Valami. olyan játék kellene amiben megvan az a plusz ami leköti az embert. Dishonored, Far Cry 3 , Skyrim ezek számomra azok a játékok amikben megvolt az plusz és letutttak kötni.
Kipróbáltam Crysis 3 de nekem abszolute nem jött be, valamint az Assasin's Creed 1 részét de az se volt az igazi. Mondjatok olyan játékokat ami nektek a top 5 listán rajta van.
0
0
0
0
flormate avatar
Mondana az én gépemre valaki jó szép grafikájú játékokat, mert már nincs ötletem
0
0
0
0
wiesztdani avatar
bartos666
Nem tudom,hogy csak lövöldözős fps/rpg érdekel-e, ha nem, akkor ajánlom a Dark Messiah of Might and Magic-et vagy a Dishonored-et, a lövöldözősök közül mondjuk a Crysis-eket, vagy a Call of Juarez-eket , esetleg a Prey-t. Bár ezeket nem igazán mondanám Open Word-nek, de érdemes rájuk időt szakítani.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
bartos666
S.T.A.K.L.E.R
Rage
ArmA részek
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Mondom FPS 😃 AC-ket már toltam eleget 😜
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ha TPS is jó akkor Assassin's Creedek.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Tudtok olyan fps/rpg-ket amilyen a Borderland vagy a Far Cry... lényeg hogy viszonylag open world legyen
0
0
0
0
delveccio avatar
Assassin's Creed részeket ajánlom, a történetük nagyon ott van és lehengerlő játék, de tényleg😃
Tomb Raider története is tetszik nekem😀
0
0
0
0
Tomi209 avatar
Sziasztok! tudnátok nekem ajánlani olyan pc játékokat aminek a története nagyon jó? Pl: Far cry 3, Bioshock Infinite a kategória mind1
0
0
0
0
delveccio avatar
Sziasztok!
Keresek egy játékot, hátha valakinek beugrik😃
Kicsit fura lesz a leírás, de több nem jut eszembe😃
Szóval... 2013 vége felé láttam itt az oldalon hogy téma és akkor is jelent meg körülbelül. Ilyen erdős, homokos, sáros, sziklás utakon kellett kamionokat meg mindenféle UAZ-okat hajtani/próbálgatni😃
Igazából nem tudom hogy érthető-e a leírás, de nagyjából ezek ugrottak be róla:/
0
0
0
0
XfighterX avatar
valaki ajálnjon már gtahoz hasonló gamékat. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
bassus16 avatar
Jah sajnos fönt van ennyi játék játszani meg nem játszok.Eljártak azok az idők mikor még élveztem a játékokat mostmár csak ki-be lépkedek néha kormánnyal shift 2-őzök meg grid-ben driftelgetek. 😃
Mostmár inkább haveromékat hívom át játszani,hogy legalább hajtsák a gépet ha már kőltök rá.
https://abload.de/img/nvtelenf1o84.png
0
0
0
0
Klaas avatar
Might and Magic hez keresek hasonlo jatekokat. Nem a Heroes fele MM hez . Koszonom !
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlands, Torchlight, Dead Island.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció