Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszi a hosszú és kielégítő választ 😀. Asszem kipróbálom az Aion-t meg az Age Of Conan-t. Amelyik tetszik marad 😜. Neverwinter-el már játszottam. Wow-ba emlékszem hogy a taurin játszottam amikor úgy döntöttem hogy ebből elég volt 😃.
Ja és megjegyzés 😀 Aion-ál nem Kínai beütést látsz hanem koreait 😜. Rengeteg jó MMO-t csinálnak a koreaik (lásd Tera, Vindictus, Silkroad)
Path of Exile, olyasmi minta Dájbldzsó, csak ingyenes.
Dragon's prophet, a RoM alkotóinak új játéka, sárkányos, mindenkinek van sárkánya, szerezhet újat, fejlesztheti, nevelheti, stb. őket.
Tauri WoW, Lich King kiegészítővel, teljesen magyar.
Neverwinter, hasonló a Terához, nagyon jó hack&slash mmorpg.
Age of Conan: Unchained, inkább felnőtteknek való, 'realisztikusabb mmorpg, nem látsz majd benne 9 éves gyerekeket nagy mellekkel repkedni az égen.
Aion, egyik kedvencem, sokat játszottam vele, kicsit talán "kínai", de a szárnyak nagyot dobnak rajta. A harcrendszer baba, a tájak szépek, stb. Talán visszatérek én is, tolhatnánk ketten.
Age of Wushu, talán a Ming dinasztika korában játszódó mmorpg, 200 méter magasan kardozzák szét egymást az emberek, aki szereti az ilyet, annak ez kedvenc lesz.
Gates of Andaron, magyar nyelvű, böngészőből is indítható, egész összetett mmorpg, hasonlít a wowhoz, 1,5 évig nyomtam vele.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem van köztük kedvedre/kedvetekre való. 😀
Olyan MMORPG-t nem tudnátok mondani ami Free To Play és esetleg ti is játszotok vele 😀? Egyedül nem akarok nekiugrani egy MMO-nak hamar megunnám.
Lehet kicsit OFF lesz a kérdésem, de nem találtam hozzávaló topicot😃
Melyik a legjobb Sims 3 kiegészítő szerintetek? Melyiket érdemes leszedni?
És ha megvan az alaplap játék (persze nem eredeti, hanem torrentes) akkor hogyan kell telepíteni, hogy induljanak is?
Köszi a válaszokat!😀
Az utóbbi kicsit indie, kicsit japcsi, kicsit sok a szöveg benne, de nem rossz 😃
-Hasonlítson valamilyen szinten a(z) The Elder Scrolls Skyrim-hez
-The Elder Scrolls Online Nem érdekel, mivel nem nagyon jön át valahogy a játék, valamint a hely foglalása sem barátságos 😆
-Ha lehet valamiféle szép grafikája legyen, mint pl egy Skyrimnek minimumon.
-AION, WoW, GoA,Mt2 nem jöhet szóba, valamint az Animék sem.
Ha valaki ezeknek megfelelően tudna nekem mondani egy nem unalmas MMORPG-t azt megköszönném 😆
PL mint a far cry 3
vagy bf
Előre is köszi
ÉS AMINEK SZÉP A GRAFIKÁJA
Insurgency (a teljes játék nem a mod)
Inkább kicsit taktikusabb legyen (+legyen benne multi)
(Amúgy a BF4 vagy a CODG a jobb?)
Rage
Sniper Elite Nazi Zombie Army 1-2
I am alive
Dead Space sorozat
FEAR sorozat stb...
Dead Island
Dead Island Riptide
Left For Dead 1,2
Dead Rising
Resident Evil részek.
Mass Effect széria
Borderlands 2
Kipróbáltam Crysis 3 de nekem abszolute nem jött be, valamint az Assasin's Creed 1 részét de az se volt az igazi. Mondjatok olyan játékokat ami nektek a top 5 listán rajta van.
Nem tudom,hogy csak lövöldözős fps/rpg érdekel-e, ha nem, akkor ajánlom a Dark Messiah of Might and Magic-et vagy a Dishonored-et, a lövöldözősök közül mondjuk a Crysis-eket, vagy a Call of Juarez-eket , esetleg a Prey-t. Bár ezeket nem igazán mondanám Open Word-nek, de érdemes rájuk időt szakítani.
S.T.A.K.L.E.R
Rage
ArmA részek
Tomb Raider története is tetszik nekem😀
Keresek egy játékot, hátha valakinek beugrik😃
Kicsit fura lesz a leírás, de több nem jut eszembe😃
Szóval... 2013 vége felé láttam itt az oldalon hogy téma és akkor is jelent meg körülbelül. Ilyen erdős, homokos, sáros, sziklás utakon kellett kamionokat meg mindenféle UAZ-okat hajtani/próbálgatni😃
Igazából nem tudom hogy érthető-e a leírás, de nagyjából ezek ugrottak be róla:/
Mostmár inkább haveromékat hívom át játszani,hogy legalább hajtsák a gépet ha már kőltök rá.