Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ja táp is kell nem tuttam😆
azbizony: jogos 😃 Ezeknél erősebb kari gyakorlatilag felesleges, ha nincs 25-35 ezred vga-ra, akkor a használtak között érdemes körbenézni.
igen videokártyára gondoltam . 19-es lcd-m van és hát a max grafika élsimitás stb érted . csak nemtudom hogy a gépem milyet birna nameg a tápom 400.as valamien platinum a neve ja és köszi hogy írsz.
Ez mind szép de árat nem írtál neki 😃 így nem tud karit ajánlani 😀
Mennyi pénzt szánsz rá, milyen felbontásra kell, stb?
Vargáné és társa 😆 az nem tesz jót a gépnek
nem tudsz nekem is szerezni valami jó vga-t?😆😆
Gigabyte R585OC-1GD HD5850 OC 1GB/DDR5
[LINK]
vagy
MSI R5850-TWIN FROZR II 1GB/GDDR5 PCI-E
[url]http://eu.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=2029[/url]
én rá nem kötném a gépem 😃
most olvastam egy tesztet nagyon brutális...
HD5870 en 950Mhz es Clock on 1300as ramoria fekin 😃 8% ver a GTX480 ra 😃 1000Mhz en meg 11% ot azért az mekkora.... jah de a fogyasztás is durva 😃 1Ghz en megy 6970 szinten.. ugye kevesebb ramal de kevesebb fogyasztással 😃 neten láttam valaki elérte a 1300Mhz es órajelet brutális... 5970 szintet teljesit ugy ha nem felette..... kb
szóval 1300Mhz en járatva GTX480 ra 35% ver rá... elvileg átszámolva..
Ha egy táp szar (veszélyes a gépre), akkor szerintem tökmindegy, hogy nagyon szar, vagy nagyonnagyon szar... 😀
Ebben tökéletesen egyetértek veled!
Codegen tápra rá ne dugd!
Havernak is 400W Codegenről megy ez a gép:
😃 😃 😃 😃
Proci : Intel Core i7-980X Extreme OC 4.0Ghz
Alaplap: ASUS P6T7 WS SuperComputer
Ram: G.Skill DDR3 6x4Gb /2300 KIT
SSD : OCZ Z-Drive R2-p88 OCZSSDPX-ZD2P881T
VGA : EVGA GTX 580 SLI 3Way
persze😲 biztos vagy te ebben? nem hiszem h 400W os táppal el megy egy ien szörnygép még ha márkás is 😲
Vicceltem ezt komolyan elhiszed? 😆
Codegen a legszarabb a Mercury után 😃
Ha leszűkítjük a szemszöget a szar tápokra akkor a codegen egy középkategóriás táp! A leg szarbabbak az ilyen vargáné és társa tápok <--- igen van ilyen is
😃 😃 😃 😃
persze😲 biztos vagy te ebben? nem hiszem h 400W os táppal el megy egy ien szörnygép még ha márkás is 😲
reméltem h vicceltél de így késő este nem fogtam hirtelen az adást 😃
de így utólag gondolva még viccnek is rossz 1szer is említeni a Codegen márkanevet a többivel amit írtál 😆
😃 😃 😃 😃
😃 😃 😃 😃
😃 😃 😃 😃
aha😃 bár eleinte nem húzogatok😃 nehogy már az elején leégjen😆 am 1280x1024 es felbontáson minden gamet fog fullon vinni😀(Hiszen ez a monitorom felbontása😆😉
Ilyen felbontás mellett még DX11-ben is minden menni fog legmagasabb beállitásokkal 😀
hawk: cyclon:
gpu: 780 725
shader:1560 1450
memory:3600 3600
azért van különbség😃 és ahhoz képest mind a 2OC-z ve van😀
Simán felhúzod mindkettőt játékoknál is 800-850-re, teszteknél pedig 920-at is viszik 😀
én maradok a kedvenc és jól bevált kártyánál a Sapphire HD5990-nél nem kicsi teljesítmény a 4GB-ján 😃 😜
Ilyen létezik?😆
gpu: 780 725
shader:1560 1450
memory:3600 3600
azért van különbség😃 és ahhoz képest mind a 2OC-z ve van😀