Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
asztaliba persze, mobil 4 magos csak az i7 van, (én ezt találtam)
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszönöm és még1 ha lehet van olyan i5 ös ami 4 magos??
0
0
0
0
greenmelon avatar
LagMatyi írta:
Van valami beépitett vagy letölthető program ami jelen időben visszaadja azt amit a mikrofonba beszélek? Meg olyan is kéne ami felvesz

Ezt akármelyik DAW (Digital Audio Workstation) + egy egy ASIO képes hangkártya megoldja neked.
0
0
0
0
international avatar
LagMatyi írta:
Van valami beépitett vagy letölthető program ami jelen időben visszaadja azt amit a mikrofonba beszélek? Meg olyan is kéne ami felvesz

Windows-ra ha jól tudom nincs,de androidra meg iphone és ipod-ra van.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
patrikk911 írta:
az i5 2430m hány magos??

2 mag, 4 szál
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Sztem igen, PS2-vel működött, meg haveromnak a medal of honor is jó volt vele xbox-ra 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
hardX írta:
NERO 😀

azzal lehet?
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Ducky írta:
van vkinek logitech driving force gt? jó kormány?

Nekem van már több mint egy éve, megbízható masszív kormány, csak ajánlani tudom! 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mivel írjak Xbox játékot? Nem jó a Clone CD, az IMGBURN meg szar. HELP!!!
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
rca to jack a neve.

Pontosan.

[LINK]
Itt egy csomó minőségű meg méretű ha esetleg netről akarnál rendelni, de ha bemész a helyi számtechboltba ott is tuti van.
0
0
0
0
no avatar
ez lesz az! 😃 ezt hogy hívják? mert én próbáltam "aux to jack"-re rákeresni, de ilyet még véletlenül sem találtam
0
0
0
0
greenmelon avatar
Caymane írta:
hi!
létezik olyan kábel ami aux csatlakozóbólból jack csatiba megy? ha igen, akkor lehet nagykerben venni?
amúgy a hifit (Sharp XL-UR250H) akarom rákötni a gépre.

https://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/187536_cables_audio_jack_rca_5_m_belkin_2.jpg
Ilyenre gondolsz? 😀
0
0
0
0
no avatar
hi!
létezik olyan kábel ami aux csatlakozóbólból jack csatiba megy? ha igen, akkor lehet nagykerben venni?
amúgy a hifit (Sharp XL-UR250H) akarom rákötni a gépre.
0
0
0
0
RLXUSD avatar
Oké, köszi.
Most már csak abban bízom hogy sikerül a négy magosítás.
0
0
0
0
RLXUSD avatar
A négy magosításnak vannak rejtett veszélyei ? (tönkreteheti az alaplapot/processzort ?).

Phenom II 555 X2 3.2Ghz
Ezt szeretném négy magosítani!
0
0
0
0
humerot avatar
Olyan probléma volna a géppel hogy egy kevés használat után kékhalált kap valami non paged area vagy valami ilyesmi meg a google chrome minden oldal betöltése előtt kiirja hogy a manóba....stb.
0
0
0
0
Ducky avatar
van vkinek logitech driving force gt? jó kormány?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mi legyen?
Nem megy a CloneCD, már leszedtem nagyon sok változatot, de nem jó. Kiírja, hogy ugye lejárt a 21 nap. 5.3.1.4
0
0
0
0
wdavid avatar
már kérdeztem de megint felteszem 😃 Everestel hogy lehet játék közben kiíratni az értékeket a bal felső sarokban? 😃
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
igen itt kb az összes i5-ös 2. gen.-es felvan.
erősebbek, nem forrósodnak olyan könnyen, jobb a tuning potenciáljuk

Kitöröltem a hozzászólást, de köszönöm hogy írtál.
0
0
0
0
Devis avatar
nem bizony az i7 nem feltétlen 6 magos.
egyébként ha csak az asztalit nézzük akkor majdnem jó

igen itt kb az összes i5-ös 2. gen.-es felvan.
erősebbek, nem forrósodnak olyan könnyen, jobb a tuning potenciáljuk
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
gyenesmartin írta:
niteforce írta:
A 3 számjegyűek az 1156-osak. Az asztali verzióból mindegyik i5 négy magos, csak laptopba vannak 2 magos i5 procik.
a 4 számjegyűek is négy magosok, ezek 1155-ösek. Ebből is csak laptopban van 2 magos verzió.

mindjárt mellékelek képet is.
Az i5 650 2magos...

bocs 😞

Eddig én nem foglalkoztam ezekkel az új szériákkal, azt hittem i3=2mag, i5=4mag, i7=6.
Most rájöttem hogy nem így van.
0
0
0
0
niteforce avatar
gyenesmartin írta:
niteforce írta:
A 3 számjegyűek az 1156-osak. Az asztali verzióból mindegyik i5 négy magos, csak laptopba vannak 2 magos i5 procik.
a 4 számjegyűek is négy magosok, ezek 1155-ösek. Ebből is csak laptopban van 2 magos verzió.

Az i5 650 2magos...

bocs 😞
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:

Az i5 650 2magos...
0
0
0
0
no avatar
Core i5-ös processzorokkal kapcsolatban lenne kérdésem.

Vannak azok, amelyeknek a neve 3 számból állnak, ezek közül csak a 700-as sorozat 4magos? Ezek mind 1156-os foglalatúak?

A 2. generációba tartoznak a 4 számjegyűek? Ezek között is van 2 ill. 4 magos? Odáig már eljutottam, hogy ezek az 1155-ös foglalatúak.

Esetleg valaki tudna adni egy linket, ahol normálisan fel vannak sorolva, a magok száma is ki van írva? Az intel honlapján én valahogy nem igazodok ki.
0
0
0
0
gytomi avatar
Akkor kihúzom a tápkábelt és biztos nem gyullad ki, söt😆
0
0
0
0
niteforce avatar
gytomi írta:
és az én tápm szarnak számít?? 😃

nem, úgyhogy nem fog kigyulladni, nyugodtan aludhatsz anélkül hogy egyszer csak a tűzoltók segítségére lenne szükséged.
Még egy szar táp se gyullad ki csak úgy, bár én amikor mercury-m volt a régi gépben nem mertem úgy elmenni otthonról hogy be van kapcsolva 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kigyullad? 😲

Kb. 1 a végtelenhez

Amúgy értelmetlen a mondat, mert alvó állapotban nem is tudsz letölteni.

Azoknak a perifériáknak a kihúzása nem jelent veszélyt. A hangfal egyáltalán nem.Ha az egér és a bilentyűzet usb-s, akkor megint csak nincs gond. Hanem usb-s az itóbbi kettő, akkor egy reastart után újból felismeri a gép.
0
0
0
0
gytomi avatar
és az én tápm szarnak számít?? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hát viszonylag ritkán gyulladnak ki csak úgy a gépek, de egy szar táp bármire képes 😃
0
0
0
0
gytomi avatar
Arra menyi az esély, hogy éjszaka letöltés közben a gépem kigyullad alvó üzemmódban ha kihúzom az egeret,billentyűzetet hangfalat, stb??
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Eladom én neked a 8800 GTS-em 😃 Jobb még a 9800 GT-nél is 😃
0
0
0
0
r3dBuLL-PC avatar
Szerintetek egy bulldozer procihoz melyik alaplap a legideálisabb és ami 40k körül van???
0
0
0
0
no avatar
Értem 😀 Most fel lett adva a lecke, hogy melyiket is válasszam 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem akkor vedd meg,v nézd meg h a 8800GT,9800GT v a 9800GTX mennyibe kerül.A jelenleginél jobb lesz,a maga idejében erös kis kártya volt.
0
0
0
0
Devis avatar
tény h a felét eszi, de erőben nem sokkal jobb
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
hát igen, nem forrósodik annyit, kb a negyedét eszik a 3870x2-nek. szal nem azt mondom h az 5670 ratyi

meg a mostani kártyájánál erősebb is meg kevesebbet is eszik.
0
0
0
0
Devis avatar
hát igen, nem forrósodik annyit, kb a negyedét eszik a 3870x2-nek. szal nem azt mondom h az 5670 ratyi
0
0
0
0
niteforce avatar
Devis írta:
nem akarok üzletrontó lenni, de a 3870x2 szétveri az 5670-et :S

tudom, de ha fontos a fogyasztás akkor 1 meggondolást megér, olcsóbban is adom.
0
0
0
0
Devis avatar
nem akarok üzletrontó lenni, de a 3870x2 szétveri az 5670-et :S
0
0
0
0
niteforce avatar
Optimusz08 írta:
cseszka 17-ért van 😀 HD3870 X2 1GB GDDR4 😃

Ha érdekel még mindig megvan a HD5670
14 ezerért odaadom garival.
0
0
0
0
no avatar
cseszka 17-ért van 😀 HD3870 X2 1GB GDDR4 😃
0
0
0
0
Sanchez avatar
Rolando írta:
a Pinnacle vagy az adobe premiere a jobb filmvágó eszköz?

Premiere ezerszer többet tud, és jobb is.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció