Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kamaa avatar
valaki segítene?? egy hypercamhoz hasonló programot keresek amivel könnyedén fel tudom venni ahogy játszok! ha valaki ismer vmi jó programot az irja le pls😃 előre is köx
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Azt már próbáltam... Sikerült is.... Csak nincs kedvem minden adatot áátrakni.... MAjd újrarakom a cuccost úgyis...
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszönöm a segítséget!!:-) boldog karit mindenkinek!!😀😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
másik fiok kezelése/uj fiok létrehozása/...irj be 1 nevet ....majd fiok létrehozása
0
0
0
0
adam1253 avatar
oppáá látom nem nekem irtad 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
vezérlőpult/felhasználói fiokok/fióktipus modositása
0
0
0
0
adam1253 avatar
LiteOn iHAS324 ez a dvd író tud lemezt túlírni ?
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Pontosítok😃 Hogy lehet rendszergazdáról átállítani általáos jogó felhasználóra a win 7-et?
0
0
0
0
international avatar
i7 ből van 2 magos és 4szál-os mobilban lásd core i7 2617M(http://ark.intel.com/products/54616/Intel-Core-i7-2617M-Processor-%284M-Cache-1_50-GHz%29)
amugy meg a corei3 2mag 4 szál 5%-al kevesebbat nyújt mint azonos órajelen járó 2 mag 4 szál-al rendelkező core i5.
0
0
0
0
niteforce avatar
asztaliba persze, mobil 4 magos csak az i7 van, (én ezt találtam)
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszönöm és még1 ha lehet van olyan i5 ös ami 4 magos??
0
0
0
0
greenmelon avatar
LagMatyi írta:
Van valami beépitett vagy letölthető program ami jelen időben visszaadja azt amit a mikrofonba beszélek? Meg olyan is kéne ami felvesz

Ezt akármelyik DAW (Digital Audio Workstation) + egy egy ASIO képes hangkártya megoldja neked.
0
0
0
0
international avatar
LagMatyi írta:
Van valami beépitett vagy letölthető program ami jelen időben visszaadja azt amit a mikrofonba beszélek? Meg olyan is kéne ami felvesz

Windows-ra ha jól tudom nincs,de androidra meg iphone és ipod-ra van.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
patrikk911 írta:
az i5 2430m hány magos??

2 mag, 4 szál
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Sztem igen, PS2-vel működött, meg haveromnak a medal of honor is jó volt vele xbox-ra 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
hardX írta:
NERO 😀

azzal lehet?
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Ducky írta:
van vkinek logitech driving force gt? jó kormány?

Nekem van már több mint egy éve, megbízható masszív kormány, csak ajánlani tudom! 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mivel írjak Xbox játékot? Nem jó a Clone CD, az IMGBURN meg szar. HELP!!!
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
rca to jack a neve.

Pontosan.

[LINK]
Itt egy csomó minőségű meg méretű ha esetleg netről akarnál rendelni, de ha bemész a helyi számtechboltba ott is tuti van.
0
0
0
0
no avatar
ez lesz az! 😃 ezt hogy hívják? mert én próbáltam "aux to jack"-re rákeresni, de ilyet még véletlenül sem találtam
0
0
0
0
greenmelon avatar
Caymane írta:
hi!
létezik olyan kábel ami aux csatlakozóbólból jack csatiba megy? ha igen, akkor lehet nagykerben venni?
amúgy a hifit (Sharp XL-UR250H) akarom rákötni a gépre.

https://prohardver.hu/dl/upc/2011-07/187536_cables_audio_jack_rca_5_m_belkin_2.jpg
Ilyenre gondolsz? 😀
0
0
0
0
no avatar
hi!
létezik olyan kábel ami aux csatlakozóbólból jack csatiba megy? ha igen, akkor lehet nagykerben venni?
amúgy a hifit (Sharp XL-UR250H) akarom rákötni a gépre.
0
0
0
0
RLXUSD avatar
Oké, köszi.
Most már csak abban bízom hogy sikerül a négy magosítás.
0
0
0
0
RLXUSD avatar
A négy magosításnak vannak rejtett veszélyei ? (tönkreteheti az alaplapot/processzort ?).

Phenom II 555 X2 3.2Ghz
Ezt szeretném négy magosítani!
0
0
0
0
humerot avatar
Olyan probléma volna a géppel hogy egy kevés használat után kékhalált kap valami non paged area vagy valami ilyesmi meg a google chrome minden oldal betöltése előtt kiirja hogy a manóba....stb.
0
0
0
0
Ducky avatar
van vkinek logitech driving force gt? jó kormány?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mi legyen?
Nem megy a CloneCD, már leszedtem nagyon sok változatot, de nem jó. Kiírja, hogy ugye lejárt a 21 nap. 5.3.1.4
0
0
0
0
wdavid avatar
már kérdeztem de megint felteszem 😃 Everestel hogy lehet játék közben kiíratni az értékeket a bal felső sarokban? 😃
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
igen itt kb az összes i5-ös 2. gen.-es felvan.
erősebbek, nem forrósodnak olyan könnyen, jobb a tuning potenciáljuk

Kitöröltem a hozzászólást, de köszönöm hogy írtál.
0
0
0
0
Devis avatar
nem bizony az i7 nem feltétlen 6 magos.
egyébként ha csak az asztalit nézzük akkor majdnem jó

igen itt kb az összes i5-ös 2. gen.-es felvan.
erősebbek, nem forrósodnak olyan könnyen, jobb a tuning potenciáljuk
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
gyenesmartin írta:
niteforce írta:
A 3 számjegyűek az 1156-osak. Az asztali verzióból mindegyik i5 négy magos, csak laptopba vannak 2 magos i5 procik.
a 4 számjegyűek is négy magosok, ezek 1155-ösek. Ebből is csak laptopban van 2 magos verzió.

mindjárt mellékelek képet is.
Az i5 650 2magos...

bocs 😞

Eddig én nem foglalkoztam ezekkel az új szériákkal, azt hittem i3=2mag, i5=4mag, i7=6.
Most rájöttem hogy nem így van.
0
0
0
0
niteforce avatar
gyenesmartin írta:
niteforce írta:
A 3 számjegyűek az 1156-osak. Az asztali verzióból mindegyik i5 négy magos, csak laptopba vannak 2 magos i5 procik.
a 4 számjegyűek is négy magosok, ezek 1155-ösek. Ebből is csak laptopban van 2 magos verzió.

Az i5 650 2magos...

bocs 😞
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
niteforce írta:

Az i5 650 2magos...
0
0
0
0
no avatar
Core i5-ös processzorokkal kapcsolatban lenne kérdésem.

Vannak azok, amelyeknek a neve 3 számból állnak, ezek közül csak a 700-as sorozat 4magos? Ezek mind 1156-os foglalatúak?

A 2. generációba tartoznak a 4 számjegyűek? Ezek között is van 2 ill. 4 magos? Odáig már eljutottam, hogy ezek az 1155-ös foglalatúak.

Esetleg valaki tudna adni egy linket, ahol normálisan fel vannak sorolva, a magok száma is ki van írva? Az intel honlapján én valahogy nem igazodok ki.
0
0
0
0
gytomi avatar
Akkor kihúzom a tápkábelt és biztos nem gyullad ki, söt😆
0
0
0
0
niteforce avatar
gytomi írta:
és az én tápm szarnak számít?? 😃

nem, úgyhogy nem fog kigyulladni, nyugodtan aludhatsz anélkül hogy egyszer csak a tűzoltók segítségére lenne szükséged.
Még egy szar táp se gyullad ki csak úgy, bár én amikor mercury-m volt a régi gépben nem mertem úgy elmenni otthonról hogy be van kapcsolva 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kigyullad? 😲

Kb. 1 a végtelenhez

Amúgy értelmetlen a mondat, mert alvó állapotban nem is tudsz letölteni.

Azoknak a perifériáknak a kihúzása nem jelent veszélyt. A hangfal egyáltalán nem.Ha az egér és a bilentyűzet usb-s, akkor megint csak nincs gond. Hanem usb-s az itóbbi kettő, akkor egy reastart után újból felismeri a gép.
0
0
0
0
gytomi avatar
és az én tápm szarnak számít?? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
hát viszonylag ritkán gyulladnak ki csak úgy a gépek, de egy szar táp bármire képes 😃
0
0
0
0
gytomi avatar
Arra menyi az esély, hogy éjszaka letöltés közben a gépem kigyullad alvó üzemmódban ha kihúzom az egeret,billentyűzetet hangfalat, stb??
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Eladom én neked a 8800 GTS-em 😃 Jobb még a 9800 GT-nél is 😃
0
0
0
0
r3dBuLL-PC avatar
Szerintetek egy bulldozer procihoz melyik alaplap a legideálisabb és ami 40k körül van???
0
0
0
0
no avatar
Értem 😀 Most fel lett adva a lecke, hogy melyiket is válasszam 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció