Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
khaled98 avatar
kenedi98 írta:
Tartókkal van de lehet megvan a probléma mer proci felett balra van egy 2x4pines csati és aba nem raktam semmit .

abba kell rakni a tápról jövő 4pines csatit (milyen proci? vagy inkább mennyit fogyaszt?) nem muszáj a 8pin-t berakni
0
0
0
0
kenedi98 avatar
Tartókkal van de lehet megvan a probléma mer proci felett balra van egy 2x4pines csati és aba nem raktam semmit .
0
0
0
0
hnemaria avatar
kenedi98 írta:
Köszönöm a válaszokat megnézem egy másik memóriával.
az alaplapot eltartókkal csavaroztad a gépházhoz, vagy csak simán a vasra? 😆 😆 😆 😆
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Van egy Samsung G2 portible 250 Gb-os küldős vinyóm és most nem akarja beolvasni csak villog kéken és ennyi van rajta vagy 200 Gb adatom ... Mit lehetne csinálni neki ? 😃 PLS HELP Ha lehet akkor a profilomhoz válaszoljatok THX :/
0
0
0
0
no avatar
kispatikas írta:
NagyZ írta:
kispatikas írta:
Sziasztok segítség kéne hogy miért fagy ki a gépem minden játék alatt egy idő után??és sistergő hangot adnak a hangszórók lefagyás után...iért van ez már nem tudom felfogni hogy mi baja lehet egyszer kitakarítottam a gépet és azóta ezt csinálja!!!!

Szerintem túlmelegszik. Hasonló volt nyáron, a régi gépemmel.

És mégis mi meleghet túl szerinted?

Nekem is volt ilyen. Amikor lefagyott a gép, fura kerregő hang jött a hangfalakból. Nálam kompatibilitási hiba volt. Asus P5QL PRO lapom volt, és 2x2 GB 1066-os ram. Az ASUS kicsit finnyás a ram márkák terén. Hiába írták a honlapon hogy támogatja a 2GB-os 1066-os ramot, nem mindegy hogy az milyen márka. A Geil ramokkal semmi gond nem volt, de a Kingmax ramokkal állandóan lefagyott. Szerintem próbáld ki más ramokkal ha van rá lehetőséged, lehet hogy az a gond.
0
0
0
0
kenedi98 avatar
Köszönöm a válaszokat megnézem egy másik memóriával.
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
kenedi98 írta:
http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-770t-usb3.pdf ez nem lehet gáz hogy egy kingston 4gb 1600Mhz-s 1db van benne ?:F

mert itt nem írja hogy támogatná.

Nem látom, hogy támogatná a négy gigásat, csak a samsungra írják ezt, de meg kéne nézned egy másik memmel, ha van ilyen, ha nincs akkor gáz... Jól a helyén van, az az első, amit nézz meg, a kis csatlakozók ne látszódjanak ki. Amúgy a memóriás dolgot tapasztalatból mondom, még nagyon régen rosszul tettem a helyére egyet és kiégett.. :S aztán nem tudtam,h miért nem kapcsolódik be a gép, aztán megnéztem a memóriát és basszus, rosszul volt a helyén...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kenedi98 írta:
http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-770t-usb3.pdf ez nem lehet gáz hogy egy kingston 4gb 1600Mhz-s 1db van benne ?:F

Az nem lenne még baj, csak a gyártó elfelejti frissíteni a táblázatot.
0
0
0
0
kenedi98 avatar

0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
kenedi98 írta:
Sziasztok,összeraktam a gépem (új alaplap,táp ,proci, ram) a vinyór régi(és leformáztam).szóval összeraktam a gépem és áramot kap minden de nem tölt be nincs kép semmi. Ha valakinek van ötlete kérlek írjátok meg.

Jól van kábelezve szóval az biztos hogy jó .

Memória hibánál szokott ilyesmi lenni, hogy megy a gép, forognak a ventik, de nem történik semmi. Nézd meg a memóriákat, próbáld ki őket egyenként, nézd meg, hogy jól a helyükön vannak-e, ha nincsenek, jó eséllyel kiégtek. Aztán nézd meg egy másik memóriával, de még sok minden miatt lehet ez, próbáld ki más vga-val ha a memóriák jók.
0
0
0
0
kenedi98 avatar
Igen az bekapcsol. proci jól van bent minden támogat mindent

de Geforce 9500gt van benne az jó egy am+ os lapba ami 2.0 pce ?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kenedi98 írta:
Sziasztok,összeraktam a gépem (új alaplap,táp ,proci, ram) a vinyór régi(és leformáztam).szóval összeraktam a gépem és áramot kap minden de nem tölt be nincs kép semmi. Ha valakinek van ötlete kérlek írjátok meg.

clrmos. Talán segítene. Ha nem akkor nézd meg még jobban a kábelezést. Maga a gép bekapcsol? Azaz forognak a ventilátorok?
0
0
0
0
kenedi98 avatar

0
0
0
0
ghenius avatar
niteforce írta:
veszel egyet vagy kérsz kölcsön, azt bedugod a konnektorba, és azon is lesz egy aljzat, abba a gép tápkábelét ami a tápegységbe megy. Érdemes több terheléssel is megcsinálni, net/játék/tesztprogi/idle ilyeneket. Ezekből vonsz egy átlagot és kész, hogy mennyit fogyaszt a géped 😀

AM én úgy gondoltam h még a tápot mennyi wattal terhelhetem
0
0
0
0
niteforce avatar
veszel egyet vagy kérsz kölcsön, azt bedugod a konnektorba, és azon is lesz egy aljzat, abba a gép tápkábelét ami a tápegységbe megy. Érdemes több terheléssel is megcsinálni, net/játék/tesztprogi/idle ilyeneket. Ezekből vonsz egy átlagot és kész, hogy mennyit fogyaszt a géped 😀
0
0
0
0
ghenius avatar
és multiméterrel hogyan ? 😃
0
0
0
0
ghenius avatar
Csá all vlki megtudná mondani h hol tom megnezni h mennyit eszik a tápegységem vagy ilyesmi ? 😀😕
0
0
0
0
kispatikas avatar
NagyZ írta:
kispatikas írta:
Sziasztok segítség kéne hogy miért fagy ki a gépem minden játék alatt egy idő után??és sistergő hangot adnak a hangszórók lefagyás után...iért van ez már nem tudom felfogni hogy mi baja lehet egyszer kitakarítottam a gépet és azóta ezt csinálja!!!!

És mégis mi meleghet túl szerinted?
0
0
0
0
NagyZ avatar
kispatikas írta:

0
0
0
0
Lord107 avatar
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy Half-Life 2-vel akarok játszani, és miközben tölti be a pályát ezt a hibaüzenetet dobja ki:
" This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. "
Utána exe hibát ír ki, és kidob.
Valaki esetleg tudja hogy ilyenkor mi a megoldás ?
0
0
0
0
kispatikas avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
looserking írta:
hali all láttam a reklámba (amit felül irogat az oldal) h klántagokat keresel ? írj fórumban..
ez most mi akar lenni ? v cod4 hez kapcsolódik ?

a másik meg az lenne h a legtöbb procinak egyforma az optimális hőmérséklet nem ? 😃

úgy vannak belőve a procik pl a hűtők az AMDnél a 754-es óta ugyan az , az intelnek meg a 775 óta.
0
0
0
0
NagyZ avatar
Superlompos írta:
Furmar alatt 60-62 fok?

Milyen beállításokat használsz? 😜 Nekem ott 75 fok.

Nekem így megy: http://kepfeltoltes.hu/view/111223/76229845N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kornel77 írta:

Nekem Furmark alatt Max OC-vel 108 fok 😆 Paszta nélkül 😆

Azért nekem nem max oc, csak ilyen sima 😆
0
0
0
0
Kornel77 avatar
NagyZ írta:
Superlompos írta:
Gondolom azért annyi, mert 1280X1024-ben tolja.

Nekem is kb. annyi. Na jó 65, mert adtam neki feszt a tuning miatt. 😆

Igen 1280x1024 ben tolom, mivel a monitor ekkora felbontást támogat 😆
Csak azért kértem mert felhúztam a karit elég szépen és 60-62°C os Funmark alatt. Köszi mindenkinek.

Nekem Furmark alatt Max OC-vel 108 fok 😆 Paszta nélkül 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Furmar alatt 60-62 fok?

Milyen beállításokat használsz? 😜 Nekem ott 75 fok.
0
0
0
0
NagyZ avatar
Superlompos írta:

Igen 1280x1024 ben tolom, mivel a monitor ekkora felbontást támogat 😆
Csak azért kértem mert felhúztam a karit elég szépen és 60-62°C os Furmark alatt. Köszi mindenkinek.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar

0
0
0
0
Kornel77 avatar
Synda írta:
NagyZ írta:
Sziasztok!

Ha a videokártyám 60°C os max. terhelésen, az jó vagy rossznak számít ? Mennyi az ideális hőmérséklet ?

Így van az nagyon jó,főleg,hogy Nvidiáról beszélünk.azoknál még a 100c sem gond,Ati-nál max 70c jó,az felett "megfőnek" 😆

Most nézem hogy GTX 460 😃
Annál álom az a hőmérséklet 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Az nagyon is jó 😉
Hát talán 90°C fölött lehet hosszabb távon baja 😀
0
0
0
0
NagyZ avatar
Sziasztok!

Ha a videokártyám 60°C os max. terhelésen, az jó vagy rossznak számít ? Mennyi az ideális hőmérséklet ?
0
0
0
0
kalaoi avatar
torrentről leszedni😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Feltelepíteni? 😆

Mert csak azt kell, regisztrálni nem kell.
0
0
0
0
kalaoi avatar
nekem sikerült és tökéletesen megy
😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kamaa írta:
Fraps szar mert regizni kell hozzá... vmi más?😃

Nagyon bonyolult leszedni egyet. Torrenten beírod, hogy fraps, és kiad egy rakás linket.
0
0
0
0
Saren94 avatar
Az normális ha az Északi Híd (MCP) 50-51 FOK ?

adam1253: Fogalmam sincs.
0
0
0
0
niteforce avatar
Kamaa írta:

bármelyik torrenten találsz 20 féle regisztrált frapset.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Segíteni akar,legalább megköszönted volna -.-
Mellesleg nem szar...
0
0
0
0
Kamaa avatar
0
0
0
0
adam1253 avatar
Dvd irásnál hogyan kell réteget váltani xbox játék irásnál gondolom, és az irom Liteon ihas324 tud lemezt túlirni ?
0
0
0
0
Kamaa avatar
valaki segítene?? egy hypercamhoz hasonló programot keresek amivel könnyedén fel tudom venni ahogy játszok! ha valaki ismer vmi jó programot az irja le pls😃 előre is köx
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Azt már próbáltam... Sikerült is.... Csak nincs kedvem minden adatot áátrakni.... MAjd újrarakom a cuccost úgyis...
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszönöm a segítséget!!:-) boldog karit mindenkinek!!😀😉
0
0
0
0
DCMAN avatar
másik fiok kezelése/uj fiok létrehozása/...irj be 1 nevet ....majd fiok létrehozása
0
0
0
0
adam1253 avatar
oppáá látom nem nekem irtad 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
vezérlőpult/felhasználói fiokok/fióktipus modositása
0
0
0
0
adam1253 avatar
LiteOn iHAS324 ez a dvd író tud lemezt túlírni ?
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Pontosítok😃 Hogy lehet rendszergazdáról átállítani általáos jogó felhasználóra a win 7-et?
0
0
0
0
international avatar
i7 ből van 2 magos és 4szál-os mobilban lásd core i7 2617M(http://ark.intel.com/products/54616/Intel-Core-i7-2617M-Processor-%284M-Cache-1_50-GHz%29)
amugy meg a corei3 2mag 4 szál 5%-al kevesebbat nyújt mint azonos órajelen járó 2 mag 4 szál-al rendelkező core i5.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció