Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Esetleg egy ilyen kártya, (Zotac GTX460 SE 1GB DDR5 ZT-40409-10P) műkődne XP sp3 alatt is? (nem akarok Win7 rakni a gépre)
Csak lőttek a DX10-11 támogatásnak.
Miben jobb a GTX 460-as mint amiket én írtam?
alapból azért jobb a GTX460 mivel sokkal erősebb a te általad felsoroltaknál 😃
sokkal időtállóbb lenne egy GTX460as 😃 Dx11 ben meg Nvidia alapból jobb szóval csak jól járnál egy 768 megás verzióval is ha nem 1 gigással
Nézd meg pl. ezt a tesztet! Itt a GTX 460, és az 5770-es összevetése! [url]http://www.vgaspeed.hu/graph5.php?mode=compare&p2=braUanabhl&p3=bHa0anabfp&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=11[/url]
A lambdacomputer.hu oldalon találtam 4 gyártótól (Gigabyte, Palit, Zotac, Gainward) ilyen nevű kártyát.
Sziasztok.
Kinéztem magamnak 4 db esélyes videókártyát (Sapphire HD 5670 1 gb DDR 5, Gigabyte Radeon 5670 1 GB DDR5, ill ugyanebből a két márkából a jobbik, az 5770-et. Maximum 35.000 - 40.000-et szánnék rá. Ennyi pénzért kaphatók ezeknél jobbat, vagy olcsóbban ezekhez hasonlót?
(olyan kellene amin van hdmi, dvi, vga csatlakozás.
Hát ha van rá keret, akkor semmiképp ne ad az 5770 alá! 5000 szériából szerintem minimum egy 5750-es kell, ha normálisan akarsz játszani! Ha valóban tudsz rá szánni 40 ezret, akkor szerintem felejtsd el az 5670-est! Én a helyedben még utánanéznék egy GTX 460-nak, ebben az árkategóriában az verhetetlen! 38 környékén már találni webshopokban! Ha lenne 40 ezer forintom, én gondolkodás nélkül azt venném!
Kinéztem magamnak 4 db esélyes videókártyát (Sapphire HD 5670 1 gb DDR 5, Gigabyte Radeon 5670 1 GB DDR5, ill ugyanebből a két márkából a jobbik, az 5770-et. Maximum 35.000 - 40.000-et szánnék rá. Ennyi pénzért kaphatók ezeknél jobbat, vagy olcsóbban ezekhez hasonlót?
(olyan kellene amin van hdmi, dvi, vga csatlakozás.
Hello!
Szerintetek megéri a 4850esemet 30EU ráfizetéssel elcserélni egy 5830ra?
Szerintetek megéri a 4850esemet 30EU ráfizetéssel elcserélni egy 5830ra?
Ami még érdekelne, magyarban mennyibe kerül a kb 2 hetet használt 3év garis sapphire HD5850 2GB Toxic vaporx hütéses.
És sok szerencsét a monitorhoz, na meg a jó kis karihoz!
hiába erös meg gyors 275,lassan elavul.A monitormeghát...erre futotta,de nekem elég,filmet nemigen nézek rajta,net,zene,game.Ha meg játszok ott ülök elötte,és ugy nem kicsi.
Hátha egyszer azért lebirom cserélni egy FullHD monitorra.
Szerk,: most nézem a reloaded-es géped, mink neked 5850 kari ha van egy oc-275, hiába gyorsabb semmi értelme arra a monitorra még egy 5770 is simán eléglenne
toxic olcsóbb? nemis tuttam😆
na mind1 a toxic igazábol akkor ériheti meg ha fullhdban magas felbontásban játszol
Menny fel erre az oldalra: http://itsvet.com
Brzapretraga:ide ird be h 5850 és nyomj entert.
Kidobja az össz 5850-est,és lessd meg az árakat,eu-ban vannak megjelenitve.
na mind1 a toxic igazábol akkor ériheti meg ha fullhdban magas felbontásban játszol
Ati gigabyte 5850 1gb ddr5
ati radeon saphire 5850 2gb toxic
A saphire olcsóbb 20 eu val.
hasznalt videokartyakat holtudok nezni??
HKc 550W os tapom van.. azjo?
ez jolenne? http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiegeszito/video_tv_tuner_kartya/videokartya/ati_radeon_hd_4870_1gb_gddr5_1437209757.html
es esetleg tudtok honlapot, ahol vannak ilyenek?
ez jolenne? http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_alkatresz_kiegeszito/video_tv_tuner_kartya/videokartya/ati_radeon_hd_4870_1gb_gddr5_1437209757.html
es esetleg tudtok honlapot, ahol vannak ilyenek?
újonnan meg hd 5770-es.
4870 es 4890 annyira jo?
nekem mond azt, hogy 35ezer ft alatt, milyen kartyat vennel!😃
abbol milyet?
nekem mond azt, hogy 35ezer ft alatt, milyen kartyat vennel!😃
te ezeket honnan tudod h melyik milyen hangos?😃
http://webaruhaz.gepigeny.hu/videokartya/234-asus-radeon-pci-e-hd5770-1gb.html
na es ez milyen?
na es ez milyen?
ertem...4870 ek mien arba vannak?
az h lehet???
tehat nem 100 %?
Nekem Dx10-ben 4870 is lazán viszi FULL HD-ben!
tehat nem 100 %?