Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
De nekem Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz ~ 3.0Ghz van felhúzva és nem pentium dual valamim
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
kipróbáltam de csak annyit csinál bekapcsolás után hogy halkan csipog kétszer de a ventilátorok mennek
0
0
0
0
Matyi10 avatar
dzsanni94 írta:
Üdv!Lenne egy olyan kérdésem ha a ramom elfüstöl akkor a gépnek kampec?
ja és nincs égés nyom és jó minden ellenálás rajta

nem mindig van rajta nyom.. ki kell probalni ...
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Üdv!Lenne egy olyan kérdésem ha a ramom elfüstöl akkor a gépnek kampec?
ja és nincs égés nyom és jó minden ellenálás rajta
0
0
0
0
wdavid avatar
szerintm ő azt akarta mondani hogy az a proci gyenge ahhoz a kártyához 😃 azért i5 nem kell hozzá 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
nem az órajelével van a baj, hanem hogy dual core vagyis elég gyenge.
Ha veszel egy core 2-est ugyanilyen órajellel akkor már jó.

azt ne mond már hogy egy GT540-nek egy i5 kelljen
0
0
0
0
niteforce avatar
nem az órajelével van a baj, hanem hogy dual core vagyis elég gyenge.
Ha veszel egy core 2-est ugyanilyen órajellel akkor már jó.
0
0
0
0
no avatar
és milyen proci kéne akkor?? vagy esetleg 3.2Ghz? vagy mennyire kéne felhúznom?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Optimusz08 írta:
Nekem is LG GT 540 em van. Szerintem nem meríti semmivel. Nagyon jó kis telefon ám 😀

Amúgy nekme az lenne a kérdésem hogy E4500 2.2GHz ~3.0Ghz (HD4870 1GB)-os vgat kihasználná-e. Nem lenne cpu limitem?
Lenne cpu limit.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
almos írta:
Kitöröltem véletlen egy fájlt,ami kellett volna, hogy tudom visszahozni?

ha shift del akkor szopás
0
0
0
0
almos avatar
Kitöröltem véletlen egy fájlt,ami kellett volna, hogy tudom visszahozni?
0
0
0
0
no avatar
Nekem is LG GT 540 em van. Szerintem nem meríti semmivel. Nagyon jó kis telefon ám 😀

Amúgy nekme az lenne a kérdésem hogy E4500 2.2GHz ~3.0Ghz (HD4870 1GB)-os vgat kihasználná-e. Nem lenne cpu limitem?
0
0
0
0
azbizony avatar
Helló!
Haveromat érdekelné hogy a telefonjára ( LG GT 540) ha vesz egy fejhallgatót, az mennyivel meríti jobban az aksit? Mintha sima fülhallgató lenne.

[url]http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=8755&back=Fejhallgat%F3%20/%20Headset[/url] tehát valami ilyet akarna venni, csak az lenne a kérdés hogy gyorsan lemerítené-e a telefon aksiját a fülhallgatóhoz képest?

Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan gondom van hogy mikor telepítem a routert (TP-link WR340GD típusú), az utolsó lépésnél ezt írja ki:

Failed to verify router settings.

Mi lehet az oka?
Minden úgy csináltam ahogy a telepítő lemezen levő telepítő varázsló mutatta, de mégsem jó.
Kellene valamit az operációs rendszeren belül is állítani?
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.

ÁÁÁÁÁ ismerős a hiba 😃 ha kábeltévéröl jön a neted akkor betelefonálsz és kérsz egy új IP-t és telepítéskor dinamikus IP és fel fogja ismerni. Én 1 hetet szenvedtem vele mire jólett 😃
0
0
0
0
xsebix avatar
Uj driver volt fent..Meg az a baj, h nem tudom, hogy megprobalni mert monitorom nincs amin van hdmi es igy nem tudom megprobalni, h monitorral hogy viselkedik...lehet, hogy csak a TVknel van ez a gond es monitornal megy siman, de ha nem akkor gondban leszek.... :/
Jo lenne biztosat tudni mert akkor masik monitort valasztok, de nem szivesen... :/

Szerk: Jah felre ertettelek..te a regi drivert mondod, h tegyem vissza....
Az nem jo tolet szerintem...jatekoknal mondjuk vagy ilyesmi...
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
xsebix:
Üdv! nekem is volt ilyen problémám mindig felraktam az új drivereket a gépre és mindig volt valami baj de ahogy visszacseréltem a régi driver-re akkor jó lett simán próbáld meg te is.
0
0
0
0
xsebix avatar
Üdv!
Monitor vasarlas elott allok es 1 dolog aggaszt...Amit monitor kineztem az csak hdmi meg a sima bemenete van ami nem gond mert a kartyamon van hdmi csak attol felek, hogy a felbontassal baszakodnom kell...Mondjuk nem lenne logikus ha nem mukodne rendesen, hogy radugom azt kesz csak a tv-mel mar probaltam....A Tv-m egy 19" lcd tv van rajta hdmi, dvi meg minden es volt, h megprobaltam hdmi-vel osszekotni a gepemmel, de egyszeruen nem tudtam normalis felbontast allitanom...1440x900at kene birnia mint az en 19"os monitorom, de nemjo azon a felbontason sot semmilyen felbontasban sem normalis...Haveromnak ugyan ilyen baja volt, de o is tv-el kototte ossze akkor mondjuk o neki sikerult megcsinalni, de ha nekem is babralni kell akkor inkabb dvi-s monitort veszek...Vagy talan azert volt ez a gond nalam meg havernal mert Tv-rol van szo? Monitoron egybol jo lenne?
Remelem nem tul zavaros amit irtam es ertheto a kerdesem.... 😜
Elore is koszonom a valaszt!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Olyan gondom van hogy mikor telepítem a routert (TP-link WR340GD típusú), az utolsó lépésnél ezt írja ki:

Failed to verify router settings.

Mi lehet az oka?
Minden úgy csináltam ahogy a telepítő lemezen levő telepítő varázsló mutatta, de mégsem jó.
Kellene valamit az operációs rendszeren belül is állítani?
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
0
0
0
0
wdavid avatar
nem..600as v 650es kell neki az a biztos 😃
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Hali!

550W-os Chieftec CTG táp elég egy HD6850 crossfire-höz? Köszi a válaszokat! A gépembe gondoltam: Gépem adatai
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Synda írta:
Matyi10 írta:
sziasztok 2 db kerdesem lenne 1. hogyan lehet androidot frissiteni 2 az iphone-on hol lehet megnezni milyen IOS van rajta?

Milyen telefont vegyek fórumban lehet gyorsabban jön a válasz 😀

bocsi koszi
0
0
0
0
Borbi avatar
ghenius írta:
Sziasztok! vlki megtudja mondani h mit csináljak BIOSBA hogy engedjen benne átálitani dolgokat mert nemenged benne semmit csinálni:/ előre is koszi 😀

Szia!
Milyen dolgokat nem enged?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok 2 db kerdesem lenne 1. hogyan lehet androidot frissiteni 2 az iphone-on hol lehet megnezni milyen IOS van rajta?
0
0
0
0
ghenius avatar
Sziasztok! vlki megtudja mondani h mit csináljak BIOSBA hogy engedjen benne átálitani dolgokat mert nemenged benne semmit csinálni:/ előre is koszi 😀
0
0
0
0
ProAkos avatar
Hali!

Lehet, hogy volt már feltéve ez a kérdés meg az is lehet, hogy a kezdő kérdés alatt van a kérdésem, egy négymagos cpu mér éri meg jobban mint a kettő? Van kb 10-20ezer forint külömbség és azért az a pénz se mindegy mibe ölöm bele... Most athlon x2 2,8ghzes processzorom van de ahogy próbáltam jól mennek még így is a játékok, a 2,8 ghzhez képest...
0
0
0
0
akos328 avatar
Ezt sajnos nem tudom, mert nem én nyomtam össze a gépet, csak mesélték hogy ez, van. Annyit tudok hogy a P4-es gép órajele 15*200 volt, gondolom a Celeroné akk 12*200

A RAM-ok a Celeron procinál kisebb órajelen jártak.
1GB DDR 400Mhz modulok.
(most tudtam meg)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem lehet, hogy más az fsb a pentiumnak, mint a celeronnak?

Nem volt húzva a celeron? Met ha igen, akkor lehet, hogy a Ram-ok órajele nem alapon van, és talán ez kavar be.

Csináltál bios resetet?
0
0
0
0
akos328 avatar
Gyorsan kérném segítségeteket.
Arról van szó, hogy van 1 Celeron procis gép, abba Pentium CPU lett rakva.
BIOS frissítve lett, a leírásban is benne van, hogy támogatja meg minden, de XP betöltéskor lefagy mindig, az Üdvözöljük feliratnál.
Megpróbáltam újrarakni, de elkezdeném akkor is lefagy.
Mit tudtok erre mondani, mi lehet a gond. Mindegyik CPU a "saját alaplapjában" működik, csak a Pentium, átrakva nem.
0
0
0
0
philips20 avatar
ha jól emlékszem nekem egy 1000uf es 16v os volt ami felpúposodott, valószínűleg neki is az lesz
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet vaterán kapni bagóért kondikat, típusát megnézni, vesz olyat, és ki lehet cserélni 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
Chuck írta:
Hali,
haverom kérdezi, hogy mi baj lehet abból ha talált a vga-n megpúposodott kondit???(6600GT)

az egy idő után felmondja a szolgálatot, nem biztos hogy kipukkad, nekem is volt ilyen problémám a 6600gt-mel, simán kicseréltettem egy ezresért, és azóta is jó
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Szerintem gáz, ki fog "pukkadni"
0
0
0
0
Chuck avatar
Hali,
haverom kérdezi, hogy mi baj lehet abból ha talált a vga-n megpúposodott kondit???(6600GT)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A csipogás lehet hangkártya driver probléma. Ram-ra nincs ötletem, esetleg egy biosz kiütés nem árthat. Próbáld meg resetelni az alaplapi jumperrel.
0
0
0
0
Laci92 avatar
Hi szoftveres feszültségmérés mennyire megbízható? pl.:speedfan, everest? A speedfan mutat a 12V os ágra 10.03V ot a 5V os ágra pedig 5.89V ot ír, illetve mennyi eltérés lehetne?(gondolok itt gyárilag elfogadott eltérésre) köszi előre is 😀
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hi valaki tudna egy avit csinalni nekem ? Egy feliratmlegyen rajta ez : XhardX valami meno betukkel, es amhatter pedig mind1 milyen csak jol nezzen ki 😃 igazabaol ense tudom mit akarok szoval, lehetne tobb verziot csinalni es amelyik megtetszik azt beteszem, elore is Thx 😀 Ja es ne legyen se villzoz se mozgo, csak sima jpg 😀
0
0
0
0
Chuck avatar
intel E3500-as proci mennyit eszik max terhelés alatt kb???
0
0
0
0
niteforce avatar
Chuck írta:
HKC is jó, vagy nem???

nem, az is hulladék.
0
0
0
0
Chuck avatar
HKC is jó, vagy nem???
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Chicony az jó, a többi nem 😃
0
0
0
0
Chuck avatar
hali. a codegen tápnál van rosszabb márka??
pl: Chicony Hipro, ModeCom Logic, HKC, ezek milyen márkák??
0
0
0
0
niteforce avatar
azt a monitoron tudod. belépsz a menübe, és brightness és a contrast beállításokat keresd, és állítsd be úgy ahogy neked jó
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, a képernyő megfelelő fényerő és kontraszt arányát hogyan tudnám ideálisra beállítani? van valami program vagy segítség hozzá?

válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
wdavid avatar
géphez írtam véleményt 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció