Helló!
Haveromat érdekelné hogy a telefonjára ( LG GT 540) ha vesz egy fejhallgatót, az mennyivel meríti jobban az aksit? Mintha sima fülhallgató lenne.
[url]http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=8755&back=Fejhallgat%F3%20/%20Headset[/url] tehát valami ilyet akarna venni, csak az lenne a kérdés hogy gyorsan lemerítené-e a telefon aksiját a fülhallgatóhoz képest?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Olyan gondom van hogy mikor telepítem a routert (TP-link WR340GD típusú), az utolsó lépésnél ezt írja ki:
Failed to verify router settings.
Mi lehet az oka?
Minden úgy csináltam ahogy a telepítő lemezen levő telepítő varázsló mutatta, de mégsem jó.
Kellene valamit az operációs rendszeren belül is állítani?
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
ÁÁÁÁÁ ismerős a hiba 😃 ha kábeltévéröl jön a neted akkor betelefonálsz és kérsz egy új IP-t és telepítéskor dinamikus IP és fel fogja ismerni. Én 1 hetet szenvedtem vele mire jólett 😃
Uj driver volt fent..Meg az a baj, h nem tudom, hogy megprobalni mert monitorom nincs amin van hdmi es igy nem tudom megprobalni, h monitorral hogy viselkedik...lehet, hogy csak a TVknel van ez a gond es monitornal megy siman, de ha nem akkor gondban leszek.... :/
Jo lenne biztosat tudni mert akkor masik monitort valasztok, de nem szivesen... :/
Szerk: Jah felre ertettelek..te a regi drivert mondod, h tegyem vissza....
Az nem jo tolet szerintem...jatekoknal mondjuk vagy ilyesmi...
xsebix:
Üdv! nekem is volt ilyen problémám mindig felraktam az új drivereket a gépre és mindig volt valami baj de ahogy visszacseréltem a régi driver-re akkor jó lett simán próbáld meg te is.
Üdv!
Monitor vasarlas elott allok es 1 dolog aggaszt...Amit monitor kineztem az csak hdmi meg a sima bemenete van ami nem gond mert a kartyamon van hdmi csak attol felek, hogy a felbontassal baszakodnom kell...Mondjuk nem lenne logikus ha nem mukodne rendesen, hogy radugom azt kesz csak a tv-mel mar probaltam....A Tv-m egy 19" lcd tv van rajta hdmi, dvi meg minden es volt, h megprobaltam hdmi-vel osszekotni a gepemmel, de egyszeruen nem tudtam normalis felbontast allitanom...1440x900at kene birnia mint az en 19"os monitorom, de nemjo azon a felbontason sot semmilyen felbontasban sem normalis...Haveromnak ugyan ilyen baja volt, de o is tv-el kototte ossze akkor mondjuk o neki sikerult megcsinalni, de ha nekem is babralni kell akkor inkabb dvi-s monitort veszek...Vagy talan azert volt ez a gond nalam meg havernal mert Tv-rol van szo? Monitoron egybol jo lenne?
Remelem nem tul zavaros amit irtam es ertheto a kerdesem.... 😜
Elore is koszonom a valaszt!
Sziasztok.
Olyan gondom van hogy mikor telepítem a routert (TP-link WR340GD típusú), az utolsó lépésnél ezt írja ki:
Mi lehet az oka?
Minden úgy csináltam ahogy a telepítő lemezen levő telepítő varázsló mutatta, de mégsem jó.
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
ghenius írta:
Sziasztok! vlki megtudja mondani h mit csináljak BIOSBA hogy engedjen benne átálitani dolgokat mert nemenged benne semmit csinálni:/ előre is koszi 😀
Lehet, hogy volt már feltéve ez a kérdés meg az is lehet, hogy a kezdő kérdés alatt van a kérdésem, egy négymagos cpu mér éri meg jobban mint a kettő? Van kb 10-20ezer forint külömbség és azért az a pénz se mindegy mibe ölöm bele... Most athlon x2 2,8ghzes processzorom van de ahogy próbáltam jól mennek még így is a játékok, a 2,8 ghzhez képest...
Ezt sajnos nem tudom, mert nem én nyomtam össze a gépet, csak mesélték hogy ez, van. Annyit tudok hogy a P4-es gép órajele 15*200 volt, gondolom a Celeroné akk 12*200
A RAM-ok a Celeron procinál kisebb órajelen jártak.
1GB DDR 400Mhz modulok.
(most tudtam meg)
Gyorsan kérném segítségeteket.
Arról van szó, hogy van 1 Celeron procis gép, abba Pentium CPU lett rakva.
BIOS frissítve lett, a leírásban is benne van, hogy támogatja meg minden, de XP betöltéskor lefagy mindig, az Üdvözöljük feliratnál.
Megpróbáltam újrarakni, de elkezdeném akkor is lefagy.
Mit tudtok erre mondani, mi lehet a gond. Mindegyik CPU a "saját alaplapjában" működik, csak a Pentium, átrakva nem.
Chuck írta:
Hali,
haverom kérdezi, hogy mi baj lehet abból ha talált a vga-n megpúposodott kondit???(6600GT)
az egy idő után felmondja a szolgálatot, nem biztos hogy kipukkad, nekem is volt ilyen problémám a 6600gt-mel, simán kicseréltettem egy ezresért, és azóta is jó
Hi szoftveres feszültségmérés mennyire megbízható? pl.:speedfan, everest? A speedfan mutat a 12V os ágra 10.03V ot a 5V os ágra pedig 5.89V ot ír, illetve mennyi eltérés lehetne?(gondolok itt gyárilag elfogadott eltérésre) köszi előre is 😀
Hi valaki tudna egy avit csinalni nekem ? Egy feliratmlegyen rajta ez : XhardX valami meno betukkel, es amhatter pedig mind1 milyen csak jol nezzen ki 😃 igazabaol ense tudom mit akarok szoval, lehetne tobb verziot csinalni es amelyik megtetszik azt beteszem, elore is Thx 😀 Ja es ne legyen se villzoz se mozgo, csak sima jpg 😀
Üdv!Lenne egy olyan kérdésem ha a ramom elfüstöl akkor a gépnek kampec?
ja és nincs égés nyom és jó minden ellenálás rajta
nem mindig van rajta nyom.. ki kell probalni ...
ja és nincs égés nyom és jó minden ellenálás rajta
nem az órajelével van a baj, hanem hogy dual core vagyis elég gyenge.
Ha veszel egy core 2-est ugyanilyen órajellel akkor már jó.
azt ne mond már hogy egy GT540-nek egy i5 kelljen
Ha veszel egy core 2-est ugyanilyen órajellel akkor már jó.
Nekem is LG GT 540 em van. Szerintem nem meríti semmivel. Nagyon jó kis telefon ám 😀
Amúgy nekme az lenne a kérdésem hogy E4500 2.2GHz ~3.0Ghz (HD4870 1GB)-os vgat kihasználná-e. Nem lenne cpu limitem?
Kitöröltem véletlen egy fájlt,ami kellett volna, hogy tudom visszahozni?
ha shift del akkor szopás
Amúgy nekme az lenne a kérdésem hogy E4500 2.2GHz ~3.0Ghz (HD4870 1GB)-os vgat kihasználná-e. Nem lenne cpu limitem?
Haveromat érdekelné hogy a telefonjára ( LG GT 540) ha vesz egy fejhallgatót, az mennyivel meríti jobban az aksit? Mintha sima fülhallgató lenne.
[url]http://lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=8755&back=Fejhallgat%F3%20/%20Headset[/url] tehát valami ilyet akarna venni, csak az lenne a kérdés hogy gyorsan lemerítené-e a telefon aksiját a fülhallgatóhoz képest?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok.
Mi lehet az oka?
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
ÁÁÁÁÁ ismerős a hiba 😃 ha kábeltévéröl jön a neted akkor betelefonálsz és kérsz egy új IP-t és telepítéskor dinamikus IP és fel fogja ismerni. Én 1 hetet szenvedtem vele mire jólett 😃
Jo lenne biztosat tudni mert akkor masik monitort valasztok, de nem szivesen... :/
Szerk: Jah felre ertettelek..te a regi drivert mondod, h tegyem vissza....
Az nem jo tolet szerintem...jatekoknal mondjuk vagy ilyesmi...
Üdv! nekem is volt ilyen problémám mindig felraktam az új drivereket a gépre és mindig volt valami baj de ahogy visszacseréltem a régi driver-re akkor jó lett simán próbáld meg te is.
Monitor vasarlas elott allok es 1 dolog aggaszt...Amit monitor kineztem az csak hdmi meg a sima bemenete van ami nem gond mert a kartyamon van hdmi csak attol felek, hogy a felbontassal baszakodnom kell...Mondjuk nem lenne logikus ha nem mukodne rendesen, hogy radugom azt kesz csak a tv-mel mar probaltam....A Tv-m egy 19" lcd tv van rajta hdmi, dvi meg minden es volt, h megprobaltam hdmi-vel osszekotni a gepemmel, de egyszeruen nem tudtam normalis felbontast allitanom...1440x900at kene birnia mint az en 19"os monitorom, de nemjo azon a felbontason sot semmilyen felbontasban sem normalis...Haveromnak ugyan ilyen baja volt, de o is tv-el kototte ossze akkor mondjuk o neki sikerult megcsinalni, de ha nekem is babralni kell akkor inkabb dvi-s monitort veszek...Vagy talan azert volt ez a gond nalam meg havernal mert Tv-rol van szo? Monitoron egybol jo lenne?
Remelem nem tul zavaros amit irtam es ertheto a kerdesem.... 😜
Elore is koszonom a valaszt!
Mi lehet az oka?
Légyszi segítsetek.
Köszönöm.
550W-os Chieftec CTG táp elég egy HD6850 crossfire-höz? Köszi a válaszokat! A gépembe gondoltam: Gépem adatai
sziasztok 2 db kerdesem lenne 1. hogyan lehet androidot frissiteni 2 az iphone-on hol lehet megnezni milyen IOS van rajta?
Milyen telefont vegyek fórumban lehet gyorsabban jön a válasz 😀
bocsi koszi
Sziasztok! vlki megtudja mondani h mit csináljak BIOSBA hogy engedjen benne átálitani dolgokat mert nemenged benne semmit csinálni:/ előre is koszi 😀
Szia!
Milyen dolgokat nem enged?
Lehet, hogy volt már feltéve ez a kérdés meg az is lehet, hogy a kezdő kérdés alatt van a kérdésem, egy négymagos cpu mér éri meg jobban mint a kettő? Van kb 10-20ezer forint külömbség és azért az a pénz se mindegy mibe ölöm bele... Most athlon x2 2,8ghzes processzorom van de ahogy próbáltam jól mennek még így is a játékok, a 2,8 ghzhez képest...
A RAM-ok a Celeron procinál kisebb órajelen jártak.
1GB DDR 400Mhz modulok.
(most tudtam meg)
Nem volt húzva a celeron? Met ha igen, akkor lehet, hogy a Ram-ok órajele nem alapon van, és talán ez kavar be.
Csináltál bios resetet?
Arról van szó, hogy van 1 Celeron procis gép, abba Pentium CPU lett rakva.
BIOS frissítve lett, a leírásban is benne van, hogy támogatja meg minden, de XP betöltéskor lefagy mindig, az Üdvözöljük feliratnál.
Megpróbáltam újrarakni, de elkezdeném akkor is lefagy.
Mit tudtok erre mondani, mi lehet a gond. Mindegyik CPU a "saját alaplapjában" működik, csak a Pentium, átrakva nem.
Hali,
haverom kérdezi, hogy mi baj lehet abból ha talált a vga-n megpúposodott kondit???(6600GT)
az egy idő után felmondja a szolgálatot, nem biztos hogy kipukkad, nekem is volt ilyen problémám a 6600gt-mel, simán kicseréltettem egy ezresért, és azóta is jó
HKC is jó, vagy nem???
nem, az is hulladék.
pl: Chicony Hipro, ModeCom Logic, HKC, ezek milyen márkák??
válaszokat előre is köszönöm!