hát jó te tudod én csak arra irtam a nagyobb tápot hogy ha esetleg akarod még fejleszteni majd a gépet akor azért nagyobb táp kell majd nem lessz elég a 230w-os most lehet hogy elég lessz a videokártya cserével eggyütt is.
Sziasztok, fejhallgatónál van olyan érték a pecifikációk közt ami a hangerejére utalna?
vagy miből lehet megállapítani h mekkora hangerőre képes egy fejhallgató?
Chuck írta:
hali, az normális hogy ha pl a processzorom felhúzom 3.0ghz re akkor semmi fps növekedés nincs. ha a GPU-t felhúzom 540-ről 600 ra akkor ilyen 2-4 fps növekedés van, vagyis semmit nem ér!, ez miért van? vagy az OC azoknak ér valamit akiknek nagy CPU/GPU limitük van???
Azért mert gpu limited van. Ha cpu limited lenne akkor fordítva lenne. A processzort kell akkor húzni.
hali, az normális hogy ha pl a processzorom felhúzom 3.0ghz re akkor semmi fps növekedés nincs. ha a GPU-t felhúzom 540-ről 600 ra akkor ilyen 2-4 fps növekedés van, vagyis semmit nem ér!, ez miért van? vagy az OC azoknak ér valamit akiknek nagy CPU/GPU limitük van???
Az IDE/Sata eszközök valamelyikét nehezen tudja detekálni. Nem ártana ellenőrizni dvd lejátszót és a hdd-ket. Lehet akár kábel hiba, IDE eszközöknél jumper beállítás.
JTamas írta:
Sziasztok!
Jövőre szeretnék váltani win7-re, és egy kicsit újítani a gépet. Azt szeretném megtudni, hogy mit lenne érdemes erősebbre/többre cserélni a jelenlegi gépemen, és hogy milyet tudtok ajánlani.
Sziasztok!
Jövőre szeretnék váltani win7-re, és egy kicsit újítani a gépet. Azt szeretném megtudni, hogy mit lenne érdemes erősebbre/többre cserélni a jelenlegi gépemen, és hogy milyet tudtok ajánlani.
Nyilván akkor még be kell szerezni nagykerből ami kb 2-3 nap, azután tudod átvenni vagy akkor szállíthatják ki.
Nem tudom hogy működik ez, ilyen kérdésekkel írj Nruhtas-nak 😀
Lenne egy rendkívül kis, jelentéktelen, saját tudatlanságomból adódó problémám. Ezt lehet hogy nem ide kéne írnom, de más helyet nem igazán találtam. Hosszas mérlegelés után (eredetileg karácsonyra terveztem, tehát tényleg hosszas...) arra a döntésre jutottam, hogy megfáradt, öreg egeremet lecserélem egy gamer rágcsálóra. Az általam kifigyelt példány egy Logitech G500- amit innen a webshopból tervezek megrendelni. Mindössze annyi a problémám, hogy a kiírás szerint nincs raktáron. Ez mennyiben befolyásolja azt, hogy mikorra érkezne meg?
CrucioIsAwesome írta:
Hali! Van egy alaplapom: [LINK]
Szeretnék bele négy gigás memóriát venni, lehetőleg kingston-t. De nem találok olyat, ami egyben lenne négy gigás a támogatásnál, de ezzel annyi problémám lenne, hogy jelenleg van benne egy két gigás Kingston, ami ugyan csak nincs a listán, és tökéletesen működik benne. Erről lenne szó: 2GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (KHX1600C9AD3/2G) CL9
A négy gigás, amit kinéztem, az sincs a listán, működne benne? 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (KHX1600C9D3/4G) CL9
Köszi a válaszokat!
Működne csak akkorát ne vegyél amenyit a gép nem bír el
CrucioIsAwesome írta:
Szeretnék bele négy gigás memóriát venni, lehetőleg kingston-t. De nem találok olyat, ami egyben lenne négy gigás a támogatásnál, de ezzel annyi problémám lenne, hogy jelenleg van benne egy két gigás Kingston, ami ugyan csak nincs a listán, és tökéletesen működik benne. Erről lenne szó: 2GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (KHX1600C9AD3/2G) CL9
A négy gigás, amit kinéztem, az sincs a listán, működne benne? 4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (KHX1600C9D3/4G) CL9
Köszi a válaszokat!
vagy miből lehet megállapítani h mekkora hangerőre képes egy fejhallgató?
vagy ne kölcsek már erre a gépre? ink egy ujj gép?
Szóval melyik lenne jobb BF3-hoz Jet-tel repüléshez (joystick)
Logitech F710
Razer Onza Tournament Edition
Szerintetek?
Szerintetek Ati/Amd radeon 6550?
filmre felesleges játékra gyenge
Segítsetek kérlek!!!!
Amikor rákatintok h RendszerViszaállítás akkor nem csinál semmit!!!
Sziasztok!
Jelenlegi gépem:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93 Ghz
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 240
Memória: 2 Gb
Alaplap: ASUS P5P41D
Mennyi a keret?
Jelenlegi gépem:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93 Ghz
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 240
Memória: 2 Gb
Alaplap: ASUS P5P41D
Nem tudom hogy működik ez, ilyen kérdésekkel írj Nruhtas-nak 😀
Helló az lenne a kérdésem hogy most az alaplapom (asrock g31 vs 2) csak DDR2 800 MHz kezel? meg GDDR3 videokártyát elírna?
igen, nagyobbat is beetehetsz, de le fog butulni 800 MHz-re.
Persze belerakhatsz GDDR3 karit, a VRAM teljesen független a rendszermemóriától
Az i3 2330m hány magos és sok különbség van a i5 2430m között??
i3-2330m: [url]http://ark.intel.com/products/53434/Intel-Core-i3-2330M-Processor-(3M-Cache-2_20-GHz)[/url]
i5-2430m: [url]http://ark.intel.com/products/53450/Intel-Core-i5-2430M-Processor-(3M-Cache-2_40-GHz)[/url]
i3-2330m: 2,2 GHz, két magos, 4 magot kezel a HyperThreadingnek (HT) köszönhetően
i5-2430m: 2,4 GHz, két magos, 4 magot kezel a HT-nek köszönhetően.
i3-ban nincs turbo
i5-ben van, 3 ghz-re húzza fel magát, ha egy alkalmazás megköveteli, de ha nagyon melegszik, visszavesz a "húzásból".
i3-ban a grafikus processzor 1,1 ghz
i5-ben a graf. proc. 1,2 ghz
i3 elméletileg 85 fokig mehet károsodás nélkül
i5 elméletileg 100 fokig mehet károsodás nélkül, de ez nagyon max, addig ne menjen
nem.
Erre Intel Core 2 Duo E 4*** /E 6***
széria 😀
ja így már értem 😃 köszi 😉
Erre Intel Core 2 Duo E 4*** /E 6***
széria 😀
egyik sem
Ezt h érted?
hot a core 2 duo az mát alapból a 6ezresekkel kezdődik
Es nagyön köszönöm az eddigi segítséget😃
egyik sem
Ezt h érted?
Hali, az én procim milyen core2 duo-val van egy szinten kb(erősségben)???!
egyik sem
Köszi a válaszokat!
Elbírja, köszi a választ 😀
Köszi a válaszokat!
magok mit jelentenek??
egy szilícium lapkára két processzort integrálnak
minél több mag van annál több feladatot tud a CPU párhuzamosan elvégezni.
Köszi a válaszokat!