Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DCMAN avatar
jaja ez az T9-es

és valaki tudna olyan gépházakat irni vagy linket dobni aminek kék a belseje vagy részben kék.

Aerocool Syclone II-n kívül
0
0
0
0
DCMAN avatar
valaki nem tudja véletlenül hol lehet kapni ezt a házat? Sharkoon Tauron Gamer PC ház.vagy esetleg sharkoon t28
0
0
0
0
Devis avatar
újra indítod a routert, és ha más az ip-d akkor dinamikus. megváltoztatni nem tudod ha statikus, ez a szolgáltatótól függ
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy az ip címet hogyan lehet megváltoztatni olvastam olyanról hogy van dinamikus ip és azt honnan lehet megtudni hogy az enyém dinamikus e? Előre is köszönöm a választ!😃
0
0
0
0
Devis avatar
Mi az a BIOS frissítés és mire jó?
Esetleg érdemes-e megcsinálnom.

ha tudod h miaz a bios, akkor nem nagyon magyarázom mert a nevéből fakadóan kilehet találni. akkor ajánlatos ha régi a lapodés régi rajta a bios, esetleg egy olyan procit akarsz belerakni amit csak bios frissítéssel támogat.
0
0
0
0
wdavid avatar
lesz esetleg az új radeon kártyák között olyan ami 50K körüli áron lesz kapható van olyan jó (vagy esetleg jobb) mint a 6870?

a HD7750et néztem az olyan 30K körüli, de gyengébb a 6870nél 😜

SZERK: talán a HD7850 lenne vele egy árban ami 199$ és ahogy tudom ezek váltanák fel a 6800es szeriát
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Mi az a BIOS frissítés és mire jó?
Esetleg érdemes-e megcsinálnom.
0
0
0
0
Devis avatar
router alján van egy ip, azt beírod url sávba, jelszót és felh. nevet is megtalálod a router alján, wireless beállítások és megtod
0
0
0
0
pamerdavid avatar
Oké megpróbálom!

na még egy utolsó kérdés!

Routernek a jelszavát hol lehet megváltoztatni?
0
0
0
0
Devis avatar
régen nekem is rögtön bedobta... nem tom miért szarozik annyit
0
0
0
0
pamerdavid avatar
Hát én eddig Win 7-et csak kétszer telepítettem...egyszer erre a gépre, nem volt az egész kb 20 perc..

Ma pedig a laptopra, szintén nem volt kb 20 perc...de majd megpróbálom megint!
Bár csak jövő héten, mert rendeltem új alaplapot meg ramokat...
0
0
0
0
Devis avatar
ott hagyni kell, befogja hozni, kb 15 perc után. nekem 1 napom ment el a win7 telepítéssel pont emiatt, karácsony napján (mondjuk ott + ba még rájátszott az olvasó hibája)
0
0
0
0
pamerdavid avatar
Nos, az a problémám, hogy felraktam egy Laptopra a Win 7 Ultimate 64 bites verziót!

Gondoltam újra telepítem az asztali gépemre is, mert már rá fér!

Nos mikor bejönne az, hogy kiválasztom a telepítés nyelvét, felhasználó nevét, akkor bejön a Win 7 háttér, ott a kurzor, de nem hoz be semmit!

pedig előtte kb 1 órával ugyan arról a dvd-ről telepítettem a Laptopra a Win 7-et...
0
0
0
0
niteforce avatar
any video converter ingyenes és elég jó, én is ezt használom
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
nem tudja convertálni -.-
0
0
0
0
Devis avatar
format factory. könnyű használni, kezelhető.
0
0
0
0
MEGABYTE avatar
van egy videóm ami sony vivazzal lett felvéve, a gépemen nem tudom lejátszani, tudna valaki linkelni egy convertálót amihez nem kell regisztrációs kód és ingyenes, vagy egy lejátszót ami lejátszaná...
0
0
0
0
pamerdavid avatar
Egy problémáimat is leírhatom ide, vagy máshova kell?
0
0
0
0
Devis avatar
nyugodtan belerakhatod, menni fog
0
0
0
0
pamerdavid avatar
Sziasztok

lehet, hogy rossz helyre írom, de nem találtam, hogy hova írhatnám máshova...

Új alaplap vásárlásnál néztem a támogatott memória típusokat, de amit akarok venni mellé, az nincs bent a listában!

Ettől függetlenül még működhet?

Ha esetleg rossz helyre írtam, kérem írja meg valaki pm-ben, hogy hova kell!

Ha pedig valaki tudja a választ, csak egy Igen vagy nem-et küldjön pm-ben!

Köszi

Amúgy alaplap egy ASROCK 960GM-GS3 FX
memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Hello.Van egy cruzer micro USB-m,és egyik gép sem ismeri fel...Mi lehet a baj? 4 gépben próbáltam(XP-n is meg Win7-en is)
0
0
0
0
no avatar
Nem lehet.Megnéztem a beállításokban,de nem.A CoD 4-ben lehet választani,hogy hogyan,de itt nem találtam olyat.
Meg szerintem ez nem hardver kérdés.
0
0
0
0
Ducky avatar
battlefield bad company 2-ben jelen esetben, ha megnyomom a jobb egérgombot, akkor célzok, de amikor leveszem róla a kezemet, akkor is célzok, pedig én úgy szeretném, hogyha elengedem, akkor már nem célozzon. hogy lehetne megcsinálni?
0
0
0
0
akos328 avatar
CPU: Celeron 768 Mhz
RAM: 256MB
HDD: Samsung 20GB
VGA: Trident Video Accelerator Blade 3D Promedia
Realtek hálózati kártya, integrált hang, 2db USB, PS/2 port, D-Sub kimenet, Ethernet.
LG CD olvasó, Toshiba CD író/olvasó
3,25" floppy meghajtó

Ezt a gépet natúrba, egy sima egyszerű házzal mennyiért tudom elpasszolni.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
WackoSheep írta:
Azt tudom ***meg tudtam h ez lesz h el lesz maygarázva

Lehet ha nem baromságot kérdeznél,kapnál választ rendesen..Ez a kérdésre volt a válasz.. Kérdezd másképp hogy más választ kapj....
0
0
0
0
Feki1991 avatar
WackoSheep írta:
Windows 7 alatt valahogy k lehet kapcsolni a DX11 et ugy h hiába 11 es a vga akkor is csak 9 et tudjon tehat az legyen mindt az XP nél!???

kikapcsolni nem lehet viszont a játék exe-jénél ha a kompatibilást XP SP3ra állítod akkor csak DX9ben fog futni...

u.i.: vigyázz vele, van pár játék ami nem támogatja az XP-t!
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Ezt nem lehet..Játéknál kell állítani,hogy milyen DX-ben akarod játszani.
0
0
0
0
Devis avatar
a-a, abban a kategóriában még a legtöbb magos az 4. pl az is 4 magos
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Van proci ami a6-3400, a6 azt jelenti h 4 magos??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kb sehonnan mert az adatok hazudnak ha jó minőségű márkás a cucc valószínűleg nem lesz gondod a hangerejével ha olcsó szar akkor viszont lehet hogy lesz vagy recsegni fog mint a szar.
0
0
0
0
DarthRoni avatar
Sziasztok, fejhallgatónál van olyan érték a pecifikációk közt ami a hangerejére utalna?
vagy miből lehet megállapítani h mekkora hangerőre képes egy fejhallgató?
0
0
0
0
akos328 avatar
jelen esetben igen, de nem mindig, ez széria-tól fögg.
Például a 6540-nél jóval erősebb az 5850, de ha szérián belül vannak, akkor nagy valószínűséggel igen a nagyobb az erősebb
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hali annál jobb minél nagyobb pl hd6540 hd6650 stb ?? Vagy nem
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
ludilud írta:
Sziasztok!Hamarosan meglesz az új asus alaplapom amin EFI bios lesz,nem használtam még soha sem ezt a biost,engem igazából a bootolás beállítása érdekelne leginkább,mert ez egy rendszer újratelepítésnél fontos.Le tudná írni nekem valaki röviden,hogy hogyan működik pontosan a boot beállítás ASUS EFI biosban.Ezt a képet találtam ezen esetleg el tudná valaki magyarázni,hogy melyik a merevlemez,dvd meghajtó stb.[LINK] látok én ott két teljesen egyforma meghajtó ikont melyik a hdd és melyik a dvd meghajtó?

Rákkattintasz a boot menüre, ott meg arra kattintasz ahonnan bootolni szeretnél és már indítja is a bootolást, ha jól emlékszem. Ha nem, akkor miután rákattintotál arra, ahonnan bootolni szeretnél, kattints fent az az Exit/Advanced Mode-ra ott meg save settings & restart.
De ha jól emlékszem rákattintasz és már indítja is a bootolást 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
matyosowski írta:
tudtommal 512 megás legnagyobb 9800GT, de javítsatok ha tévedek.

G92-es VGA az a legnagyobb 2gigás ami 8800GT. De ezaz hogy a Company of heroes az kiírta hogy 1,2gigás egy weboldal meg megint ennyivel számolta
0
0
0
0
matyosowski avatar
tudtommal 512 megás legnagyobb 9800GT, de javítsatok ha tévedek.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
az mi hogy a 9800GT-hez egy program vagyis 2 is 1,2 gigát írt?

Video RAM 512 MB 1.2 GB
Pixel Shader version 4.0 (ATI 4.1) 4.0
Vertex Shader version 4.0 (ATI 4.1) 4.0
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akos328 írta:
Egy sárga kis figurát, (lehet csak 1 kör, ami mondjuk nekem tökéletes, lehet vmi paca)
szemmel, szájjal, és buborékszöveggel a szájánál.
Ugyanis egy bemutató kell írnom, és úgy terveztem el, hogy a címeket, néhány 1 soros mondatokat így írnám le, mintha ez a figura mondaná.
és tulajdonképpen a figura megrajzolása okoz problémát, mert egy normális hozzáillő szájat, szemet kéne rajzolni.
Tehát egyfajta, kicsit ilyen interaktívosra gondoltam.

Köszi hogy próbálsz segíteni.

hát az ilyesmihez pont nem nagyon értek én a ki be vagdosáshoz értek.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Az miért van hogy a saints row 3-nak leáll a működése amikor inítom?(win7 32 bit)
0
0
0
0
akos328 avatar
Egy sárga kis figurát, (lehet csak 1 kör, ami mondjuk nekem tökéletes, lehet vmi paca)
szemmel, szájjal, és buborékszöveggel a szájánál.
Ugyanis egy bemutató kell írnom, és úgy terveztem el, hogy a címeket, néhány 1 soros mondatokat így írnám le, mintha ez a figura mondaná.
és tulajdonképpen a figura megrajzolása okoz problémát, mert egy normális hozzáillő szájat, szemet kéne rajzolni.
Tehát egyfajta, kicsit ilyen interaktívosra gondoltam.

Köszi hogy próbálsz segíteni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Attól függ mit kellene csinálni? Mert én csak a PS bizonyos részéhez értek írd le mit kell és akkor megmondom hogy megtudnám e csinálni.
0
0
0
0
akos328 avatar
elég furcsa dologban kérném a segítségeteket. Olyan embert keresek aki jól ért a Photoshophoz. Ugyanis kaptam 1 pályázatot, amit február végéig megkell csinálnom.
A baj csak az hogy amit elterveztem az paint segítségével nagyon nehéz😃
Ha valaki tudna segíteni, és nem biztos hogy csak 1 képről lenne szó, tehát aki többet is eltud vállalni.
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
cseszka avatar
Mivel 775ös a procid,igy ha komoly változást akarsz akk komlett platform csere ami akár 150-200k is lehet attol függ mit tervezel majd,viszont ha nemvag nagy igényes,akk marad ez a lap,meg valami Quad proci,és elég lesz,birják még azok a procik.Vga nemártana jobb,meg valami minöségibb táp,bár az nemtom mid van,2gb memo mellé még 2 v 4gb és az is elég.Win 7 jelenlegi gépedenn is gondnélkül futna.
0
0
0
0
no avatar
CrucioIsAwesome írta:
JTamas írta:
Sziasztok!
Jövőre szeretnék váltani win7-re, és egy kicsit újítani a gépet. Azt szeretném megtudni, hogy mit lenne érdemes erősebbre/többre cserélni a jelenlegi gépemen, és hogy milyet tudtok ajánlani.

Jelenlegi gépem:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93 Ghz
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 240
Memória: 2 Gb
Alaplap: ASUS P5P41D

Mennyi a keret?

Mivel jövő év végére-közepére gondoltam ezért nem tudok keretet mondani... Ha tudsz mondj légyszíves több árkategóriát, hogy tudjam melyiket engedhetem meg majd magamnak.
0
0
0
0
DCMAN avatar
enyi az idő!sok sikert hozzá!
0
0
0
0
Chuck avatar
értem. köszi 😀 de most azon vagyok h erre a gépre már nem költök semmit, ink gyűjtök és kb fél év múlva egy teljesen ujj gépet vennék.😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció