Az lenne a kérdésem hogy az ip címet hogyan lehet megváltoztatni olvastam olyanról hogy van dinamikus ip és azt honnan lehet megtudni hogy az enyém dinamikus e? Előre is köszönöm a választ!😃
Mi az a BIOS frissítés és mire jó?
Esetleg érdemes-e megcsinálnom.
ha tudod h miaz a bios, akkor nem nagyon magyarázom mert a nevéből fakadóan kilehet találni. akkor ajánlatos ha régi a lapodés régi rajta a bios, esetleg egy olyan procit akarsz belerakni amit csak bios frissítéssel támogat.
ott hagyni kell, befogja hozni, kb 15 perc után. nekem 1 napom ment el a win7 telepítéssel pont emiatt, karácsony napján (mondjuk ott + ba még rájátszott az olvasó hibája)
van egy videóm ami sony vivazzal lett felvéve, a gépemen nem tudom lejátszani, tudna valaki linkelni egy convertálót amihez nem kell regisztrációs kód és ingyenes, vagy egy lejátszót ami lejátszaná...
battlefield bad company 2-ben jelen esetben, ha megnyomom a jobb egérgombot, akkor célzok, de amikor leveszem róla a kezemet, akkor is célzok, pedig én úgy szeretném, hogyha elengedem, akkor már nem célozzon. hogy lehetne megcsinálni?
WackoSheep írta:
Windows 7 alatt valahogy k lehet kapcsolni a DX11 et ugy h hiába 11 es a vga akkor is csak 9 et tudjon tehat az legyen mindt az XP nél!???
kikapcsolni nem lehet viszont a játék exe-jénél ha a kompatibilást XP SP3ra állítod akkor csak DX9ben fog futni...
u.i.: vigyázz vele, van pár játék ami nem támogatja az XP-t!
Kb sehonnan mert az adatok hazudnak ha jó minőségű márkás a cucc valószínűleg nem lesz gondod a hangerejével ha olcsó szar akkor viszont lehet hogy lesz vagy recsegni fog mint a szar.
Sziasztok, fejhallgatónál van olyan érték a pecifikációk közt ami a hangerejére utalna?
vagy miből lehet megállapítani h mekkora hangerőre képes egy fejhallgató?
jelen esetben igen, de nem mindig, ez széria-tól fögg.
Például a 6540-nél jóval erősebb az 5850, de ha szérián belül vannak, akkor nagy valószínűséggel igen a nagyobb az erősebb
ludilud írta:
Sziasztok!Hamarosan meglesz az új asus alaplapom amin EFI bios lesz,nem használtam még soha sem ezt a biost,engem igazából a bootolás beállítása érdekelne leginkább,mert ez egy rendszer újratelepítésnél fontos.Le tudná írni nekem valaki röviden,hogy hogyan működik pontosan a boot beállítás ASUS EFI biosban.Ezt a képet találtam ezen esetleg el tudná valaki magyarázni,hogy melyik a merevlemez,dvd meghajtó stb.[LINK] látok én ott két teljesen egyforma meghajtó ikont melyik a hdd és melyik a dvd meghajtó?
Rákkattintasz a boot menüre, ott meg arra kattintasz ahonnan bootolni szeretnél és már indítja is a bootolást, ha jól emlékszem. Ha nem, akkor miután rákattintotál arra, ahonnan bootolni szeretnél, kattints fent az az Exit/Advanced Mode-ra ott meg save settings & restart.
De ha jól emlékszem rákattintasz és már indítja is a bootolást 😃
akos328 írta:
Egy sárga kis figurát, (lehet csak 1 kör, ami mondjuk nekem tökéletes, lehet vmi paca)
szemmel, szájjal, és buborékszöveggel a szájánál.
Ugyanis egy bemutató kell írnom, és úgy terveztem el, hogy a címeket, néhány 1 soros mondatokat így írnám le, mintha ez a figura mondaná.
és tulajdonképpen a figura megrajzolása okoz problémát, mert egy normális hozzáillő szájat, szemet kéne rajzolni.
Tehát egyfajta, kicsit ilyen interaktívosra gondoltam.
Köszi hogy próbálsz segíteni.
hát az ilyesmihez pont nem nagyon értek én a ki be vagdosáshoz értek.
Egy sárga kis figurát, (lehet csak 1 kör, ami mondjuk nekem tökéletes, lehet vmi paca)
Ugyanis egy bemutató kell írnom, és úgy terveztem el, hogy a címeket, néhány 1 soros mondatokat így írnám le, mintha ez a figura mondaná.
és tulajdonképpen a figura megrajzolása okoz problémát, mert egy normális hozzáillő szájat, szemet kéne rajzolni.
elég furcsa dologban kérném a segítségeteket. Olyan embert keresek aki jól ért a Photoshophoz. Ugyanis kaptam 1 pályázatot, amit február végéig megkell csinálnom.
A baj csak az hogy amit elterveztem az paint segítségével nagyon nehéz😃
Ha valaki tudna segíteni, és nem biztos hogy csak 1 képről lenne szó, tehát aki többet is eltud vállalni.
Előre is köszönöm.
Mivel 775ös a procid,igy ha komoly változást akarsz akk komlett platform csere ami akár 150-200k is lehet attol függ mit tervezel majd,viszont ha nemvag nagy igényes,akk marad ez a lap,meg valami Quad proci,és elég lesz,birják még azok a procik.Vga nemártana jobb,meg valami minöségibb táp,bár az nemtom mid van,2gb memo mellé még 2 v 4gb és az is elég.Win 7 jelenlegi gépedenn is gondnélkül futna.
JTamas írta:
Sziasztok!
Jövőre szeretnék váltani win7-re, és egy kicsit újítani a gépet. Azt szeretném megtudni, hogy mit lenne érdemes erősebbre/többre cserélni a jelenlegi gépemen, és hogy milyet tudtok ajánlani.
Mivel jövő év végére-közepére gondoltam ezért nem tudok keretet mondani... Ha tudsz mondj légyszíves több árkategóriát, hogy tudjam melyiket engedhetem meg majd magamnak.
és valaki tudna olyan gépházakat irni vagy linket dobni aminek kék a belseje vagy részben kék.
Aerocool Syclone II-n kívül
Az lenne a kérdésem hogy az ip címet hogyan lehet megváltoztatni olvastam olyanról hogy van dinamikus ip és azt honnan lehet megtudni hogy az enyém dinamikus e? Előre is köszönöm a választ!😃
ha tudod h miaz a bios, akkor nem nagyon magyarázom mert a nevéből fakadóan kilehet találni. akkor ajánlatos ha régi a lapodés régi rajta a bios, esetleg egy olyan procit akarsz belerakni amit csak bios frissítéssel támogat.
a HD7750et néztem az olyan 30K körüli, de gyengébb a 6870nél 😜
SZERK: talán a HD7850 lenne vele egy árban ami 199$ és ahogy tudom ezek váltanák fel a 6800es szeriát
na még egy utolsó kérdés!
Routernek a jelszavát hol lehet megváltoztatni?
Ma pedig a laptopra, szintén nem volt kb 20 perc...de majd megpróbálom megint!
Bár csak jövő héten, mert rendeltem új alaplapot meg ramokat...
Gondoltam újra telepítem az asztali gépemre is, mert már rá fér!
Nos mikor bejönne az, hogy kiválasztom a telepítés nyelvét, felhasználó nevét, akkor bejön a Win 7 háttér, ott a kurzor, de nem hoz be semmit!
pedig előtte kb 1 órával ugyan arról a dvd-ről telepítettem a Laptopra a Win 7-et...
lehet, hogy rossz helyre írom, de nem találtam, hogy hova írhatnám máshova...
Új alaplap vásárlásnál néztem a támogatott memória típusokat, de amit akarok venni mellé, az nincs bent a listában!
Ettől függetlenül még működhet?
Ha esetleg rossz helyre írtam, kérem írja meg valaki pm-ben, hogy hova kell!
Ha pedig valaki tudja a választ, csak egy Igen vagy nem-et küldjön pm-ben!
Köszi
Amúgy alaplap egy ASROCK 960GM-GS3 FX
memória: KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz KIT
Meg szerintem ez nem hardver kérdés.
RAM: 256MB
HDD: Samsung 20GB
VGA: Trident Video Accelerator Blade 3D Promedia
Realtek hálózati kártya, integrált hang, 2db USB, PS/2 port, D-Sub kimenet, Ethernet.
LG CD olvasó, Toshiba CD író/olvasó
3,25" floppy meghajtó
Ezt a gépet natúrba, egy sima egyszerű házzal mennyiért tudom elpasszolni.
Azt tudom ***meg tudtam h ez lesz h el lesz maygarázva
Lehet ha nem baromságot kérdeznél,kapnál választ rendesen..Ez a kérdésre volt a válasz.. Kérdezd másképp hogy más választ kapj....
Windows 7 alatt valahogy k lehet kapcsolni a DX11 et ugy h hiába 11 es a vga akkor is csak 9 et tudjon tehat az legyen mindt az XP nél!???
kikapcsolni nem lehet viszont a játék exe-jénél ha a kompatibilást XP SP3ra állítod akkor csak DX9ben fog futni...
u.i.: vigyázz vele, van pár játék ami nem támogatja az XP-t!
vagy miből lehet megállapítani h mekkora hangerőre képes egy fejhallgató?
Például a 6540-nél jóval erősebb az 5850, de ha szérián belül vannak, akkor nagy valószínűséggel igen a nagyobb az erősebb
Sziasztok!Hamarosan meglesz az új asus alaplapom amin EFI bios lesz,nem használtam még soha sem ezt a biost,engem igazából a bootolás beállítása érdekelne leginkább,mert ez egy rendszer újratelepítésnél fontos.Le tudná írni nekem valaki röviden,hogy hogyan működik pontosan a boot beállítás ASUS EFI biosban.Ezt a képet találtam ezen esetleg el tudná valaki magyarázni,hogy melyik a merevlemez,dvd meghajtó stb.[LINK] látok én ott két teljesen egyforma meghajtó ikont melyik a hdd és melyik a dvd meghajtó?
Rákkattintasz a boot menüre, ott meg arra kattintasz ahonnan bootolni szeretnél és már indítja is a bootolást, ha jól emlékszem. Ha nem, akkor miután rákattintotál arra, ahonnan bootolni szeretnél, kattints fent az az Exit/Advanced Mode-ra ott meg save settings & restart.
De ha jól emlékszem rákattintasz és már indítja is a bootolást 😃
tudtommal 512 megás legnagyobb 9800GT, de javítsatok ha tévedek.
G92-es VGA az a legnagyobb 2gigás ami 8800GT. De ezaz hogy a Company of heroes az kiírta hogy 1,2gigás egy weboldal meg megint ennyivel számolta
Video RAM 512 MB 1.2 GB
Pixel Shader version 4.0 (ATI 4.1) 4.0
Vertex Shader version 4.0 (ATI 4.1) 4.0
hát az ilyesmihez pont nem nagyon értek én a ki be vagdosáshoz értek.
Az miért van hogy a saints row 3-nak leáll a működése amikor inítom?(win7 32 bit)
A baj csak az hogy amit elterveztem az paint segítségével nagyon nehéz😃
Ha valaki tudna segíteni, és nem biztos hogy csak 1 képről lenne szó, tehát aki többet is eltud vállalni.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Jövőre szeretnék váltani win7-re, és egy kicsit újítani a gépet. Azt szeretném megtudni, hogy mit lenne érdemes erősebbre/többre cserélni a jelenlegi gépemen, és hogy milyet tudtok ajánlani.
Jelenlegi gépem:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E6500 2.93 Ghz
Grafikus kártya: Nvidia Geforce GT 240
Memória: 2 Gb
Alaplap: ASUS P5P41D
Mennyi a keret?
Mivel jövő év végére-közepére gondoltam ezért nem tudok keretet mondani... Ha tudsz mondj légyszíves több árkategóriát, hogy tudjam melyiket engedhetem meg majd magamnak.