ASUS Utility kell neked 😃 windowsnon belüll lehet BIOS-t fdrissíteni, sőt ki is mentheted az előzőt 😜 3 perc volt az egész és már kész is volt a frissítés 😃 én lapomon fent van az rev. 5001es bios 😃
ha nem az asus oldaláról szedted le, akkor tessék
alaplapod, op redszered: ASUS M4N68T-M LE V2, windows7 64 bit
[LINK]
leszeded a legfrissebbet, rá kártyára majd EZ-flashba.
Devis írta:
pendrive-al a legegyszerűbb, minél kevesebb rajta a cucc annál jobb. én egyébként egy 512mb-osal csináltam 😃
nekem nincs olyan ami NTFS szóval egy microSD-vel csináltam a csövestelefonnal mint kártyaolvasó 😃
de ráraktam, ki is jelezte a fájlt, de nem tudta frissíteni...
ha nem sikerülne, akkor ott az ez-flash, nekem már kellett használnom. ez arra jó hogyha a bios nem is tud már mit csinálni mert annyira szét van szedve, az ez-flash-t használod, megadod a romot (egy pendrive-ról) és arról újjá építi. egyébként sztem egyáltalán nem kockázatos, vagy 8x frissítettem az előző lapomat, mindíg ez-flash-el és nem lett semmi baja. a mostani lapomat a windows-os progival csináltam, az is teljesen jól megcsinálta
Szeretnék venni procit, illetve új ramot is. A procihoz sajnos szükségem van bios frissítésre. Asus alplapom van amihez van egy sima windows program amely magától frissíti, csak be kell tallóznom a .ROM fájlt, majd elindítanom és csinálja is amit kell. Mennyi a kockázata annak, hogy "volt" egy lapom? Esetleg mi más hiba lehetséges a frissítés során? Illetve helyreállíthatóak?
levi27 írta:
Helló!
Csak annyi lenne hogy van egy olyan nekem az everestbe hogy MCP... nem tudom pontosan mi az de 60-70 fok között mozog .... nem sok az egy kicsit?
az MCP az az eszaki hid/chipset homerseklete.
Sajna az everest bugosan jeleniti meg az MCP szenzor altal mert erteket, ezert az a 60-70°valojaban 60-70 °F ami olyan 18 °C. nem kell miatta aggodni.
forras: [LINK]
Igazából az az érték se a legjobb.. mert 20-23 fok van a szobám attól hidegebb nem hiszem hogy lehet... egyébként az összes progi azt írja hogy 60-70 fok és megnéztem csak úgy kézre a kis rézbordát hogy milyen meleg.... hát nem a legkellemesebb... de azért köszi 😀
Semmi mást nemkell,csak kikapcsolod a gépet,le az oldallapot,le a kábeleket,mi a vinyót,majd vissza az oldalt és mehet be a gép.Müködni fog csak ugye kevesebb particiod lesz mivel kivetted a vinyot,igy pl ha eddig az a vinyod volt E meghajto,F pedig az ODD akkor az E lesz az ODD.
sziasztok nekem az lenne a problémám hogy szarakodik a régi winchesterem és állandoan zörög meg mintha kikapcsolna állandóan ez a vinyó már 8 éves csak az uj gépembe belett épitve hogy a régi fájlok meglegyenek és azt szeretném kérdezni hogy a gépböl hogy kell kivenni elégcsak a kábeleket kihuzni belöle vagy mást is kell csinálni
Helló! Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap egyik ismerősom vásárolt egy ilyen átalakítót:[LINK] . De sajna nem lehet működésre bírni. Akár milyen összállítást tesz az átalakítóra nem működik. Ha valaki tudja hogy is kell ezt megfelelően használni legyen szíves írja meg. Amúgy Gigabyte P31es alaplapja van.
levi27 írta:
Helló!
Csak annyi lenne hogy van egy olyan nekem az everestbe hogy MCP... nem tudom pontosan mi az de 60-70 fok között mozog .... nem sok az egy kicsit?
Sajna az everest bugosan jeleniti meg az MCP szenzor altal mert erteket, ezert az a 60-70°valojaban 60-70 °F ami olyan 18 °C. nem kell miatta aggodni.
Helló!
nagy monitoron ugyebár nem jó filmet nézni mert csak távolról szép a kép de ha jól tom van erre egy program hogy ne kelljen olyan távol ülni nem tudja valaki ennek a nevét?
Sikerült 😜😜
kösz 😀
most megnézem OC-val hogy áll 😃
a legfrissebbet szedtem, de nem megy. azt írja ki mindig.
alaplapod, op redszered: ASUS M4N68T-M LE V2, windows7 64 bit
[LINK]
leszeded a legfrissebbet, rá kártyára majd EZ-flashba.
én így szoktam csinálni pendrive-al
azt írja: Boot block in file is not valid
mit írt ki?
pendrive-al a legegyszerűbb, minél kevesebb rajta a cucc annál jobb. én egyébként egy 512mb-osal csináltam 😃
nekem nincs olyan ami NTFS szóval egy microSD-vel csináltam a csövestelefonnal mint kártyaolvasó 😃
de ráraktam, ki is jelezte a fájlt, de nem tudta frissíteni...
megcsinálom akkor EZ flasshel.
Szeretnék venni procit, illetve új ramot is. A procihoz sajnos szükségem van bios frissítésre. Asus alplapom van amihez van egy sima windows program amely magától frissíti, csak be kell tallóznom a .ROM fájlt, majd elindítanom és csinálja is amit kell. Mennyi a kockázata annak, hogy "volt" egy lapom? Esetleg mi más hiba lehetséges a frissítés során? Illetve helyreállíthatóak?
amd phenom 2 x6 1100t?
intel core i5 2500K?
[LINK]
ha esetleg szeretnéd nézni mennyin megy 😀
Amd quad core a6-3400m
Vagy intel core i3 233m
Szal a másik bal.😂
enyém 😃
[LINK]
Helló!
Igazából az az érték se a legjobb.. mert 20-23 fok van a szobám attól hidegebb nem hiszem hogy lehet... egyébként az összes progi azt írja hogy 60-70 fok és megnéztem csak úgy kézre a kis rézbordát hogy milyen meleg.... hát nem a legkellemesebb... de azért köszi 😀
Helló!
persze hogyne.a lapod kezeli a 4 magos procit és a ram pedig éppen anyi amenyit max bele lehet tenni
A támogatottsági lista szerint 6 magig kezeli: http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM/#CPUS
Mondjuk ezt eléggé furcsálom. 😃
Ez a proci: AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
És ez a ram: KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz
Minden gond nélkül jó lenne a mostanimba, nem?