Próbáld meg a CPU-Z+GPU-Z párossal megnézni, ahogy nézem, "nem ismeri még" az adatbázis a hardvereidet.
A ramhoz meg annyit, hogy (lehet nem pontosan fogalmazok), a ddr miatt, azt a számot duplán kell nézni, és ha megnézed, 2x1064=2128 tehát az rendben van.
zsoltdeak: Csakis a Pro verzio 😀 1607 es kiadásu ISO rol telepitettem újra most, HDD ről, eddig működik 😃
Most lett kész, jelenleg updatel. Annyit csinaltam eddig hogy felhasználtam a csodás Edge tudását, egy bonyolult feladatra ... leszedtem vele a Firefoxot, és ki is x eltem 😆 Következő reinstall ig hozzá nemlesz nyulva a Edge hez
Ez komoly? Ennyi hulladékot hozott még pluszba a 1607 es akkori Build updte?
Jesus, gyomlálhatok megint gy darabig.
Most először telepitettem HDD ről, és eddig jónak tűnik 😃
tubatibi: hát én akkor is egy 16:9-es Freesync, esetleg ívelt monitort vennék 27", alacsony válaszidővel. Bőven elég lesz az neked, főleg abban a távolságban.
Sziasztok nem tudom hogy jó helyre irok de már nem tudom mit csináljak sokszor telepitettem már a gépemet eddig ilyen még nem volt és nem is tudom hogy a gép hibája vagy valamilyen más probléma ami esetleg másnak is elöfordult. Mostanában ha nézek egy youtube vagy indavideot a kép lemarad a honghoz képest nincs szinkronba van hogy probléma nélkül megy de töbségében elcsuszik a youtubon 720p nézek videot minden drivert frissitettem probáltam már több böngészöt is mindegyiknél ez a probléma én operát használok tesom firefoxot. Szoktam nézni videot a movie.cc ott például nincs semmi gond. Arra is gondoltam hogy a net de a lejátszás közben nem áll le az folyamatos csak egy idó után elcsuszik a hang a képtöl, Remélem tud valaki valami indokot irni hogy legalább tudjam mi okozza.
csuz-li: Hátsz akkor megpróbálok beszerezni egy DVD-t átmenetileg.
Én is 3-4 havonta 1x ha használom, telepíteni meg már egy 3 éve kb pendriverol szoktam még XP-s gépeket is ha az alaplap is támogatja. Azért köszi 😀
Krissz
Nekem már volt szerencsém kártyás telepítéshez, zökkenő mentesen megy, a lényeg hogy ne MTP eszközként használd a telót csatlakozásnál, hanem sima kártyaolvasóként (nem jut eszembe a pontos megnevezés, talán MSC) általába WinXP kompatibilis jelzés vagy leírás van mellé biggyesztve, persze Androidja meg Telefonja válogatja hogy miként tudod használni, egy rendes kártya olvasó biztosabb megoldás.
Szerk.: (Ennél jobb képet nem találtam arról hogy mire gondoltam)
De legrosszabb esetben minden mezei elektronikai boltban hozzád vágnak 8GBos pendriveot 2-4 ezer Ft-ért, érdemes beruházni rá.
Krissz: Sosem hallottam még ilyenről, de nem hiszem, hogy képes lenne onnan bebootolni az alaplap. Írd ki egy dvd-re, vagy pendrive-ra. Az biztos működik.
Van a telefonomba egy 32GB os Samsung (48MB/s) Micro SD és azt szeretném kérdezni hogy ha ezt megcsinálom telepítésre alkalmas eszközzé, lesz e valami baja a kártyának a későbbi telóba való használatkor?
Úgyszeretném telepíteni hogy benne van a telóba a kártya és a micro usb n keresztűl menne fel a rendszer.
"Arctic Alpine 11 GT R2" ez a CPU hűtő ér valamit i5 4590 alá? Vagy a gyári jobb. Gyári se hangos semmit kb még játék alatt sem. Ingyen kaptam ezt a hűtőt.
tubatibi: pontosan ahogy umork mondta, viszont a 21:9 es képarányt sok játék nem szereti (még), és csak a 16:9 hez hozzárak 2 fekete oszlopot "szélesvászon", Youtube nál ugyanez.
Mivel tartalmazza a Freesync technológiát, igen, működik, de természetesen csak AMD VGA-val!
De mivel 82 cm-es, remélem, nem számítógépasztalon akarod nézni! 😀
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a monitor megéri-e az árát. Legfőképpen játékra lesz, de néha lesz filmnézés is 😀
Lg 34UM68-P.
Ami a legjobban érdekel, hogy a freesync jól működik rajta ? Egy Rx 480-al lesz kiszolgálva.
Akinek van, kérem írja meg, hogy működik-e 😀
Sziasztok! Megjött az új gépem és witcher 3 az első játék amit kipróbálok, de valmiért mozgás közben vízszintes kontrasztos csíkok villognak, változó helyeken. Ez mitől lehet?
halisztok
megjött a Sapphire Radeon HD4830 am és az a gond hogy nem ad képet a D1601 LED vörösen világít rajta ami annyit jelent h túlmelegszik vagy nincs rajta a +6.
a probléma az h frissen pasztáztam és rajta van a +6 mind2 vel kipróbálltam egyikkel se jó.
BIOS ban a dVGA az elsődleges integrállt letiltva,BIOS reset se segített
ötlet ?
Szili:
BIOS reset, majd BIOS frissítés. És szépen matatni a HW monitor menüben. Ha ez sem megy, akkor a CPU ventijét próbáld egy sysfan aljzaton üzemeltetni. Az is lehet, hogy a csatlakozó sérült. Valamint a rendszeridő hogy áll? A cégnél egyszer ez vitte vakvágányra a gépet és a Windows-t. Az alaplapi elemcsere megoldotta. Egyelőre ennyi, mert ezek azért előfordultak "pályafutásom" alatt.
Szili: Ha nem indul a CPU venti, de "kézzel" indítható, akkor nagy valószínűséggel valahol szorul. Vagy belelóg valami, vagy tönkre ment a tengelye. Cseréld le a hűtőt. Pár ezer forintért már lehet rá kapni hűtőt, ha a gyárinál nem akar (sokkal) jobbat.
A kékhalál rendszerhibát meg szerintem megoldottad a BIOS alaphelyzetbe állítással.
Szóval nem hiszem, hogy feltétlenül az alaplapod halt volna meg.
hali
olyan problémám lenne h nagyba netezek és hirtelen BSOD ACPI.sys IRQL_NOT_LESS_EQUAL
ujraindíttom a gépet boot után egbyől BSOD ACPI.sys IRQL_NOT_LESS_EQUAL
jó mondom akkor berakom a telepytő DVD-t hátha ki tudja javítani...
Ahha az is BSOD unexpected I/O error occured boot után.
indítanám megint simán azt nem bootol csak a fehér kurzor villog meg barna és sárga csíkos a kép.
kidefaultoltam a BIOS-t most megy rendesen a gép megint.
Nameg néha olyat csinál a CPU venti hogy nem indul el, de emgpörgetem akkor elindul és onnantól kezdve le se áll ahogy kell neki.
Az alaplapom haldoklana ?
Helo, ps4 es dualshock controller emmel valami nem jó, csatlakoztatnám a telefonhoz ( android) felismeri kapcsolódik is de nem működik nem reagál semmire pedig azonnal kapcsolódik. Ha valakinek vmi ötlet akkor várom, köszi
Hasonlóra. Olyan kialakításút tudsz mint az asztali? Van rajta numerikus rész és a mérete is ahhoz hasonló. Pont olyat találtam ami nekem megfelelő lenne, csak nem értek hozzá, hogy hogyan kell átszerkeszteni USB-sre.
Laptop billentyűzetet lehetséges átszerkeszteni USB-sre, hogy rátudjam dugni a gépre? Csak maga a billentyűzet van. De ha tudtok mondani olyan fajtát ami olyan mint a laptopos csak asztali géphez van csinálva, szívesen meghallgatom. 😀 Tetszik a gombok lapos kialakítása és halksága.
ginoresz: csavar alá kell tenni. Bár rengeteg gépet láttam nélküle összeszerelve, nem szokott ez gond lenni. Inkább olyan "apróság", mint a takarólemez nem jól van a helyén, és ugye fémből van, hozzáér az alaplap valamelyik eleméhez.Egy nem használt, lógó kábel érintkezik valamivel...stb.
Üdv.
Lenne ismerősömnek egy furcsa problémája.
Mostanában olyan jelenség van nála, hogy egy pillanatra megszakad a modem és a gép között a kapcsolat utána meg visszajön. Kialszik a modemen 1 lámpa (a legfelső most nem tudom mi is van oda írva de gondolom a gép közötti kapcsolatot jelzi) és pár másodperc múlva újra visszajön.
Most rakta újra a gépet, kábelt lecserélte és még mindig ez van. A modem lehet a hibás vagy esetleg a gépben van a hiba?
Hmmm. Neked vadiúj VGA-d van, jól látom? Érdekes. Ha többet nem fordul elő, nem érdemes foglalkozni vele. Ha igen, akkor tesztelni kell. Vannak erre programok, akár a GPU-Z, Furmark, de van VRam teszter is. De lehet, hogy a monitor tréfált meg csak...
http://kepfeltoltes.hu/view/161102/15566679N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.png
A ramhoz meg annyit, hogy (lehet nem pontosan fogalmazok), a ddr miatt, azt a számot duplán kell nézni, és ha megnézed, 2x1064=2128 tehát az rendben van.
volna itt még egy probléma amire még nem sikerült rájönnöm:
[img]161102/1386486173N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.png[/img]
Most lett kész, jelenleg updatel. Annyit csinaltam eddig hogy felhasználtam a csodás Edge tudását, egy bonyolult feladatra ... leszedtem vele a Firefoxot, és ki is x eltem 😆 Következő reinstall ig hozzá nemlesz nyulva a Edge hez
Ez komoly? Ennyi hulladékot hozott még pluszba a 1607 es akkori Build updte?
Jesus, gyomlálhatok megint gy darabig.
Most először telepitettem HDD ről, és eddig jónak tűnik 😃
Megpróbálom ezt: [LINK]
Felszabadítom a legkissebb particiómat, 20GB és arról ujrarakom a másik particion levő jelenlegi rendszert. 😀
Én is 3-4 havonta 1x ha használom, telepíteni meg már egy 3 éve kb pendriverol szoktam még XP-s gépeket is ha az alaplap is támogatja. Azért köszi 😀
NSD4rKn3SS: Nkm ilyen lehetőségek vannak telón:
Nekem már volt szerencsém kártyás telepítéshez, zökkenő mentesen megy, a lényeg hogy ne MTP eszközként használd a telót csatlakozásnál, hanem sima kártyaolvasóként (nem jut eszembe a pontos megnevezés, talán MSC) általába WinXP kompatibilis jelzés vagy leírás van mellé biggyesztve, persze Androidja meg Telefonja válogatja hogy miként tudod használni, egy rendes kártya olvasó biztosabb megoldás.
Szerk.: (Ennél jobb képet nem találtam arról hogy mire gondoltam)
De legrosszabb esetben minden mezei elektronikai boltban hozzád vágnak 8GBos pendriveot 2-4 ezer Ft-ért, érdemes beruházni rá.
Mondjuk nekem is csak bent van a gépben porfogónak, egyszer használtam, mikor telepítettem.
Csak egy 4GB osom van, arra meg nem megy fel a Win 10 x64 :/ :/
DVD: nemtudom hogy működik e a meghajtó, mert amióta megvan a gép nemhasználtam írásra
Van a telefonomba egy 32GB os Samsung (48MB/s) Micro SD és azt szeretném kérdezni hogy ha ezt megcsinálom telepítésre alkalmas eszközzé, lesz e valami baja a kártyának a későbbi telóba való használatkor?
Úgyszeretném telepíteni hogy benne van a telóba a kártya és a micro usb n keresztűl menne fel a rendszer.
Köszi
A monitor kb 1- másfél méterre lenne a fejemtől. Filmnézésnél 4 méterre.
Ajánljátok ezt a monitort amúgy ?
Esetleg van valahol egy oldal, ami feltünteti, hogy melyik játékok szeretik a 21:9-et ? 😀
"Arctic Alpine 11 GT R2" ez a CPU hűtő ér valamit i5 4590 alá? Vagy a gyári jobb. Gyári se hangos semmit kb még játék alatt sem. Ingyen kaptam ezt a hűtőt.
Mivel tartalmazza a Freesync technológiát, igen, működik, de természetesen csak AMD VGA-val!
De mivel 82 cm-es, remélem, nem számítógépasztalon akarod nézni! 😀
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a monitor megéri-e az árát. Legfőképpen játékra lesz, de néha lesz filmnézés is 😀
Lg 34UM68-P.
Ami a legjobban érdekel, hogy a freesync jól működik rajta ? Egy Rx 480-al lesz kiszolgálva.
Akinek van, kérem írja meg, hogy működik-e 😀
Előre is köszönöm 😀 !
MSI B150 Gaming M3
Intel I7 6700
Kingston 2x8gb 2133mhz HX421C14FB2K2/16
Gigabyte GTX 1070 8gb GV-N1070WF2OC-8GD
Cooler Master B500 V2 RS500 ACABB1-EU
gtx 1070
i 6700
21:9 displayport
köszönöm
Na, az egy állat kártya volt 8 éve! 😀
Remélem, megoldódik a probléma, de szerintem is esélyes, hogy haldoklik.
megjött a Sapphire Radeon HD4830 am és az a gond hogy nem ad képet a D1601 LED vörösen világít rajta ami annyit jelent h túlmelegszik vagy nincs rajta a +6.
a probléma az h frissen pasztáztam és rajta van a +6 mind2 vel kipróbálltam egyikkel se jó.
BIOS ban a dVGA az elsődleges integrállt letiltva,BIOS reset se segített
ötlet ?
BIOS reset, majd BIOS frissítés. És szépen matatni a HW monitor menüben. Ha ez sem megy, akkor a CPU ventijét próbáld egy sysfan aljzaton üzemeltetni. Az is lehet, hogy a csatlakozó sérült. Valamint a rendszeridő hogy áll? A cégnél egyszer ez vitte vakvágányra a gépet és a Windows-t. Az alaplapi elemcsere megoldotta. Egyelőre ennyi, mert ezek azért előfordultak "pályafutásom" alatt.
A kékhalál rendszerhibát meg szerintem megoldottad a BIOS alaphelyzetbe állítással.
Szóval nem hiszem, hogy feltétlenül az alaplapod halt volna meg.
olyan problémám lenne h nagyba netezek és hirtelen BSOD ACPI.sys IRQL_NOT_LESS_EQUAL
ujraindíttom a gépet boot után egbyől BSOD ACPI.sys IRQL_NOT_LESS_EQUAL
jó mondom akkor berakom a telepytő DVD-t hátha ki tudja javítani...
Ahha az is BSOD unexpected I/O error occured boot után.
indítanám megint simán azt nem bootol csak a fehér kurzor villog meg barna és sárga csíkos a kép.
kidefaultoltam a BIOS-t most megy rendesen a gép megint.
Nameg néha olyat csinál a CPU venti hogy nem indul el, de emgpörgetem akkor elindul és onnantól kezdve le se áll ahogy kell neki.
Az alaplapom haldoklana ?
[LINK]
[LINK]
Bár ez vezeték nélküli kivitel.
[LINK]
[url]http://www.wtshungary.hu/index.php?route=product/product&product_id=7650[/url]
[url]http://www.wtshungary.hu/index.php?route=product/product&product_id=7642[/url]
Laptop billentyűzetet lehetséges átszerkeszteni USB-sre, hogy rátudjam dugni a gépre? Csak maga a billentyűzet van. De ha tudtok mondani olyan fajtát ami olyan mint a laptopos csak asztali géphez van csinálva, szívesen meghallgatom. 😀 Tetszik a gombok lapos kialakítása és halksága.
Lenne ismerősömnek egy furcsa problémája.
Mostanában olyan jelenség van nála, hogy egy pillanatra megszakad a modem és a gép között a kapcsolat utána meg visszajön. Kialszik a modemen 1 lámpa (a legfelső most nem tudom mi is van oda írva de gondolom a gép közötti kapcsolatot jelzi) és pár másodperc múlva újra visszajön.
Most rakta újra a gépet, kábelt lecserélte és még mindig ez van. A modem lehet a hibás vagy esetleg a gépben van a hiba?