Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liderc avatar
Nekem 1 Nokia N73 ME van 2 éve és csak zene hallgatásra használom inkább ritkán használom telefonálásra 😆
majd nyáron veszek 1 új mobilt addig talán többet kapok az euróért 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Jó az N97-es, ha kihasználod a benne rejlő lehetőségeket, és tudod hogyan használd ki azokat!
Bár valóban az arannyal egy árban van. Annyit nekem sem ér meg.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Ferrari: Nekem volt HTC Touch HD-m, és hát nem nagy szám, de viszont brutális nagy a kijelzője. 😃
Ha véletlenül N97-esen gondolkozol, akk azt sem ajánlom, csak ha olyan 80.000 körül veszed, mert annyit nem ér amennyi a boltokban. Tudom, mert apámnak az van, és sztem gyenguszra sikerült. 😃 Én nyáron ha minden igaz egy 5800 xpress music-ot kapok, már aránylag olcsó, és azzal el leszek egy ideig. 😃 De most jó a w910i is. 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
kmisi már olvastam azt a tesztet 😃 remélem mihamarabb meg tom venni, de most már gondolkodok a HTC Touch HD-n, a Touch Pro-n és a Touch Diamond 2-n is 😆. Majd vmelyiket megveszem 😃
0
0
0
0
mirdyn avatar
Én egy Nokia 5800 xpress musiccal rendelkezem😀
0
0
0
0
Core2 avatar
A w300 annak jó, aki csak beszélgetni akar illetve sms-t küldözgetni. Alacsony felbontású képernyője miatt sokmindenre nemjó, pl net
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de ne mazt mondom hogy vegy 100 000 res telefont csak a w300 akkora fos hogy az áráért sokkal jobbat lehet venni nekem folyton ki kapcsolgat ismerősömé is és lassú is
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Kmisi99 írta:
Scribble írta:
lehet még kapni sony ericsson w300i-t?és kb mennyiért?

Nehogy már olyan hulladékot vegyél én örülök ha a kukának el tudom adni 0ft ér an hogy a becsukástól kikapcsol meg alapból gagyi de max 5000 ret adj érte ha veszel ilyet

Ferrari itt egy kis teszt róla [LINK]
Nem mindenkinek telik 70-120 000ft-ra azt tudod?Énis jó hogyha megtudtam venni a samsung l700-asamat.Az a sony ericsson w300 nem is olyan rossz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Scribble írta:

Nehogy már olyan hulladékot vegyél én örülök ha a kukának el tudom adni 0ft ér an hogy a becsukástól kikapcsol meg alapból gagyi de max 5000 ret adj érte ha veszel ilyet

Ferrari itt egy kis teszt róla [LINK]
0
0
0
0
Ferrari avatar
Feki1991 írta:
Ferrari írta:
Nekem nemsokkára meglesz a HTC Herom 😃 vki esetleg próbálta vagy vélemények a telóról?
Amúgy más néven a teló T-Mobile MDA G2 Touch h ha vkiígy ismerné 😃

Bazzzz, az 1 nagyon durwa teló!!!!!!! 😃😃😃😃😃😃😃..már hallottam róla, igen jól néz ki (főleg az alja! 😃😉, igen jól kezelhető!!..sztem tuti nem jársz vele pórul!!! 😉

Tudom azért ezt választottam 😃 Eredetileg N97-et akartam venni, de nem nagyon éri meg az árát, ez megvan 250 euróból, míg az N97 minimum 400. Különbség csak annyi h a HTC-nek szarabb a kamerája, nincs rajta qwerty és nincs 32 giga belső memóriája 😃 de nembaj mert minden más megvan benne, fényképezni úgy is fényképezővel szoktam 😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Ferrari írta:
Nekem nemsokkára meglesz a HTC Herom 😃 vki esetleg próbálta vagy vélemények a telóról?

Bazzzz, az 1 nagyon durwa teló!!!!!!! 😃😃😃😃😃😃😃..már hallottam róla, igen jól néz ki (főleg az alja! 😃😉, igen jól kezelhető!!..sztem tuti nem jársz vele pórul!!! 😉
0
0
0
0
Ferrari avatar
0
0
0
0
thug85 avatar
Scribble írta:

Még lehet kapni újat is, 25-30 között mozog az ára!
0
0
0
0
pakai93 avatar
már csak használtan lehet kapni az árát nemtudom pontosan utánna kellene nézni de olyan 5e FT körül lehet...
0
0
0
0
krutka avatar
nekem Sony Ericson C702
0
0
0
0
tigriseledel avatar
S.E. K770i-t cseréltem le fél éve Sam S5230-ra, de nem bántam meg! 😉
0
0
0
0
azbizony avatar
Nekem most Nokia 6131 van de aranykártyapontra kapnék 1 et vagy ráfizetek 4-5 ezret és még sokkal jobbat kapok 😃
0
0
0
0
tomo2 avatar
most Sony Ericsson T700-t kaptam, de most gyűjtök vagy Sony Ericsson Satio-ra vagy Samsung Omnia II-re a végén az is lehet, hogy mire összegyűlik rá a pénzem, lesz 1 sokkal jobb ugyanannyiért és azt veszem meg... de az is lehet, hogy előbb processzort veszek...
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
én most kaptam egy új mobilt Sony Ericcson U100i Yari 😃
0
0
0
0
wnorbert85 avatar
Én most cseéltem Le A Nokia 6300-mat egy Nokia 5230-ra.

https://www.unwiredview.com/wp-content/uploads/2009/08/Nokia-5230-white.jpg
0
0
0
0
prince avatar
Nokia 5200 nem valami jó de nekem ez is jó😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
tudásra nagyon jó kis teló ahhoz képest h mikori kiadás... 😃 😆 csak hát samung ami sztem telókba elég gyér... 😕
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ez milyen telefon samsung l700i?
0
0
0
0
Vietcong avatar
Helo!
2 tö telo közt vacilálok.NOKIA 5610XpressMusic vagy NOKIA 5630XpressMusic szerintetek melyik a jobb telo?Meg mi a véleményetek a szétcsusztathatós telefonokrok😊
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
nah most névnapomra kaptam egy Sony Ericcson U100i-t 😀
0
0
0
0
philips20 avatar
ha valakit érdekel az Iphone 3g m Írjon pm be
0
0
0
0
philips20 avatar
ha valakit érdekel az Iphone 3g m Írjon pm be
0
0
0
0
philips20 avatar
ha valakit érdekel az iphonom írjo pm be
0
0
0
0
no avatar
Nekem van egy NOKIA N95(160mb belső/1Gb Mikcro SD memória).
0
0
0
0
pEEpEE1019 avatar
nekem samsung s5230-as telom van 😃
0
0
0
0
MaliDual avatar
FeRR nekem is ilyen telóm van csak vodás. nekem se megty föl 100% töltéskor csak 99 ig de ha leveszem kicsit csesztetem aztán hagyom akkor fölmegy 100 ra.és egy hetet bír simán.
0
0
0
0
philips20 avatar
halo kell valakinek 80-85 ezer körül az iphone 3g m ?? 😃
semmi bajanincs
0
0
0
0
FeRR avatar
Jah, csak nem tom h mikor megyünk vissza csabára, meg ha mondanám muternak h szar egyből kiakadna meg elkezdene üvöltözni, de azt nemtudom miért😃😆
0
0
0
0
Ferrari avatar
nem mondhassák azt, h ha hibás kötelesek visszavenni...ha meg nem veszik vissza fel is jelentheted őket.....
0
0
0
0
pakai93 avatar
lehet aztmondják de én a helyedben mindenképpen visszavinném egy proóbát megér... 😕
0
0
0
0
FeRR avatar
Hm akkor lehet visszakéne vinnem, de ha visszaviszem, meg lehet nemfognak foglalkozni vele, aztfogják mondani, hogy ígyis nagyon jó meg minden..szóval nemtudom.
0
0
0
0
pakai93 avatar
sőt biztos h gyári hibás az egész... egyik haverom meg nem töltötte semmi vétel után egyből használta is... és még mindig hibátlanul működik neki és birja az akksi 1hetet aktiv használattal...
0
0
0
0
Ferrari avatar
sztem az lehet a baj h nem hagytad h teljesen kimerüljön először, bár nemtudom....lehet az is h gyárilag hibás...
0
0
0
0
FeRR avatar
Mert az előző telómat is csak simán felraktam amint megkaptam és nagyon jól bírta 2 évig, 1 hétig nem merült le zenehalgatás közben.
0
0
0
0
FeRR avatar
Hát ez a baj, hogy nem, de nem szolt az eladó, hogy úgy kell csinálni, haverom mondta 2 nappal utána, de tegnap, vagyis ma éjfél után 10 percel feltettem kb volt rajta 3 % írta tegyem fel töltőre feltettem és mostanáig a tőltőn van kikapcsolt állapotban aztírja teljesen feltöltve, bekapcsolom 99%😞 ezért nem értem mit lehet tenni.
0
0
0
0
Akonism avatar
Nekem egy LG GT500 asom van😜
https://www.mobilegazette.com/handsets/lg/lg-gt500/lg-gt500-puccini.jpg
0
0
0
0
Ferrari avatar
ám mikkor megkaptad hagytad h 100%-osan lemerüljön és csak aztán tetted fel a töltőre?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció