Nekem 1 Nokia N73 ME van 2 éve és csak zene hallgatásra használom inkább ritkán használom telefonálásra 😆
majd nyáron veszek 1 új mobilt addig talán többet kapok az euróért 😃
Jó az N97-es, ha kihasználod a benne rejlő lehetőségeket, és tudod hogyan használd ki azokat!
Bár valóban az arannyal egy árban van. Annyit nekem sem ér meg.
Ferrari: Nekem volt HTC Touch HD-m, és hát nem nagy szám, de viszont brutális nagy a kijelzője. 😃
Ha véletlenül N97-esen gondolkozol, akk azt sem ajánlom, csak ha olyan 80.000 körül veszed, mert annyit nem ér amennyi a boltokban. Tudom, mert apámnak az van, és sztem gyenguszra sikerült. 😃 Én nyáron ha minden igaz egy 5800 xpress music-ot kapok, már aránylag olcsó, és azzal el leszek egy ideig. 😃 De most jó a w910i is. 😃
kmisi már olvastam azt a tesztet 😃 remélem mihamarabb meg tom venni, de most már gondolkodok a HTC Touch HD-n, a Touch Pro-n és a Touch Diamond 2-n is 😆. Majd vmelyiket megveszem 😃
de ne mazt mondom hogy vegy 100 000 res telefont csak a w300 akkora fos hogy az áráért sokkal jobbat lehet venni nekem folyton ki kapcsolgat ismerősömé is és lassú is
Scribble írta:
lehet még kapni sony ericsson w300i-t?és kb mennyiért?
Nehogy már olyan hulladékot vegyél én örülök ha a kukának el tudom adni 0ft ér an hogy a becsukástól kikapcsol meg alapból gagyi de max 5000 ret adj érte ha veszel ilyet
Ferrari itt egy kis teszt róla [LINK]
Nem mindenkinek telik 70-120 000ft-ra azt tudod?Énis jó hogyha megtudtam venni a samsung l700-asamat.Az a sony ericsson w300 nem is olyan rossz.
Scribble írta:
Nehogy már olyan hulladékot vegyél én örülök ha a kukának el tudom adni 0ft ér an hogy a becsukástól kikapcsol meg alapból gagyi de max 5000 ret adj érte ha veszel ilyet
Ferrari írta:
Nekem nemsokkára meglesz a HTC Herom 😃 vki esetleg próbálta vagy vélemények a telóról?
Amúgy más néven a teló T-Mobile MDA G2 Touch h ha vkiígy ismerné 😃
Bazzzz, az 1 nagyon durwa teló!!!!!!! 😃😃😃😃😃😃😃..már hallottam róla, igen jól néz ki (főleg az alja! 😃😉, igen jól kezelhető!!..sztem tuti nem jársz vele pórul!!! 😉
Tudom azért ezt választottam 😃 Eredetileg N97-et akartam venni, de nem nagyon éri meg az árát, ez megvan 250 euróból, míg az N97 minimum 400. Különbség csak annyi h a HTC-nek szarabb a kamerája, nincs rajta qwerty és nincs 32 giga belső memóriája 😃 de nembaj mert minden más megvan benne, fényképezni úgy is fényképezővel szoktam 😆
Ferrari írta:
Nekem nemsokkára meglesz a HTC Herom 😃 vki esetleg próbálta vagy vélemények a telóról?
Bazzzz, az 1 nagyon durwa teló!!!!!!! 😃😃😃😃😃😃😃..már hallottam róla, igen jól néz ki (főleg az alja! 😃😉, igen jól kezelhető!!..sztem tuti nem jársz vele pórul!!! 😉
most Sony Ericsson T700-t kaptam, de most gyűjtök vagy Sony Ericsson Satio-ra vagy Samsung Omnia II-re a végén az is lehet, hogy mire összegyűlik rá a pénzem, lesz 1 sokkal jobb ugyanannyiért és azt veszem meg... de az is lehet, hogy előbb processzort veszek...
Helo!
2 tö telo közt vacilálok.NOKIA 5610XpressMusic vagy NOKIA 5630XpressMusic szerintetek melyik a jobb telo?Meg mi a véleményetek a szétcsusztathatós telefonokrok😊
FeRR nekem is ilyen telóm van csak vodás. nekem se megty föl 100% töltéskor csak 99 ig de ha leveszem kicsit csesztetem aztán hagyom akkor fölmegy 100 ra.és egy hetet bír simán.
Hm akkor lehet visszakéne vinnem, de ha visszaviszem, meg lehet nemfognak foglalkozni vele, aztfogják mondani, hogy ígyis nagyon jó meg minden..szóval nemtudom.
sőt biztos h gyári hibás az egész... egyik haverom meg nem töltötte semmi vétel után egyből használta is... és még mindig hibátlanul működik neki és birja az akksi 1hetet aktiv használattal...
Hát ez a baj, hogy nem, de nem szolt az eladó, hogy úgy kell csinálni, haverom mondta 2 nappal utána, de tegnap, vagyis ma éjfél után 10 percel feltettem kb volt rajta 3 % írta tegyem fel töltőre feltettem és mostanáig a tőltőn van kikapcsolt állapotban aztírja teljesen feltöltve, bekapcsolom 99%😞 ezért nem értem mit lehet tenni.
majd nyáron veszek 1 új mobilt addig talán többet kapok az euróért 😃
Bár valóban az arannyal egy árban van. Annyit nekem sem ér meg.
Ha véletlenül N97-esen gondolkozol, akk azt sem ajánlom, csak ha olyan 80.000 körül veszed, mert annyit nem ér amennyi a boltokban. Tudom, mert apámnak az van, és sztem gyenguszra sikerült. 😃 Én nyáron ha minden igaz egy 5800 xpress music-ot kapok, már aránylag olcsó, és azzal el leszek egy ideig. 😃 De most jó a w910i is. 😃
Tudom azért ezt választottam 😃 Eredetileg N97-et akartam venni, de nem nagyon éri meg az árát, ez megvan 250 euróból, míg az N97 minimum 400. Különbség csak annyi h a HTC-nek szarabb a kamerája, nincs rajta qwerty és nincs 32 giga belső memóriája 😃 de nembaj mert minden más megvan benne, fényképezni úgy is fényképezővel szoktam 😆
Még lehet kapni újat is, 25-30 között mozog az ára!
2 tö telo közt vacilálok.NOKIA 5610XpressMusic vagy NOKIA 5630XpressMusic szerintetek melyik a jobb telo?Meg mi a véleményetek a szétcsusztathatós telefonokrok😊
semmi bajanincs