Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kehbya avatar
Spartan117
Köszi, ezeket mind ismerem, de Mass Effectet kifogom próbálni, egyenlőre most neveztem be Skyrim Legendary Edition szóval jó időre a játék le lesz tudva számomra.

Trolhunter: Fallout 1-2 és tactics, és talán a Men of War sorozat, ha szereted tépni a hajad 😀
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Helló!
Tudnátok mondani olyan játékot, ami
1. tactical rp (vagy mi)? Ilyen Jagged alliance/Arma tactics szerűt.
2. stratégiai, viszont a pálya maga nagyobb kiterjedésű, mint pl. egy AOE-ben?
0
0
0
0
no avatar
Kehyba: Fallout rokonjátéka : The Elder Scrolls 3-4-5 (tehát Morrowind,Oblivion,Skyrim)
Akkor még ottvan a Rust,Far Cry 2-3, Mass Effect 1-2-3
0
0
0
0
Kehbya avatar
Köszönöm!
De sajnos nem jönnek be nekem ezek a kötött pályás dolgok.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
wwwshark: Köszi! Az első évadot be is szereztem 75%-os akcióval, már telepítem is. 😀

Kehbya: Metro 2033/LL
0
0
0
0
Kehbya avatar
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy tudnátok e számomra valami olyan játékot/játékokat ajánlani mint pl: Fallout, Stalker és ehhez hasonló játékok érdekelnének.
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Conoren avatar
A Walking Dead-et muszáj, talán még a BIoshocknál is jobb/meghatóbb a története. A Metro LL pedig az egyik kedvencem.
0
0
0
0
vodkavok avatar
Saints Row-okhoz hasonló open world játékok?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
wwwshark: Az előző kettőt is végigjátszottam, azok is nagyon tetszettek, az Infinite-t is csak azért halogattam, mert ne hogy az legyen, hogy nem hozza az előző két rész hangulatát... és nem is hozta, helyette valami olyat adott amit játékban, sőt filmben is csak ritkán éltem át. 😀

A típus szinte mindeg, lényeg, hogy sztori központú legyen, jól beletudjam élni magam és legyen ütős, a játékmeneti hibákat eltudom nézni ha a sztori kárpótol. 😀

Most például a Telltale játékokon gondolkodom. Illetve hogy végig kellene tolnom a 2. Metro-t is. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Gerdzso: A többi /2/ Bioshockot is ajánlom, azok is hatalmasak. Tényleg. Shooterre gondoltál egyébként, vagy mindegy?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sziasztok!

Tudnátok nekem valami olyan játékot ajánlani mint a Bio: Infinite?
Most vittem végig, a kiegészítőknek majd most állok neki, de az után kellene valami ami ugyanígy leköt. A története(főleg a befejezése) nagyon jó volt, mintha egy filmet néztem volna, csak sokkal jobban beszippantott.

Esetleg valami hasonló játék? 😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
matth1004: Dragon Age részek, The Witcher részek. Igaz, ezek egyáltalán nem hasonlítanak a Tomb Raiderre, de hátha 😀
0
0
0
0
matth1004 avatar
djwarp: inkább TPS féle kellene, nem olyan mint a Skyrim, de köszi lehet ki próbálom 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
matth1004 : Skyrim,Gothic
0
0
0
0
sudosu avatar
M3ChanicX:
Xpadder a neked való program. Persze az irányítást neked kell manuálisan beállítani, de nem olyan bonyolult.
Lényegében ez a Xpadder a billentyűleütéseket, egér mozgatást, kattintást emulálja.

Vagy van egy egyszerűbb mód veszel egy X360 kontrollert ott nem kell semmit állítani , de gondolom 8k huf-ot nem akarsz kiadni egyért.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
sudosu: Köszönöm szépen! Ha esetleg még eszedbe jut valami, akkor leírod? 😀
Viszont szerinted/szerintetek egy sima mezei Joystickkel meg lehet oldani a Dark Souls irányítását? Tökre ugyanúgy néz ki mint a PS3-as Joy.
0
0
0
0
sudosu avatar
M3ChanicX:
RTS: Age Of Empires 2.
RPG: Gothic 1-3, Risen
Ha szereted a körökre osztott stratégiát is akkor: Heroes sorozat, Civilzation V (Ha úgy állítod be akkor egy match eltarthat 5-6 óráig is 😀😉
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Tudnátok mondani olyan RPG/RTS játékokat amik órákra/napokra/hetekre lekötnek?
Elder Scrolls, Dragon Age részek kilőve. Dark Souls is (a borzalmas irányítás miatt)
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
matth1004 avatar
Bronson: ezeket már mind ki függtem :/ más esetleg?
0
0
0
0
Bronson avatar
Prince of persia forgotten sands, Assassins creed...
0
0
0
0
matth1004 avatar
Hali, valaki tud olyan játokokat ami hasonlít a Tomb Raider-re ? 😃
0
0
0
0
Tarondor avatar
Sziasztok! Egy olyan játékra lenne szükségem, amelynek elképesztően jó a sztorija. Mindegy, hogy milyen típusú (COD-októl, BF4-től és egyéb agy nélküli lövöldözős játékoktól kíméljetek 😀 ), de legjobban egy RPG-nek örülnék. Amik megvoltak, és nagyon tetszettek pl.: KOTOR 1-2, Mass Effect 1-2-3, Witcher 1-2, Dragon Age 1-2, Maffia 1, Thief 3 stb. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
a re-volt-ot megerősítem! 😃 örök kedvenc 😜
0
0
0
0
Sicu33 avatar
kobortomi97 :
Re-Volt (Távirányítós RC játék,nagyon jó)
Split / Second
Driver: San Francisco
Total Immersion Racing
0
0
0
0
srii avatar
cyberzotya : feltelepíted és játszol ennyi! ha arra gondolsz ,hogy nem win7 kompatibilis akkor mikor feltelepítetted a játékot az asztalon lévő ikonra katt jobb egér - tulajdonságok - futtatás a következő kompatibilitási módban(itt ki lehet választani a játéknak megfelelő rendszert) ennyi, indítás rendszergazdaként biztos ami biztos, és menni kell!
0
0
0
0
cyberzotya avatar
tudna nekem valaki segíteni?! Stalker Clear Sky, illetve Stalker Call of Pripyat-ot szeretném játszani windows 7-en ! Milyen módon tehetem?!
0
0
0
0
no avatar
Egyértelműen csak Battlefield 4
Van egy eladó Sapphire HD 7870 ghz edition OC 2gb videokártyám, fél éves, hibátlan, doboz, gyári tartozékok + garancia, blokk. 42 ezerért elvihető.
0
0
0
0
sudosu avatar
Nagy gépigényűt mi 😃
Crysis 3, Gta IV, Gothic 3-4

Az utóbbi kettő azért nagy gépigényű mert borzasztóan vannak optimizálva. Bár lehet neked I5-el nem lesz problémád 😃.
0
0
0
0
flormate avatar
mondana valaki nagy gépigényű jó játékokat?
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
a mount&bladen gondolkodok a többit már kitoltam vagy 20X 😃DD
0
0
0
0
Matt99 avatar
TheThirdEye:Talán a Dark Messiah of Might and Magic, erre sokan mondják, hogy jó játék, bár még nem játszottam vele. Tavaly jelent meg a Dishonored, ami azt hiszem, hogy RPG. Én most a Mount&Blade Warband-el játszok ami egy nagyon jó rpg, csak nem fantasy, és a középkorban játszódik.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem még mindig valami fantasy rpg kéne xoki amit te ajánlottál mind játszottam 😃
0
0
0
0
PhantomVII avatar
chrono02
Rise&Fall: Civilizations at War
van benne egy tps mód is amikor a bajnokod által tudod csatába vinni a seregeidet.
0
0
0
0
sudosu avatar
chrono02:
TBS: Heroes: Might & Magic 1 2 3 5 (A többi nekem nem tetszett) , Europa Universalis (Nem próbáltam de olyasmi mint a Civ)
RTS: Banished, Settlers sorozat, Knights & Merchants, Anno 2070
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Tudnátok mondani valami jó Stratégiai játékot? AZ mindegy hogy RTS vagy TBS. Civ sorozatot, Age of Empires, Warcraft, ezeket ismerem. Ezen kívül tudtok valami jót?
Köszönöm!
Sziasztok!
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Spore sejtfázisához hasonló játékokról tudtok?
0
0
0
0
xoki avatar
Mass Effect, Gothic, Two Worlds, Divinity 2 dragon knight saga,
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
tudna valaki mondani fantasy játékokat?(pl. elder scroll sorozat, dragon age, fable stb)
0
0
0
0
flormate avatar
mondana valaki nagy gépigényű jó játékokat?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Devil May Cry-t próbáltad már?
0
0
0
0
matth1004 avatar
Hali. Valaki ajánlana nekem valami jó TPS vagy fantasy játékot ami hasonló felépítésű mint pl.: X-men, Prototype.. stb
0
0
0
0
bayusz avatar
hali
tudnátok nekem mondani western játékokat?? előre is köszi 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Igen, ez a pszihohorror lényege. 😃 Pl. a legismertebb, az Amnesia.
Egyébként..Left4dead2, Cry of fear például.
0
0
0
0
sachme avatar
Outlast nem jó,mert csak futkározni kell! 😃 Más ajánlatot is várok ! 😀
0
0
0
0
no avatar
Ha van sok Pénzed Akkor World of warcraft ha nincs túl sok akkor Guild Wars 2 én mind 2 -t tolom jó gamek ha meg nincs pénzed akkor League of legends , Aion, Star Wars Old Republic, Rift , Tera , LoadOut ...... STB

vagy 1 TF2 kulcs ellenében odaadom akinek kell a GOD MODE game az is online (Steam Ossian1993 (ossian) ugyan ez a Profilkép
0
0
0
0
Conoren avatar
Szívesen. 😃 Egyébként nekem is mmo elvonási tüneteim vannak már, közös játékba /nem úgy 😃/ belemennél? AoC és az Aion is újra megtetszett, szóval majd ha eldöntötted, és benne vagy, szólj, letöltöm én is.
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó persze írok, 1-1 hét szerintem elég lesz mindkettő kipróbálására. Még jó hogy van jó 180GB szabad helyem 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: aztán majd ird meg melyikbe kockultál bele (kicsit magyartalan 😃 ) és majd kipróbálom én is, taurin wowozok most mert 1 ismerős játszik vele, szóval nekem is kéne már valami új... 😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kár hogy kinőttem a játékokból, régen nagy WoW kocka voltam, most is megvan eredetibe az összes kieggel együttvéve,de nem tudom rávenni magam hogy játszak, sztem az az oka hogy már semmi sem olyan mint régen,ha lenne most 1 olyan magyar clan ahová bevesznek és minden nap van valami frankó összejövetel,insta,BG-k vagy akármi, akkor lehet bekockulnék megint,mert imádtam a wow-ot mai napig 1ik legjobb játék számomra még ha már vagy 3 hónapja nem is játszok vele, az előtt meg vagy 2-3 évet nem toltam, de annak a játéknak Van hangulata 1 jó közösséggel.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció