Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszi, ezeket mind ismerem, de Mass Effectet kifogom próbálni, egyenlőre most neveztem be Skyrim Legendary Edition szóval jó időre a játék le lesz tudva számomra.
Trolhunter: Fallout 1-2 és tactics, és talán a Men of War sorozat, ha szereted tépni a hajad 😀
Tudnátok mondani olyan játékot, ami
1. tactical rp (vagy mi)? Ilyen Jagged alliance/Arma tactics szerűt.
2. stratégiai, viszont a pálya maga nagyobb kiterjedésű, mint pl. egy AOE-ben?
Akkor még ottvan a Rust,Far Cry 2-3, Mass Effect 1-2-3
De sajnos nem jönnek be nekem ezek a kötött pályás dolgok.
Kehbya: Metro 2033/LL
Szeretném kérdezni, hogy tudnátok e számomra valami olyan játékot/játékokat ajánlani mint pl: Fallout, Stalker és ehhez hasonló játékok érdekelnének.
Előre is köszönöm!
A típus szinte mindeg, lényeg, hogy sztori központú legyen, jól beletudjam élni magam és legyen ütős, a játékmeneti hibákat eltudom nézni ha a sztori kárpótol. 😀
Most például a Telltale játékokon gondolkodom. Illetve hogy végig kellene tolnom a 2. Metro-t is. 😀
Tudnátok nekem valami olyan játékot ajánlani mint a Bio: Infinite?
Most vittem végig, a kiegészítőknek majd most állok neki, de az után kellene valami ami ugyanígy leköt. A története(főleg a befejezése) nagyon jó volt, mintha egy filmet néztem volna, csak sokkal jobban beszippantott.
Esetleg valami hasonló játék? 😀
Xpadder a neked való program. Persze az irányítást neked kell manuálisan beállítani, de nem olyan bonyolult.
Lényegében ez a Xpadder a billentyűleütéseket, egér mozgatást, kattintást emulálja.
Vagy van egy egyszerűbb mód veszel egy X360 kontrollert ott nem kell semmit állítani , de gondolom 8k huf-ot nem akarsz kiadni egyért.
Viszont szerinted/szerintetek egy sima mezei Joystickkel meg lehet oldani a Dark Souls irányítását? Tökre ugyanúgy néz ki mint a PS3-as Joy.
RTS: Age Of Empires 2.
RPG: Gothic 1-3, Risen
Ha szereted a körökre osztott stratégiát is akkor: Heroes sorozat, Civilzation V (Ha úgy állítod be akkor egy match eltarthat 5-6 óráig is 😀😉
Tudnátok mondani olyan RPG/RTS játékokat amik órákra/napokra/hetekre lekötnek?
Elder Scrolls, Dragon Age részek kilőve. Dark Souls is (a borzalmas irányítás miatt)
Előre is köszönöm!
Re-Volt (Távirányítós RC játék,nagyon jó)
Split / Second
Driver: San Francisco
Total Immersion Racing
Van egy eladó Sapphire HD 7870 ghz edition OC 2gb videokártyám, fél éves, hibátlan, doboz, gyári tartozékok + garancia, blokk. 42 ezerért elvihető.
Crysis 3, Gta IV, Gothic 3-4
Az utóbbi kettő azért nagy gépigényű mert borzasztóan vannak optimizálva. Bár lehet neked I5-el nem lesz problémád 😃.
Rise&Fall: Civilizations at War
van benne egy tps mód is amikor a bajnokod által tudod csatába vinni a seregeidet.
TBS: Heroes: Might & Magic 1 2 3 5 (A többi nekem nem tetszett) , Europa Universalis (Nem próbáltam de olyasmi mint a Civ)
RTS: Banished, Settlers sorozat, Knights & Merchants, Anno 2070
Tudnátok mondani valami jó Stratégiai játékot? AZ mindegy hogy RTS vagy TBS. Civ sorozatot, Age of Empires, Warcraft, ezeket ismerem. Ezen kívül tudtok valami jót?
Köszönöm!
Sziasztok!
tudnátok nekem mondani western játékokat?? előre is köszi 😀
Egyébként..Left4dead2, Cry of fear például.
vagy 1 TF2 kulcs ellenében odaadom akinek kell a GOD MODE game az is online (Steam Ossian1993 (ossian) ugyan ez a Profilkép