Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pl ha hetente megiszom 2-3 monstert az még jo? 😀
Attól nem lesz semmi bajod. Akkor lenne baj, ha gy innád, mint a vizet. Tehát naponta 2 liter, nyáron meg 4-5 liter.
molfer98: Amúgy az a rossz hírem van számodra, hogy be fogják vezetni itt is a korhatárt, azaz 18 éven aluliaknak nem adnak majd ki energiaitalt.
amúgy én csak a 0,5l-s dobozokat gyűjtöm😀 van 6 db😀normál burn, kék burn és a monsterek amiket mo-n lehet kapni 😀 amugy itt a monster nagy dolognak számitt mert sehol nem lehet kapni 😀
Ha jól látom, akkor te Romániában laksz.
Ott elvileg lehet kapni Burn Day-t:
Viszont ezekre kíváncsi vagyok:
Tegnap vettem 1 kék burn-t.Olyan xar volt 😀 olyant se vexek többet 😃 e-drink izze se volt 😆olyan volt mintha valaki belepisilt volna az áfonyalébe s utánna pedig belenyomnak szénsavat...😆 de télleg többet olyan nem veszek 😀
Na hát eddig csak nekem ízlett a kék burn??
meg nekem 😃
A burn shot-nak mi a lényege? Csak mert régen megittam párat de nem volt valami jó íze 😃
Tegnap vettem 1 kék burn-t.Olyan xar volt 😀 olyant se vexek többet 😃 e-drink izze se volt 😆olyan volt mintha valaki belepisilt volna az áfonyalébe s utánna pedig belenyomnak szénsavat...😆 de télleg többet olyan nem veszek 😀
Na hát eddig csak nekem ízlett a kék burn??
Ma vettem kék burnt nagyon jo 😃
A kék burn marha jó, érdemes megkóstolni!
én is vettem egy ilyen oxxo drinket, nagyon jó íze van, és olcsó is 😜
Gratula!
Veszem boltban, de néha rendelem is.
Okok köszi a választ!
CBA-ból van. 😀
Én holnap a Khaos-ra vetem rá magam. 😀 Nagy reményeket fűzök hozzá, nem szeretnék csalódni. 😀😀
Nem fogsz csalódni benne. Szinte ugyan olyan az íze, mint a Rippernek, csak nem ananászos, hanem narancsos.
Ez jó hír, akkor megnyugodtam. 😀
CBA és Match üzletekben lehet kapni ezt.
Ezeket az elmúlt pár napban ittam meg:
Gratula Demoz, nagyon szép dobozok, egyébként te csak rendeled őket vagy veszed boltban (rockstar, stb.)
CBA-ból van. 😀
Én holnap a Khaos-ra vetem rá magam. 😀 Nagy reményeket fűzök hozzá, nem szeretnék csalódni. 😀😀
Nem fogsz csalódni benne. Szinte ugyan olyan az íze, mint a Rippernek, csak nem ananászos, hanem narancsos.
hector maio: Soroksárról az egyik boltból hoztam.
CBA és Match üzletekben lehet kapni ezt.
Mi az utolsó 3? És ezeket is rendelted? 😃
Legújabb dobozom.
Gratula az új szerzeményhez, honnan szerezted be bro? 😀
Sikerült szereznem egy monster rehabot 😃
Hát ha a sárgára gondolsz akkor azt nem nehéz beszerezni 😃
Szépek. 😀 Sok sikert hozzájuk. 😉
Amúgy láttam, hogy a BritishStore-ba érkezett Rockstar Punched Fruit Punch. Biztos nem lehet rossz meg a doboza is tetszik. De várok még, hogy több érkezzen, mert 1 db-ot nem éri meg rendelni.
Az csak a limitált dobozos.
Akkor hamar elfogják kapkodni őket!
Szépek. 😀 Sok sikert hozzájuk. 😉
Amúgy láttam, hogy a BritishStore-ba érkezett Rockstar Punched Fruit Punch. Biztos nem lehet rossz meg a doboza is tetszik. De várok még, hogy több érkezzen, mert 1 db-ot nem éri meg rendelni.
Az csak a limitált dobozos.
Tulajdonképpen ezeket mind meg akarom szerezni, csak nincs rá pénz:
😆 ez komoly😃
én eldugtam volna a NoFear-t vagy mondtam volna hogy ez érték 😃
Bicike: BritishStore a burn a kisboltból 239ft 😃
Demoz: a Cuba Lima-t honnan szerzed?😃 vagy azt is codwaw-al rendeled?
Az, hogy honnan...az titok. 😃
[img]http://3.bp.blogspot.com/-aa_u_a-2w5A/UDPbtfCt-kI/AAAAAAAAHYA/hHojXbgS7tE/s1600/Monster+Cuba-Lima+&+Zero+Ultra.jpg[/img]
Jól fognak kinézni. 😎
Demoz legalább légyszi PÜ.-ben írd meg hogy honnan rendeled PLS 😀
Nem mondom meg senkinek! 😀