Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?

nekem 100°C-os volt a 9800GT.
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Az a lényeg, hogy 90 fok fölé ne menjen, na meg persze felbontás és beállításfüggő, hogy mennyire melegszik a gpu ott is.

Tuningolva van a VGA, vagy alapórajelen ennyi?

Nincs tuningolva.Nagyon vigyázok rá 😀 A Furmark-on meg nem állítottam semmit a felbontáson kívül (1366*768).Ahogy felraktam már indíottam is 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az a lényeg, hogy 90 fok fölé ne menjen, na meg persze felbontás és beállításfüggő, hogy mennyire melegszik a gpu ott is.

Tuningolva van a VGA, vagy alapórajelen ennyi?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Darkness írta:
Köszi! 😃 Csak azt nem értem, hogy a garantált le-fel töltés az 8/4 mbit. Ez mind szép és jó, csakhogy felfele eddig max. 8mbit el töltöttem, lefele meg el sem értem a 8mbit et. a Maximum eddig 7 volt.. 😃

nekem 6 megás van és 740el is töltöttem már
0
0
0
0
wdavid avatar
ezt nézzétek 😜 3 megás csomag havi több mint 7K

https://i42.tinypic.com/5uoiec.jpg

a poént az egészben, hogy multiplayerben laggolok, mint állat minden alkalommal, ha full a gfarika ha minimum 😜
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Osynho írta:
Tamas76 írta:
gyerekek egy 300W os FSP táp elbír egy E6550 et egy HD5670 el vegyítve? :$

El.

Köszii. 😀
0
0
0
0
Darkness avatar
Köszi! 😃 Csak azt nem értem, hogy a garantált le-fel töltés az 8/4 mbit. Ez mind szép és jó, csakhogy felfele eddig max. 8mbit el töltöttem, lefele meg el sem értem a 8mbit et. a Maximum eddig 7 volt.. 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Darkness írta:
https://www.speedtest.net/result/1708163936.png nekem 80/25 megás internetem lenne...

ezzel lehet ám seedelni 😃
0
0
0
0
Darkness avatar
https://www.speedtest.net/result/1708163936.png nekem 80/25 megás internetem lenne...
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem ilyen a 15 megabites. Lenne több is, de anyám használja a wifit.

https://www.speedtest.net/result/1708158816.png

a feltöltésem viszont nagyon szar... 😞
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
Letöltés sehol nem megy?
Lehet hogy pillanatnyilag a szolgáltató miatt ennyi, van hogy belassul, ez elég ritka de előfordul.

nem megy de pl most 8-ra egészen gyors lett és ez a 0.6 megás netem lett, azelött semmisem jött be csak a google de keresni már nem tudtam
0
0
0
0
niteforce avatar
Letöltés sehol nem megy?
Lehet hogy pillanatnyilag a szolgáltató miatt ennyi, van hogy belassul, ez elég ritka de előfordul.
0
0
0
0
Borbi avatar
tasiadam írta:
https://kepfeltoltes.hu/120115/netfail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezmiez? 6 megás net

Szerintem futtasd le mégegyszer
0
0
0
0
Osynho avatar
Tamas76 írta:

El.
0
0
0
0
Tamas76 avatar
0
0
0
0
wdavid avatar
hehe akkor jó 😃 köszi niteforce 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
CPU z nem túl pontos a VGA-t illetően, régi DDR3-mas HD5670-emre DDR5 memóriát írt...
0
0
0
0
wdavid avatar
northern írta:
niteforce írta:
wdavid írta:
niteforce írta:
igen annyit vesz le, 512 MB lesz a memória amit a kártya kisajátíthat magának.

köszönöm 😃 így már majdnem erősebb, mint a 8600GT-m volt, legalább is óra jelekben erősebb 😃

órajel keveset számít, szinte csak azonos kártya esetén érvényesül hogy a nagyobb órajel jobb.
Az integrált gyengébb szerintem mint a 8600 GT.
de ha épp nincs VGA-d tudsz még gépezni, filmet nézni pl vele 😀

A HD3000 kb egyenértékű a 8600GTS-sel

cpu-z HD2000-et ír...ez mitől lehet? 😃
0
0
0
0
Chuck avatar
gyenesmartin írta:
Chuck írta:
hali. mondjatok már olyan programot ami visszamenőleg is mutatja hogy hány %-on megy a proci!
Feladatkezelő. ctrl+shift+esc gombokkal előhívható.

feladatkezelőt azt tudom, de én vmi programra gondoltam.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Chuck írta:
hali. mondjatok már olyan programot ami visszamenőleg is mutatja hogy hány %-on megy a proci!
Feladatkezelő. ctrl+shift+esc gombokkal előhívható.
0
0
0
0
Chuck avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
nincsmit, sok szerencsét a cuccokhoz
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
akkor az jó, nem kell tényleg lapot cserélni.
FX első generációja nem túl jó, valóban a Phenom II is megveri, ezért érdemes azt venni 😀
így ha most nem kell lap, a megmaradt pénzt fordíthatod másra 😀

Hát akkor marad a lap 😀 És akkor megveszem a Phenom II-t a maradék lóvét meg SSD-re fordítom mert azt így is úgy is akartam venni csak később.De így kb márciusra meglesz az SSD meg a Cpu.Még hamarabb is lehet ha sikerül eladni a mostani procim 😀 Köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor az jó, nem kell tényleg lapot cserélni.
FX első generációja nem túl jó, valóban a Phenom II is megveri, ezért érdemes azt venni 😀
így ha most nem kell lap, a megmaradt pénzt fordíthatod másra 😀
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
50K-ból inkább AMD-t javaslok.

alaplap: GIGABYTE GA-780T-D3L 17K
proci: AMD Phenom II X4 965 BE 35K

Hát akkor lapot nem cserélek 😀 Jó az ami most van teljesen (MSI 770-G45) . És esetleg az új FX4100 ? Azt hallottam hogy a Phenom II erősebb nála.
0
0
0
0
niteforce avatar
50K-ból inkább AMD-t javaslok.

alaplap: GIGABYTE GA-780T-D3L 17K
proci: AMD Phenom II X4 965 BE 35K
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az Amd Phenom II X4 8xx miben külömbözik az Athlon II X4-től?

tulajdonképpen semmiben, ugyanúgy propus magosak, és nincs L3 cache.

Az igen 😃 Akkor végül is átnevezték hogy jobban vegyék.Végül is a Phenom II jobban hangzik 😀 Tiszta G92 😃

Ja még annyit akartam kérdezni hogy 50k ból milyen CPU+Alaplap kombót lehetne kihozni ? Az se baj ha olcsóbb de most akarok procit venni de még nem tudom hogy intel vagy amd :/
0
0
0
0
niteforce avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az Amd Phenom II X4 8xx miben külömbözik az Athlon II X4-től?

tulajdonképpen semmiben, ugyanúgy propus magosak, és nincs L3 cache.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Az Amd Phenom II X4 8xx miben különbözik az Athlon II X4-től?
0
0
0
0
northern avatar
niteforce írta:
wdavid írta:
niteforce írta:

köszönöm 😃 így már majdnem erősebb, mint a 8600GT-m volt, legalább is óra jelekben erősebb 😃

órajel keveset számít, szinte csak azonos kártya esetén érvényesül hogy a nagyobb órajel jobb.

A HD3000 kb egyenértékű a 8600GTS-sel
0
0
0
0
cseszka avatar
LEtöltöd az integrált hang kari driverét,v az alaplappal kapott lemezenn is rajta van.Ha feltelepitetted akk az ora melett megjelenik egy ikon.(telepités utánn inditsd ujra a gépet,mert csak akkor müködik a driver)Katt az ikonra,ott lesznek beállitások,stereo,5.1 ...kiválasztod,majd beállitod h meik kimenet mi egyen pl:zöld-center+mély,fekete-Hátsó hangszórók...
0
0
0
0
meszes17 avatar
es hol lehet bealitani?
egyebkent ha hangkarival menne a zene akkor arra megy kabel is a kariba nem??
0
0
0
0
niteforce avatar
kiveheted, szólni fog ha úgy állítod be a szoftverében
0
0
0
0
meszes17 avatar
akkor kivehetem onnan azt a karit?fog szolni akkor is 5.1ben?
0
0
0
0
niteforce avatar
felrakod a driverét amit az asrock holnapján találsz meg, és utána mehet a zene 😀
Tudni kell, hogy általában nem a legjobbak az alaplapi hankártyát hangminőséget tekintve, úgyhogy ha jó az a kártya akkor érdemes azt visszarakni
0
0
0
0
cseszka avatar
Van rajta integrált hang kari,söt minden laponn van.3-6 jack csatlakozo sorba vagy sorba/párhuzamosann.Zöpd,narancs,fekete...szinek.
0
0
0
0
meszes17 avatar
pls valaszoljon aki tud,lenne gey fontos kerdesem
most nemreg szereltem be egy uj vidikarit de nem volt elég hely igy kellett arrebb tennem valami karit aszem hangkari volt,es areb tettem ugy mar elfert es betudtam tenni bar sok hely nincs is a ventinek epp ezert kerdeznem azt h a ASrock gm31s alaplapon lehet hang???vagy kell hangkari,egyebkent 5.1es hangfalhoz kell...???valaszoljatok alaplapomon lehet hang hangkari nelkul?
0
0
0
0
Devis avatar
Superlompos írta:
A sima integrált kártyák gyengébbek egy 8600 Gt-nél, főleg a GDDR3-asnál.

amd-nél nem feltétlen így vannak 😀 egyébként kíváncsi vagyok h milyenek lesznek az új igp-k
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]
itt egy kis összehasonlítás
0
0
0
0
Devis avatar
sokkal. ott a ht, igp-je jóval erősebb (ha ez számít), órajele is nagyobb. 2100-ba meg kicsit több dolog van rakva
0
0
0
0
philips20 avatar
srácok szerintetek mennyivel jobb egy I3 2100 as mint egy g620 ?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A sima integrált kártyák gyengébbek egy 8600 Gt-nél, főleg a GDDR3-asnál.
0
0
0
0
niteforce avatar
ja, aztán HD6870-nel düböröghetnek a játékok maxon 😃
0
0
0
0
wdavid avatar
niteforce írta:
wdavid írta:
niteforce írta:

persze azt tudom h azért az IGp gyengébb 😃 ahogy néztem azért játszani is lehet vele, de csak olyan 1024es felbontás körül low beállításokkal 😃 mindegy úgyis sokat melózok addig kibírom játék nélkül, míg nem lesz rendes VGA-m 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
wdavid írta:
niteforce írta:

0
0
0
0
Furmann96 avatar
Devis írta:
baromság, ezt az indexen irogatják naponta 3x, de azt elefeljtik hogy tableten meg telefonon az életbe nem lesz megírva egy értelmes program, mellesleg nem mind1-ik háztartásban van pénz tabletekre.

Köszi a gyors választ mindenkinek most ez megnyugtatott am én is az indexen olvastam.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció