LobiDrg írta:
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?
Sziasztok.Van egy Ati 4870 1gb Silent efficiency vga-m és a minap gondoltam megnézem hogy mennyire melegszik Furmark alatt.Elindítottam kimentem cigizni és mire visszaértem addigra 84 fokra melegedett a gpu.Az szerintetek nem túl sok?
Darkness írta:
Köszi! 😃 Csak azt nem értem, hogy a garantált le-fel töltés az 8/4 mbit. Ez mind szép és jó, csakhogy felfele eddig max. 8mbit el töltöttem, lefele meg el sem értem a 8mbit et. a Maximum eddig 7 volt.. 😃
Köszi! 😃 Csak azt nem értem, hogy a garantált le-fel töltés az 8/4 mbit. Ez mind szép és jó, csakhogy felfele eddig max. 8mbit el töltöttem, lefele meg el sem értem a 8mbit et. a Maximum eddig 7 volt.. 😃
niteforce írta:
igen annyit vesz le, 512 MB lesz a memória amit a kártya kisajátíthat magának.
köszönöm 😃 így már majdnem erősebb, mint a 8600GT-m volt, legalább is óra jelekben erősebb 😃
órajel keveset számít, szinte csak azonos kártya esetén érvényesül hogy a nagyobb órajel jobb.
Az integrált gyengébb szerintem mint a 8600 GT.
de ha épp nincs VGA-d tudsz még gépezni, filmet nézni pl vele 😀
niteforce írta:
akkor az jó, nem kell tényleg lapot cserélni.
FX első generációja nem túl jó, valóban a Phenom II is megveri, ezért érdemes azt venni 😀
így ha most nem kell lap, a megmaradt pénzt fordíthatod másra 😀
Hát akkor marad a lap 😀 És akkor megveszem a Phenom II-t a maradék lóvét meg SSD-re fordítom mert azt így is úgy is akartam venni csak később.De így kb márciusra meglesz az SSD meg a Cpu.Még hamarabb is lehet ha sikerül eladni a mostani procim 😀 Köszönöm a segítséget 😀
FX első generációja nem túl jó, valóban a Phenom II is megveri, ezért érdemes azt venni 😀
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az Amd Phenom II X4 8xx miben külömbözik az Athlon II X4-től?
tulajdonképpen semmiben, ugyanúgy propus magosak, és nincs L3 cache.
Az igen 😃 Akkor végül is átnevezték hogy jobban vegyék.Végül is a Phenom II jobban hangzik 😀 Tiszta G92 😃
Ja még annyit akartam kérdezni hogy 50k ból milyen CPU+Alaplap kombót lehetne kihozni ? Az se baj ha olcsóbb de most akarok procit venni de még nem tudom hogy intel vagy amd :/
niteforce írta:
köszönöm 😃 így már majdnem erősebb, mint a 8600GT-m volt, legalább is óra jelekben erősebb 😃
órajel keveset számít, szinte csak azonos kártya esetén érvényesül hogy a nagyobb órajel jobb.
LEtöltöd az integrált hang kari driverét,v az alaplappal kapott lemezenn is rajta van.Ha feltelepitetted akk az ora melett megjelenik egy ikon.(telepités utánn inditsd ujra a gépet,mert csak akkor müködik a driver)Katt az ikonra,ott lesznek beállitások,stereo,5.1 ...kiválasztod,majd beállitod h meik kimenet mi egyen pl:zöld-center+mély,fekete-Hátsó hangszórók...
felrakod a driverét amit az asrock holnapján találsz meg, és utána mehet a zene 😀
Tudni kell, hogy általában nem a legjobbak az alaplapi hankártyát hangminőséget tekintve, úgyhogy ha jó az a kártya akkor érdemes azt visszarakni
pls valaszoljon aki tud,lenne gey fontos kerdesem
most nemreg szereltem be egy uj vidikarit de nem volt elég hely igy kellett arrebb tennem valami karit aszem hangkari volt,es areb tettem ugy mar elfert es betudtam tenni bar sok hely nincs is a ventinek epp ezert kerdeznem azt h a ASrock gm31s alaplapon lehet hang???vagy kell hangkari,egyebkent 5.1es hangfalhoz kell...???valaszoljatok alaplapomon lehet hang hangkari nelkul?
niteforce írta:
persze azt tudom h azért az IGp gyengébb 😃 ahogy néztem azért játszani is lehet vele, de csak olyan 1024es felbontás körül low beállításokkal 😃 mindegy úgyis sokat melózok addig kibírom játék nélkül, míg nem lesz rendes VGA-m 😃
niteforce írta:
Devis írta:
baromság, ezt az indexen irogatják naponta 3x, de azt elefeljtik hogy tableten meg telefonon az életbe nem lesz megírva egy értelmes program, mellesleg nem mind1-ik háztartásban van pénz tabletekre.
Köszi a gyors választ mindenkinek most ez megnyugtatott am én is az indexen olvastam.
nekem 100°C-os volt a 9800GT.
Az a lényeg, hogy 90 fok fölé ne menjen, na meg persze felbontás és beállításfüggő, hogy mennyire melegszik a gpu ott is.
Tuningolva van a VGA, vagy alapórajelen ennyi?
Nincs tuningolva.Nagyon vigyázok rá 😀 A Furmark-on meg nem állítottam semmit a felbontáson kívül (1366*768).Ahogy felraktam már indíottam is 😀
Tuningolva van a VGA, vagy alapórajelen ennyi?
nekem 6 megás van és 740el is töltöttem már
a poént az egészben, hogy multiplayerben laggolok, mint állat minden alkalommal, ha full a gfarika ha minimum 😜
gyerekek egy 300W os FSP táp elbír egy E6550 et egy HD5670 el vegyítve? :$
El.
Köszii. 😀
nekem 80/25 megás internetem lenne...
ezzel lehet ám seedelni 😃
a feltöltésem viszont nagyon szar... 😞
Letöltés sehol nem megy?
Lehet hogy pillanatnyilag a szolgáltató miatt ennyi, van hogy belassul, ez elég ritka de előfordul.
nem megy de pl most 8-ra egészen gyors lett és ez a 0.6 megás netem lett, azelött semmisem jött be csak a google de keresni már nem tudtam
az 50 megás net
Lehet hogy pillanatnyilag a szolgáltató miatt ennyi, van hogy belassul, ez elég ritka de előfordul.
ezmiez? 6 megás net
Szerintem futtasd le mégegyszer
ezmiez? 6 megás net
gyerekek egy 300W os FSP táp elbír egy E6550 et egy HD5670 el vegyítve? :$
El.
A HD3000 kb egyenértékű a 8600GTS-sel
cpu-z HD2000-et ír...ez mitől lehet? 😃
hali. mondjatok már olyan programot ami visszamenőleg is mutatja hogy hány %-on megy a proci!
feladatkezelőt azt tudom, de én vmi programra gondoltam.
hali. mondjatok már olyan programot ami visszamenőleg is mutatja hogy hány %-on megy a proci!
Hát akkor marad a lap 😀 És akkor megveszem a Phenom II-t a maradék lóvét meg SSD-re fordítom mert azt így is úgy is akartam venni csak később.De így kb márciusra meglesz az SSD meg a Cpu.Még hamarabb is lehet ha sikerül eladni a mostani procim 😀 Köszönöm a segítséget 😀
50K-ból inkább AMD-t javaslok.
alaplap: GIGABYTE GA-780T-D3L 17K
proci: AMD Phenom II X4 965 BE 35K
Hát akkor lapot nem cserélek 😀 Jó az ami most van teljesen (MSI 770-G45) . És esetleg az új FX4100 ? Azt hallottam hogy a Phenom II erősebb nála.
alaplap: GIGABYTE GA-780T-D3L 17K
proci: AMD Phenom II X4 965 BE 35K
Az igen 😃 Akkor végül is átnevezték hogy jobban vegyék.Végül is a Phenom II jobban hangzik 😀 Tiszta G92 😃
Ja még annyit akartam kérdezni hogy 50k ból milyen CPU+Alaplap kombót lehetne kihozni ? Az se baj ha olcsóbb de most akarok procit venni de még nem tudom hogy intel vagy amd :/
A HD3000 kb egyenértékű a 8600GTS-sel
egyebkent ha hangkarival menne a zene akkor arra megy kabel is a kariba nem??
Tudni kell, hogy általában nem a legjobbak az alaplapi hankártyát hangminőséget tekintve, úgyhogy ha jó az a kártya akkor érdemes azt visszarakni
most nemreg szereltem be egy uj vidikarit de nem volt elég hely igy kellett arrebb tennem valami karit aszem hangkari volt,es areb tettem ugy mar elfert es betudtam tenni bar sok hely nincs is a ventinek epp ezert kerdeznem azt h a ASrock gm31s alaplapon lehet hang???vagy kell hangkari,egyebkent 5.1es hangfalhoz kell...???valaszoljatok alaplapomon lehet hang hangkari nelkul?
A sima integrált kártyák gyengébbek egy 8600 Gt-nél, főleg a GDDR3-asnál.
amd-nél nem feltétlen így vannak 😀 egyébként kíváncsi vagyok h milyenek lesznek az új igp-k
itt egy kis összehasonlítás
persze azt tudom h azért az IGp gyengébb 😃 ahogy néztem azért játszani is lehet vele, de csak olyan 1024es felbontás körül low beállításokkal 😃 mindegy úgyis sokat melózok addig kibírom játék nélkül, míg nem lesz rendes VGA-m 😃
baromság, ezt az indexen irogatják naponta 3x, de azt elefeljtik hogy tableten meg telefonon az életbe nem lesz megírva egy értelmes program, mellesleg nem mind1-ik háztartásban van pénz tabletekre.
Köszi a gyors választ mindenkinek most ez megnyugtatott am én is az indexen olvastam.