Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek melyik a jobb?
Sapphire HD5750 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
vagy
HD4890 VAPOR-X
Azt olvastam hogy az utóbbi gyorsabb és jobban viszi a játékokat maxon.
Ez igaz?
Melyik lenne a jobb választás?
De sajnos az utóbbit nem lehet kapni az ipon.hu-n. Vagy lehet kérni tőlük hogy rendeljék meg.?
Video kártyát h lehet kihuzni? ( van nekem rá külön hütésem azal nemlesz gond elvileg ,nemtom mien hütö 😆 annyit tok h uy hüt h kiszivgya' a meleglevegőt hátul meg kifujja 😜 )
😆😆Szerintem tuningra gondolt, csak elég hülyén fogalmazott😆😆
Sapphire HD5750 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
vagy
HD4890 VAPOR-X
Azt olvastam hogy az utóbbi gyorsabb és jobban viszi a játékokat maxon.
Ez igaz?
Melyik lenne a jobb választás?
Video kártyát h lehet kihuzni? ( van nekem rá külön hütésem azal nemlesz gond elvileg ,nemtom mien hütö 😆 annyit tok h uy hüt h kiszivgya' a meleglevegőt hátul meg kifujja 😜 )
nem nem! 8800gts=9800gtx=gts250 +-2fps különbségek vannak! Szó szerint csak átnevezték szóval semmi nem különbözik
ő azt mondta hogy átnevezett GTS250 a 8800GTS... mikor a 8800GTS volt nem lehetett átnevezni GTS250ről 8800GTS re 😆 mert GTS250 akkor még nem létezett 😃 különben meg van azért FPS külömbség köztük nem csak 1-2 FPS
[LINK]Ez milyen vga?Aztmondták, hogy ez egy átnevezett gts250-es.
mien átnevezett GTS250? az egy 8800GTS ami jó kártya ugyan de soakt fogyaszt 😃 jah és a GTS250 erősebb nála
vargaviktor : 5 a pixelshader verziója
Ok köszi 😃
Mi a baj van vele ?
Szar! Egyszerűen mást nem lehet rá mondani! Nagyon rosz hatásfok szóval ha pl a gépednek kell 200w akkora szar táp vagy 300w ot is felvesz a konnektorból aztán a szar táp nem úgy van ám hogy szépen megy! Nagyon könnyen tönkremegy és ráadásnak kedvességből kinyír 1-2 cuccot a gépedben és ha nem is romlik el idővel akkor is kezdi károsítani a gépet!! Míg a márkás táp! Ha a géped adott 200w ot eszik akkor kb 240W ot vesz fel ami nagy különbség! Aztán nem sűrűn mennek tönkre és ráadásnak mindenféle védelmük van így a gépet se fogják kinyírni!
Rolando Kell rá tápcsatlakozó! De miért kérdezed ezt? Vannak átalakítók és ha szar a tápod mindegy hogy kell e vagy nem tápcsatlakozó attól még az a táp kinyírhatja a géped! Ja és nagyon jó táp pl a Gigabyte super B 460
ha kell akkor milyen tápot vegyek?
akkor valaki mondjon egy jó vgát a pixmániáról mindegy hogy milyen lehetöleg ne legyen több 28k-nál
Ok köszi 😃
Mi a baj van vele ?
Végülis egy Mercury házhoz volt szal nem lehet rossz 😃
Én nagyon megszívtam mert egy 5450 est vettem. Játékra !! És nem tudtam hogy milyen de most szívok vele. Nem tudja esetleg valaki hol lehet eladni jópénzért Szolnokon ?? Ha igen légyszi írja már meg aki tudja PÜben. És egy 2. kérdés ha eladom szerintetek mit vegyek helyette 20k max 30 k ért ?ŰElleszek vele egy darabig de minél előbb annál jobb mert többet adnak érte 😃
( am én egy 5570 re gondoltam.. tudom nem szuper de alkalmasabb gamera mint ez és a PC GURU teljesítménytesztjei is ezzel vannak és nem szaggat be maxon se csak talán a Just Cause 2 vel 😃😉
ajánlom neked a [LINK] oldalt ahol el tudod adni nagy valószínűséggel és ha mázlid van akkor Szolnokon 😃 ha nem félsz a használt dolgoktol akár 20-25k ért tudol venni HD4870et ami nagyon jó...nem 1 darab HD4890et hirdetnek 35k ért sem vagy hirdettek
( am én egy 5570 re gondoltam.. tudom nem szuper de alkalmasabb gamera mint ez, és a PC GURU teljesítménytesztjei is ezzel vannak és nem szaggat be maxon se csak talán a Just Cause 2 vel ( mert abban a konfigban egy 2x 2.8 as proci van meg 2 gb ram)😃😉
Az 5670es jó vga?
Nem. Gyenge és drága is.
lenne egy kérdésem amir e nem tudom a választ és ezt most fel is teszem:a a gépunkpe multi vga van akkor a pixel shader is növekedeik?
nem hiszem
A Gigabyte HD 5670 1GB PCI-E 2.1-nek nem kell külön csati a táphoz?
És belemenne egy 2,0-s foglalatba?
Nem kell s belemegy.
És belemenne egy 2,0-s foglalatba?
Új gépet szeretnék majd venni jövőre.
A lista megvan már.
SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 HDMI DP PCIE
SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE
Ez a két vidi kártya között nagyon sok a különbség?
Csak a memória különbözik. Ez miben nyílvánul meg.
Manapság mindenképp jobb az 1Gigás VGA!..kell a FullHD-hez, a nagy AA-hoz, szal csak előnyödre válik ha több a mem.!
Új gépet szeretnék majd venni jövőre.
A lista megvan már.
Felbontás?
De szerintem jobb lenne az 1gigás.. és ha jövőre tervezed, akkor lehet hogy már lejjebb megy az 5700 és 5800 széria ára is, és akkor vehetnél egy erősebbet mint 5750.
A lista megvan már.
Itt a link: http://www.a4team.hu/product/view/41088
[LINK]
kellene hozzá egy jobb táp itt nézegettem csak nem értek hozzá
[LINK]
a jobb oldalon lehet filterelni
Vegyél egy ilyet.[LINK]Elég sokat spórolhatsz rajta.
az jobb mint egy 5750-es vga?
Törölhető HSZ!
Vegyél egy ilyet.[LINK]Elég sokat spórolhatsz rajta.
az jobb mint egy 5750-es vga?
Általában adnak a kártyákhoz dvi->dsub átalakítót. Egyébként sok érte a 30e sztem, bár ez sokmindentől függ.
Hát az üzletben ahol néztem ennyibe kerül, pontosabban 32500 pénz, és az 512-es verzó, de most néztem neten ugyan ennyibe kerül a gigás is..
akk gigásat vegyél 😃
de sztem ATI jobb
Általában adnak a kártyákhoz dvi->dsub átalakítót. Egyébként sok érte a 30e sztem, bár ez sokmindentől függ.
Hát az üzletben ahol néztem ennyibe kerül, pontosabban 32500 pénz, és az 512-es verzó, de most néztem neten ugyan ennyibe kerül a gigás is..