Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
köszönöm a segítséget 😀😉)😊
hmm ez nem is rossz és 31 pénzért megtudom venni..eldöntöttem.^ ^,
ezaz
Asus HD5750 1Gb DDR5 EAH5750FML/2DI/1GD5 bőőő infó van valakinek róla?
Amit megakarsz róla tudni itt megtalálod. 😉
[LINK]
ezaz
Asus HD5750 1Gb DDR5 EAH5750FML/2DI/1GD5 bőőő infó van valakinek róla?
hamarosan új gépet szeretnék beizzítani és a vga a kérdés...néztem ki is egy párat melléirtam menyiért tudom megvenni ezek közül kellene hogy válasszak és minél olcsóbban..ha tudtok még más karit ebben az árfolyamban légyszives oszd meg velem..ty előre is.
ZOTAC ZT-20106-10P GTS250 1GB GDDR3 PCIE--32.142Ft
SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 HDMI PCIE--31.373Ft
SAPPHIRE HD4830 1GB GDDR3 PCIE-- 28.937Ft
HD4770 512Mb ASUS Formula DDR5--25 ezer
HD4850 1Gb Gigabyte OC--27 ezer
HD4870 1Gb Sapphire Vapor-X GDDR5--37 ezer
MSI N250GTS Twin Frozr 1GB DDR3 PCIE--36.775Ft
GAINWARD 0131-BLISS GTS250 1GB DDR3--34.974Ft
Nem tudom hogy mit tegyek és elöre is köszöném ha valaki tudna valami használható választ adni !😢
Hi all !Az lenne a kérdésem h egy ilyen vgának milyen tápot kellene venni kell tápcsati?Hogy annak fügvényében vegyek tápot is
http://pcx.hu/termek/point-of-view-9800gt-1gb-ddr3-150913g-videok-225-rtya-53084
Ennek a VGA-nak nem kell +áram, elegendő neki amit a Pci sínből kap.
http://pcx.hu/termek/point-of-view-9800gt-1gb-ddr3-150913g-videok-225-rtya-53084
ez 256 mb -os a videokártyám
Specifications
Graphics Engine GeForce 7600GS
Video Memory 1. 512M DDR2 2. 256M DDR2
Engine Clock 400MHz
Memory Clock 1. 512M DDR2: 540MHz(270MHz)
2. 256M DDR2: 800MHz (400MHz)
RAMDAC 400MHz
Bus Standard PCI-Express
Memory Interface 128-bit
D-Sub Max Resolution 2048x1536
D-Sub Output Yes
TV Output Yes, via HDTV-out cable
DVI Output DVI-I
2nd VGA Output Yes
Adapter/Cable Bundled HDTV out adaptor
DVI-to-2nd VGA adaptor
Software Bundled ASUS Gamepack 2
ASUS Utilities & Driver
Ha a BIOS-ban a VGA-nak állítok pl. +256Mega RAM-ot, az a RAM a fő VGA-hoz vagy a beépített VGA-hoz csatolódik?..tudomásom szerint a beépítetthez, de nem vagyok benne biztos, megerősítést kérnék 😀
Én is ilyesmi elgondoláson voltam, kössz a megerősítést! 😉
Nem csak az integrált kártyáknál működik, ahogy a fentebb szóló említette AGP-s videókártyáknál engedélyezi ezt a beállítást/lehetőséget. Az más kérdés, h. integrált kártyákon is hasonló a felület, csak ott magának a valós kártya méretet állíthatod be, itt meg egyfajta kisegítő lehetőséget.
Ez 100% mert nekem is ilyen ^^
hát a jó skálának az alján csücsül...de ha nem szorítkozunk ilyen korlátok közé akk közepes
ja sztem is !! azért kössz
[LINK]
250eu körül lesz az ára!
[url]http://vgaspeed.hu/graph.php?mode=compare&p2=ataqaeabm4&p3=aHapaeabem&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa&page=4[/url]
Köszönöm szépen a választ 😃 Lenne rá pénzem csak hogy nézne ki hogy Pentium Dual Core 2,4Ghz +2GB ram+ GTX 280 😆
Most procit akarok meg tápot de kaptam ezt az ajánlatot és gondolkodtam egy kicsit és arra jutottam megkérdezlek benneteket is 😀
Most procit akarok meg tápot de kaptam ezt az ajánlatot és gondolkodtam egy kicsit és arra jutottam megkérdezlek benneteket is 😀
Azt szeretném kérdezni hogy egy GTX 280 40 ezerért drága? fél éves a kari és van még rajta asszem fél vagy 1 év garancia nem tom pontosan. És ez sima Nvidia nem Gigabyte, Asus stb.
Ha működik akkor olcsó. Ha nem akkor drága. A gtx280 még mindig top kártyának számít, csak sokat fogyaszt. 😜
Ha a BIOS-ban a VGA-nak állítok pl. +256Mega RAM-ot, az a RAM a fő VGA-hoz vagy a beépített VGA-hoz csatolódik?..tudomásom szerint a beépítetthez, de nem vagyok benne biztos, megerősítést kérnék 😀
Nem csak az integrált kártyáknál működik, ahogy a fentebb szóló említette AGP-s videókártyáknál engedélyezi ezt a beállítást/lehetőséget. Az más kérdés, h. integrált kártyákon is hasonló a felület, csak ott magának a valós kártya méretet állíthatod be, itt meg egyfajta kisegítő lehetőséget.
Ez 100% mert nekem is ilyen ^^
Heló!
Le szeretném cserélni a mostani procimat (X2 6000+) egy ilyenre: AMD Phenom II X2 555 3,2GHz BE
Viszonylag keveset fogyaszt, olcsó, és a kártyámmal (HD 5750) egész jó páros lennének. [url]http://www.tomshardware.com/reviews/balanced-gaming-pc-overclock,2699-8.html[/url]
+ még ha szerencsém lesz akkor tudok belőle csinálni egy 955-öt.
Vélemények? 😀
Előre tesztelt processzort vegyél, és úgy biztos, hogy 4 magosítható lesz, itt egy kis segítséget, hogy honnan lehet olyat kapni [LINK]
Am. kösz a választ!