Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
120 másodpercnyi teszt után 1 darab pixel hibát sem talált a program. 😎 (ellenben a proci hűtő a 6000 RPM-ével rendesen felbosszantott 😆😉
átalakító nem lett volna olcsóbb?😆
mind mert úgyis tele volt morzsával meg mézzel meg mindennel 😃
már nagyon régi volt
Az én procim 4,5GHz kevésnek bizonyult egy HD3870 mellé, hát akkor még a te procid mellett egy GTX280. 😆 De tök igazad van, én is megnézném, hogy mit visz! Csak én előtte tuti rátenném a +50%OC-t a procira(persze ehhez kellene a jobb hűtő meg táp 😆😉. 😜
A procimat majd akarom egy kicsit tuningolni amíg nem lesz meg a másik proci 😃 egy 3D Markot azért lefuttatok majd a GTX el 😆
Én egy Chieftec CTG 450W tápot ajánlok,de egyárba van vele a gigabyte superb 460W
Habár ahogy a procidat elnézem jó kis cpu limites dolog lesz😆
Tudom hogy szar a procim 😆 de csak azért teszem be mert ilyen úgy sem lesz többet ebben a gépben 😃 drága mulatság a GTX 280
Habár ahogy a procidat elnézem jó kis cpu limites dolog lesz😆
DarthRoni:Akkor ha veszel én is ki tom próbálni egy kicsit a karit 😆 igaz az én procim szinte meg sem fogja hajtani 😆
Azt jólenne tudni mien a tápod mert ha valami no name akkor ne próbálkozz a használásával!
melyik végét hogy nevezik? had tanuljak a nálamnál okosabb uraktól.
lécci help, köszi😀
tudna valaki egy linket egy displayport átalakítóról amivel működne az eyefinity és itthon meg lehet venni/rendelni?
mind1 hogy d-sub, hdmi vagy dvi-vé alakítja át
előre is kösz
mind1 hogy d-sub, hdmi vagy dvi-vé alakítja át
előre is kösz
úgy birom mikor leírja valaki hogy ajálatokat vár vga-ra és nem ír árat.....pedig az fontos lenne de itt van ez ezt kihajta a gépet szerintem és jó az ára is [LINK]
köszi a válaszod. nem csúnya card 😃
árat azt nem írtam, mert ez még csak 100%-osan tervezés, majd max jövőre újítok, mer egyelőre még bőven visz mindent a videókártyám, de néhány gépigénynél már sárga 😃
Az adatlapomon lévő konfig alapján ajánlanátok nekem egyet ami jól passzolna a többi cuccoshoz is ? 😃
Ha van pénze 4870-re akkor azt vegye,azután következik az 5750 aztán meg 4850!
A 4850nél erősebb a GTS250 nem sokkal de erősebb
Jah ok,ezt nem tudtam,akkor 4850 helyett GTS250!
Ha van pénze 4870-re akkor azt vegye,azután következik az 5750 aztán meg 4850!
A 4850nél erősebb a GTS250 nem sokkal de erősebb