berki_zsolt írta:
Hogy tudok videót "lopni" a tv2.hu vagy m1.hu honlapjáról?
Filmeket szednék le.
Egy hosszabb megoldás van rá. Kiteszed teljes képernyőre a videót, majd frap-szel felveszed azt, Mondjuk ehhez sok hely kell a vinyón, utána meg konvertálni kell.
Nem az h nem érdemes, de egy 9800GT annyira nem gyenge hogy egy GTX550Ti mellé tedd, ahhoz ha akarsz inkább egy GT220at tegyél vagy 8600GT-t. a 9800GT-t a GTX280 GTX460 és GTX560Ti felettiekhez szokták tenni. AMDk-hez meg kb mindegy hogy milyet csa jobb legyen mint a 8500GT mert az ami támogatja de egyben a leggyengébb is
csak akkor lehet ha ugyanaz a GPU típusa.
Pl. AMD-nél 2 Barts tud egymás mellett működni. És ha az egyik pl egy HD6870 a másik egy HD6850 akkor a HD6870 is HD6850-ként fog működni.
AMD-t ne vegyél azt nem éri meg se kártyát se procit..proci az gyenge illetve kártyánál nélkülözni kell a physx-et
10 emberből 2, ha használja, nyugodtan vehet amd kártyát
Ram is pénztől függően mehet 4-8 gigás ,csak figyelj rá hogy 1,5 voltot ne haladja meg a ram fogyasztása mert intel procik nem szeretik!
intel procim van, ram már ment 2,1 v-on.... mégis ment tökéletesen a gép. hogy is van ez? 😃
én i szériás intel procikról beszélek okoskám...tied meg régi core 2 duo... azokkal megy.
okoskám...
1: nem mondtál konkrét szériát, általánosítottál
2: legközelebb nézz utána amit mondasz, mert mind a 2 állításod cáfolva lett, magyarán butaságokat mondtál, amivel félrevezethetsz másokat.
nem, de pont azért is, kell ha azt FSB-vel húzod, a ram órajel is nő vele, és egy idő után feszt kell emelni.
amúgy DCMAN nem azért mondom hogy kötekedjek, nem is vitát akarok belőle, de a hozzászólásaid 90% teljesen felesleges, és mondanivalótól mentes, kevés olyan van, ami a te saját véleményedet írja le, nem pedig másokét helyesli...
nah igen, physx-nek kb csak a tesztekben van "értelme".... ja nem, bocs még ott sincs mivel fölöslegesen kap több pontot a gép...hát akk passz nem tom mire jó 😜😃
konsti írta:
CPU: Intel Core i5 2300 Boxed -47000 Ft
VGA:GIGABYTE GV-N56GOC-1GI 1024MB PCIe 50000 Ft
Alaplap: MSI H61I-E35 20000 Ft
Táp: GIGABYTE GE-R460-V1 11000 Ft
Én minimum ezt ajánlom 180-ból AMD-t ne vegyél azt nem éri meg se kártyát se procit..proci az gyenge illetve kártyánál nélkülözni kell a physx-et ...tápon ne spórolj mert pórul járhatsz .alaplapból lehet még faragni..legolcsóbb is megteszi persze minőségi gyártótól és prociból ha nagyon meg kell húzni a nadrágszíjat akkor válassz valami 4 magos phenomot! Ram is pénztől függően mehet 4-8 gigás ,csak figyelj rá hogy 1,5 voltot ne haladja meg a ram fogyasztása mert intel procik nem szeretik! kb ennyi ha valami segítség kell írj nekem!
Köszönöm, még egy kérdésem lenne, hogy hol rendeljem meg a dolgokat? Hol érdemes? Én a *** és az *** oldalakat nézegettem.
Hát akár innen is meglehet de van egy olyan oldal hogy argep.hu és oda beírod a terméket és kiadja legolcsóbbtól a legdrágábbig!
konsti írta:
Én minimum ezt ajánlom 180-ból AMD-t ne vegyél azt nem éri meg se kártyát se procit..proci az gyenge illetve kártyánál nélkülözni kell a physx-et ...tápon ne spórolj mert pórul járhatsz .alaplapból lehet még faragni..legolcsóbb is megteszi persze minőségi gyártótól és prociból ha nagyon meg kell húzni a nadrágszíjat akkor válassz valami 4 magos phenomot! Ram is pénztől függően mehet 4-8 gigás ,csak figyelj rá hogy 1,5 voltot ne haladja meg a ram fogyasztása mert intel procik nem szeretik! kb ennyi ha valami segítség kell írj nekem!
Köszönöm, még egy kérdésem lenne, hogy hol rendeljem meg a dolgokat? Hol érdemes? Én a *** és az *** oldalakat nézegettem.
Hogy tudok videót "lopni" a tv2.hu vagy m1.hu honlapjáról?
Filmeket szednék le.
Egy hosszabb megoldás van rá. Kiteszed teljes képernyőre a videót, majd frap-szel felveszed azt, Mondjuk ehhez sok hely kell a vinyón, utána meg konvertálni kell.
http://www.hwcompare.com/780/geforce-9600-gt-512mb-vs-geforce-gt-220-gddr3/
Ha 1GB-os verzióval nézzük akkor még nagyobb a differencia.
és ha az 550 es em mellé mondjuk egy 9800 ast rakok ?
és ha physx kártyának rakom be az mennyit dob ?
szóval akkor nem érdemes vesződni vele, de a physx et át lehet rakni gpu rol cpu ra az számít valamit ?
Filmeket szednék le.
Pl. AMD-nél 2 Barts tud egymás mellett működni. És ha az egyik pl egy HD6870 a másik egy HD6850 akkor a HD6870 is HD6850-ként fog működni.
de nem minden játék tudja kihasználni
Van gtx550??
nincs, csak GTX550Ti
intel procim van, ram már ment 2,1 v-on.... mégis ment tökéletesen a gép. hogy is van ez? 😃
okoskám...
1: nem mondtál konkrét szériát, általánosítottál
2: legközelebb nézz utána amit mondasz, mert mind a 2 állításod cáfolva lett, magyarán butaságokat mondtál, amivel félrevezethetsz másokat.
amúgy DCMAN nem azért mondom hogy kötekedjek, nem is vitát akarok belőle, de a hozzászólásaid 90% teljesen felesleges, és mondanivalótól mentes, kevés olyan van, ami a te saját véleményedet írja le, nem pedig másokét helyesli...
K-s procik tuningra vannak, amihez tartozik a RAM feszültségének emelése is.
nekem van I7 em is meg I3 mam is és mind a 2 tönél emeletem a ram voltját 1,65v ra és megy
amúgy a Ti nem csak egy szimpla órajel emelést meg egy jobb hűtéssel jobb, több pl a shader a GPU-ban, stb.
Heló a gtx 550 és a gtx550ti között mi a különbség?
Az erősség. A ti 200-300 Mhz-el erősebb az alap 550-nél. És az hogy a ti-nek valamivel jobb a hűtése.
az i3-mat nem lehet annyira, max 100-200 mhz-et, ami gyakorlatilag semmi. az i7-2700k-val viszont nagyon jó tuningokat lehet csinálni
az I7 est a mostanival is felraktam 4ghz ig bár felesleges
inkább az I3 mat akarom majd egy kicsit meg húzni
amúgy akkor a z68 assal jobban lehet majd tuningolni nem ?
sztem cseréld meg a két lapot, az i7-es kapja a z68-as lapot.
az nem jó mert az I7 es be 2100mhz es ramok vannak és a z68 as asszem csak 1333 vagy 1600mhz et kezel
Az I3 as ba pedig egy ASUS P8Z68-V LX S1155 Z68 4DDR3 RAID/USB3/GLAN ATX ast, akkor elvileg ezzel már lehet tuningolni ugye ?
Platform: Socket AM2 (940 pin)
940 pin az pontosan mit is takar? 😀
Azt hogy 940 darab tű áll ki a prociból 😃