Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerk: ja bocs, AMD 6000-es szériára
[LINK]
az utolsó bekezdésben azt írják hogy még a HD 6000 szériára marad az ATI elnevezés
ja oks 😆 de nem értem minek kell variálni a neveket, nekem tetszik az ATI név, és a hírneve is szép....
Jó jó hogy szép a hírneve de az amd tette naggyá én már azonnal átneveztem volna!
Pontosan! Ha az AMD-vel nem állt volna össze akkor még mindig ugyanott tartanánk hogy az nV mérföldekkel megelőzi az ATI-t, dehát több a zsozsó gyorsabban mennek a fejlesztések. 😀
Ööö de én stressz tesztre gondoltam, nem ilyen teljesítmény tesztre!
Olyasmire mondjuk, hogy overclock után hogy bírja az új órajeleket
Furmark(OpenGL alapú), de ha DX11-s kártyád van, akkor az MSI Kombustor jobban megizzasztja.
köszi a segítséget
[LINK]
az utolsó bekezdésben azt írják hogy még a HD 6000 szériára marad az ATI elnevezés
ja oks 😆 de nem értem minek kell variálni a neveket, nekem tetszik az ATI név, és a hírneve is szép....
Jó jó hogy szép a hírneve de az amd tette naggyá én már azonnal átneveztem volna!
[LINK]
[LINK]
Az elméletemmel meg nem kell vitatkozni, ez csak az én véleményem.
Akinek nem tetszik, az ne foglalkozzon vele. 😀
szerk: ja bocs, AMD 6000-es szériára 😃
de gyorsabb lesz és megintcsak jobb árban...bár ez még odébb van.
Ööö de én stressz tesztre gondoltam, nem ilyen teljesítmény tesztre!
Furmark(OpenGL alapú), de ha DX11-s kártyád van, akkor az MSI Kombustor jobban megizzasztja.
- NVIDIA_DEV.0E23.01 = "NVIDIA GeForce GTS 455 "
-NVIDIA_DEV.0DC4.01 = "NVIDIA GeForce GTS 450 "
- NVIDIA_DEV.0DC5.01 = "NVIDIA GeForce GTS 450 "
- NVIDIA_DEV.0DC0.01 = "NVIDIA GeForce GT 440 "
- NVIDIA_DEV.0DE1.01 = "NVIDIA GeForce GT 430 "
-NVIDIA_DEV.0DE2.01 = "NVIDIA GeForce GT 420 "
lehet válogatni 😆
Egy olyan 450es mennyiben fáj?
Az ASUS GTS450 DirectCu 145EUR (40k FT) környékén lessz.
30k-ért majd szerintem a GTS440 lessz.
Videókártyának van valami olyan teszt programja, mint például a processzornak az intel burn test?
Egy olyan 450es mennyiben fáj?
Szerintetek egy gt240 1gb gddr5ös memóriával jó választás mert a haveromnál az assassins creed 2 maxon minden 1280x1024ben átlag 26 fps el ment pedig neki sokkal gyengébb a procija és kevesebb ramja van
Inkább várj pár hetet, 13.án jön a GTS450 utána jön a GTS445 s a GTS440 szal majd ha ezek kijöttek akkor vegyél VGA-t.
ATI radeon HD 4850 vagy nVidia GF 9800 GT??? melyik a jobb mind2 1 gb memóriával
4850
És milyen tápot ajánlotok hozzá?
Hát, a 460asnak olyan 300körüli a TDP-je, szal minimum 500as tápot vegyél.
Hoppácska, elnéztem, egy komplett gép egy GTX460assal eszik 300körül, egy VGA-nak nem is lehet 300W-os a TDP-je hisz akkor nem hozható forgalomba!
És milyen tápot ajánlotok hozzá?
Hát, a 460asnak olyan 300körüli a TDP-je, szal minimum 500as tápot vegyél.
1 kérdés, az óra mellett eddíg mindíg ottvolt az NVIDIA ikonja,most nincs ott már több napja,ez mért van? 😞