Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok!
Van egy Sapphire ATI Radeon HD 4830 Series (512 MB) videókártyám és a kérdésem az lenne ezt mennyiér tudnám reális áron elpasszolni? 😲 (használt: durván másfél éve)
Remélem 10k-t kapok érte 😲
Van egy Sapphire ATI Radeon HD 4830 Series (512 MB) videókártyám és a kérdésem az lenne ezt mennyiér tudnám reális áron elpasszolni? 😲 (használt: durván másfél éve)
Remélem 10k-t kapok érte 😲
ennek milyen táp kéne mert ehez nem értek😆
http://www.bestbyte.hu/termekek/32064/XFX_ATI_Radeon_HD_5870_1GB_DirectX_11_ATI_Eyefinity_videokartya.html
Hát ezt nem értem 😃 nekem az 500 as chieftec tápra van írva hogy 20A 😃 és kiderül hogy rosszabb márkák többet bírnak mint ez 😆
Csakhogy a Chieftech tényleg 20A erősségű áramot ad le,még az én kinaim a 25A helyett lehet hogy csak 20-at...
Akkor jó 😃 Mert már kezdtem elbizonytalanodni hogy jó tápot vettem e 😃 mert látom hogy ilyen 25A t írtok a kínai tápoknak nekem meg a drága tápom ad le 20A-t 😆
Hát ezt nem értem 😃 nekem az 500 as chieftec tápra van írva hogy 20A 😃 és kiderül hogy rosszabb márkák többet bírnak mint ez 😆
Csakhogy a Chieftech tényleg 20A erősségű áramot ad le,még az én kinaim a 25A helyett lehet hogy csak 20-at...
Hát valószinűleg karácsonyra megveszem,addirga még biztos 1-2 ezerrel lejjebb is megy 😃 De elfog birni egy i7+GTX460 SLI-t,persze a többi cuccal együtt?
Simán elfogja bírni!Sőt,még sok is lesz neki az a 750W!
akkor ha nálam 26A-ert képes leadni a 430W-os táp akkor nekem is el bírná a GTX 460-at mert hétfőn vagy kedden megjön a boltba és jó lenne tudni. köszi
Milyen márkájú tápod van? Egyébként ha nálam a kinai táp 25A-val elbirja,akkor nálad sem lehet gond...bár 460-nak a 450-es táp az ajánlott.
Nálam 25ampert képes leadni az 500wattos táp 12volton,és elbirja a GTX460-at,a tied is elbirná,csak nem épp a legjobb lenne igy,nem birná valószinűleg a tuningot,főleg a fesz emelést,mert nem bir elég áramot magához venni. Ezért lenne jó a Cooler Master,60amper az nagyon elég 😃
Köszi a választ 😃 A GTS 450 hez nem tod véletlenül hány A-kell?
szerk: DarthRoni vagyok azbizony barátom gépéről 😃
Megtaláltam a tápot amit mondtam,nem Corsair,hanem Cooler Master 750W 85%-os hatásfok és 25ezer.
[LINK]
Jó táp nagyon,megbízható,minőségi..úgyhogy vedd meg nyugodtan!
Megtaláltam a tápot amit mondtam,nem Corsair,hanem Cooler Master 750W 85%-os hatásfok és 25ezer.
[LINK]
és a cooler master jó tápokat csinál?
Miazhogy acbel bele van?
[LINK]
Miazhogy acbel bele van?
köszi😀
[LINK]
[LINK]
[LINK]