Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha minden jól megy, akkor jövőhéten lesz egy ilyenem. 😀
Nekem ilyen 300+ különböző lehet 😀
Azigen 😆 Nekem 100 volta cél, most van 133 😃 Most 200 a cél de tuti ha meglesz a 200 akk se fogom abba hagyni. Sztem aki elkezdi gyűjteni nem tudja abba hagyni 😃. Legalább is én nem!
Nekem ilyen 300+ különböző lehet 😀
Az is nagyon szép! 😀
íme az enyém 😃
Zsír dobozok! 😀
íme az enyém 😃
Ez az én csekély "gyűjteményem" 😀 Egyelőre kevés különböző van, de valahol el kell kezdeni 😀
2 újdonságom (nem szokványos energia italok)
Mi ebben a nem szokványos??😆
Bármelyik sarki teremben lehet kapni 😊
A BioTech-eset mindegyik BioTechUsa boltba lehet kapni de jó dobozok😃
Szerk: Vagy is most nézem hogy nem a biotech-eset honnan szerezted?
Doboznak egyiket sem mondanám. Én egyiket sem raknám bele a gyűjteményembe. 😃
van a városomban egy nagy hírnevű edzőterem (VIVACITY GYM) s ott vettem mind a 2t...a másikkal nem hiszem hogy találkoztatok mivel cseh NUTREND ami tudomásom szerint nem szállít a magyar piacra...60ml-es de nagyon ütős! 2 komponensű cucc...
Várható Mo-n újabb Monster vagy csak ez az egy Rehab tévedt ide?
Én rockstarnak örülnék. Kiváncsi vagyok milyen 😀
Várható Mo-n újabb Monster vagy csak ez az egy Rehab tévedt ide?
Ez jó kérdés! 😀
Demoz neked mennyi dobozod van összesen? 😃
200 körül , abból 180 különböző.
Van 20 db Monster dobozom, amiből el fog készülni a Monster asztal. 😃
Az nagyon komoly hogy 180 különböző van 😃 Nekem még "csak" 132 különböző van 😀 És az a Monster asztal húhú nagyon tetszetős 😃 Kár hogy ki nem állhatom a monstert 😆 Ha szeretném akk én is megpróbálnék összehozni egy ilyen asztalt
Az szép, Gratula hozzá! 😀
Az iskola is káros az egészségre 😆
Monjduk annyiból jó, hogy az ilyen 10-12 éves gyerekek nem rohangálnak majd olcsó minőségű energiaitalokkal...
kit zavar az? 😃
Amíg Rise NRG meg Oxxo kapható, engem nem zavar 😃
Ennyi erővel mindent korhatárosíthatnának, mert nagy mennyiségben káros. Az edrink is csak nagy mennyiségben káros.
Nem korhatárosítani kéne, hanem a szülőknek kéne megmondani a gyereknek, hogy ne igyon naponta 20 energiaitalt mert megáll a szíve.
Mellesleg az edrinkeket főleg fiatalok veszik. Így ha korhatárosítják, jelentős veszteség a boltoknak is, de főleg a gyártóknak.
Szerintem felesleges es a korhatár,. Ha csak a cigit, meg az alkoholt nézzük, elvileg az is korhatáros, mégis ott van ilyen 13! éves gyerekeknél.
majdnem 50K egy évben 😃
Én most a nyáron költöttem 35k-t energiaitalra.
Az szép összeg 😃
De hát aki gyűjtő, és különlegességeket is vesz, az simán kiad ennyit azért, ami kell neki a gyűjteménybe 😀
majdnem 50K egy évben 😃
Én most a nyáron költöttem 35k-t energiaitalra.
15K egy pulóverért? 😃
Pl egy dc pulover kb annyiba kerül 😀
mert rá van írva hogy DC 😃
Na off vége 😃
15K egy pulóverért? 😃
Pl egy dc pulover kb annyiba kerül 😀
Végülis ide is ki lehet lyukadni. mikor még akartam venni egy pulóvert, akkor nekem is az jutott az eszembe, hogy miért is vagyok itt, hiszen 15k-ból már 1 terás vinyót kapok. 😆 (persze ez még HDD-k áremelkedése előtt volt). Na de ez off. 😆
Én ralán Red Bull-t meg Bombát ittam. Ezeken kívül semmilyen más energiaitalt még nem kóstoltam meg.
És megvetted a pulóvert vagy nem?😆
majdnem 50K egy évben 😃
Ezt kinek számoltad nekem? 😃
Én ralán Red Bull-t meg Bombát ittam. Ezeken kívül semmilyen más energiaitalt még nem kóstoltam meg.
Csak most kezdtem el gondolkozni hogy mi lehet velem felnőtt koromra ha megiszok heti 2-3 monstert :/
Attól még nem lesz semmi, viszont anyagilag kicsit megterhelő szerintem 😃
Egy év alatt el megy rá egy ütős VGA ára 😃
Csak most kezdtem el gondolkozni hogy mi lehet velem felnőtt koromra ha megiszok heti 2-3 monstert :/
Attól még nem lesz semmi, viszont anyagilag kicsit megterhelő szerintem 😃
Én a hatás kedvéért nagyon ritkán iszom, mert általában inkább bealszok tőle. Viszont ha megiszok 1 nap mondjuk 2 db fél literes energiaitalt, akkor már megérzem.
molfer98: Amúgy az a rossz hírem van számodra, hogy be fogják vezetni itt is a korhatárt, azaz 18 éven aluliaknak nem adnak majd ki energiaitalt.
És mikor akarják bevezetni?
Azt még nem tudni, de pár helyen már be is van vezetve. Németországban is elkérték a személyit nyáron.
Mondjuk egyszerre 25db energiaitalt vettem, szóval nem csodálom...😂
Én a hatás kedvéért nagyon ritkán iszom, mert általában inkább bealszok tőle. Viszont ha megiszok 1 nap mondjuk 2 db fél literes energiaitalt, akkor már megérzem.
molfer98: Amúgy az a rossz hírem van számodra, hogy be fogják vezetni itt is a korhatárt, azaz 18 éven aluliaknak nem adnak majd ki energiaitalt.
És mikor akarják bevezetni?