Ha memóriakártyával csinálnak valamit az nem chipelés lesz. A chipelés az amikor a ps-t szétszerelik és az alaplapba egy chipet forrasztanak ami kiüti a ps lemez védelmét. A softmod egy kicsit más mert itt egy programot fognak telepíteni a memóriakártyára és az onnan fogja eltávolítani a védelmet meg ennél annyi plusz van hogy tudsz pendriveról filmet nézni.
Nem akarlak elszomorítani de nemsokan díjazzák a softmódot mert néhány játék nem akar softmóddal működni
mind1 😀
holnap lesz chippelve a ps2 de nem is igazán chippelve hanem a memo kariba lesz valami beleírva asszem meg a védelmet veszik ki belőle vagy egy és ugyanaz nemtom 😃
de legalább meg lesz chippelveeeeeeee 😆
és beindul a játékgyár 😎
Macilaci235 írta:
az internetkábelt bedugtam a ps2-be de semmi 😕
az csak akkor ad életjelet ha valami játék is van benne?
Igen de ez nem elég ha belépsz a játék multiplayer menüjébe akkor csinálnod kell egy netfiókot ahol le ellenőrzi hogy van-e kapcsolat és hogy lehet-e játszani vele
nah az viszont fain 😃
nem eredetivel is lehet multizni?
mert a cod the finest hour eredetiben van meg nekem a másik 2 csak írottban lesz meg azért kérdem mert akk apuval bekötettem a netet a szobámba és akkor multizok 😃
Nem biztos mert akinek slim verzió van annak már bevan építve a hálózati kártya annak már csak egy fiókot kell készíteni jah és a call of duty 3 és a Big red one-on van még multi és nagyon sokan játszák én pl tegnapelőtt játszottam és jó nagy war volt 😀
ui:A bf 2 modern-ben nem lehet már fiókot csinálni nekem már 2 éve megvan eredetíbe és nemtudok fiókot csinálni de ennek ellenére futnak a szerverek
mármint arról h mért csak augusztus 1ig van multija? 😃 mert magát a multit sajnos nem nagyon vágom asszem kell hozzá vmi adaptor ami 15 körül van ma is de nem biztos 😃
ara most nincs kedvem 😆
de viszont keresek egy játékot a nevét nemtudom de már
játszottam vele valami olyasmi volt bene hogy egy katonai
bázison vagyunk ott egy csomó ellenség és bujkálni kellet előlük pl. dzsipp, teherautó alá meg arra emlékszem hogy volt benne egy olyan rész ahol egy csajt kellet követni aknamezőn át és általában pisztolyunk volt aszthiszem
ha valakinek van ötlete az szóljon
Sziasztok! Olvasgattam egy darabig (nem végig) a fórumot és olyan kérdésem lenne (mivel nem találtam sem itt sem gugliban választ) Hogy lehetne memóriakártyaként használni a pendrive-om? nem arra gondolok hogy másolatot készítek a mentésemről hanem arra hogy arról is töltöm be a mentésem, arra mentek játékból etc....
Fontos lenne! Köszi előre is Srácok😀
Azt kétlem 😆 Már nem is tudom amúgy mi a vége 😆 Sly-t meg nem játszottam😜 Az nem jött be.Most rástartolok a Queest For Booty-ra,az se rossz csak rövid.😶
nekem most kétségeim támadtak hogy ki a Platform (PS2) kategórai nyertese
ott van Sly,Jak és Ratchet
nagyon várom a sly végét meg a jak végét
ha elmered köpni vmelyiket akkor agyon csapkodlak és elveszem a ps2-d 😆
Nah ellkültem a memót Külföldre de 5.50 EUR votl a posta 😲Rengeteg és ráadásul 4-5 nap mire oda ér😕.De várom már,Most megint kinyomtam a Crack in Time-t már vagy 6x-ra 😆
Nem akarlak elszomorítani de nemsokan díjazzák a softmódot mert néhány játék nem akar softmóddal működni
holnap lesz chippelve a ps2 de nem is igazán chippelve hanem a memo kariba lesz valami beleírva asszem meg a védelmet veszik ki belőle vagy egy és ugyanaz nemtom 😃
de legalább meg lesz chippelveeeeeeee 😆
és beindul a játékgyár 😎
a god of war 2 rendelt game 😎
amúgy a God of War 2 NTSC-U játéknak minősíthető mert akkor semmi gond 😃
Pal = európai régió. Ezek 50 fps-sel menne. 50 Hz-es TV is képes normális képet adni.
Egy a lényeg, hacsak 50 Hz-es TV-d van, akkor az NTSC-U játékok fekete-fehérben fognak menni.
A lego star wars 1 és 2 jelent csak meg ps2-re.
ui:Ha ki lesz csippelve figyeld meg hogy úgy lefog kötni a ps hogycsakna én is így voltam mindet kipróbáltam egyszerre
az internetkábelt bedugtam a ps2-be de semmi 😕
Igen de ez nem elég ha belépsz a játék multiplayer menüjébe akkor csinálnod kell egy netfiókot ahol le ellenőrzi hogy van-e kapcsolat és hogy lehet-e játszani vele
ui: nekem mind2 rész eredeti
nem eredetivel is lehet multizni?
mert a cod the finest hour eredetiben van meg nekem a másik 2 csak írottban lesz meg azért kérdem mert akk apuval bekötettem a netet a szobámba és akkor multizok 😃
ui:A bf 2 modern-ben nem lehet már fiókot csinálni nekem már 2 éve megvan eredetíbe és nemtudok fiókot csinálni de ennek ellenére futnak a szerverek
azért köszi a tippet 😎
majd megkérdem nagybátyámat mert neki megvolt
vagyis én még nem láttam működő ratchet 3mat ami letöltött volt 😀
de viszont keresek egy játékot a nevét nemtudom de már
játszottam vele valami olyasmi volt bene hogy egy katonai
bázison vagyunk ott egy csomó ellenség és bujkálni kellet előlük pl. dzsipp, teherautó alá meg arra emlékszem hogy volt benne egy olyan rész ahol egy csajt kellet követni aknamezőn át és általában pisztolyunk volt aszthiszem
ha valakinek van ötlete az szóljon
Fontos lenne! Köszi előre is Srácok😀
és eredeti memkaresz?
ja és ha van egy eléggé használt játékom és néha kitörli a róla mentett adatot akkor az a game vagy a memókari hibája?
ott van Sly,Jak és Ratchet
nagyon várom a sly végét meg a jak végét
ha elmered köpni vmelyiket akkor agyon csapkodlak és elveszem a ps2-d 😆
én viszont most Jak 2vel játszok 😃 hát a legszimpibb eddig a vadász csávó 😃