Tuning kocsik, és alapkocsik.
A lényeg, hogy rakjatok be jó képeket. Akár leírhatjátok a teljesítményt, kedvenc kocsitokat. Az teljesen mind1, hogy alapkocsit, vagy tuningkocsit raktok be.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A lényeg, hogy rengeteg pénzt elvisz neki a fenttartása, de az is biztos, hogy ennek ellenére sem válna meg a márkátol 😀
Magamnak ma már nem vennék, mert a 3-as méretben kicsi, az az 5-ös amit meg megtudnék fizetni nem tetszik!
1.6 literes motor 160 LE
persze ha megadatna a szerencse és egyszer sikerülne egy hasonló járgány kicsit alakitanák rajta az izlésemnek megfelelően 😉 és amit tudok azt saját kezüleg csinálnám meg az autón, mert sokkal jobb érzés egy olyan autót hajtani amiben bennvan rengeteg munkám... igy jobban meg is lehet becsülni 😀
persze elég kicsi a valószinűsége h a közeljövőben összejön egy VTi de a kistesó egy 1.4 literes 90 LE-s civic még összejöhet 😀
pár kép a vti-ről amit kinéztem 😆
Amúgy vezettetek már Trabit?..nagy élmény! 😆..Nekem egy 601est volt szerencsém kipróbálni!..a legjobb a fogyasztás, 70km/h = 7L 80km/h = 8L, 90 = 9L, 100 = 10L! 😆😆😆😆😆..na meg a vááltóóó, az nagyon naaaaagy 😆😆
Én nem férek el a Trabantban!😆 2 éve volt bent nálunk egy, gondoltam kipróbálom! De úgy kellett lehámozni rólam!😆 Nem ekkora embereknek van kitalálva! Pedig kölyök koromban milyen nagynak tűnt!😃
OMG ezekben nincs akkora erő, hogy ezt a sújt elvigye, ez csak kiállítás...
Egy ilyen szép munkánál alap hogy kicserélik a "szivet"! 😉
biztos, én nem értek a kocsi tuninghoz 😕
Nem vagyok nagy BMW fan, de az X6 óriási gép 😀, mármint nem méretileg.. ill. úgy is 😃
" Ha akarsz egy kalandot, bérelj Trabantot!" 😆
Ez jó😆
OMG ezekben nincs akkora erő, hogy ezt a sújt elvigye, ez csak kiállítás...
Egy ilyen szép munkánál alap hogy kicserélik a "szivet"! 😉
Akkor is ez az igazi kocsi😆
A hegesztést egy kicsit elcseszték😂
Bizony a hegesztés az nagyon durva! 😆..ám az "auspuff" a legjobb 😆
Akkor is ez az igazi kocsi😆
A hegesztést egy kicsit elcseszték😂
Bár a külseje az....
[movie=youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u6ew0lsS4A8&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u6ew0lsS4A8&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/movie]
kösz thug
Éppen átadni akartuk egy vevőnek de hát, hogy néz ki ha nem ég az egyik izzó! Erre kicseréltük, de akkor meg már a kocsi sem indult! Szép, mondhatom!
Szerintem meg nem éppen röhejes hanem nagyon is szomorú hogy állandóan szervízbe kell járkálnod, hiába vagy mondjuk kitanult autó szerelő!
709LE 2.90- alatt van 100 on 😃 nagyon durva baszus 😆
Ferrari 458 simán beelözte 😃
203LE Sport tuningmotort is lehagyta szóval nem kispályás a kocsi 😃
Szerencsére csak egyedül voltam, így senkinek sem esett baja rajtam kívül! A kocsi totálkáros lett, és én sem néztem ki túl fényesen! De jó verda volt az tény!
A 206-om egyébként nem megy, nem gyorsul, ellenben szinte termeli a benzint és nekem csak ez számít 😆
Mondjuk a Charade-t semmi pénzért nem adnám el!..annyira ártatlan kinézete van, de ha oda lépsz neki, akkor nézel igazán! 😃
szerk: meg akkor is amikor sikerült eladni 😆
😆😆
A kis családod?😆
Hitoshi: Én 196 centis vagyok! Ülj már be mögém úgy, hogy 40 centis lábtered van!😀 Mivel autókereskedésben melózom mindhárom típust volt szerencsém kipróbálni! Tény, hogy a Superb-ben van a legtöbb hely! De nálam a 3 típus közül különféle okok miatt mégis a 3. helyen áll!
no komment... 😆
Nekem ez nagyon tetszik már régóta😃
Faxa, desztem a merci jel jobban mutatna ott az elején mint ez az izé 😆
Nekem ez nagyon tetszik már régóta😃
67' Camaro SS
Nekem ez a kocsi már régóta tetszik
Hitoshi: Én 196 centis vagyok! Ülj már be mögém úgy, hogy 40 centis lábtered van!😀 Mivel autókereskedésben melózom mindhárom típust volt szerencsém kipróbálni! Tény, hogy a Superb-ben van a legtöbb hely! De nálam a 3 típus közül különféle okok miatt mégis a 3. helyen áll!
Core2: Nekem is az a favorit! A ráncfelvarrott 5-ös Passat! Hívják 5.5-nek, és sokan tévesen 6-os Passatnak!
Az a 131 lovas 6 sebességes dízel motorral nekem lett kitalálva!😀 Mindenféle szempontból megfelelő számomra!
Superb,abban van erő + olyan nagy,hátulra akkora a tér,hogy térded és az ülés közt fél méter van 😆 olyan mint egy Elnöki kocsi
Azért ne túloz, nekünk Octavia Kombi van és abba nincs annyi hely, pedig az se kis autó, kényelmesen elfér benne bármilyen testalkatú ember, és az irányítása is nagyon jó 😆
Passat, Superb, vagy Audi A6! A három közül valamelyik! Persze használtan egy olyan 7-8 éveset! Arra futja majd!
Majd meglátjuk miből milyet találok! Fontos szempont, hogy nagy legyen, és ezeket szerelik azzal a 130 lovas dízellel ami nekem kell, 6 sebességes váltóval!
Sok sikert hozzá! 😉
Majd meglátjuk miből milyet találok! Fontos szempont, hogy nagy legyen, és ezeket szerelik azzal a 130 lovas dízellel ami nekem kell, 6 sebességes váltóval!