Sziasztok.
40" Samsung full HD 3D tévéhez mekkora és milyen pen drive- ot érdemes venni? Kettő típus van kinézve (mindkettő Kingston), egyik 64 GB-s USB 3.0, a másik USB 2.0 128 GB-s. Ár.ban közel egyformák. A tv-n pen drive-ról akarok 3d-s filmeket nézni, azért kell ekkora.
Sziasztok, van valakinek tapasztalata az nvidia 3d vision szemüveggel kapcsolatban? Érdemes rá beruházni? Ahogy láttam, nem sok játék támogatja...
A 2.0 tényleg annyival jobb, hogy 5x annyiért megéri? 1.0-t láttam már 10ezer körül használtan újszerű állapotban.
ömmm a tuning streameléshez kéne mondjuk egy jobb 480p vagy egy rosszabb 720p-s adáshoz.... viszont így is eléggé melegszik és ezért szerettem volna rá új hűtőt és tuningolni picit.
Szerintem felesleges felhúznod és a házadba sem fér el olyan hűtő ami jó is lenne a tuningra a 12 centisek közül mert én úgy olvastam valahol, hogy olyan 14 centis hűtő fér el ebben a házban de 9 centisek beférnek és erre talán elegek is bár mint mondtam kb felesleges a tuning.
szeretnék egy AMD Phenom II x4 Black Edition CPU-hoz valami jobbféle hűtőt ha lehet 10000 alatt. célom hogy 3,2 GHz-ról olyan 3,8-4-re felhúzzam. gyári hűtős jelenleg.
Szudzsa: Blue-rayen sokkal szebb a kép, minősége is jó, de ahhoz olyan TV is kell, pl egy Full HD. Ellenben sokkal drágább, a blue-ray lemez is drága, a filmek pedig sok helyet foglalnak.
DVD: Itt több variáció van, persze itt is lehet HD, meg minden, nyílván egy DivX film nem lesz HD minőségben. Olcsó, a lemez is olcsó, tōbb film van eddig DVD-n, mint Blue-rayen, a filmek kevés helyet foglalnak, ellenben a minőség messze le van maradva a Blue-raytől.
Zobi14 írta:
Sziasztok, tanácsot szeretnék érni, hogy a gépházamba kellene hűtő, 3db,
2db 8cm-es
és egy 12cm-es hűtő, milyet ajánlotok? ha lehet 10e Ft alatt az egész és jó minőség és halk legyen lehetőleg 😀
2db 8cm-es
és egy 12cm-es hűtő, milyet ajánlotok? ha lehet 10e Ft alatt az egész és jó minőség és halk legyen lehetőleg 😀
balazsricsi írta:
Sziasztok! Számítógépházhoz kellene nekem ventilátor. Tudnátok ajánlani? (5eft-ig kb)Ezeket egyébként hogy kell beüzemelni?
na kezdjük akkor az elején, ebben az ármagasságban (5ezer ft) minőséget tudsz venni mondjuk, bár nem mindegy hogy mekkora legyen, 8,9, 12, 14 centis?
beszereléshez persze nem kell főiskola, ha újat veszel akkor a csomagban megtalálod a csavarokat de minőségibb megoldás is van csavar helyett!
egy kb 5-10 centis gumi "rúd" amit átnyomsz először is a ház ventillátor csavarnak kialakított furatán, majd a túloldalról ráhúzod a ventillátor furatába!
ez sokkal jobb mert így nem rezonál a ház, gumi bakon ül!
Csatlakozás, van amin van molex csatlakozó amit a táp szabad csatlakozójába kell dugni! de ez inkább a régebbi típusokat jellemzi, az újabbakon inkább 3 vagy 4 tűs (PWM jelzésű) alaplapi ventillátorcsatlakozó van, a 3 tűsnél csak a fordulatszámot tudod figyelni szoftveresen (Speed Fan) viszont a 4 tűset, (a negyedik szál benne a álltalában kék) lehet szabályozni!
3 tűst is lehet de nekem például csak a biosban "Smart Fan Speed Control" fül alatt lehet beállítani! ilyenkor a bios állítja a fordulatszámot
SoNeX írta:
én egy cooler master x6 elitet néztem ki, szerintetek jó procihűtő? mert amit az X4 965 el adnak az elég ratyi
Nem rossz a Cooler Master X6 Elite CPU Cooler, de ennyi pénzért én inkább NOCTUA NH-U 12P-SE2-st vennék. Esetleg egy jóval olcsóbb és nagyon ajánlott Alpenföhn Brocken 2 cpu hűtőt.
Roleey98 írta:
Hello.
Szerintetek ez a hűtő: http://hardverap ro.hu/apro/arctic_alpine_11_rev_2_s775_bontatlan_garis/hsz_1-50.html
letudna hűteni egy Q9400 vagy Q8300-200-at?
Szókozt ki kell venni!
Igen le, de ha tuningolni szeretnél akkor komolyabbat vegyél.
Hello.
Szerintetek ez a hűtő: http://hardverap ro.hu/apro/arctic_alpine_11_rev_2_s775_bontatlan_garis/hsz_1-50.html
Szókozt ki kell venni!
kaizinger írta:
milyen ventiket ajánlótok a gépbe?
színben piros lenne a legjobb mivel ellől van egy piros ledes meg hátul is van egy piros kettő férő hely van felül egy meg alul de oda nem igazán tervezek
max3-4 ezret költenék plusz rendszer hütésre
Enermax T.B Apollish piros
Én személy szerint ezt, nekem kékek vannak, halk és nekem tetszenek😂
színben piros lenne a legjobb mivel ellől van egy piros ledes meg hátul is van egy piros kettő férő hely van felül egy meg alul de oda nem igazán tervezek
40" Samsung full HD 3D tévéhez mekkora és milyen pen drive- ot érdemes venni? Kettő típus van kinézve (mindkettő Kingston), egyik 64 GB-s USB 3.0, a másik USB 2.0 128 GB-s. Ár.ban közel egyformák. A tv-n pen drive-ról akarok 3d-s filmeket nézni, azért kell ekkora.
Legyen csendes és tartsa hűvösen a procit!
A 2.0 tényleg annyival jobb, hogy 5x annyiért megéri? 1.0-t láttam már 10ezer körül használtan újszerű állapotban.
Szerintem a következők miatt nem:
billentyűzet +egér: 2x3 ezer forint=6000 forint....fülesre meg 10.000 egy kicsit soknak találom.....
Milyen nyomtatót tudtok ajánlani max:15-16 ha lehet legyen wifis
Milyen Blue-Ray író - olvasó-t érdemes venni 20.000 - 30.000 Ft között?
Szerintetek ez jó vétel lenne? Megéri az árát?
[LINK]
Billentyűzet + Egér + Füles.
SCYTHE Mugen 3 rev. B boltba 13k
Alpenföhn Matterhorn Rev. B hardverapron 13k (2db 2 db Swif2-120p ventivel)
szeretnék egy AMD Phenom II x4 Black Edition CPU-hoz valami jobbféle hűtőt ha lehet 10000 alatt. célom hogy 3,2 GHz-ról olyan 3,8-4-re felhúzzam. gyári hűtős jelenleg.
Előre is köszönöm.
DVD: Itt több variáció van, persze itt is lehet HD, meg minden, nyílván egy DivX film nem lesz HD minőségben. Olcsó, a lemez is olcsó, tōbb film van eddig DVD-n, mint Blue-rayen, a filmek kevés helyet foglalnak, ellenben a minőség messze le van maradva a Blue-raytől.
Mennyivel jobb a blu-ray, mint a dvd? Megéri venni? Tudtok ajánlani valamit?
2db 8cm-es
Coolink SWiF2
[LINK]
[LINK]
2db 8cm-es
Sziasztok! Számítógépházhoz kellene nekem ventilátor. Tudnátok ajánlani? (5eft-ig kb)Ezeket egyébként hogy kell beüzemelni?
na kezdjük akkor az elején, ebben az ármagasságban (5ezer ft) minőséget tudsz venni mondjuk, bár nem mindegy hogy mekkora legyen, 8,9, 12, 14 centis?
beszereléshez persze nem kell főiskola, ha újat veszel akkor a csomagban megtalálod a csavarokat de minőségibb megoldás is van csavar helyett!
egy kb 5-10 centis gumi "rúd" amit átnyomsz először is a ház ventillátor csavarnak kialakított furatán, majd a túloldalról ráhúzod a ventillátor furatába!
ez sokkal jobb mert így nem rezonál a ház, gumi bakon ül!
Csatlakozás, van amin van molex csatlakozó amit a táp szabad csatlakozójába kell dugni! de ez inkább a régebbi típusokat jellemzi, az újabbakon inkább 3 vagy 4 tűs (PWM jelzésű) alaplapi ventillátorcsatlakozó van, a 3 tűsnél csak a fordulatszámot tudod figyelni szoftveresen (Speed Fan) viszont a 4 tűset, (a negyedik szál benne a álltalában kék) lehet szabályozni!
3 tűst is lehet de nekem például csak a biosban "Smart Fan Speed Control" fül alatt lehet beállítani! ilyenkor a bios állítja a fordulatszámot
én egy cooler master x6 elitet néztem ki, szerintetek jó procihűtő? mert amit az X4 965 el adnak az elég ratyi
Nem rossz a Cooler Master X6 Elite CPU Cooler, de ennyi pénzért én inkább NOCTUA NH-U 12P-SE2-st vennék. Esetleg egy jóval olcsóbb és nagyon ajánlott Alpenföhn Brocken 2 cpu hűtőt.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Hello.
Szókozt ki kell venni!
Igen le, de ha tuningolni szeretnél akkor komolyabbat vegyél.
[LINK]
Szókozt ki kell venni!
Sziasztok valaki tudna nekem ajánlani egy jó proci hűtőt , ami jó az alaplapomhoz és a procimhoz?
Alpenföhn Brocken
[LINK]
[LINK]
A táp is elég hozzá?
EVOLVE Pulse 450W tápot nem ismerem, de ha arra gondolsz, hogy az Alpenföhn Brocken CPU-hűtőt el-e bírja, akkor igen elbírja.
Sziasztok valaki tudna nekem ajánlani egy jó proci hűtőt , ami jó az alaplapomhoz és a procimhoz?
Alpenföhn Brocken
[LINK]
[LINK]
A táp is elég hozzá?
Alpenföhn Brocken
[LINK]
[LINK]
Enermax T.B Apollish piros
Én személy szerint ezt, nekem kékek vannak, halk és nekem tetszenek😂
valami jó fülest tudtok mondani úgy 6-7k-ig?
Creative Fatal1ty Gaming Headset