thug85 írta:
Így igaz, véletlenszerűen kiválasztok egy példányt, és ha kellően agilis, akkor megmenekülhet az irtás elől! A megmenekülő életképes példányok után nem folytatok hajtóvadászatot! Amelyik légy ebben az időszakban túlél egy támadást, az megérdemli, hogy éljen!😆
thug, Én azt mondom ha az a szerencsétlen légy még novemberben is képes repkedni akkor az már alapból megérdemli hogy ne zavarják az élelem utáni keresésben, nem méghogy kiirtani! 😆
Így igaz, véletlenszerűen kiválasztok egy példányt, és ha kellően agilis, akkor megmenekülhet az irtás elől! A megmenekülő életképes példányok után nem folytatok hajtóvadászatot! Amelyik légy ebben az időszakban túlél egy támadást, az megérdemli, hogy éljen!😆
Nekem egy Németjuhász-kaukázusi juhász keverék kutyám van. Kani, másfél éves, Maci névre hallgat, illetve nem mindig hallgat rá, és rohadt nagy meg szőrös. 😆
Kmisi99 írta:
Nekem meg egy fél szemű narancssárga macskám van😆
Én meg a tegnap traktorral ütöttem el a kutyámat..😠
Tatáméknál is a kutyák szaladgálnak a traktorkerék előtt 😃😃 Sajnos már 3 kutyust eltaposott és közte volt 1 amit nagyon szerettem és majdnem megsirattam 😢
8 db. tyuk (vagy nemtom mennyi 😆😉 és egy nagyon debil kokas!Skacok, nagyon hülye!Én nemtom, de nálunk ez már a második ilyen debil kakas!Tiszta hülye bazeg! 😆 Ha kell adok videót!Akkor szeretem csesztetni a kokast, mikor kukorékolni készül!És kukorékolás közbe odavágok egyet neki, valami rohadt jó hangot ad 😆😆
nekem van macskám kinn az udvaron, ha bejön akk kirugdosom 😆, benn pók, légy stb 😆
régebben volt kutyánk, 11 évesen döglött meg :S
votl 2 papagájunk és mivel sok "bazmeg"et mondtam így a papagájok mindig mondták h "bazmeg" 😆
kár h szegények megdöglöttek ugyszintén :S
Ezt neked kell eldöntened!😀 de szerintem Teknős-t vegyél, aranyos kis állat, megeszi még a macska granulát is 😆 jah és az egész telet átalussza. 2009 decemberében asszem csak egyszer jött elő a radiátor alól, ott melegedett (nekem általában száraz földön van télen és nem is piszkít) 😃😃😃😃😃😃
thug, Én azt mondom ha az a szerencsétlen légy még novemberben is képes repkedni akkor az már alapból megérdemli hogy ne zavarják az élelem utáni keresésben, nem méghogy kiirtani! 😆
3 HÁZImacskám (nem házban)😀 jah meg van vagy 50 halam tóban...
Most a jó időre való tekintettel előjött néhány légy a lakásban, de szelektálom őket! Egyéb házi állatom jelenleg nincs! Bár szeretnék!
Szelektálod? Az erőseket vagy a gyengéket ölöd meg? 😆
😃 hát szerezz be 1et akkor 😃 sokba kerülne az neked 😃
Hát biztos nem 1-2 EU,de nem is hiszem,hogy legálisan lehet otthon tartani 😆
Én most azon gondolkozok, hogy egy pandát hogy tudnék beszerezni 😃
pandát? azt minek?
tacskó keverék 😃 de szerintünk 1 kis labrador is van benne 😃
Tatáméknál is a kutyák szaladgálnak a traktorkerék előtt 😃😃 Sajnos már 3 kutyust eltaposott és közte volt 1 amit nagyon szerettem és majdnem megsirattam 😢
régebben volt kutyánk, 11 évesen döglött meg :S
votl 2 papagájunk és mivel sok "bazmeg"et mondtam így a papagájok mindig mondták h "bazmeg" 😆
kár h szegények megdöglöttek ugyszintén :S
ne bazz😞
Most hozták meg muterék 😆
sokáig tart amíg beilleszkedik vagy valami ??
mert most még nagyon fél.. 😞 😆
ja meg majd mostanra tervezek egy hörcsögöt vagy tengerimalacot... sztetek melyiket ??