Kicsit hosszú az én listám 😃 Mafia 3, NBA 2K16, Hitman, Starcraft Void, Tomb Raider, Metal Gear 5, Dark Souls 3, Unravel. Ez mind baromira érdekel egyaránt!
Need For Speed 2015, Watch Dogs 2, Doom 4, GTA VI, Az új AC-t főleg, ha megy a gépemen, Outlast 2, Alien 2, Half Life 3, Portal 3, Fry Cry 5 vagy Blood Dragon 2, Batman Arkham Knight patch 😆, TrackMania Turbo, The Crew 2, Prince of Persia 6, Rise of the Tomb Raider, Minecraft: Story Mode, The Walking Dead Sesson 3, F1 2016, MASS EFFECT 4 (remélem a háromnál jobb lesz, mert az nem volt annyira jó), Riot games új játékát.
Windows 10 OP rendszer.
Legjobban a Need For Speed, Tomb Raider, GTA VI, PoP 6, a Doom 4, HL 3-at és a The Walking Dead
Egy új Need for Speed a Project Cars-t természetesen a GTA V-öt és annak rohadt mód örülnék ha jönne egy Forza Horizon-hoz vagy Drive Club-hoz hasonló játék pc-re. 😀
Hát most van egy pár 😃
1. Star Citizen
2. Mafia III
3. The Walking Dead: Season 3
4. Mass Effect 4
5. Star Wars: Battlefront
6. Kindgdom Come: Deliverance
7. GTA V PC
8. Project Cars
9. Pillars of Eternity
10. Tom Clancy's The Devision
És Witcher 3, bár még egyik részével se játszottam. 😃
Mass Effect 4, The Witcher 3: Wild Hunt, Doom 4, Starcraft 2: Legacy of the Void, Dead Island 2, Tom Clancy's The Devision, Unreal Tournament 2015, Space Huld Deathwing, Warhammer 40k Regicide és Cyberpunk 2077.
Egyenlőre ezek, amik legjobban érdekelnek. 😆
~ Mass Effect 4
~ Pillars of Eternity
~ Torment: Tides of Numenera
~ Dead Space 4 ( Egyszer talán 😃 )
~ Lucius 2 - The Prophecy
~ Hatred ( szintén várós egy kipróbálásra )
Itt egy ujjabb videó ami már közel 20 percet ad bemutatja a castokat és képességeiket, bátran merem állítani hogy ez lesz az ÉV játéka! 😀 ebben 100%-ig biztos vagyok!
02:30-tól beindul a mandula! 😀
LOST ARK*
Azt kifelejtettem hogy "Számomra" lesz az év játéka! ^^
ezt nem hiszem el ennyi mindent a gta v ben meg a wow ban eggyütvéve nem lehet csinálni mint amit majd ebben lehet! 😲
Aréna az nagyon kemény! 😃
De sajnos Március még odébb van 😞 és az is még csak Béta lesz ha a hírek igazak!
Hmm így a videót végig nézve ha ez ilyen játék lesz mint ahogy a videóból lejön akkor sztem ez egy World of Warcraft szintű,vagy még nagyobb sikert tesz majd magáénak! 😉 eszméletlen játék lesz ez!
Az eddigi összes játék közül a GTA sorozat jött be a legjobban! Talán azért mert nem vagyok feltétlenül küldetésekhez kötve, nagyjából azt tehetem benne egy nagy nyitott játékterepen amit szeretnék, elmegyek biciklizni, boltot rabolni, autózni, ejtőernyőzni, repülőt vezetni, hajózni és még sorolhatnám! 😀
A GTA V-re megéri várni. Kegyetlenül jó játék és minden küldetés izgalmas és szórakoztató. Én azt vártam hogy Franklinnak lesznek a legjobb küldetései,de nem így van. Igazából nem is olyan nagy főszereplő,csak a játék végén kap isteni hatalmat. A játék vége nagyon fura,és az is fura hogy ő dönti el hogy ki haljon meg vagy maradjon életben.
A sorrend nem tükröz semmit, így jutottak eszembe.
1. GTA V
2. Mount and blade 2.
3. Farming Simulator 15.
4. The Crew.
5. Dragon Age 3.
6. Evolve.
7. Project: CARS.
8.Hearts of Iron IV.
9. Star Wars Battlefront.
10. Tom Clancy's Rainbow Six Siege.
11. Everquest Next: Landmark.
12. Tom Clancy's: The Division.
13. Ride.
sziasztok. lehet h rossz helyre írok de kérlek világositsatok fel h az uj metal gear solid na meg vele egyetemben a ground zero lessz pc re? mert már mindenhonnan mást hallok. láttam itt is a megjelenést, de semelyik oldalon nem kapok egyértelmű választ! köszike előre is! 😃
Lords of the Fallen
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Grand Theft Auto V
The Witcher 3: Wild Hunt
Dragon Age 3: Inquisition
The Evil Within
Far Cry 4
Alien: Isolation
Assassin's Creed Unity
Dying Light
Dead Island 2
De Half Life 3-at várom a legjobban.
Dishonored 2
Mafia III
Need For Speed (2015)
American Truck Simulator
Windows 10 OP rendszer.
Legjobban a Need For Speed, Tomb Raider, GTA VI, PoP 6, a Doom 4, HL 3-at és a The Walking Dead
GTA5 mellett a másik játék, amit ebbe az évben várok 😃
GTA V
Mafia 3
Tomb Raider új része
Half Life 😞
1. Star Citizen
2. Mafia III
3. The Walking Dead: Season 3
4. Mass Effect 4
5. Star Wars: Battlefront
6. Kindgdom Come: Deliverance
7. GTA V PC
8. Project Cars
9. Pillars of Eternity
10. Tom Clancy's The Devision
És Witcher 3, bár még egyik részével se játszottam. 😃
Egyenlőre ezek, amik legjobban érdekelnek. 😆
Game of Thrones (Telltale) maradék részei
Armored warfare
Dead Island 2
Walking Dead Season 3.
~ Pillars of Eternity
~ Torment: Tides of Numenera
~ Dead Space 4 ( Egyszer talán 😃 )
~ Lucius 2 - The Prophecy
~ Hatred ( szintén várós egy kipróbálásra )
https://www.youtube.com/watch?v=w-aAWXKZS9M
02:30-tól beindul a mandula! 😀
LOST ARK*
Azt kifelejtettem hogy "Számomra" lesz az év játéka! ^^
ezt nem hiszem el ennyi mindent a gta v ben meg a wow ban eggyütvéve nem lehet csinálni mint amit majd ebben lehet! 😲
Aréna az nagyon kemény! 😃
De sajnos Március még odébb van 😞 és az is még csak Béta lesz ha a hírek igazak!
Hmm így a videót végig nézve ha ez ilyen játék lesz mint ahogy a videóból lejön akkor sztem ez egy World of Warcraft szintű,vagy még nagyobb sikert tesz majd magáénak! 😉 eszméletlen játék lesz ez!
Én most erre várok 😜 kíváncsi vagyok miylen lesz
Az eddigi összes játék közül a GTA sorozat jött be a legjobban! Talán azért mert nem vagyok feltétlenül küldetésekhez kötve, nagyjából azt tehetem benne egy nagy nyitott játékterepen amit szeretnék, elmegyek biciklizni, boltot rabolni, autózni, ejtőernyőzni, repülőt vezetni, hajózni és még sorolhatnám! 😀
02:28mp- től kicsit elszabadulnak az indulatok de végig jó a gameplay! 😀
2. The Crew
3. Project CARS
4. Batman: Arkham Knight
5. Battlefield Hardline
6. FIFA 16
7. Assassin's Creed Unity
8. Far Cry 4
1. GTA V
2. Mount and blade 2.
3. Farming Simulator 15.
4. The Crew.